- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.641
Ben elma sirkesini de üzüm sirkesini de evin heryerinde kullanan biri olarak, yeşillikleri yıkamakta kullanıyorum ama meyve sebzede de kullanılabilir. Onun dışında çamaşır yumuşatıcı gözüne bulaşıkların parlatıcı gözüne sirke koyarım ben kimyasaldan uzak durmak için, bir de ev silerken çok az damlatırım suya mikropları kırmada daha etkili, üstelik astım alerji yapmıyor diğer kimyasallar gibi.Kizlar sanirim sabahta sordum siz meyve sebzeleri sirkeli suda bekletiyor musunuz?
inşallah canım sagolasın aminnnCnm benim ilk gebeliğimde öyle oldu 8 mayıstı son adetim 3 temmuzda gitmiştik adete göre duyamamıstık kalp atısını 11 temmuzda gittik duyduk bol dua et bol Kuran oku o bir hafta nasıl gecti bilirim inşallah sende duyarsın kavusursun sağlıkla bebeğine
Hoş buldum 1 gün var aramızda ne güzel birlikte bekleriz bebeklerimizi.hoşgeldiniz:)
Beyaz leblebi yedim bi ara suan onu gorunce bile midem bulaniyo galiba bi ara cok yedim gececek insallah sabir...Bende çok şey denedim çubuk kraker doldu her yer ekmekte denedim olmadı.
Tek bastıran beyaz leblebi oldu deneyin isterseniz.
Deniyecegim tesekkur ederimÇubuk kraker, tuzlu sarı leblebi yemiştim ben bir önceki hamileliğimde, ama en çok faydası olan zencefilli limonlu çayıyı, hazır poşet çay olarak da var evde de yapabilirsin, kesiyordu bulantımı üstelik hamilelerin kullanmasında sakıncası yok zencefil ve limonu çok araştırmıştım.
Nane limonu peki duydun mu canim hamilelikte icilebiliyor muymus o da iyi geliyormus bulantiya diye duydum...Çubuk kraker, tuzlu sarı leblebi yemiştim ben bir önceki hamileliğimde, ama en çok faydası olan zencefilli limonlu çayıyı, hazır poşet çay olarak da var evde de yapabilirsin, kesiyordu bulantımı üstelik hamilelerin kullanmasında sakıncası yok zencefil ve limonu çok araştırmıştım.
Bendim oKizlar buradan bir arkadas happy mom diye bi program var onu indirdim demisti bende indirdim
Bebegimden bugun bana mesaj geldi 'annecim cok susadim hava cok sicak' diye tam eve gelmistim hemen su ictim cok tatli sizde indirin
Merhaba canım ya nickten bana tanıdık geldin arkadaşım varda hatice kurt diye o olabilir misin acaba?merhabalar benimde sizin gibi oldu. insallaah bu sefer duyarız kalp atışlarını.
ah canım benim inşallah. eşim gelsin baska bir doktora gideceğiz. duramıycam böyle. haber veririm sizede.
Canım sen alsana en sık katilanlardan birisinkizlar topigi neden Kazenden devr almiyorsunuz? devr alan yok.aktif olanlardan biri devr alsa ne guzel olur
sağol canım hepinizden allah razı olsunCanımm. Brnce hiç moralinizi bozmayon. İçini rahat tut. Allaha teslim ol. O zaten en hayırlısını verecektir.
Bende indirdim onu yaa çok tatlı sanki bebişim den geliyo gibi duygulandım bu arada eşimde kıskandı ''şuna bak ya babasını hiç sormuyor'' diyoKizlar buradan bir arkadas happy mom diye bi program var onu indirdim demisti bende indirdim
Bebegimden bugun bana mesaj geldi 'annecim cok susadim hava cok sicak' diye tam eve gelmistim hemen su ictim cok tatli sizde indirin
Geçmiş olsun canım bende maalesef yaşadım aynı durumu ama çok şükür geçti inançlı ve stresten uzak ol lütfen. Ben çok ağladım çok üzdüm kendimi boş yere daha sağlam durmalıydımMerhaba kizlarbugun kanamam oldu benim doktora gittim düşük tehlikesi var dedi igne ve ilac verdi dua edin lutfen hayırlısıyla tutunsun bebegim bana
İlacimi kullandim dinleniyorum canim agrim yok ama kanama az az devam ediyo bi kesilse rahatlicamGeçmiş olsun canım bende maalesef yaşadım aynı durumu ama çok şükür geçti inançlı ve stresten uzak ol lütfen. Ben çok ağladım çok üzdüm kendimi boş yere daha sağlam durmalıydım
calisiyorym canim evdede kizim var 26aylik pek zamanim olmuyor asıinda .bide kizim hasta 2gundur.grip oldu oksuruyor bide ilac iciriyorum.biraz iyi gibi.cok yorgun gun gecirdim.ve simdi hiss ediyorum karnim.cok agriyor korkmaya basladimCanım sen alsana en sık katilanlardan birisin
evet cok tatlis ya bende tavsiye ediyorumBendim oaynen bende çok seviyorum programı bugün bana öyle güzel mesajlar geldiki beybimden hapymom tavsiye edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?