2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya bir doktor normal diyor diğerini serum veriyor biz de napalım her ağrıda gidiyoruz mecbur. Gerçi doktorum da geçmeyen ağrıda gel muhakkak diyor. Benim belimde hep aynı yer ağrıyor canım senin de öyle mi. Benimki fıtıktan mı acaba ya. Yorgunluk da var tabi. İlk çocuklar hareketli dönemlerinde tam. Okula gittim sabah. Öğlen geldim aldım parka götürdüm. Akşam da ziyarete gittik. Bem yorulmayayım da kim yorulsun.
minik Enes hanımlar 1 saat önceki halim
İnan abartmıyorum benimki 3 katı maşallah :)
Güle güle sağlıklıca giydir inşallah :)

Çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyisindir şekerine bakıldı mı acaba. Sen yaptırmamıştın sanırım. Bebek önden gidiyordu şimdi 34 lü haftalarda sanırım. Allah korusun durabildiği kadar dursun inşallah. Ciğer geliştirici de yapıldıysa bol bol dua edelim Allahın izniyle çıkın hastaneden sağlıklıca

Canım bende göbeğim ciddi oranda sertleşme ve gerginlik vardı öyleki bebek hareketini bile hissedemiyorum böyle olursa hiç durma git
En kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah, stres yapma annesi, ne desek boş biliyorum insan panik oluyor. Dualarımız sizinle, Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Selam kizlar gunlerimiz azaldikca zorlu surec bizleride yoruyor ama napalim minnaklarimiz icin katlanmaya deger benim sikayetim uykum cok var ama uyuyamiyorum gecem gunduzume karisti nasil bir psikolojidir gozlerim kapaniyor uykuya dalamiyorum bitki caylarida onerilmiyor nezman gecer bu surec acaba?

Canım günde bir Rezene bir papatya hakkı verdi bana doktorum, rezene hakkımı gündüz kullanıyorum midem için, papatyayı da gece yatmadan önce içiyorum uyku için, öyle hemen dalamıyorum ama içmediğim günler sabah ezanına kalıyorum mesela, içtiğim günler üç gibi uyuyorum 2 ya da 3 gibi uyumak istersen sen de dene derim

Bende oyleyim tatlim sabahi sabah ediyorum birde 21 aylik kizim var oda sabah 6da ayakta oyun istiyor hortlak gibi dolaniyorum 2 saatlik uykuyla doktorum bitki cayi gebelikte onermiyorum demisti demekki doktordan doktora degisiyor enazindan uyku acisindan papatya iceyim yoksa lohisaliktan once depresyona giricem uykusuzluktan. Tesekkur ederim.canim onerin icin..

Anladm canm insaAllah yaparsin dogumun olmadan ve sag salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim ⚘

Allah razı olsun şeker için alet aldım bir sorun yok gibi bebek 32 hafta çıktı biraz azalmış gibi önden gitmesi ne kadar dursa kârdır

Kizlaarrr eşinizin doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuzbir dahaki rv.mda doktoruma sorucam.dogum nasıl olur bilmiyorum ama imkanımız olursa ben eşimi yanımda istiyorum
Ben cok olumlu degilim. Bu konuda isterdim aslinda ama olan aklinida kaybetmesinden korkarim
Sabir canim benimde suan ayaklarim igneleniuor resmen .
Doktoruna bi sor belki sende icebilirsin papatya cayi vs

Saat 5 oldu siz uyuyorsunuzdur hastanede vakit geçmiyor tabi:)
Dr sağolsun bu vakitte geldi kontrole benim sıpa iyiymiş rahim ağzında açılma yokmuş artık okula gitmiyorsun kendini de yormuyorsun dedi yarın bir aksilik olmazsa taburcu edecek yatıradabilirim dedi inş bu krizi böyle atlatmış oluruz ultrason da çocuk hareket ediyor ama bende tık his yok çok özledim bebişimin hareketlerini dr sıkıntı yok dedi Allahtan Allah nasip ederse her şeyini hazır edeyim nolur nolmaz

İnşallah bir sıkıntı olmaz canm. Bununla geçmiş olsun İnşallah.

cok gecmis olsun canim evinde yat dinlen inslh

canim yildizli yastigi kaca aldin bende bulut ve tac seklinde istiyorum pahaliya gelirse kendim dikecegim

Canım benim çok sevindim.insallah bgn evinize gdersiniz.geldik son zamn lara kendimize dikkat edelim inşallah. .bizi haberdar et:)

Çok geçmiş olsun canım. Bebegin zamanında sağlıkla gelsin inş.

cnm izmirdeyseen özel hayata gide bilirsin benim süreli renkli veriyorlar 1 degil 2 tane hemde ara kontroldede bile veriyor fatih bey fiyat olarakta uygunlar 45 tl oda yeni bu ay oldu

Kizlaarrr eşinizin doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuzbir dahaki rv.mda doktoruma sorucam.dogum nasıl olur bilmiyorum ama imkanımız olursa ben eşimi yanımda istiyorum
Ben istemiyorum :) pek sıcak bakmıyorum bu konuya, mahremiyet olmalı bence..
Emzirirken bile..
bizler ne kadar annelik duygusunu en en en yoğun bir şekilde yaşasakta, hala bir kadın ve eş görevimiz var..
ikisini karıştırmamak lazım bence :)

cnm bende çıktı gebelik şekeri benim doktorum endokrine git onlar dah uzman dedi şu an ona gidiyorum 2 hafta bir kontrolüm var ve gerçekten kadında uzman memnum be kendi adıma dahiliye daha basite alıyormuş bide endokrin bölümüne randevuyu zor veriyorlar randevuyla uğraşma ben direk hiç tanımadıgm doktorum odasına gittm gebe olduğum için aynı gün aldı diyetisyende aynı şekil sagolsunlar şimdi randevu almadan verdiği tarihlerde direk oda sına gidiyorum kendileri veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…