2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun canım sevindim iyi olmadına bebişin. Daha çok erken biraz daha sabretsinler inşallah :)
Teşekkür ederiz teyzesi. Sabretsinler tabi daha çok erken çünkü. Demekki dün istemeden biraz rahatsız ettim küçük hanimda hemen uyardı beni. Bi daha hic rahatsız etmiycem. Yeterki vaktinde gelsin.

Öldürürüm o kadını bulup cahil insanlar, hem cahil hem inatçı hem bencil uyuz oluyorum yemin ederim. Hayatta sözüm sakınmam bu konuda illa yaparım diyemezler ay yine de güvendiğim bir arkadaşımı başına koyacağım çocuğumun ya da ablam yetişirse geleecek hemşire o elletmez kimseye. Ya nasıl kıyıyorlar kalpsiz insanlar.

Bizim büyük kızın doğum günü 4 mayıs canım, 39+2 de 4 mayısa denk geliyor. Babası çok istedi doktor da olur dedi :) bir de cuma olursa eşim için de daha iyi olur diye düşündük.
Eşimde 4 Mayıs ı çok istiyor benim doğum günüm o gün..bir aksilik olmazsa 4 Mayıs ı belirlemek istiyoruz .Aynı gün oluruz ne güzel.tabi hayırlısı öncelikle

Çok şükür canım gözün aydın

Kızlar bana da erken doğum riski var dedi doktor, artık raporluyum çalışmayacağım. Doktor evden çıkmayacak, yürümeyeceksin dedi. Daha bebek çok küçük, eşyaları bile hazır değil. Ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin, bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin, başka bişey istemiyorum. Sizler de dua edin lütfen

Canım Sanda çok geçmiş olsun inşallah vaktinde gelicem bebislerimiz yat dinlen eşyalarda eşinle beraber halledilir Allah'ın izniyle

Allah im vaktinde gelsin inş bebişler..bol bol dinlen canım

Geçmiş olsun canım senin bi şikayetin var mıydı kontrolde mi söyledi bunu kusura bakma bu ara çok kişiye söylendi hatırlayamadım da...ne olmuştu ki...acaba sadece tedbir olsun diye mi yapıyorlar bu kadar fazla kişiye erken doğum riski vs denmesi biraz tuhaf oldu...ben 28de gittim 32de gel dedi risk falan hicbir şey de demedi 2.hamilelik olduğu için ben pek kolay kolay ağrım sızım var demiyorum doktora da gitmiyorum kontroller dışında...yani bunları duydukça da bi tuhaf oluyorum doktor mu beni önemsemiyor ben mi kendimi önemsemiyorum falan kafam karıştı

Son düzenleme:
Kızlar bende son 1 Aya kadar çalışırım diyordum..ama çok ağırlaşmıştım.işim hep ayakta ayaklarım bacaklarım çok şişiyordu bende ayrıldım izne..iyiki ayrılmışım cumartesi akşam bende sancılandım..hastaneye gittik..nst bağlandı sancı çıktı 2 tane serum verildi..çok şükür iyiyim şimdi.izne ayrılmasam eşimin dilinden kurtulamazdım..yoruldun ondan oldu fln diye..son ay yaparız alışverişi diyorduk sona bırakmamak lazımmış..zaten dayanamayıp kıyafetlerini almıştık..yarında bir aksilik çıkmazsa beşik vs kalan bütün eksiklerimizi tamamlıyacağız

Haftasonu karnımda sertleşmeler oldu, nstde sancı çıkmadı ama doktor riske atmak istemiyor, ciğer geliştirici iğne de vuruldum. Hayırlısı bakalım zamanında sağlıkla gelmelerini bekliyoruz

Ciğer geliştirici iğne vurulan arkadaşlar doktor bana 4 tane ampul verdi iki tanesini bugün vuruldum ikisini yarın vurulacağım. Sizde de o şekilde mi verildi dozaj

Canım abimin eşine 30 haftadan itibaren bebegin prematüre olacak her an doğar dediler, her hafta kontrole gitti, Rahim sürekli açılıyordu, evde istirahat etti, yormadı kendini. Bebişimiz 38+3 te geldi, şimdi 4 yasında çok şükür. Sen dinlenmene bak, yakının varsa onlar hazırlasın eşyaları ya da eşin hazırlasın sen yorulma, moralini bozma kuzum, Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin

Dünden beriyime bebegimin hareketleri o kadar azaldi ki resmen beni korkutuyor ondan oncesi de asiri hareketliydi. Ve asiri yorgun ve yogun olmama ragmen hissediyordum. Dun tum gun evdeydim nerdeyse hic hissetmedim

Geçmiş oldun canım erken doğum riskini sadece sancısanmı yola çıkarak söyledi açılmana falanda baktımı benimkide bu cuma muayene etcem dedi sanırım alttan bakcak nstde sancım çıkmadı ama niye öyle dedi bilmiyorum

Dünden beriyime bebegimin hareketleri o kadar azaldi ki resmen beni korkutuyor ondan oncesi de asiri hareketliydi. Ve asiri yorgun ve yogun olmama ragmen hissediyordum. Dun tum gun evdeydim nerdeyse hic hissetmedim
Canım bugunde hiç hareket etmezse bence doktora gözükmende fayda var. Ben bugun gittiğimde bebegin hareket etmesinin çok önemli olduğunu söyledi doktor. Hatta ilk sorduğu şey hareket edip etmedigiydi. Arada bir vuruyorsa sıkıntı olduğunu sanmiyorum ama hiç hareket yoksa ihmal etme.

merhaba arkadaşlar bende bişi sorucam benim kaburgalarımın olduğu yerde tam göğüs altında cok acım oluor başka olan varmı böyle normalmiki

Canım çok sağol iyi dileklerin için, ben de elimden geleni yapacağım, tek dileğim zamanında sağlıkla gelmesi bebeğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…