- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.401
Ya bir doktor normal diyor diğerini serum veriyor biz de napalım her ağrıda gidiyoruz mecbur. Gerçi doktorum da geçmeyen ağrıda gel muhakkak diyor. Benim belimde hep aynı yer ağrıyor canım senin de öyle mi. Benimki fıtıktan mı acaba ya. Yorgunluk da var tabi. İlk çocuklar hareketli dönemlerinde tam. Okula gittim sabah. Öğlen geldim aldım parka götürdüm. Akşam da ziyarete gittik. Bem yorulmayayım da kim yorulsun.Aynı işte canım yaa belimin ağrısıda aynı benim kızımda hep göğsmün altındaydı öyleki son haftalarımda oturamıyordum yatamıyordum nefes alamıyordum ama hiç ağrı falan bilmedim bunda sanki hamile değil hastayım belki normal bu ağrılar ama ben bilmiyorum işte
İnan abartmıyorum benimki 3 katı maşallah :)minik Enes hanımlar 1 saat önceki halim
Güle güle sağlıklıca giydir inşallah :)Eki Görüntüle 2118261 Eki Görüntüle 2118262
Kizkar gecen gun aldim bunlari yeni atabildim fotograflari.
Kulotlu corap biri 0_3digeri 3_6
Emzik ultrasoft bundan cevremdekiler cok memnun .
Yastiklar e bebekte yeni gelmistiler .
Yan yat.a yastigi civilden aldim .reflu yatagi cok kokuyor diye bunu aldim ins kokmaz .
Tşk ederim cnm :)Canm hayirli un hamile kalmssn
Benim ağrım felan hiç bir şeyim yok doktora bile gelmeyecektim çünkü 2 hafta önce geldim ondada alttan bakmıştı hiç bişey yok diyip yollamıştı.dün geceden beri karnım davul gibi çocuğu çok az hissedebiliyordum hatta saatlerce hissetmeyince korktum vajinama doğru arada özellikle gece dönerken ağrım oluyordu şikayetlerim böyleydi.
Şimdi iki iğne yapıldı ağrı kesici rahim rahatlatıcı ve sade bir serum takıldı su ihtiyacı açısından ve 6 saatte bir nst bağlayacaklar başka bişey yok
Çok geçmiş olsun canımKızlar çok sağolun ama tek tek yazamıycam kusura bakmayın canım çok sıkkın popoma 3 iğne daha yedim magnezyum aşırı can yakıyor çok aşırı magnezyum yaptılar ve ciğer geliştirici iğne ve antibiyotik yaptılar anladığım kadarıyla her an doğadabilirim doğmayadabilirim iğnelerin ağrısından duramıyorum yazarım ara ara size
En kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah, stres yapma annesi, ne desek boş biliyorum insan panik oluyor. Dualarımız sizinle, Rabbim tez zamanda şifa versin inşallahCanım bende göbeğim ciddi oranda sertleşme ve gerginlik vardı öyleki bebek hareketini bile hissedemiyorum böyle olursa hiç durma git
Canım günde bir Rezene bir papatya hakkı verdi bana doktorum, rezene hakkımı gündüz kullanıyorum midem için, papatyayı da gece yatmadan önce içiyorum uyku için, öyle hemen dalamıyorum ama içmediğim günler sabah ezanına kalıyorum mesela, içtiğim günler üç gibi uyuyorumSelam kizlar gunlerimiz azaldikca zorlu surec bizleride yoruyor ama napalim minnaklarimiz icin katlanmaya deger benim sikayetim uykum cok var ama uyuyamiyorum gecem gunduzume karisti nasil bir psikolojidir gozlerim kapaniyor uykuya dalamiyorum bitki caylarida onerilmiyor nezman gecer bu surec acaba?
Canım günde bir Rezene bir papatya hakkı verdi bana doktorum, rezene hakkımı gündüz kullanıyorum midem için, papatyayı da gece yatmadan önce içiyorum uyku için, öyle hemen dalamıyorum ama içmediğim günler sabah ezanına kalıyorum mesela, içtiğim günler üç gibi uyuyorum2 ya da 3 gibi uyumak istersen sen de dene derim
Çoğu şeyi aldım ama yıkanması ütülenmesi duruyor pijema almadım daha en son sipariş vermiştim onlarda bir iki güne gelir ama hali hazırda kullanacağım bişey yok hepsi paketli duruyor bi kenarda doğum iznine ayrılınca yapacaktım nasip artık
Allah razı olsun şeker için alet aldım bir sorun yok gibi bebek 32 hafta çıktı biraz azalmış gibi önden gitmesi ne kadar dursa kârdırÇok geçmiş olsun canıminşallah daha iyisindir şekerine bakıldı mı acaba. Sen yaptırmamıştın sanırım. Bebek önden gidiyordu şimdi 34 lü haftalarda sanırım. Allah korusun durabildiği kadar dursun inşallah. Ciğer geliştirici de yapıldıysa bol bol dua edelim Allahın izniyle çıkın hastaneden sağlıklıca
Ben cok olumlu degilim. Bu konuda isterdim aslinda ama olan aklinida kaybetmesinden korkarimKizlaarrr eşinizin doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuzbir dahaki rv.mda doktoruma sorucam.dogum nasıl olur bilmiyorum ama imkanımız olursa ben eşimi yanımda istiyorum
Sabir canim benimde suan ayaklarim igneleniuor resmen .Selam kizlar gunlerimiz azaldikca zorlu surec bizleride yoruyor ama napalim minnaklarimiz icin katlanmaya deger benim sikayetim uykum cok var ama uyuyamiyorum gecem gunduzume karisti nasil bir psikolojidir gozlerim kapaniyor uykuya dalamiyorum bitki caylarida onerilmiyor nezman gecer bu surec acaba?
İnşallah bir sıkıntı olmaz canm. Bununla geçmiş olsun İnşallah.Saat 5 oldu siz uyuyorsunuzdur hastanede vakit geçmiyor tabi:)
Dr sağolsun bu vakitte geldi kontrole benim sıpa iyiymiş rahim ağzında açılma yokmuş artık okula gitmiyorsun kendini de yormuyorsun dedi yarın bir aksilik olmazsa taburcu edecek yatıradabilirim dedi inş bu krizi böyle atlatmış oluruz ultrason da çocuk hareket ediyor ama bende tık his yok çok özledim bebişimin hareketlerini dr sıkıntı yok dedi Allahtan Allah nasip ederse her şeyini hazır edeyim nolur nolmaz
cok gecmis olsun canim evinde yat dinlen inslhSaat 5 oldu siz uyuyorsunuzdur hastanede vakit geçmiyor tabi:)
Dr sağolsun bu vakitte geldi kontrole benim sıpa iyiymiş rahim ağzında açılma yokmuş artık okula gitmiyorsun kendini de yormuyorsun dedi yarın bir aksilik olmazsa taburcu edecek yatıradabilirim dedi inş bu krizi böyle atlatmış oluruz ultrason da çocuk hareket ediyor ama bende tık his yok çok özledim bebişimin hareketlerini dr sıkıntı yok dedi Allahtan Allah nasip ederse her şeyini hazır edeyim nolur nolmaz
canim yildizli yastigi kaca aldin bende bulut ve tac seklinde istiyorum pahaliya gelirse kendim dikecegimEki Görüntüle 2118261 Eki Görüntüle 2118262
Kizkar gecen gun aldim bunlari yeni atabildim fotograflari.
Kulotlu corap biri 0_3digeri 3_6
Emzik ultrasoft bundan cevremdekiler cok memnun .
Yastiklar e bebekte yeni gelmistiler .
Yan yat.a yastigi civilden aldim .reflu yatagi cok kokuyor diye bunu aldim ins kokmaz .
Canım benim çok sevindim.insallah bgn evinize gdersiniz.geldik son zamn lara kendimize dikkat edelim inşallah. .bizi haberdar et:)Saat 5 oldu siz uyuyorsunuzdur hastanede vakit geçmiyor tabi:)
Saat 5 oldu siz uyuyorsunuzdur hastanede vakit geçmiyor tabi:)
cnm izmirdeyseen özel hayata gide bilirsin benim süreli renkli veriyorlar 1 degil 2 tane hemde ara kontroldede bile veriyor fatih bey fiyat olarakta uygunlar 45 tl oda yeni bu ay olduInsan istiyor ki hatıra kalsın.. Benim gittiğin hastane veriyor fakat ayrıntılı ultrason fiyatına... ne gerek var o kadar ücrete.. bazı hastaneler her kontrolden sonra 1 resim veriyor diye duymuştum ama hangi hastaneler acaba...
Ben istemiyorum :) pek sıcak bakmıyorum bu konuya, mahremiyet olmalı bence..Kizlaarrr eşinizin doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuzbir dahaki rv.mda doktoruma sorucam.dogum nasıl olur bilmiyorum ama imkanımız olursa ben eşimi yanımda istiyorum
cnm bende çıktı gebelik şekeri benim doktorum endokrine git onlar dah uzman dedi şu an ona gidiyorum 2 hafta bir kontrolüm var ve gerçekten kadında uzman memnum be kendi adıma dahiliye daha basite alıyormuş bide endokrin bölümüne randevuyu zor veriyorlar randevuyla uğraşma ben direk hiç tanımadıgm doktorum odasına gittm gebe olduğum için aynı gün aldı diyetisyende aynı şekil sagolsunlar şimdi randevu almadan verdiği tarihlerde direk oda sına gidiyorum kendileri veriyorlarKizlar hepimize hayirli haftalar.
Ben haftaya gebelik sekerim oldugunu ogrenerek basladim. simdi dahiliyeye ve diyetisyene gitmem gerikiyormus doktorum oyle soyledi. ama kafam biraz karisik cunku bir arkadasim da dahiliye yerine endokronoloji doktoruna gitmem gerektigini, hormon ve vucut salgilari ile ilgili onlarin uzmanlik alani oldugunu soyledi. suan yada oncesinde gebelik sekeri cikan bayanlar siz nasil bir yol izlediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?