- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.741
Canım bende sancı çıkmadı ama karnım gece boyu sertleşti yumuşadı, rahimde açılma da yok ama yine de o kasılmalar erken doğum riskidir dedi. Ciğer geliştirici iğne vuruldum. Yürüme, sadece tuvalet için ayağa kalk dedi. İğneyi de her ihtimale karşı vuruyorlar anladığım kadarıyla.Geçmiş oldun canım erken doğum riskini sadece sancısanmı yola çıkarak söyledi açılmana falanda baktımı benimkide bu cuma muayene etcem dedi sanırım alttan bakcak nstde sancım çıkmadı ama niye öyle dedi bilmiyorum
Bakalım cuma günü bana ne diyecekCanım bende sancı çıkmadı ama karnım gece boyu sertleşti yumuşadı, rahimde açılma da yok ama yine de o kasılmalar erken doğum riskidir dedi. Ciğer geliştirici iğne vuruldum. Yürüme, sadece tuvalet için ayağa kalk dedi. İğneyi de her ihtimale karşı vuruyorlar anladığım kadarıyla.
İnşallah risk filan görmez, güzel haberlerle dönersinBakalım cuma günü bana ne diyecek
İnşallah anlattığın gibi olmaz hiç birimizin olmasın Rabbim korusun sağlıktan önemli hiç bişey yok bu ara hep kötü gidiyorum inşallah sonu hayırlı olur
sertleşme dediğiniz nasıl birşey benim karnım taş gibi göğüs altımdada acaip acı hissediorum bişe batıor gibi bendede öle bişi olabilir miki yaa ben karnımın sertliğini bebek büyüdüğü içindir diye yoruyordumCanım bende sancı çıkmadı ama karnım gece boyu sertleşti yumuşadı, rahimde açılma da yok ama yine de o kasılmalar erken doğum riskidir dedi. Ciğer geliştirici iğne vuruldum. Yürüme, sadece tuvalet için ayağa kalk dedi. İğneyi de her ihtimale karşı vuruyorlar anladığım kadarıyla.
Canım normal kasılma baska türlü bişey kafası ordadır ondan zorluyodur kaburganı benim ilk oğlumda öyleydi bunun kafa aşağıda kaburga ağrım yok meselamerhaba arkadaşlar bende bişi sorucam benim kaburgalarımın olduğu yerde tam göğüs altında cok acım oluor başka olan varmı böyle normalmiki
sağoll cnmmmCanım normal kasılma baska türlü bişey kafası ordadır ondan zorluyodur kaburganı benim ilk oğlumda öyleydi bunun kafa aşağıda kaburga ağrım yok mesela
Hemen tepki geldi diyorsun. Herşeyde var bir hayır canım sen de böyle güzel yönden bakıyorsun ne güzel :) ben de mart sonuna kadar çalışacağım dediğim gün acillik oldum. Doktor hemen izne ayrıl yürüyüş de yapma dedi. Bak dedim minikten uyarı geldi anne ben dinlenmek istiyorum diye :)))Teşekkür ederiz teyzesi.Sabretsinler tabi daha çok erken çünkü. Demekki dün istemeden biraz rahatsız ettim küçük hanimda hemen uyardı beni. Bi daha hic rahatsız etmiycem. Yeterki vaktinde gelsin.
Güzel haberlerle gel inşallah annesi :)Bende bugun muayenem var bakalim dr ne diyecek . Insallah yolundadir hersey
Ya ne güzel :) ben de aynı gün olsun doğum günümle çok isterdim ya. Senin sezeryan mı. Niyeyse ilk doğum diye hatırlıyorum seni ben :)Eşimde 4 Mayıs ı çok istiyor benim doğum günüm o gün..bir aksilik olmazsa 4 Mayıs ı belirlemek istiyoruz .Aynı gün oluruz ne güzel.tabi hayırlısı öncelikle
Canım sana tek tavsiyem yanına litrelik şişe al ayaklarını da uzat. Hemen çıkıyot yukarı bebiş bir iki günde inanamayacaksın. Ağır kaldırma ev işi yapma. Elektrik süpürgesi ve çamaşır sepeti kaldırma bulaşık dizme derken hep zorluyoruz farketmeden. Valla temizlikçi al her hafta ütüne kadar yapıyor zaten. İlk hamileliğimde hep yattım çok rahattı ya suyum azdı benim. Su az olunca da doğumu tetikliyor rahim rahat değil malum. Korkma allahın izmiyle su ve magnezyum ilacı okadar işe yarıyor ki.Kızlar bana da erken doğum riski var dedi doktor, artık raporluyum çalışmayacağım. Doktor evden çıkmayacak, yürümeyeceksin dedi. Daha bebek çok küçük, eşyaları bile hazır değil. Ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin, bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin, başka bişey istemiyorum. Sizler de dua edin lütfen
Haha aynı ben :) ya benim burnum bile şişiyor valla çalışanlara helal olsun. Benim iş uzakta hergün yarım saat git gel evde de iş yemek çocuk.doktordan da veto yedim. Yürüyüşü bile kes dedi. Yatış modundayım. İşte de son haftam :)Kızlar bende son 1 Aya kadar çalışırım diyordum..ama çok ağırlaşmıştım.işim hep ayakta ayaklarım bacaklarım çok şişiyordu bende ayrıldım izne..iyiki ayrılmışım cumartesi akşam bende sancılandım..hastaneye gittik..nst bağlandı sancı çıktı 2 tane serum verildi..çok şükür iyiyim şimdi.izne ayrılmasam eşimin dilinden kurtulamazdım..yoruldun ondan oldu fln diye..son ay yaparız alışverişi diyorduk sona bırakmamak lazımmış..zaten dayanamayıp kıyafetlerini almıştık..yarında bir aksilik çıkmazsa beşik vs kalan bütün eksiklerimizi tamamlıyacağız
Süper canım etkilenmemesi çok güzel. Rahim ağzı kısalmamıştır ondan vermemiştir. Zaten kısalmaya başlayınca açılıyor sanırım rahim ağzı baskıdan. O sürede bile yapsa etki eder Merak etme sen dinlen bol bol magnezyum verdi mi peki sana?Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.simdi eve gelebildim. Sabah 9 dan beri hastanedeydim. Nst ye girdim sancı çıkmadı. Nidilat kesmiş sanciyi. Allahtan rahim ağzında açılma yok.dun akşamki sancıdan hiç etkilenmemis rahim dedi Dr. Magnezyum ve nidilat a devam.eger bişey olmazsa haftaya çağırdı. Ama kasılmalar tekrar ederse izmire gönderi çekmiş Dr. yatış için. simdilik akciğer geliştirici vermedi bende onu taktım kafaya.tedbiren verseydi diye ama ne biliyim içim rahatlama di açıkçası. Bekleyip gorunce artık.
Kuzum neden yürüyüş de yapma dedi, benim doktor yürü diyor başka bi şey demiyor. Kasıklarım agrıyor diyorum dinlenerek yürü diyor. Sanki yanımda tabure taşıcam, yorulunca otur demek ne kolay :) kaldırımlara oturursam yakında şaşırmamGüzel haberlerle gel inşallah annesi :)
Ya ne güzel :) ben de aynı gün olsun doğum günümle çok isterdim ya. Senin sezeryan mı. Niyeyse ilk doğum diye hatırlıyorum seni ben :)
Canım sana tek tavsiyem yanına litrelik şişe al ayaklarını da uzat. Hemen çıkıyot yukarı bebiş bir iki günde inanamayacaksın. Ağır kaldırma ev işi yapma. Elektrik süpürgesi ve çamaşır sepeti kaldırma bulaşık dizme derken hep zorluyoruz farketmeden. Valla temizlikçi al her hafta ütüne kadar yapıyor zaten. İlk hamileliğimde hep yattım çok rahattı ya suyum azdı benim. Su az olunca da doğumu tetikliyor rahim rahat değil malum. Korkma allahın izmiyle su ve magnezyum ilacı okadar işe yarıyor ki.
Haha aynı ben :) ya benim burnum bile şişiyor valla çalışanlara helal olsun. Benim iş uzakta hergün yarım saat git gel evde de iş yemek çocuk.doktordan da veto yedim. Yürüyüşü bile kes dedi. Yatış modundayım. İşte de son haftam :)
Ben de beşik vs herşeyi hallettim canım bir tek kıyafetleri kaldı onları da haftaya halledeceğim 2 güne biter.
Süper canım etkilenmemesi çok güzel. Rahim ağzı kısalmamıştır ondan vermemiştir. Zaten kısalmaya başlayınca açılıyor sanırım rahim ağzı baskıdan. O sürede bile yapsa etki eder Merak etme sen dinlen bol bol magnezyum verdi mi peki sana?
İnşallah canım benim durumum şöyle oldu cuma akşamı belimden bir ağrı girdi gün içindede doğum sancısı belden giriyor falan diye konuşuldu okulda bende korktum dra msj attım belimde ağrı var erken doğum belirtisimi korkuyorum diye nstye gir dedi cumartesi girdim sancı çıkmadı bebeğin rahatı yerinde dedi ultrasonda rutin bebeğe baktı ağrın oluyordu senin değilmi dedi ben evet deyince cuma rapor almaya geldiğinde muayene etcem dedi bende niye falan diye soramadım o riskmi gördü benmi onu yönlendirmiş oldum anlayamadımİnşallah risk filan görmez, güzel haberlerle dönersin
Grubumuz da erken dogum tehlikesi cogaldi sanki korkmaya basladim.insallah serum iyi gelmistir dinlenirsin de yoluna girer canimKızlar bu gece düzenli kasılmalar la acile gittim.bebek iki gündür çok hareketli değildi. Ama sancılar düzensiz di.gece düzenli olunca gittim.nst ye girdim.40 birim sancı çıktı.iki kez.orta şiddette sancı n var dedi ebe.nidilat verdiler.simdi eve geldim.devam ederse merkezdeki hastaneye gitmemi söylediler. Bakalım inşallah nidilat iyi gelirse sabah kendi Dr. Uma gidicem.ama şaka maka baya korktum.bakalim ne olucak.
Aynen ortasi yok demekki bunun :)Senin 2 hafta var canım ama bakarsın gelişimi öndeyse gelmek ister. Sağlıklı hayırlı zamanda grlsinleryinşallah. Ben de 4 mayısa kadar bekleyeceğini sanmıyorum bebişin ama bakalım :) bu arada eşimin de 30 nisan boğa burçlarını çok seviyorum:))
Zaten arada bir gün de olsa, bir hafta da olsa yine aynı gün kutlayacağız değil mi
Ya csnım iyiki uyarmamış boşver. Kıyafetlerini yıkama şekerli su ver soda ver diyeceklerine hiç demesinler. Soda nedir ya allah aşkına. Pis boyalı kıyafet ayrı bir olay zaten. Ben hurmayla zemzeme bile karşıydım ama ikna oldum sonradan zaten yutmuyot dudağına sürüyorlar. Mamada da su var diye zemzem e de ses etmedim. :))
Hayirli haberle gel canim insBende bugun muayenem var bakalim dr ne diyecek . Insallah yolundadir hersey
Canim dikkat et bol dinlen .Hersey alinir ins.son ay almak hic mantikli degilmisKızlar bende son 1 Aya kadar çalışırım diyordum..ama çok ağırlaşmıştım.işim hep ayakta ayaklarım bacaklarım çok şişiyordu bende ayrıldım izne..iyiki ayrılmışım cumartesi akşam bende sancılandım..hastaneye gittik..nst bağlandı sancı çıktı 2 tane serum verildi..çok şükür iyiyim şimdi.izne ayrılmasam eşimin dilinden kurtulamazdım..yoruldun ondan oldu fln diye..son ay yaparız alışverişi diyorduk sona bırakmamak lazımmış..zaten dayanamayıp kıyafetlerini almıştık..yarında bir aksilik çıkmazsa beşik vs kalan bütün eksiklerimizi tamamlıyacağız
Oyle gercekten albirini vur otekini olduk.Topikce yıkılıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bütün bebislerimiz zamanında sagsaglim dogsunlarda rahatlayalim :)
Canim hareket etmemeye devam ederse git mutlakaDünden beriyime bebegimin hareketleri o kadar azaldi ki resmen beni korkutuyorondan oncesi de asiri hareketliydi. Ve asiri yorgun ve yogun olmama ragmen hissediyordum. Dun tum gun evdeydim nerdeyse hic hissetmedim
Canim sevindim rahim etkikenmemis .ins sancin bidaha olmaz rahat gecirirsin .Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.simdi eve gelebildim. Sabah 9 dan beri hastanedeydim. Nst ye girdim sancı çıkmadı. Nidilat kesmiş sanciyi. Allahtan rahim ağzında açılma yok.dun akşamki sancıdan hiç etkilenmemis rahim dedi Dr. Magnezyum ve nidilat a devam.eger bişey olmazsa haftaya çağırdı. Ama kasılmalar tekrar ederse izmire gönderi çekmiş Dr. yatış için. simdilik akciğer geliştirici vermedi bende onu taktım kafaya.tedbiren verseydi diye ama ne biliyim içim rahatlama di açıkçası. Bekleyip gorunce artık.
Aminn :)Merhaba güzel anneler ben 2017 Mayıs annesiyim şafak 100 diye burada müjdeler verdiğim dün gibi geliyo zaman çok hızlı geçiyor ve kim ne derse desin bebekli hayat çok güzelmiş tüm olumsuz yorumlara kulaklarınızı kapatın hep pozitif olun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bnde agirlasmaya basladim .isler iyice birikiyor.Ya kızlar gerçekten ne oluyor bize böyle erken doğurmak yokbende yalancı sancılar var önceden bebek mi yoksa kasılmamı anlamıyodum ama artık baya anlıyorum ara ara dakika tutmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diye ama düzenliliği yok çok şükür . Bu arada mart annelerini okuyorum . O kadar güzel heyecanlar yaşıyolar ki benimde doğurasım geliyor Normal doğumdan korkan varsa bnce bi 200 sayfa okusun mart annelerinden. Ben korkmuyodum ama onların normal doğum heyecanlarını okuyup gördükçe çok sıcak bakmaya başladım normal doğuma . Ben nerdeyse herseyimi hazırladım bebişin kıyafetkeri odası ütüsü ger şeyi hazır bi tek kendime pijama takımı alcam . İyiki erkenden yapmışım çnkü gün gectikçe ağırlaşıyorum resmen
Bende daha calismayi dusunuyordum ama bu gidisle calisamam. Sürem dolunca izne ayrılirim. Artik kendimizi fazla zorlamamamiz gerekiyor sanirim. Hiç dogmayacakmis gibi geliyordu ama ilk defa gelmesinin yakın olduğunu anladım bugün :)Hemen tepki geldi diyorsun. Herşeyde var bir hayır canım sen de böyle güzel yönden bakıyorsun ne güzel :) ben de mart sonuna kadar çalışacağım dediğim gün acillik oldum. Doktor hemen izne ayrıl yürüyüş de yapma dedi. Bak dedim minikten uyarı geldi anne ben dinlenmek istiyorum diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?