- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.821
Git Can'ım için rahat etsin. Belki bu akşamdan başlar kıpırdanmaya. Bizimki de gündüz pek sakin. Ama gel gör ki dün gece fark ettim hiç uyumuyor gece. Maden gibiydi içim sanki :)İnsallah ya evet ondeydi. Yarin eve geciyorum belki aksam acile gider bi gosteririm. Kontrolum ayin 13 unde cunku daha cok var
O zaten en büyük engel. Kilo verememek bir tarafa kilo da alıyorsun hızlıca. Canını sıkma doğum sonrası hızlıca verirsin inşallah bebişi arabaya koyup yürürsün araban da varmış yaza denk gelmesi çok da güzel. Bir de emerse bebişlerimiz keyif bizim inşallah. Ben de 83 le gitmiştim doğuma 24 kilo almıştım. Çok da rahat verdim özel hiçbişey yapmadım allah buna da nasip etsin. Yürüyüş ekmeği azalttım zaten bebiş hareket katıyor insana. Bir de gezen anne babaysa hemen gidiyor kilolar :)
Evet kuzum yeni bi grup kurarız, veririz Allah’ın izniyle, yavrularımız sağlıkla gelsin deKilomuz ayniymis canim dogumdan sonra diiyet icin takipte olalim ciddi olarak destege ihtiyacm var benim en az 25 vermeliyim
Canim dinlen biraz yine yaparsin kucuk kucuk.Benimde birsürü planlarım vardı izne ayrılınca şunu yapcam bunu yapcam diyordum inanın hiçbirşeye gücüm yok gözüm hep yatakta halbuki hiç böyle düşünmemiştim
Masallah kuzuya canim :)merhabalar benimde bugün doktor kontrolüm vardı kızımız 1496 gr boyu ise 41 cm olmuş.
Ay cok guldum yaaa:)))Kayınvaliden kendi yüzüne sürsün çişli bezi , bi hikmet varsa onda belli olur
Benim cok yok su icmiyorum ondan sanirim .ic dwmisti dr aslindaTUVALET İHTİYAÇLARINIZ NASIL ?
BEN BU ARALAR SABAHTAN AKSAMA KADAR CIKMASAM YERIDIR
GELIYORUM MASAMA 5 DK ARALIKLARLA LAVABO
Olabilir canim dr a gittiginde sor bi tahlil yaptir istersen .kan lazim dogumda dusmesin degerlerinKızlar gözlerimin altı çöktü ve koyulaştı hiç olmazdı kansızlıkmı başladı acaba
Topikci yikiliyoruz ya bunedirKızlar bu sancılarınızın başlaması beni korkuttu. Dün de rahmimin iç tarafında bi ağrı başladı. Aşağı çekilir gibi. Niye anlamadım. Hala var. Dün de yerimden zıplattı ya. Döndü de ondan mı acaba dedim.
Bir de gece üç kez wc ye kAlktım. Üçünde de kıpır kıpırdı bu velet. Nasıl vuruyor. Bu gece hiç uyumayan bir Bebiş olacak galiba
ben de meraktayımBu arada öğretmen arkadaşlarım, yarın 32 haftamı dolduruyorum. Doktor Doğum öncesi izin raporu yazıcam dedi, onu okula vericem sanırım. Dilekçe falan yazıyor muyuz? Yoksa sadece raporu mu vericez
Ben de Çarşamba gideceğim cnm doktor çalışabilir verecek onu da bir dilekçe ile kuruma teslim ederiz sanırım.Bu arada öğretmen arkadaşlarım, yarın 32 haftamı dolduruyorum. Doktor Doğum öncesi izin raporu yazıcam dedi, onu okula vericem sanırım. Dilekçe falan yazıyor muyuz? Yoksa sadece raporu mu vericez
Valla benim de gözüm korktu ama bi arkadaşım onun şuan gece gündüz ayrımı olmadığı için öyle dedi. Doğunca da bi süre öyle gider sonra düzene girer dedi Can'ım.Canim dinlen biraz yine yaparsin kucuk kucuk.
Biara bende oyleydim sonra deli gucu geldi.
Hevesten sanirim oda :)
Masallah kuzuya canim :)
Ay cok guldum yaaa:)))
Benim cok yok su icmiyorum ondan sanirim .ic dwmisti dr aslinda
Olabilir canim dr a gittiginde sor bi tahlil yaptir istersen .kan lazim dogumda dusmesin degerlerin
Topikci yikiliyoruz ya bunedir
Benimkide gececi iyice gozum korktu esime dun dedim sanirim ben gece nobet tutcam .
Bundan sonra buyuk oglanin sabah okulu sana kaliyo diye
Can'ım bu sayfada 95 tl ye bi takım var. Bak istersen. Modeli bu.Kızlar ya geçenlerde bi arkadaş yazmıltı eminönünden pijama takımı almıştı . Bende bugün alışveriş merkezlerine baktım ama işe yarar bişey bulamadım. Böyle sabahlıklı fiyatı uygun sade biley istiyorum var muböyle bişey alan?
ben de sizdenimKilomuz ayniymis canim dogumdan sonra diiyet icin takipte olalim ciddi olarak destege ihtiyacm var benim en az 25 vermeliyim
Ben de aynı siteden aldım internetten pek beğendim.Valla benim de gözüm korktu ama bi arkadaşım onun şuan gece gündüz ayrımı olmadığı için öyle dedi. Doğunca da bi süre öyle gider sonra düzene girer dedi Can'ım.
Can'ım bu sayfada 95 tl ye bi takım var. Bak istersen. Modeli bu.
Yarina kadar boyle devam ederse giderim acile. Aslinda tek tuk hissediyorum ama cok azaldi yani i tedirgin ediyor.İnşallah iyidir canım. İyice gözlemle eğer hareketlerinde ciddi bi azalma varsa aman ihmal etme... Bazı günler cok durgun oluyorlar belki oda durgun gunundedir.
Cok az hareket ediyor. İki gun oncesi kipir kipirdi yorgun oldugum halde. Dun butun gun dinlendim tik yok nerdeyse. Ayni sey gibi ilk hissetmeye basladigimiz zamanlar vardi ya bebek mi degil mi ayirt edemiyorduk ayni onun gibi. Bir kipirti var ama cok hafifCanım geçmiş olsun hiç mi hareket etmiyor. Susuz kalmış olabilir misin ya da fazla ayakta
İnsallah oyledir ya. İki gun once cok hareketliydi. Bir den bu kadar azalinca insan cok tedirgin oluyor.Git Can'ım için rahat etsin. Belki bu akşamdan başlar kıpırdanmaya. Bizimki de gündüz pek sakin. Ama gel gör ki dün gece fark ettim hiç uyumuyor gece. Maden gibiydi içim sanki :)
Seninki de sen uyurken kıpırdanıyordur inş.
Kaç ile hamile kaldınız kızlar kaç kilo aldınız ben 70 gibiydim şimdi 80 kiloyum ve yürüyemiyorum boyumda 65 cm çok uzun değilim. Bu kiloları taşımak zor.ben de sizdenim90 oldum
Yaparsın diyor canım, 165 boyum, son ay abartı kilo almazsan yapmaman için hiç bir neden yok diyor, seninki yapamazsın mı dedi
Zeynosrkn84 nerelerdesin canım herşey yolundamı göremedim seni[yimQUOTE]
Sağol canım iyim diyelim ama aslında çook fenayım misafirler vardı onlar gitti bende hadi artık yapayım doğum temizliğini dedim çok batmıştım doktorda nolur nolmaz diyince.. Şimdi ayağa kalkamıyorum inanki çok fenayım sancı ağrı ölüyorum
Yaa aslında çok güzelmiş ama instagram galiba hiç alışveriş yapmadım ordan bi de bedeni nasıl ayarlicaz ki ben görünce bile emin olamıyorum :)Valla benim de gözüm korktu ama bi arkadaşım onun şuan gece gündüz ayrımı olmadığı için öyle dedi. Doğunca da bi süre öyle gider sonra düzene girer dedi Can'ım.
Can'ım bu sayfada 95 tl ye bi takım var. Bak istersen. Modeli bu.
85 ile hamile kaldım ilk aylarda 4 kilo vermiştim şimdi 90 oldum. boyum da 1.73 herkes sadece göbeğimin çıktığını söylüyor ama ben hantal hissediyorum.Kaç ile hamile kaldınız kızlar kaç kilo aldınız ben 70 gibiydim şimdi 80 kiloyum ve yürüyemiyorum boyumda 65 cm çok uzun değilim. Bu kiloları taşımak zor.
Yaparız canım inşallah, iyi düşünelim iyi olsun. Doktorlar da herşeyi abartıyor sankiBoyumuzda aynıbenimki çok kilo alırsan normal doğumu engellersin diyo, geçdn kontrolde keşke şimdi 85 olsaydın dedi 77 le hamile kaldım tutamıyorum kendimi ne görsem yemek istiyorum, yürüyüşü sırf normal doğum istediğim için yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?