2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ya pijama siparişi vericem artık bugün inş. Ama karar veremedim seçenekler arasında. Yardımcı olur musunuz? Fikirlere ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_4119.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_4524.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_4525.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 61
Oyle etkilerde yaptigini bilmiyordum .Allah yardimcin olsun canim dikkat et .
Vok gecmis olsun canim Allah a emanet ins .
Magnezyum cok fenaymis zaten diyorlar
Oglum bebekken ilk aylarda gerek yoktu daha sonra bir birbucuk yasina kadar giydirdim .
Simdi kizima aldim ilk aylarda gerekir se diye malum elbise vs icin

Dogru diyorsun .ins vakit bulursun serum yiyip son aylari bekleyende cok oluyor .
Kismet iste
Kızlar ya pijama siparişi vericem artık bugün inş. Ama karar veremedim seçenekler arasında. Yardımcı olur musunuz? Fikirlere ihtiyacım var
1 kalin gibi duruyor ama cok guzel.
Onun disinda 2 de guzel

Kız olunca evet elbise için gerekir :) oğluşuma gerek olmayacak öyleyse.

Dogru diyorsun .ins vakit bulursun serum yiyip son aylari bekleyende cok oluyor .
Kismet iste

1 kalin gibi duruyor ama cok guzel.
Onun disinda 2 de guzel
Evet canım sabahlığı biraz kalın gibi. Kışlık model Zaten bunlar hep. Yeni sezon daha yeni yeni çıkmaya başladı

Canım çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Benim de alt bölgem çok agrıyor, acaba benim de mi öyle ki :s ama benim aylardır agrıyor

Canım çok geçmiş olsun

Telaş yapma kilısu ayına göre iyise sıkıntı yapma ve büyüyor sa problem değil demektir
1400gr mis kilosu.. kendi doktoruma tekrar gidip endişemi konuştum, beni rahatlattı diyemem evet fark var ama normal gibi bisiler dedi, kan ilacımı değiştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…