2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Onun da fiyati fazla geliyor indirimleri kacirdim malesef. Bin lirayi bile zor topladim su saate kadar gececem artik o fiyati.
Bebek arabası alacaklara ben başka bi marka aldım ama bi arkadaşım da wolex diye bi markanın arabasını aldı 800-1000 arası travel sistem bi araba ve bence gayet başarılı bi araştırın isterseniz...
Bir bakayim cok tesekkurler.

Canım çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Benim de alt bölgem çok agrıyor, acaba benim de mi öyle ki :s ama benim aylardır agrıyor
Canım bende göbeğim ciddi oranda sertleşme ve gerginlik vardı öyleki bebek hareketini bile hissedemiyorum böyle olursa hiç durma git

Onun da fiyati fazla geliyor indirimleri kacirdim malesef. Bin lirayi bile zor topladim su saate kadar gececem artik o fiyati.
Bebek arabası alacaklara ben başka bi marka aldım ama bi arkadaşım da wolex diye bi markanın arabasını aldı 800-1000 arası travel sistem bi araba ve bence gayet başarılı bi araştırın isterseniz...

Kizlaarrr eşinizin doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuzbir dahaki rv.mda doktoruma sorucam.dogum nasıl olur bilmiyorum ama imkanımız olursa ben eşimi yanımda istiyorum

Kizlaarrr eşinizin doğuma girmesi konusunda ne düşünüyorsunuzbir dahaki rv.mda doktoruma sorucam.dogum nasıl olur bilmiyorum ama imkanımız olursa ben eşimi yanımda istiyorum
Ben de istiyordum. Hatta sirf bu yuzden özelde dogum yapmak istemistim. Ama esimin bu kobuya asla sicak bakmadigini fark ettim. Yani doguma girerse, o ana şahit olursa benden de bebekten de uzaklasacak bir duruma gelir gibi izlenim verdi bana. O yuzden israrci olmadim dogumum da devlete kaldi

Dolunay22 bedenine göre bir beden büyüğünü almış olsan ve göbeğinin biraz ineceğini varsayarsak olur sanki. Resim çektirmek için çok güzel durur. Kapalıydın degilmi bembeyazda bir başörtüsü guburlu çok güzel olur sanki

Doktor eşin girebilir derse ben ısrar ederim , eşim bu konuda kararsız ben fenalaşırsam nolcak falan dio bazen, bazen de bebeğimizin yanından ayrılmam falan dio..cinsel olarak soğur mu bilemedim

Canm hiçbirşey almadin mi daha dogumuna cok az kaldi gecmis olsun insaAllah erken dogum olmaz zamaninda gelir bebeğin. Rabbim sağlıklıca kavuştursun insaAlalh.

Canm hayirli un hamile kalmssn

Evet bir ara çok düşmüştü fiyatı. Acaba beklesen mi biraz daha? Belki yine indirme girer. Gittigidiyorda da çok indirimi olabiliyor. Oraya da bak.

Evet canım kapalıyım. Zaten en çok fotoğraf için düşündüm bunu :))
Yoksa normalde çok kullanamam sabahlığını.

Kızlar akşam belim ağrıyor fiye druma msj atmıştım nst yaptırmamı söyledi yarın nstye gircem inşallah sıkıntı çıkmaz
Can'ım geçmiş olsun inş sorun çıkmaz. Ayyy noluyor bizlere böyle
Ben çok isterim ama eşim malesef istemiyor. Daha doğrusu sezaryen olursa isterim girmesini elimi tutmasını. Ne de olsa ikimizde perde arkası olucaz. Ama Doğum yapacağım hastanede de sanırım eşlerin girmesine müsade edilmiyor. O kadar lüks bi hastane değil :)

Canm hiçbirşey almadin mi daha dogumuna cok az kaldi gecmis olsun insaAllah erken dogum olmaz zamaninda gelir bebeğin. Rabbim sağlıklıca kavuştursun insaAlalh.
Çoğu şeyi aldım ama yıkanması ütülenmesi duruyor pijema almadım daha en son sipariş vermiştim onlarda bir iki güne gelir ama hali hazırda kullanacağım bişey yok hepsi paketli duruyor bi kenarda doğum iznine ayrılınca yapacaktım nasip artık

Çok geçmiş olsun canım Allaha emanet olun

Kizlar bugun ayak parmagima utu dustu akdilik iste. Ayakkabiya zor sokuyorum dua edinde kirik olmadin yandim yoksa bende butun ihtiyaclari aldim sayilir. Besik araba ve kuvet kaldi bide gecelik hastane icin. Tabi daha bebisin kiyafetleri yikanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…