- 19 Eylül 2017
- 90
- 92
- 3
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.701
Aaaa evet yok cnm ben cuma keseyi gördük 15 gün sonra gel dedi doktor bende heycanlaniyorum vallaTam aynıyız seninle canım :) daha kalp atışını duymadın sanıyorum değil mi? Ben biraz sabırsızım galiba
Umarım isteyen herkes hayırlısıyla kucağına alır bebişini
bende bende valla sirkeli sirkeli yiyesim geliyo ama cok koktugu icin mecburen tekrar suya tutmak zorunda kaliyorumMaydonoz tere marul dereotu aklına gelen bütün yeşillikleri sirkeli suda bekletiyorum ben. Hoş, yıkadığımız sular bile ne kadar temiz? Ankara'da yaşıyorum çeşme suyundan hasta oluyor insanlar
Ayy kiyamam prensese ınsaallah hemencecik iyilesir kendine dikkat et canım işin çok zormuş gerçekten..calisiyorym canim evdede kizim var 26aylik pek zamanim olmuyor asıinda .bide kizim hasta 2gundur.grip oldu oksuruyor bide ilac iciriyorum.biraz iyi gibi.cok yorgun gun gecirdim.ve simdi hiss ediyorum karnim.cok agriyor korkmaya basladim(
Günaydın canım. Ben de 4+6 da keseyi gördüm sadece çok minik bi keseydi çok zor göründü. İlk bebeğimi 5+6da kalbini dinledik kendini gördük. Ben de bebek görünmeyince telaş yaptım ama doktor 6. Haftada görünür dedi. Bekliyoruz bakalımm. İyi düşünelim :)Kızlar merhaba, kanama için endişelenmeyin kırmızı değilse eğer, kahverengi kanama için doktorlar yerleşme kanaması diyor?
Biz de keseyi gördük ama daha kalp atışı yok 5+3 teyim. Doktorum normal, 6 yı tamamlayınca görürüz diyor ama bilemedim. 5 haftalıkken kalp atışı duyan da çok var etrafımda...
Çok heyecanlı kesnlikle! Tebrikler :)Merhabalar,,bende 5+2 haftalık hamileyim.çoğul gebelik olduğunu söyledi dr.bugün keseleri görmeye gideceğim.çok heyecanlıyım.burda sizlerle olmak çok güzel
Geçmiş olsun canım. Bu tarz kanamalar hatta çok şiddetli kanamalar yaşayıp bebeğini sağlıkla dünyaya getirmiş çok tanıdığım var. Rabbim ona ömür verdiyse seninle olur inşallah@weryew insallah canim kanama strese sokuyo insani iyi dusunmeye çalışıyorum ama cok üzülüyorum dün ilk kez aldim hapi belki hapimi icemeye ignemi vurulmaya devam ettikçe kesilir kanama
Günaydın canım. Tahminim duyulur. Ben oğlumu 5+6 da dinlemiştim. Bunun için 6. Haftada çağırdı doktor. Umarım duyarızzzzGünaydın kızlar.. Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir hepiniz. Bu arada kalp atışını duyanlar,tam olarak ne zaman duydunuz ? 6+4te duyulur mu ki ?
Beth18 bende sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum canım.Ama meyvelere kokusu siner diye bekletmedim hiç. Koku kalıyor mu meyvede ?
7+ 0 da net duydum canım beybiyi de gördük çok güzel bir duygu ınsaallah herkese nasip olsunGünaydın kızlar.. Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir hepiniz. Bu arada kalp atışını duyanlar,tam olarak ne zaman duydunuz ? 6+4te duyulur mu ki ?
Beth18 bende sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum canım.Ama meyvelere kokusu siner diye bekletmedim hiç. Koku kalıyor mu meyvede ?
sirkeden sonra guzelce tekrar yikiyorum. Aslinda az bisey kaliyor ama oyle bariz degil yani saglik olunca hic baska bisey dusunmuyorum.Günaydın kızlar.. Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir hepiniz. Bu arada kalp atışını duyanlar,tam olarak ne zaman duydunuz ? 6+4te duyulur mu ki ?
Günaydın. Evet 52,20 çıktı. ama hala kanamam yok. Birkaç doktora yazdım bakalım. Gün içerisnde mutlaka cvp verirler. Ne yapacağımı bilmiyoru.Günaydın canım naptın aldın mı sonucu? Hayırlı haberle dön inşallah
evet canim sutcume gectim bi guzel kaynattim. Yogurdumuda yaptim ohh misBeth18 Cnm sen süt isini ne yaptin, sutcuden aliyor musun
Günaydın. Evet 52,20 çıktı. ama hala kanamam yok. Birkaç doktora yazdım bakalım. Gün içerisnde mutlaka cvp verirler. Ne yapacağımı bilmiyoru.
Bende yıkıyorum tabi ama meyvede kokarsa tiksinirim diye bekletemiyorum. Koku hassasiyeti tavan yapmış durumda malum. Neyse,bol suyla yıkamaya devam edeyim en iyisi...sirkeden sonra guzelce tekrar yikiyorum. Aslinda az bisey kaliyor ama oyle bariz degil yani saglik olunca hic baska bisey dusunmuyorum.
kardelen384 canim pihtilasma tedavisi icin sen mi dr.a onwride bulundun
Canım hayırlı olsun cok güzel haber nerden anladı doktorun çoğul oldugunu daha önce girmiş miydin ultrasonaMerhabalar,,bende 5+2 haftalık hamileyim.çoğul gebelik olduğunu söyledi dr.bugün keseleri görmeye gideceğim.çok heyecanlıyım.burda sizlerle olmak çok güzel
Benim Sata göre 5+4 haftalık hamileyim. İlk i yanlış olabilir mi? Aynı hastanede yaptrıdım Testleri.İlk hcg sonucu mu hatalı acaba? kaç haftalık sata göre şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?