2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bende yürüyorum kilolu hamile kaldığım için ama boğazım durmuyo 15 kilo aldım sen kaç kilo aldın

Kızlar geçmiş olsun. Noluyooo bu bebişlere :)
Azcık daha sabretsinler yaa.
Dikkat edin kendinize. Ay valla kendimi iyice yoklar oldum
Dünden beriyime bebegimin hareketleri o kadar azaldi ki resmen beni korkutuyor ondan oncesi de asiri hareketliydi. Ve asiri yorgun ve yogun olmama ragmen hissediyordum. Dun tum gun evdeydim nerdeyse hic hissetmedim
Can'ım büyüdükçe hareketleri azalırmış. Senin bebişin de kilo olarak öndeydi öyle hatırlıyorum. İnş ondandır hissetmemen.

Bebek hareketli kuzum çok şükür ama işte sancıyı falan bilmeyince evham yapıyorum ayy inşallah 38i falan görürüm yani
inşallah canım ilk bebişte de ne korkuyorduk ama gördük çok şükür. Görmezsek de sağlıklı olsunlar hayırlı zamanda gelsinler biz dikkat edelim gerisi takdiri ilahi.

İnşallah canım bol emzirmeyle çoğu gider şimdi de çok almıyorsun daha rahat gider ben de almasam keşke ama bildiğin su içsem yarıyor şuan :)))

Kızlar bu sancılarınızın başlaması beni korkuttu. Dün de rahmimin iç tarafında bi ağrı başladı. Aşağı çekilir gibi. Niye anlamadım. Hala var. Dün de yerimden zıplattı ya. Döndü de ondan mı acaba dedim.
Bir de gece üç kez wc ye kAlktım. Üçünde de kıpır kıpırdı bu velet. Nasıl vuruyor. Bu gece hiç uyumayan bir Bebiş olacak galiba

Dünden beriyime bebegimin hareketleri o kadar azaldi ki resmen beni korkutuyor ondan oncesi de asiri hareketliydi. Ve asiri yorgun ve yogun olmama ragmen hissediyordum. Dun tum gun evdeydim nerdeyse hic hissetmedim

Benim de dün aşırı hareketliydi bugün hareketsiz bekliyorum bakalim aksam nasil olacak

Bu arada öğretmen arkadaşlarım, yarın 32 haftamı dolduruyorum. Doktor Doğum öncesi izin raporu yazıcam dedi, onu okula vericem sanırım. Dilekçe falan yazıyor muyuz? Yoksa sadece raporu mu vericez

Sadece raporu ver yeterli canım

Aynen beni anlattın tek fark ben 92 kilo oldum senin boy kaç biz normal doğum yapabilirmiymişiz dr un ne dedi

Can'ım büyüdükçe hareketleri azalırmış. Senin bebişin de kilo olarak öndeydi öyle hatırlıyorum. İnş ondandır hissetmemen.

İnsallah ya evet ondeydi. Yarin eve geciyorum belki aksam acile gider bi gosteririm. Kontrolum ayin 13 unde cunku daha cok var

Nerde tiroidlerim calismiyor benim 12 senedir ilac kullaniyorm. 73 ile hamile kaldm 90 i buldum valla gene de bu rakamlari gormemistm ama bu hamileligimde dikkat etmedm canim ne istediyse yedim cikolata falan cok kaygiliydm ilkini pihtilasmadan 22 de kaybedince kilo umrumda olmadi stresten yedim ama ins dogurunca siki bir diyet sart ki fitigim var benim bele vuruyo agirlik

Sabah uyandığımda hareket etti biraz ama o kadar. Simdi sehir disindayim. Yarin donecegim eve. İnsallah hareketlenir. Uyuyor mu napiyorsa? Arada da sertlesiyor karnim. Top gibi oluveriyor Biraz tedirgin ediyor beni. İnsallah iyidir.
İnşallah iyidir canım. İyice gözlemle eğer hareketlerinde ciddi bi azalma varsa aman ihmal etme... Bazı günler cok durgun oluyorlar belki oda durgun gunundedir.

Kilomuz ayniymis canim dogumdan sonra diiyet icin takipte olalim ciddi olarak destege ihtiyacm var benim en az 25 vermeliyim

O zaten en büyük engel. Kilo verememek bir tarafa kilo da alıyorsun hızlıca. Canını sıkma doğum sonrası hızlıca verirsin inşallah bebişi arabaya koyup yürürsün araban da varmış yaza denk gelmesi çok da güzel. Bir de emerse bebişlerimiz keyif bizim inşallah. Ben de 83 le gitmiştim doğuma 24 kilo almıştım. Çok da rahat verdim özel hiçbişey yapmadım allah buna da nasip etsin. Yürüyüş ekmeği azalttım zaten bebiş hareket katıyor insana. Bir de gezen anne babaysa hemen gidiyor kilolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…