• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim dün o 154 u görünce gözlerim portledi. Ilk defa o kadar yüksek cıktı. Hatta bir gün börek kızartma kek erişte yedim misafirliğe gitmiştim ciddi anlamda aştım diyeti ama o zaman bile 141 çıkmıştı.
Bugün yine diyeti saldım canim 2 ekmek vardı 2.5 dilim daha ekledim 1 yumurtaya 1 yumurta daha ekledim. 10 veri domates biraz kaşar peyniri. Şeker 135 cıktı.
Insulin lik bir durumumuz olduğunu sanmıyorum canim. Sonuçta 160lari 200 leri görmüyoruz.
Bana da doktorum listedekinden daha fazla yiyebilirsin demişti idrarda keton çıktı da (ama öğlen yemek yemiştim en son ve doktoru bekle tahlil vs derken saat 4 olmustu normalde o kadar saat aç kalmıyorum tabi ki) ben 2 haşlanmış köy yumurtası falan yiyorum yarım dilim de kepek ekmek ama bizim dilimler büyük zeytini peynir yeşillik de bol yiyorum onlarda sorun olmuyor...bi gün poğaça ve balla iyice zorladıl 137 çıktı...ama beyaz unla yapılan ekmek en fecisi bence iskenderin içindeki pide beni mahfetti çok korktum...allah tan yürüyünce falan hemen normale dönüyor...bi de sana şunu sormak istiyorum ne kadar düşüyor şekerin? Benim daha 85 ten aşagı düşmedi sabah genelde 85-90 daha da düşmesi gerekir mi acaba böyle mi iyi? Acıkıp da öyle elim ayağım boşalmıyor benim hiç

Deneyimli anneler nts ye kaçıncı hafta girmeye başlıyoruz bide alttan muayene yapıyorlar mi
Bir sorun yoksa 32-34 ten sonra bakılır kasılma vs görülürse sık sık nst ye bağlar bakarlar...alttan muayene 39da falan anca o da çocuk dönmüş risk yok her şey yolundaysa, yok bi terslikten dolayı sezaryen düşünülüyorsa bakmaz alttan doktor

Kızlar birde benim çocuk kilo alıyor ama benim kilom sabit iki haftadır normal yiyorum kilo vermem imkansız gibi geliyor bu işten bişey anlamadım.

Doğru söylüyorsun canim. Allh kolaylık versin şeker hastalarına. Hem diyete uymak hem şekeri ölçmek çok sorun oluyor.
Birde böyle saçma bir sonuç çıkınca şaşırdım. Hemen ardından iki parmağına ölçtüm çünkü. Ve dediğin gibi deli gibi yıkıyorum ellerimi. Zaten normalde de çok el yıkardım ama arkasından krem sürerdim. Şimdi ölçüm yapıyorum diye krem kalıntısı olabilir ihtimalinden dolayı krem sürmüyorum ellerimin üstü kurak topraklara döndü.
Hep orta parmaktan ölçeyim bari
sema cim ben ikinci ölçümü aynı parmağın sağından yaptım.solda yapınca 155 çıkmıştı.aynı parmağın sağına yapınca 135 çıkmıştı.:)

tired tired karatayin kitabında gebelerinde normal ınsan değerlerine yakın olarak ortalama aclik:92-125 tokluk 1-2 saatlik kan sekeri degeri:140 altı olmalı diyor.açlık çok düşük olmasi da sorun diye biliyorum ben.kitabın adı anne adayları ve hamileler için karatay diyeti

tired tired karatayin kitabında gebelerinde normal ınsan değerlerine yakın olarak ortalama aclik:92-125 tokluk 1-2 saatlik kan sekeri degeri:140 altı olmalı diyor.açlık çok düşük olmasi da sorun diye biliyorum ben.kitabın adı anne adayları ve hamileler için karatay diyeti
Ya ne bileyim hep diyorlar ya aç kalınca baygınlık geliyor elim ayağım boşalıyor vs bende bunların hicbiri yok ben anlamadım nasıl iş...ben de iki ayrı parmak falan deneyeyim e onda bile fark oluyorsa yandık demektir hangisine inanıcaz acaba...son zamanlarda da açlık 95 falan çıkmaya başladı demek ki bu daha normal dengeli fazla da düşmemesi lazım

Son düzenleme:
Ya ne bileyim hep diyorlar ya aç kalınca baygınlık geliyor elim ayağım boşalıyor vs bende bunların hicbiri yok ben anlamadım nasıl iş...ben de iki ayrı parmak falan deneyeyim e onda bile fark oluyorsa yandık demektir hangisine inanıcaz acaba
Canim bende de olmuyor zorla yiyorum hatta.hele az önce ara ogün yedim muz ve badem.öğlen nasıl yi cem onu dusnuyorum.acikmiyorum bırak elim ayağım bosalsin.sende benim gibi kabullenmekte sorun yaşıyorsun.bir türlü inanamıyoruz şeker olduğuna.öteki taraftan diyetten dikkat etmekten te vazgecemiyoruz.buda bizi tabiri caizse depresif yapıyor.geçen tokluk 2 saatim 107 çıkmış .esimde sutlac aliyim sana odullendirelim dedi.drumda ye bişey olmaz dedi.hatta ogün doktra giderken öğle yemeğini affedersin cikarmistim yolda.adamda bana git tost ye dedi.sutlac ye dedi.ben yedimmi tabiki hayır.sadece eşime dedimki bi tanecik çikolatalı gofret al.yarısının yarisini yicem hala sehpada duruyor yemedim.yani bize ye deselerde yemeyiz artık.dogurana kadar.tam da bizim gibi hassas lara denk geldi ya bu iş.eminim takmayan bi dolu kadın vardir ama biz çoook takıyoruz.yoruluyoruz.sana ve kendime tavsiyem yapılması gerekenleri yapıp rahat olmak:)))

Kızlar benimde alt bölgede vajina mı desem rahim mi desem gıcık bir ağrı var gece özellikle sağa sola dönerken alt bölgem çok acıyor her an doğuracakmışım gibi yada dönerken 30 kilo kaldırıyomuşum gibi zorlanıyorum artık gecelerim haram oldu doğuma kadar bu ağrıları çekicem anlaşılan
Çatı ağrın başlamış canım, bacağının arasına yastık al yatarken o biraz rahatlatıyor, benim 14. Haftadan beri öyle, bir süre sonra alışıyorsun, oturup kalkarken de agrıyor

Kızlarr biz geldik çok şükür Rabbime kötü bişey yok gerilme aynen devam ama artma yok şükür küçük bebiş olcak bu kız yaa teyzeleri cimcimem... 1096 gram olmuş elhamdülillah 26 uyumlu aslında 28 +1 bugun kontrole 3 hafta sonra çağırdı dikişler için arttık dikkat etmem gerektiğini söyledi incelemeye başlamış .. Ağrı olduğu zaman muhakkak gel dikiş açılır dedi... Hastaneden çıkınca kızıma ciciler aldım annemle dayısı da almış resimlerini attılar... Ve gecelik 3 takım aldım terlil falan şimdi çantaya koyma zamanı yavaş yavaş

Kızlarr biz geldik çok şükür Rabbime kötü bişey yok gerilme aynen devam ama artma yok şükür küçük bebiş olcak bu kız yaa teyzeleri cimcimem... 1096 gram olmuş elhamdülillah 26 uyumlu aslında 28 +1 bugun kontrole 3 hafta sonra çağırdı dikişler için arttık dikkat etmem gerektiğini söyledi incelemeye başlamış .. Ağrı olduğu zaman muhakkak gel dikiş açılır dedi... Hastaneden çıkınca kızıma ciciler aldım annemle dayısı da almış resimlerini attılar... Ve gecelik 3 takım aldım terlil falan şimdi çantaya koyma zamanı yavaş yavaş
Gözün aydın canım benim, minyon biblo gibi bir prensesin olacak bence o yüzden böyle :) çok şükür diyelim, güle güle giyin cicilerinizi de hem minnoşun hem de sen annesi :KK200:

Ohh ne güzel haber sevsinler o biblo bebeği annesi.maşallah.

Çok şükür bak 1000 gramı da geçmişsiniz annesi...daha da iyi olacak inşallah...Allah büyük

Canımm ne kadar sevindim anlatamam vaktinde gelsinde sen ona misler gibi bakarsın Allahın izniyle

Canim bende de olmuyor zorla yiyorum hatta.hele az önce ara ogün yedim muz ve badem.öğlen nasıl yi cem onu dusnuyorum.acikmiyorum bırak elim ayağım bosalsin.sende benim gibi kabullenmekte sorun yaşıyorsun.bir türlü inanamıyoruz şeker olduğuna.öteki taraftan diyetten dikkat etmekten te vazgecemiyoruz.buda bizi tabiri caizse depresif yapıyor.geçen tokluk 2 saatim 107 çıkmış .esimde sutlac aliyim sana odullendirelim dedi.drumda ye bişey olmaz dedi.hatta ogün doktra giderken öğle yemeğini affedersin cikarmistim yolda.adamda bana git tost ye dedi.sutlac ye dedi.ben yedimmi tabiki hayır.sadece eşime dedimki bi tanecik çikolatalı gofret al.yarısının yarisini yicem hala sehpada duruyor yemedim.yani bize ye deselerde yemeyiz artık.dogurana kadar.tam da bizim gibi hassas lara denk geldi ya bu iş.eminim takmayan bi dolu kadın vardir ama biz çoook takıyoruz.yoruluyoruz.sana ve kendime tavsiyem yapılması gerekenleri yapıp rahat olmak:)))
Evet tam da bu durumum...kadın doğum doktorum bana daha fazla ye idrarında keton çıkmıs dedi...ama ben korkudan aç yatıyorum gece içim kıyılırsa yoğurt ya da yeşillik...çikolatayı gofreti geçtim daha hiç muz bile yemedim meyve sadece ekşi elma ve kivi...bezelyeli havuçlu yemekleri bile yemiyorum...2 hafta öndeydi bebeğim 5-6 güne düşmüş...bu sefer de beslenemiyor mu diye üzülüyorum...tek yaptığım kaçamak çorba ya da sebze yemeklerinde ölçüyü biraz kaçırmak o kadar...bebeklerimiz iyi olsun nolur...napacağımızı şaşırdık

Canım çok sevindim, desene çıtı pıtı olacak senin kızçen. Hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim. :anne:

Canım çok sevindim, desene çıtı pıtı olacak senin kızçen. Hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim. :anne:
Sağol canım annesine çekicek heralde 157 boy 55 kiloydummm buarada 65 kiloyu gördüm başka zaman olsa oturur ağlarım ama kızım İyi ya hiççç umrumda değil

Back
X