- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.721
Teşekkür ederiz teyzesi.Geçmiş olsun canım sevindim iyi olmadına bebişin. Daha çok erken biraz daha sabretsinler inşallah :)
Öldürürüm o kadını bulup cahil insanlar, hem cahil hem inatçı hem bencil uyuz oluyorum yemin ederim. Hayatta sözüm sakınmam bu konuda illa yaparım diyemezler ay yine de güvendiğim bir arkadaşımı başına koyacağım çocuğumun ya da ablam yetişirse geleecek hemşire o elletmez kimseye. Ya nasıl kıyıyorlar kalpsiz insanlar.Yeni doğmuş çocuğa şöyle şeyler yapıcaz diyorlar ya delirtiyorlar beni ya..ve-ril-mez öyle şeyler çocuğahiç aklımda yoktu konuşa konuşa Kayınvalidem bende de onu bebeğe yaklaştırmama kararı aldırttı...dogar doğmaz ağzına bal sürcem diyor soğan suyu içircem diyor..olmaz dedim nedenlerini anlattım kesinlikle takmış kafaya..senden önce gelir bebek yaparım diyor...dogumumu haber vermicem madem..kendi kaşındı...bal 1 yaşından önce zararlı diyorum ben çocuklarıma yaptım bisi olmadı yaparım diyor...arkadasimin annesi ve kaynanası bebeğin doğumuna cebinde limonla gitmişler anne gelmeden bebek önce gelmiş sıkivermisler çocuğun gözüne ağzına limonu...simdi çocuğun göz kanalları tıkalı açılmazsa ameliyat mi ne olacakmış bisiler anlatıyorlardı...bence limondan..neden oldu anlamadık diyorlar
Eşimde 4 Mayıs ı çok istiyor benim doğum günüm o gün..bir aksilik olmazsa 4 Mayıs ı belirlemek istiyoruz .Aynı gün oluruz ne güzel.tabi hayırlısı öncelikleBizim büyük kızın doğum günü 4 mayıs canım, 39+2 de 4 mayısa denk geliyor. Babası çok istedi doktor da olur dedi :) bir de cuma olursa eşim için de daha iyi olur diye düşündük.
Çok şükür canım gözün aydınEvet canım gittim. Erken doğumdan suphelendi doktor. Ama çok şükür oyle bi risk yokmus,her şey yolunda. Rahimde açılma falan yok. Kahverengi akinti kırmızıya dönerse ve adet sancıları sıklasir,siddetlenirse korkmamiz gerekir dedi. 5 gun rapor verdi. Progestan verdi. Kahverengi akıntı bi kaç gün daha devam edebilir ama korkacak bi şey yok dedi. Bebek hareket ediyorsa korkacak bir şey yokmuş anladigim kadariyla. Dun otobusle bi yere gitmek zorunda kaldim. Yarim saat kadar cok sarsintili gittik. Ondan oldu diye tahmin ediyorum. İlişki falan olmadı çünkü kendimi yoracak bi şeyde yapmadım. Sizlerde kendinize çok dikkat edin. Bütün gece uyuyamadim stresten. Çok zormuş gerçekten. İnşallah Rabbim bi daha hic birimize yaşatmaz..
Canım Sanda çok geçmiş olsun inşallah vaktinde gelicem bebislerimiz yat dinlen eşyalarda eşinle beraber halledilir Allah'ın izniyleKızlar bana da erken doğum riski var dedi doktor, artık raporluyum çalışmayacağım. Doktor evden çıkmayacak, yürümeyeceksin dedi. Daha bebek çok küçük, eşyaları bile hazır değil. Ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin, bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin, başka bişey istemiyorum. Sizler de dua edin lütfen
Allah im vaktinde gelsin inş bebişler..bol bol dinlen canımKızlar bana da erken doğum riski var dedi doktor, artık raporluyum çalışmayacağım. Doktor evden çıkmayacak, yürümeyeceksin dedi. Daha bebek çok küçük, eşyaları bile hazır değil. Ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin, bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin, başka bişey istemiyorum. Sizler de dua edin lütfen
Geçmiş olsun canım senin bi şikayetin var mıydı kontrolde mi söyledi bunu kusura bakma bu ara çok kişiye söylendi hatırlayamadım da...ne olmuştu ki...acaba sadece tedbir olsun diye mi yapıyorlar bu kadar fazla kişiye erken doğum riski vs denmesi biraz tuhaf oldu...ben 28de gittim 32de gel dedi risk falan hicbir şey de demedi 2.hamilelik olduğu için ben pek kolay kolay ağrım sızım var demiyorum doktora da gitmiyorum kontroller dışında...yani bunları duydukça da bi tuhaf oluyorum doktor mu beni önemsemiyor ben mi kendimi önemsemiyorum falan kafam karıştıKızlar bana da erken doğum riski var dedi doktor, artık raporluyum çalışmayacağım. Doktor evden çıkmayacak, yürümeyeceksin dedi. Daha bebek çok küçük, eşyaları bile hazır değil. Ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin, bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin, başka bişey istemiyorum. Sizler de dua edin lütfen
Haftasonu karnımda sertleşmeler oldu, nstde sancı çıkmadı ama doktor riske atmak istemiyor, ciğer geliştirici iğne de vuruldum. Hayırlısı bakalım zamanında sağlıkla gelmelerini bekliyoruzGeçmiş olsun canım senin bi şikayetin var mıydı kontrolde mi söyledi bunu kusura bakma bu ara çok kişiye söylendi hatırlayamadım da...ne olmuştu ki...acaba sadece tedbir olsun diye mi yapıyorlar bu kadar fazla kişiye erken doğum riski vs denmesi biraz tuhaf oldu...ben 28de gittim 32de gel dedi risk falan hicbir şey de demedi 2.hamilelik olduğu için ben pek kolay kolay ağrım sızım var demiyorum doktora da gitmiyorum kontroller dışında...yani bunları duydukça da bi tuhaf oluyorum doktor mu beni önemsemiyor ben mi kendimi önemsemiyorum falan kafam karıştı
Canım abimin eşine 30 haftadan itibaren bebegin prematüre olacak her an doğar dediler, her hafta kontrole gitti, Rahim sürekli açılıyordu, evde istirahat etti, yormadı kendini. Bebişimiz 38+3 te geldi, şimdi 4 yasında çok şükür. Sen dinlenmene bak, yakının varsa onlar hazırlasın eşyaları ya da eşin hazırlasın sen yorulma, moralini bozma kuzum, Allah sağlıklı doğumlar nasip etsinKızlar bana da erken doğum riski var dedi doktor, artık raporluyum çalışmayacağım. Doktor evden çıkmayacak, yürümeyeceksin dedi. Daha bebek çok küçük, eşyaları bile hazır değil. Ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin, bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin, başka bişey istemiyorum. Sizler de dua edin lütfen
Geçmiş oldun canım erken doğum riskini sadece sancısanmı yola çıkarak söyledi açılmana falanda baktımı benimkide bu cuma muayene etcem dedi sanırım alttan bakcak nstde sancım çıkmadı ama niye öyle dedi bilmiyorumKızlar bana da erken doğum riski var dedi doktor, artık raporluyum çalışmayacağım. Doktor evden çıkmayacak, yürümeyeceksin dedi. Daha bebek çok küçük, eşyaları bile hazır değil. Ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin, bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin, başka bişey istemiyorum. Sizler de dua edin lütfen
Canım bugunde hiç hareket etmezse bence doktora gözükmende fayda var. Ben bugun gittiğimde bebegin hareket etmesinin çok önemli olduğunu söyledi doktor. Hatta ilk sorduğu şey hareket edip etmedigiydi. Arada bir vuruyorsa sıkıntı olduğunu sanmiyorum ama hiç hareket yoksa ihmal etme.Dünden beriyime bebegimin hareketleri o kadar azaldi ki resmen beni korkutuyorondan oncesi de asiri hareketliydi. Ve asiri yorgun ve yogun olmama ragmen hissediyordum. Dun tum gun evdeydim nerdeyse hic hissetmedim
Sağol canımÇok şükür canım gözün aydın
Canım çok sağol iyi dileklerin için, ben de elimden geleni yapacağım, tek dileğim zamanında sağlıkla gelmesi bebeğiminCanım abimin eşine 30 haftadan itibaren bebegin prematüre olacak her an doğar dediler, her hafta kontrole gitti, Rahim sürekli açılıyordu, evde istirahat etti, yormadı kendini. Bebişimiz 38+3 te geldi, şimdi 4 yasında çok şükür. Sen dinlenmene bak, yakının varsa onlar hazırlasın eşyaları ya da eşin hazırlasın sen yorulma, moralini bozma kuzum, Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?