2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Buarada gebelik sekeri kaderdaslarim as once tokluk 2 saat olctum 93 cikti.ilk defa bu kadar dusuk cikti.ilk defa stress yapmadan olctum.normalde o kadar geriliyorumki.ondanmi daha yuksek cikiyordu acaba.115-120:130 gibi cikiyordu .yediklerim hemen hemen listedekiler.en son 93 cikanda yani oglen 6 kofte salata 've bir dilim Esmer ekmek yedim.siz neler yiyosunuz? Kisin cok zor yicek sey bulmak.

Hadi geçmiş olsun canım bundan sonra dikkat et kendine tabi bizlerde bu ilk korkumuz değil İnş son olur

Kızlar merhaba ben chicco büyülü yıldızlar dönence sipariş vereyim diyorum daha önce kullananınız var mı acaba? Ya da başka marka önerebilecek var mı?
Canim ben fisher price in mutlu dusler donencesini aldm hem projeksiyonu var tavana yildiz yansitiyor hem Mozart Bach falan bide ninni soyluyor donen oyuncaklarini da sevdm 189 du indirimden 136 aldm bir incele istersen

H Hafsa canim sanada cok gecmis olsun sindi okudum.bebeginin iyi olmasina cok sevindim.az kaldi sıkalım disimizi.rahimde acilma olmamasi son derece iyi haber.Boyle soklar oluyor hamileligin bu aylarinda ama miyadinada variyor cok sukur bebekler.

İzledim bende canım ama vtech chicco ve bi kaç marka daha gördüm hangisi daha iyi onu bilemedim
Onlara bakinca bende karistim
Boğaz ağrısına dayanamadım yutkunamiyorum gittim doktoruma muayene oldum iltihaplanma boğazım antibiyotik verdi ve Parol andorex tek kullanabilirsin artık bebeğin büyüdü dedi
Gecmis olsun canim iyi gelir ins o

Boğaz ağrısına dayanamadım yutkunamiyorum gittim doktoruma muayene oldum iltihaplanma boğazım antibiyotik verdi ve Parol andorex tek kullanabilirsin artık bebeğin büyüdü dedi
Gecmis olsun canim limon 've tuzla gargara yaparak destekle daha cabuk gecer insallah

Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsin

Canim ben fisher price in mutlu dusler donencesini aldm hem projeksiyonu var tavana yildiz yansitiyor hem Mozart Bach falan bide ninni soyluyor donen oyuncaklarini da sevdm 189 du indirimden 136 aldm bir incele istersen
Cok iyi fiyata almissin canim.230 lar var suan bu urun icin.Sen nerden aldin o kadar uyguna?

Bence de stres sinir çok etkiliyor canim ve ne yiyecegimi şaşırıyorum. Annem haşlama yaptı ama ben hiç sevmem o yüzden akşam yemeğinde salata ve ton balığı yemeyi düşünüyorum. Tabii çorba birde.
Ya her akşam yoğurt yerdim ton balığı ile yoğurt olmaz demi

ANNONA semabsrn kizlar gecmis olsun.bende ucundan atlattim.bogazim kasiniyordu ama ilacsiz gecti sukur simdide burnum akiyor.hayirlisiyla iki ayda gecseydi hepimize.

Teşekkürler canim. Bu son hastaliklarimiz olsun inşallah.

HayatGayem
Canım gebelikte öyle bakılmıyormuş tokluk şekerine...yemeğe başladıktan 1 saat sonra ölçmen gerekiyormuş ben de önceleri senin gibi yapıyordum burda söylediler bu şekilde olduğunu sonra da dahiliye doktoruna sordum o da bu şekilde söyledi...ben o ekmeği de gunde en fazla 2 dilim yiyebiliyorum listeye tam olarak uyamıyorum bazen ıspanak yemeği ya da çorba gibi şeyleri 2 tabak yiyorum salata ve yoğurt mutlaka...et tavuk balık yumurta ve kefir çig fındık içi ceviz...surekli aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum ama yapacak bişey yok yeter ki bebeklerimiz iyi olsun...inşallah besleniyorlardır kuzular

Canım ton balığı derken konserve olanlardan mı? dardelenton gibi.

Kızlar oğlumda asla kullanmadığım bir şey dönence ve 2 buçuk yaşına kadar televizyon izletmedim 6 yaşında oldu fazla alışmadığı için tekevizyon aklına pek gelmez bile aralarda Trt çocuk açardım şimdi pazar sabahları çocuklu köpekli sinema filmleri izliyoruz birlikte...çeşit çeşit oyun kurar bazen birlikte oynarız sonra o kendisi oynar...nasıl başlarsanız öyle gidiyor...dönenceye gelince erkek kardeşim ateşli havale gecirmişti ve bir profesör bize yanıp sönen patlayan ışıkların çocuklar için ne kadar tehlikeli olduğunu ateşli havaleyi soğuk havaleye (epilepsi) çevirebileceğini, çocuk beyninin kıvrımlarının vs hassas olduğu için o ani renk değişikliklerine uyum sağlamak için çabalarken bir çeşit kısa devre yapabileceğini anlatmıştı o yüzden ben o ışıklı oyuncaklardan bile almadım bi tane hediye gelendense gerçekten nefret ettim...çok fazla uyarıcı bir arada...sadece ses belki olabilir bilemiyorum bence dikkatli alın ve evet sürekli aynı sekilde dönme hareketi otizmi tetikleyebilir otizm genetik değil sonradan da olabiliyor

Kizlar haciserif madlen bebek cikolata 70 tane 32 tl.sitesinde
Guvenilirmi sizce fiyati uygun geldi .
Simdiden alsam bozulurmu dersiniz

Çok sağol canım inşallah vaktinde sağlıkla doğarlar

Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor

Kızlar casual marka travel sistem bebek arabası alanınız var mı acaba ? Bugün onlara baktım bir kaç çeşidi var kafam karıştı ne farkı var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…