- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.801
Evet ağzına sürecez inşallah ucunu zemzemle ıslatabilirizHurmayı nasıl vereceğiz yeni doğan bebeğe , ağzına sürme şeklindemi
20. Kilomdan selam olsunnBiri rekor mu dedi ben 17 kilo aldmof ya
Hem kiloluyum fazla almamı istemiyor, koskoca bir ay boyunca 1 kg almışım fazla olmuş diyorhem de normal doğum yanlısı ondan sanırım. İlk haftalarda ben diyordum ay inşallah çok kilo almam falan diye, sanırım kadın benden mi etkilendi ne yaptı. Ayy o öyle söyledikçe herkes bana baskı yapıyor, ben de gündüz yürüdüm falan diyorum artık napiim hergün zor geliyor
Kızlar bana da erken doğum riski var dedi doktor, artık raporluyum çalışmayacağım. Doktor evden çıkmayacak, yürümeyeceksin dedi. Daha bebek çok küçük, eşyaları bile hazır değil. Ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin, bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin, başka bişey istemiyorum. Sizler de dua edin lütfen
Kızlar geçmiş olsun. Noluyooo bu bebişlere :)Kızlar bende son 1 Aya kadar çalışırım diyordum..ama çok ağırlaşmıştım.işim hep ayakta ayaklarım bacaklarım çok şişiyordu bende ayrıldım izne..iyiki ayrılmışım cumartesi akşam bende sancılandım..hastaneye gittik..nst bağlandı sancı çıktı 2 tane serum verildi..çok şükür iyiyim şimdi.izne ayrılmasam eşimin dilinden kurtulamazdım..yoruldun ondan oldu fln diye..son ay yaparız alışverişi diyorduk sona bırakmamak lazımmış..zaten dayanamayıp kıyafetlerini almıştık..yarında bir aksilik çıkmazsa beşik vs kalan bütün eksiklerimizi tamamlıyacağız
Can'ım büyüdükçe hareketleri azalırmış. Senin bebişin de kilo olarak öndeydi öyle hatırlıyorum. İnş ondandır hissetmemen.Dünden beriyime bebegimin hareketleri o kadar azaldi ki resmen beni korkutuyorondan oncesi de asiri hareketliydi. Ve asiri yorgun ve yogun olmama ragmen hissediyordum. Dun tum gun evdeydim nerdeyse hic hissetmedim
inşallah canım ilk bebişte de ne korkuyorduk ama gördük çok şükür. Görmezsek de sağlıklı olsunlar hayırlı zamanda gelsinler biz dikkat edelim gerisi takdiri ilahi.
Bebek hareketli kuzum çok şükür ama işte sancıyı falan bilmeyince evham yapıyorum ayy inşallah 38i falan görürüm yani
İnşallah canım bol emzirmeyle çoğu gider şimdi de çok almıyorsun daha rahat gider ben de almasam keşke ama bildiğin su içsem yarıyor şuan :)))Kilomu hiç sorma kuzum 90 kiloyum, ilk hamile kaldığımda 100 kilo olcam diye ağlıyordum, 95 le bitirsem iyi diyorum şimdiDoğumdan sonra sıkı bir diyetle 30 kilo vermek niyetindeyim inşallah, evlendiğimde 60 kiloydum şimdi bambaşka biri oldum resmen
Benim de iki haftadır çok arttı :)TUVALET İHTİYAÇLARINIZ NASIL ?
BEN BU ARALAR SABAHTAN AKSAMA KADAR CIKMASAM YERIDIR
GELIYORUM MASAMA 5 DK ARALIKLARLA LAVABO
Dünden beriyime bebegimin hareketleri o kadar azaldi ki resmen beni korkutuyorondan oncesi de asiri hareketliydi. Ve asiri yorgun ve yogun olmama ragmen hissediyordum. Dun tum gun evdeydim nerdeyse hic hissetmedim
Bu arada öğretmen arkadaşlarım, yarın 32 haftamı dolduruyorum. Doktor Doğum öncesi izin raporu yazıcam dedi, onu okula vericem sanırım. Dilekçe falan yazıyor muyuz? Yoksa sadece raporu mu vericez
Kilomu hiç sorma kuzum 90 kiloyum, ilk hamile kaldığımda 100 kilo olcam diye ağlıyordum, 95 le bitirsem iyi diyorum şimdiDoğumdan sonra sıkı bir diyetle 30 kilo vermek niyetindeyim inşallah, evlendiğimde 60 kiloydum şimdi bambaşka biri oldum resmen
Canım raporu vermiş sadece arkadaş
Teşekkür ederim kızlar çok sağolunSadece raporu verirsin canım
9 kilo canım ama benim midem bulantım hiç tam olarak geçmedi onun da etkisi var sanırım. Tatlı ve hamurişi hiç yemiyorum bu aradaBende yürüyorum kilolu hamile kaldığım için ama boğazım durmuyo 15 kilo aldım sen kaç kilo aldın
Can'ım büyüdükçe hareketleri azalırmış. Senin bebişin de kilo olarak öndeydi öyle hatırlıyorum. İnş ondandır hissetmemen.
Masallah ya, benimkinin yarisindan bile az8 kiloda ben almışım ilk hamileliğimde 12 kiloyla tamamlamıştım bu kaç olcak bakalım
Yaparsın diyor canım, 165 boyum, son ay abartı kilo almazsan yapmaman için hiç bir neden yok diyor, seninki yapamazsın mı dediAynen beni anlattın tek fark ben 92 kilo oldumsenin boy kaç biz normal doğum yapabilirmiymişiz dr un ne dedi
Nerde tiroidlerim calismiyor benim 12 senedir ilac kullaniyorm. 73 ile hamile kaldm 90 i buldum valla gene de bu rakamlari gormemistm ama bu hamileligimde dikkat etmedm canim ne istediyse yedim cikolata falan cok kaygiliydm ilkini pihtilasmadan 22 de kaybedince kilo umrumda olmadi stresten yedim ama ins dogurunca siki bir diyet sart ki fitigim var benim bele vuruyo agirlikArabayla git tabi canım beyazıta parkedersen eminönünden beyazıt a geri yürüme diye tramvaya bin dedim. Eminönünde parkedeceksen çikolatacılar falan aşağılarda zaten halledersin oralardan :) benim gibi mahmutpaşanın en tepesinde işin yokmuş gecelikçiler orada malum.
Oh maşallah iyi yapmışsın inan öyle git gel sorumluluk okulda koşan çocuklar kendimi kprumaya çalışıyorum falan. Bir de 6.30 da kalkmak zulüm. Öğlenci olsam böyle zor olmaz belki. Sancın olarak bana da bir iki kez bıçakla keser gibi oldu sonra kesildi çok şükür. Çok yormuştum ama kendimi o an. Doğum sancısında bebek hareket etmezmiş sanırım senin çok ediyorsa sancı yoktur ya
Sen de çok zayıf mıydın peki canım. Çok zayıflar çok hızlı kilo alırmış. Vücut her yediğini depo yaparmış kan ve yağ olarak.
İnşallah iyidir canım. İyice gözlemle eğer hareketlerinde ciddi bi azalma varsa aman ihmal etme... Bazı günler cok durgun oluyorlar belki oda durgun gunundedir.Sabah uyandığımda hareket etti biraz ama o kadar. Simdi sehir disindayim. Yarin donecegim eve. İnsallah hareketlenir. Uyuyor mu napiyorsa? Arada da sertlesiyor karnim. Top gibi oluveriyor Biraz tedirgin ediyor beni. İnsallah iyidir.
Canım geçmiş olsun hiç mi hareket etmiyor. Susuz kalmış olabilir misin ya da fazla ayaktaİnsallah ya evet ondeydi. Yarin eve geciyorum belki aksam acile gider bi gosteririm. Kontrolum ayin 13 unde cunku daha cok var
Kilomuz ayniymis canim dogumdan sonra diiyet icin takipte olalim ciddi olarak destege ihtiyacm var benim en az 25 vermeliyimKilomu hiç sorma kuzum 90 kiloyum, ilk hamile kaldığımda 100 kilo olcam diye ağlıyordum, 95 le bitirsem iyi diyorum şimdiDoğumdan sonra sıkı bir diyetle 30 kilo vermek niyetindeyim inşallah, evlendiğimde 60 kiloydum şimdi bambaşka biri oldum resmen
O zaten en büyük engel. Kilo verememek bir tarafa kilo da alıyorsun hızlıca. Canını sıkma doğum sonrası hızlıca verirsin inşallah bebişi arabaya koyup yürürsün araban da varmış yaza denk gelmesi çok da güzel. Bir de emerse bebişlerimiz keyif bizim inşallah. Ben de 83 le gitmiştim doğuma 24 kilo almıştım. Çok da rahat verdim özel hiçbişey yapmadım allah buna da nasip etsin. Yürüyüş ekmeği azalttım zaten bebiş hareket katıyor insana. Bir de gezen anne babaysa hemen gidiyor kilolar :)Nerde tiroidlerim calismiyor benim 12 senedir ilac kullaniyorm. 73 ile hamile kaldm 90 i buldum valla gene de bu rakamlari gormemistm ama bu hamileligimde dikkat etmedm canim ne istediyse yedim cikolata falan cok kaygiliydm ilkini pihtilasmadan 22 de kaybedince kilo umrumda olmadi stresten yedim ama ins dogurunca siki bir diyet sart ki fitigim var benim bele vuruyo agirlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?