- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.481
Hadi geçmiş olsun canım bundan sonra dikkat et kendine tabi bizlerde bu ilk korkumuz değil İnş son olurSaat 5 oldu siz uyuyorsunuzdur hastanede vakit geçmiyor tabi:)
Dr sağolsun bu vakitte geldi kontrole benim sıpa iyiymiş rahim ağzında açılma yokmuş artık okula gitmiyorsun kendini de yormuyorsun dedi yarın bir aksilik olmazsa taburcu edecek yatıradabilirim dedi inş bu krizi böyle atlatmış oluruz ultrason da çocuk hareket ediyor ama bende tık his yok çok özledim bebişimin hareketlerini dr sıkıntı yok dedi Allahtan Allah nasip ederse her şeyini hazır edeyim nolur nolmaz
Canim ben fisher price in mutlu dusler donencesini aldm hem projeksiyonu var tavana yildiz yansitiyor hem Mozart Bach falan bide ninni soyluyor donen oyuncaklarini da sevdm 189 du indirimden 136 aldm bir incele istersenKızlar merhaba ben chicco büyülü yıldızlar dönence sipariş vereyim diyorum daha önce kullananınız var mı acaba? Ya da başka marka önerebilecek var mı?
Onlara bakinca bende karistimİzledim bende canım ama vtech chicco ve bi kaç marka daha gördüm hangisi daha iyi onu bilemedim
Gecmis olsun canim iyi gelir ins oBoğaz ağrısına dayanamadım yutkunamiyorum gittim doktoruma muayene oldum iltihaplanma boğazım antibiyotik verdi ve Parol andorex tek kullanabilirsin artık bebeğin büyüdü dedi
Gecmis olsun canim limon 've tuzla gargara yaparak destekle daha cabuk gecer insallahBoğaz ağrısına dayanamadım yutkunamiyorum gittim doktoruma muayene oldum iltihaplanma boğazım antibiyotik verdi ve Parol andorex tek kullanabilirsin artık bebeğin büyüdü dedi
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsinCanim bende fenayım malesef yakalandım baba ile oğul arasında hastalığa . Dün geceye kadara boğaz agrım coktu. Bu sabah kanlı balgam ve burun akıntısı ile güne başladım. Boğazım daha iyi burnumda artık akmiyor ama sırt ve eklem ağrısından ayağa kalkamıyorum. Hava çok kötü dışarıda çıkamıyorum doktora gitmek için. Dün gece ıhlamur hazırlamıştım onu içiyorum da biraz terlemeye başladım. Umarım toparlarım ter atinca
Karbonatlı suyla yapayım dedim kusuyodum az dahaGecmis olsun canim limon 've tuzla gargara yaparak destekle daha cabuk gecer insallah
Cok iyi fiyata almissin canim.230 lar var suan bu urun icin.Sen nerden aldin o kadar uyguna?Canim ben fisher price in mutlu dusler donencesini aldm hem projeksiyonu var tavana yildiz yansitiyor hem Mozart Bach falan bide ninni soyluyor donen oyuncaklarini da sevdm 189 du indirimden 136 aldm bir incele istersen
Buarada gebelik sekeri kaderdaslarim as once tokluk 2 saat olctum 93 cikti.ilk defa bu kadar dusuk cikti.ilk defa stress yapmadan olctum.normalde o kadar geriliyorumki.ondanmi daha yuksek cikiyordu acaba.115-120:130 gibi cikiyordu .yediklerim hemen hemen listedekiler.en son 93 cikanda yani oglen 6 kofte salata 've bir dilim Esmer ekmek yedim.siz neler yiyosunuz? Kisin cok zor yicek sey bulmak.
Bence de stres sinir çok etkiliyor canim ve ne yiyecegimi şaşırıyorum. Annem haşlama yaptı ama ben hiç sevmem o yüzden akşam yemeğinde salata ve ton balığı yemeyi düşünüyorum. Tabii çorba birde.
Ya her akşam yoğurt yerdim ton balığı ile yoğurt olmaz demi
Teşekkürler canim. Bu son hastaliklarimiz olsun inşallah.
Tadına bakmak lazım fiyatı çok uygunmuşKizlar haciserif madlen bebek cikolata 70 tane 32 tl.sitesinde
Guvenilirmi sizce fiyati uygun geldi .
Simdiden alsam bozulurmu dersiniz
Kizlar haciserif madlen bebek cikolata 70 tane 32 tl.sitesinde
Guvenilirmi sizce fiyati uygun geldi .
Simdiden alsam bozulurmu dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?