- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.721
Benim Sata göre 5+4 haftalık hamileyim. İlk i yanlış olabilir mi? Aynı hastanede yaptrıdım Testleri.
Evet canım akşam ilk yaptırdığım hastaneye gittim. Onda da 52 çıktıCanım ben mi yanlış anladım 2.sini başka hastanede yaptırdığında sonuç 52 çıkmıştı sonra ilk hastanede tekrar vermiştin kan değil mi? o da mı 52 çıktı?
Evet canım akşam ilk yaptırdığım hastaneye gittim. Onda da 52 çıktı
hosbulduk ins hayirlisiGözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin inşallah hoşgeldin :)
Canım inşallah ilki hatalı ölçümdür. Benimki ilk 6 ydi biranda 41 oldu iki gün sonra yani bu kadar artmaz bence ölçüm hatası vardı sanırım ve şuan için kese kalp atışı var çok şükür, sadece lekenlenmem var biraz. inşallah seninde görürsün bunlarıÖyle olma ihtimali olabilir mi? Yarın tekrar vereceğim bakalım. Sonuc ne olacak
Dualarım sizinle. Rabbim yardımcınız olsun. Üzmeyin kendinizi demek kolay ama üzmemeye çalışın..Merhaba kizlarbugun kanamam oldu benim doktora gittim düşük tehlikesi var dedi igne ve ilac verdi dua edin lutfen hayırlısıyla tutunsun bebegim bana
Kan değerlerime üç kere bakıldı,,değerlerim çok yüksek,,birden fazla kese görülme durumu varHeyecanım o yüzden biraz daha fazla.bu arada size de hayırlısı olsunÇok heyecanlı kesnlikle! Tebrikler :)
Günaydın kızlar.. Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir hepiniz. Bu arada kalp atışını duyanlar,tam olarak ne zaman duydunuz ? 6+4te duyulur mu ki ?
Vajinal de görülür..karın usg için erken olabilir..kişiden kişiye değişiyor sanırım
canım iyi düşünelim iyi olsun inş..testini iki gün sonra muhakkak tekrarla..belki ikizdi biri sonlandı olamaz mı..belkide ondan düştü değerGünaydın. Evet 52,20 çıktı. ama hala kanamam yok. Birkaç doktora yazdım bakalım. Gün içerisnde mutlaka cvp verirler. Ne yapacağımı bilmiyoru.
Canım iyi düşünelim iyi olsun..muhakkak iki gün sonra tekrarla testi..belki ikizdi sonra tekrar tek gebeliğe döndü Olamaz mıGünaydın. Evet 52,20 çıktı. ama hala kanamam yok. Birkaç doktora yazdım bakalım. Gün içerisnde mutlaka cvp verirler. Ne yapacağımı bilmiyoru.
Kızlar göğüslerinin büyümesi,hassasiyet ve aşırı gaz dışında başka bir belirttim yok..midem falan bulanmıyor..benim gibi olan var mı
Evet canım. Benim de senin haftandayken vardı o ağrı. Ben hamile olduğumu bile bilmiyordum. O xamanlar. Adet olucam sanmıştım. Birde kasıklarım iğne batıyo gibi batıyordu. Bu aralar yok ama şükür ne ağrı ne batma.Kalp atışını ne zaman duydunuz arkadaşlar bide ara ara karnım adet olucakmis gibi kısa süreli ağrıyor sizde de böyle mi?
Maşallah. Allah kucağına almayıda nasip etsin canım benim.Merhabalar,,bende 5+2 haftalık hamileyim.çoğul gebelik olduğunu söyledi dr.bugün keseleri görmeye gideceğim.çok heyecanlıyım.burda sizlerle olmak çok güzel
Bende mi bir acayiplik var diyordum yalnız değilmişim..sanki midesi bulunması gerekiyormuş gibi geliyor insanaAynı durumdayız canım :)
Ben tam 6+4 de duydum canımGünaydın kızlar.. Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir hepiniz. Bu arada kalp atışını duyanlar,tam olarak ne zaman duydunuz ? 6+4te duyulur mu ki ?
@limonlutarcinlikek bende sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum canım.Ama meyvelere kokusu siner diye bekletmedim hiç. Koku kalıyor mu meyvede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?