- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.461
Ya niye böyle biley tapcakki anlamad17 canim .
Azcik becerikli olsam cok kolay gozukuyor da iste .
Guzel haberle gel canim ins
Alttan muayeneden bahsetmistir diye dusunuyorum.kadin dogumcuda baska turlu hic muayene olmadim .
neden gerek gördü acaba yaa şimdi bir haftada bunu takarım kafaya eşimde diyorki belki sadece rapor yazmam ultrason muayeneside yaparım demek istemiştir.17 canim .
Azcik becerikli olsam cok kolay gozukuyor da iste .
Guzel haberle gel canim ins
Alttan muayeneden bahsetmistir diye dusunuyorum.kadin dogumcuda baska turlu hic muayene olmadim .
Şimdi baktım ben de biraz. Bazı uzmanlar otizmi tetikleyebileceğini ve ışıklı olanların gözlerine zarar verebileceğini söylemiş. Ama bilimsel net bir açıklama göremedim. Demek ki tv da falan izledim konuyu.Ben okuldan mezun olalı 10 sene oluyo ve hiç mesleğimi yapmadım stajlarım hariç. bi de pedagojik eğitim almadım hiç bildiğim şeyler değil... şuan tamamen doğaçlama gidiyorum kendimce araştırıp alıyorum beğenmezsem ya da memnun kalmazsam veririm bi ihtiyaç sahibine mantığında ilerliyorum bakalım nasıl olcak..
Canim gercekten anlamiyorum.bende ozele gidiyorum vaktide genis.yinede herseyi sorup hatirlatiyorum.bu arada ben son bir aydır çok dikkat ediyordum yediklerime, her gün de yürüyüş yaptım ama yine de bir buçuk kilo almışım. çok canım sıkıldı. benim de bebeğimin ayakları aşağıda duruyor ama zamanla bebek dönebilir dedi doktor. ayrıca bacağımın alt kısımlarına kramp girer oldu doktor magnevit verdi onu her gün kullan dedi, öncesinde söylese başlardım halbuki. bugün de sabahtan beri temizlik yapıyorum yoruldum, akşam da yemekli misafir gelecek. benim en kısa zamanda temizlik için bir kadın bulmam lazım. bugün kontrolü olan arkadaşlar sağlıkla çıkarsınız inşallah doktor odasından. herkese iyi bir haftasonu diliyorum.
Canim bununla gecmis olsun diyelim oh iyi haberler almissin. Benim arkadasima da tansiyon direnc vardi ciger gelistirici vurdular 37 ye kadar sorun olmadi 37 de sancisi geldi gayet saglikli normal dogum yapti icini ferah tut hersey yoluna girecek insallah. Ama bebegin esyalarini yikama utuleme derken yorma kendini baska biri yapsin yardm etsinler sana.Saat 5 oldu siz uyuyorsunuzdur hastanede vakit geçmiyor tabi:)
Dr sağolsun bu vakitte geldi kontrole benim sıpa iyiymiş rahim ağzında açılma yokmuş artık okula gitmiyorsun kendini de yormuyorsun dedi yarın bir aksilik olmazsa taburcu edecek yatıradabilirim dedi inş bu krizi böyle atlatmış oluruz ultrason da çocuk hareket ediyor ama bende tık his yok çok özledim bebişimin hareketlerini dr sıkıntı yok dedi Allahtan Allah nasip ederse her şeyini hazır edeyim nolur nolmaz
Bende ondan alacagim canim nette yorumlar guzeldi .Kızlar merhaba ben chicco büyülü yıldızlar dönence sipariş vereyim diyorum daha önce kullananınız var mı acaba? Ya da başka marka önerebilecek var mı?
Ozeldeysen bi ara bende stres olurdum .Ya niye böyle biley tapcakki anlamad
neden gerek gördü acaba yaa şimdi bir haftada bunu takarım kafaya eşimde diyorki belki sadece rapor yazmam ultrason muayeneside yaparım demek istemiştir.
Evet özele gidiyorum ama öğleden sonra ameliyatlarım var diyordu eşime olmazsa cumaya yakın ararım cuma günüde hiç hatırlatmam rutin yaptığı bişeyde o hatırlar zatenBende ondan alacagim canim nette yorumlar guzeldi .
Ozeldeysen bi ara bende stres olurdum .
Dogum yapmis kadinim yinede kaciyorum alttan muayeneden
Bazılrıda işitsel ve görsel hafızaya iyi geldiğini gaz sancıları için bile iyi olduğunu yazmış.. otizmle ilgili de bi yazı okdum şimdi aynı uzman 2 yaşına kadar tv izlemenin de zararlı olduğunu savunmuş ama bu pek mümkün olmuyo ister istemez maruz kalıyo cocuklar tv ye ben pek dönence ve otizm’i ilişkilendiremedim açıkcası genetik faktörler daha belirgin otizm için..Şimdi baktım ben de biraz. Bazı uzmanlar otizmi tetikleyebileceğini ve ışıklı olanların gözlerine zarar verebileceğini söylemiş. Ama bilimsel net bir açıklama göremedim. Demek ki tv da falan izledim konuyu.
İzledim bende canım ama vtech chicco ve bi kaç marka daha gördüm hangisi daha iyi onu bilemedimAarohi canim nette videosu var ben bilmiyordum kirmixi isik veriyormus .
Kirmizi isikta zaten kolik bebeklere iyi geliyor diye biliyorum .
İnş canım daha doğum için erken inş 35 in üstüne çıkarız.annemler yapacak inşCanim bununla gecmis olsun diyelim oh iyi haberler almissin. Benim arkadasima da tansiyon direnc vardi ciger gelistirici vurdular 37 ye kadar sorun olmadi 37 de sancisi geldi gayet saglikli normal dogum yapti icini ferah tut hersey yoluna girecek insallah. Ama bebegin esyalarini yikama utuleme derken yorma kendini baska biri yapsin yardm etsinler sana.
Boğaz ağrısına dayanamadım yutkunamiyorum gittim doktoruma muayene oldum iltihaplanma boğazım antibiyotik verdi ve Parol andorex tek kullanabilirsin artık bebeğin büyüdü dedi
Ayri alacam sabahligi ben de. Dedigin gibi ayni fiyata denk geliyor ama yine de daha kullanisli buluyorum :)Normal pijama takımı aldım Can'ım 1 tane. Ama sabahlık olsun ihtiyaç oluyor diyorlar. Yine bi pijama ayrıca sabahlık aynı paraya denk geliyor. Sanırım o dantelliyi almayacağım zaten. Diğerlerinden bir tane seçerim artık.
Boğazım ağrıması bende gitmiycektim canım sabahı sabah ettim kaç gündür dayanamadım gittim artık ilerlemesin daha fazla diyeCanim bende fenayım malesef yakalandım baba ile oğul arasında hastalığa . Dün geceye kadara boğaz agrım coktu. Bu sabah kanlı balgam ve burun akıntısı ile güne başladım. Boğazım daha iyi burnumda artık akmiyor ama sırt ve eklem ağrısından ayağa kalkamıyorum. Hava çok kötü dışarıda çıkamıyorum doktora gitmek için. Dün gece ıhlamur hazırlamıştım onu içiyorum da biraz terlemeye başladım. Umarım toparlarım ter atinca
Boğazım ağrıması bende gitmiycektim canım sabahı sabah ettim kaç gündür dayanamadım gittim artık ilerlemesin daha fazla diye
Evet canım insan hamileyken hasta olunca cok zor oluyor normalde hiç gidip ilaç almam sende azıcıkiyi hissedersen git dediğin gibi bı iğne bile toparlar çok geçmiş olsunEn iyisini yapmışsın canim. Ben bi ayağa kalkabilsem gidicem hiç olmadi bi iğne yaparlar kendime gelirim. Sabaha kadar dövmüşler gibiyim.
Kızlar rahim sğzı uzunluğu nasıl ölçülüyor bide ultrason çıktısında yazıyormu bana drum haftaya muayene edicem dedi sanırım alttan muayeneyi kasdetti doğumum sezeryan olacak acaba rahim ağzı uzunluğunamı bakcak bilgisi olan varmı ben belim ağrıyor deyince nst istedi sancı falan çıkmadı nst iyi dedi
Bana bugune kadar dort bes kere bakildi.alttan bakti.normal vajinal muayeneydi.en son karindan bile gorundugunu soyledi.en son 4 lerdeydiKızlar rahim sğzı uzunluğu nasıl ölçülüyor bide ultrason çıktısında yazıyormu bana drum haftaya muayene edicem dedi sanırım alttan muayeneyi kasdetti doğumum sezeryan olacak acaba rahim ağzı uzunluğunamı bakcak bilgisi olan varmı ben belim ağrıyor deyince nst istedi sancı falan çıkmadı nst iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?