2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun inşallah doğru teşhis konulur rabbim bebeğine sağlık versin hayırlarla doğur

Kizlar tetanoz aşısından sonra bir süre duş almamak mı lazım ? Hemsireye sormayi unutmuşum

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah şifa versin.

Kizlar haciserif madlen bebek cikolata 70 tane 32 tl.sitesinde
Guvenilirmi sizce fiyati uygun geldi .
Simdiden alsam bozulurmu dersiniz
Benim arkadaşlarım da hastanede bu markayı dağıttı, iyiydi. Ben de oraya yaptırmayı düşünüyorum. Ben en fazla 1 ay kala alırım herhalde. 1-2 günde teslim oluyor diye okumuştum.

Allah yardımcınız olsun şifa versin canım, inşallah düşündükleri gibi değildir. Profesörden iyi şeyler duyarsın.
Daha önce bununla ilgili hiçbir şey söylenmiş mıydı?

Kızlar casual marka travel sistem bebek arabası alanınız var mı acaba ? Bugün onlara baktım bir kaç çeşidi var kafam karıştı ne farkı var ?
Ben Casual Cadillac Air alacaktım Kraft indirimdeyken ailem ve eşim çok beğendiği için Kraft Twist XLX aldık. Aklım da Casual da kalmadı değil. Bildiğim kadarıyla Air olan diğerlerine göre kumaş ve metal aksan olarak bir tık daha iyi.
Geçenlerde indirime girmişti. Bence aceleniz yoksa biraz bekleyip indirime girdiğinde alın. Her gün takip edin hiç beklemediğiniz an indirime giriyor ve anında tükeniyor.

Cok iyi fiyata almissin canim.230 lar var suan bu urun icin.Sen nerden aldin o kadar uyguna?
Canim ebebekte oyuncak indirimleri oldugunda almistm babymall da da bazen indirime giriyor takip etmek lazim. Fisher price in urunlerini cok begeniyorm ben bide piyanolu oyun halisi var onu almak istiyorum

amin canım çok sagol dualarımız tüm anne adaylarıyla inşallah allahın izniyle kavuşalım yavrularımıza

çok geçmiş olsun canım allahım en yakın zamanda şifa versin iyi olsun bebişin inşallah

Canim cok gecmis olsun ,insallah duzelen bir durumdur ya da doktor yaniliyordur saglikla kucagina alirsin insallah

Kızlar casual marka travel sistem bebek arabası alanınız var mı acaba ? Bugün onlara baktım bir kaç çeşidi var kafam karıştı ne farkı var ?
Canim ben casual cadillac trona aldm gittigidiyordan 1190 di. Ben indirimle 1039 a aldm. Ak akce sitesinde bakarsan casual marka urunleri karsilastiriyor agirligi ozellikleri falan bak istersen

Ya ben tüketilmemesi gerektiğini okumuştum, sonra bi makaleye daha denk geldim onda da az miktarda ve gebelik süresince bir iki kere tüketilmesinde sakınca yok diyordu. Canım da çok çekmişti, ton balıklı makarna aş erdim resmen. Yedim valla. Sonuçta her gün yemiyoruz. Afiyet olsun canım.

Evet canim evde birşey yok çünkü çok güzel yağını süzdüm. Olmaz mı ki 15 dk sonra akşam yemek saatim

Ya ben tüketilmemesi gerektiğini okumuştum, sonra bi makaleye daha denk geldim onda da az miktarda ve gebelik süresince bir iki kere tüketilmesinde sakınca yok diyordu. Canım da çok çekmişti, ton balıklı makarna aş erdim resmen. Yedim valla. Sonuçta her gün yemiyoruz. Afiyet olsun canım.

Kizlar haciserif madlen bebek cikolata 70 tane 32 tl.sitesinde
Guvenilirmi sizce fiyati uygun geldi .
Simdiden alsam bozulurmu dersiniz
Canım ben daha önce ordan çikolata yaptırmıştım güvenilir.tadı da güzeldi çikolataların.yine oraya yaptıracağım.ama bence erken gibi daha.son zamanlarda yaptırsak daha iyi

Saol canim. Ben de hamileliğin başından beri ilk defa yiyecegim. Sonucta her gun kapali gida tuketmiyorum. Boyle yemeyecegim şeyler oldugunda kendime birseyler yapiyorum da bugün hastayım zaten canim birşey istemiyo. Ama yanında yada sonradan yoğurt yiyebilirmiyim onu bilmiyorum. Sence yesem bir sorun olur mu. Bence olmaz ama

canım çok çok geçmiş olsun, umarım ki geçici bir şeydir, pazartesi profesörden çok güzel haberler duyarsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…