- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.501
Çok geçmiş olsun inşallah doğru teşhis konulur rabbim bebeğine sağlık versin hayırlarla doğurSelam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Ertesi gün almıştım ben sorun olmamıştıKizlar tetanoz aşısından sonra bir süre duş almamak mı lazım ? Hemsireye sormayi unutmuşum
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah şifa versin.Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Benim arkadaşlarım da hastanede bu markayı dağıttı, iyiydi. Ben de oraya yaptırmayı düşünüyorum. Ben en fazla 1 ay kala alırım herhalde. 1-2 günde teslim oluyor diye okumuştum.Kizlar haciserif madlen bebek cikolata 70 tane 32 tl.sitesinde
Guvenilirmi sizce fiyati uygun geldi .
Simdiden alsam bozulurmu dersiniz
Allah yardımcınız olsun şifa versin canım, inşallah düşündükleri gibi değildir. Profesörden iyi şeyler duyarsın.Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Ben Casual Cadillac Air alacaktım Kraft indirimdeyken ailem ve eşim çok beğendiği için Kraft Twist XLX aldık. Aklım da Casual da kalmadı değil. Bildiğim kadarıyla Air olan diğerlerine göre kumaş ve metal aksan olarak bir tık daha iyi.Kızlar casual marka travel sistem bebek arabası alanınız var mı acaba ? Bugün onlara baktım bir kaç çeşidi var kafam karıştı ne farkı var ?
Canim ebebekte oyuncak indirimleri oldugunda almistm babymall da da bazen indirime giriyor takip etmek lazim. Fisher price in urunlerini cok begeniyorm ben bide piyanolu oyun halisi var onu almak istiyorumCok iyi fiyata almissin canim.230 lar var suan bu urun icin.Sen nerden aldin o kadar uyguna?
amin canım çok sagol dualarımız tüm anne adaylarıyla inşallah allahın izniyle kavuşalım yavrularımızaÇok sağolasın canım benim inşallah bebeklerimiz iyi olacak. Annelik duygusu gerçekten çok başka kendimi unuttum kist olduğuna bile sevindim bebişin çok iyi deyince. Bu zor dönemlerimiz geçince hepsi sadece hatıra olarak kalacak. İnşallah hep birlikte güzel ve sağlıklı bir şekilde atlatacağız şu dönemleri. Hepimize hep dua ediyorum bebeklerimiz iyi olsun biz iyi olalım
çok geçmiş olsun canım allahım en yakın zamanda şifa versin iyi olsun bebişin inşallahSelam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
GoZun aydın canım :)Konrolden geldik kucuk yavrumun kilosu duzene girmis sadece 2 gun ileri cikti 1580 gr olmus yavrum. Boyu da 43 cm. diyet ise yaramis
Canim cok gecmis olsun ,insallah duzelen bir durumdur ya da doktor yaniliyordur saglikla kucagina alirsin insallahSelam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Canım ton balığı derken konserve olanlardan mı? dardelenton gibi.
Canim ben casual cadillac trona aldm gittigidiyordan 1190 di. Ben indirimle 1039 a aldm. Ak akce sitesinde bakarsan casual marka urunleri karsilastiriyor agirligi ozellikleri falan bak istersenKızlar casual marka travel sistem bebek arabası alanınız var mı acaba ? Bugün onlara baktım bir kaç çeşidi var kafam karıştı ne farkı var ?
Evet canim evde birşey yok çünkü çok güzel yağını süzdüm. Olmaz mı ki 15 dk sonra akşam yemek saatim
Masallah, gozun aydin canim.Konrolden geldik kucuk yavrumun kilosu duzene girmis sadece 2 gun ileri cikti 1580 gr olmus yavrum. Boyu da 43 cm. diyet ise yaramis
Canım ben daha önce ordan çikolata yaptırmıştım güvenilir.tadı da güzeldi çikolataların.yine oraya yaptıracağım.ama bence erken gibi daha.son zamanlarda yaptırsak daha iyiKizlar haciserif madlen bebek cikolata 70 tane 32 tl.sitesinde
Guvenilirmi sizce fiyati uygun geldi .
Simdiden alsam bozulurmu dersiniz
Ya ben tüketilmemesi gerektiğini okumuştum, sonra bi makaleye daha denk geldim onda da az miktarda ve gebelik süresince bir iki kere tüketilmesinde sakınca yok diyordu. Canım da çok çekmişti, ton balıklı makarna aş erdim resmen. Yedim valla. Sonuçta her gün yemiyoruz. Afiyet olsun canım.
canım çok çok geçmiş olsun, umarım ki geçici bir şeydir, pazartesi profesörden çok güzel haberler duyarsınız inşallah.Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?