2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnsallah ya evet ondeydi. Yarin eve geciyorum belki aksam acile gider bi gosteririm. Kontrolum ayin 13 unde cunku daha cok var
Git Can'ım için rahat etsin. Belki bu akşamdan başlar kıpırdanmaya. Bizimki de gündüz pek sakin. Ama gel gör ki dün gece fark ettim hiç uyumuyor gece. Maden gibiydi içim sanki :)
Seninki de sen uyurken kıpırdanıyordur inş.

Ay insallah canim ya agzindan bal damliyor, moral oldu valla birden bukadar alinca moralim bozuldu aynaya bakasim yok dikkat de edemiyorum okuldan gel aksam oluyor kisin yemek derdi bide ilk aylara dondum deli gibi acikiyorm ama canim bisey istemiyor ne bulsam artk kahvaltilik ve sonuc bu. Insallah saglikla hepimiz bebeklerimizi kucaklayalim da derdimiz bu olsun napalim

Benimde birsürü planlarım vardı izne ayrılınca şunu yapcam bunu yapcam diyordum inanın hiçbirşeye gücüm yok gözüm hep yatakta halbuki hiç böyle düşünmemiştim
Canim dinlen biraz yine yaparsin kucuk kucuk.
Biara bende oyleydim sonra deli gucu geldi.
Hevesten sanirim oda :)
merhabalar benimde bugün doktor kontrolüm vardı kızımız 1496 gr boyu ise 41 cm olmuş.
Masallah kuzuya canim :)
Kayınvaliden kendi yüzüne sürsün çişli bezi , bi hikmet varsa onda belli olur
Ay cok guldum yaaa:)))
TUVALET İHTİYAÇLARINIZ NASIL ?

BEN BU ARALAR SABAHTAN AKSAMA KADAR CIKMASAM YERIDIR
GELIYORUM MASAMA 5 DK ARALIKLARLA LAVABO
Benim cok yok su icmiyorum ondan sanirim .ic dwmisti dr aslinda
Kızlar gözlerimin altı çöktü ve koyulaştı hiç olmazdı kansızlıkmı başladı acaba
Olabilir canim dr a gittiginde sor bi tahlil yaptir istersen .kan lazim dogumda dusmesin degerlerin
Topikci yikiliyoruz ya bunedir
Benimkide gececi iyice gozum korktu esime dun dedim sanirim ben gece nobet tutcam .
Bundan sonra buyuk oglanin sabah okulu sana kaliyo diye

Kızlar ya geçenlerde bi arkadaş yazmıltı eminönünden pijama takımı almıştı . Bende bugün alışveriş merkezlerine baktım ama işe yarar bişey bulamadım. Böyle sabahlıklı fiyatı uygun sade biley istiyorum var muböyle bişey alan?

Bu arada öğretmen arkadaşlarım, yarın 32 haftamı dolduruyorum. Doktor Doğum öncesi izin raporu yazıcam dedi, onu okula vericem sanırım. Dilekçe falan yazıyor muyuz? Yoksa sadece raporu mu vericez
Ben de Çarşamba gideceğim cnm doktor çalışabilir verecek onu da bir dilekçe ile kuruma teslim ederiz sanırım.

Valla benim de gözüm korktu ama bi arkadaşım onun şuan gece gündüz ayrımı olmadığı için öyle dedi. Doğunca da bi süre öyle gider sonra düzene girer dedi Can'ım.

Can'ım bu sayfada 95 tl ye bi takım var. Bak istersen. Modeli bu.

Eklentiler

• IMG_4587.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 84
Ben de aynı siteden aldım internetten pek beğendim.

İnşallah iyidir canım. İyice gözlemle eğer hareketlerinde ciddi bi azalma varsa aman ihmal etme... Bazı günler cok durgun oluyorlar belki oda durgun gunundedir.
Yarina kadar boyle devam ederse giderim acile. Aslinda tek tuk hissediyorum ama cok azaldi yani i tedirgin ediyor.
Canım geçmiş olsun hiç mi hareket etmiyor. Susuz kalmış olabilir misin ya da fazla ayakta
Cok az hareket ediyor. İki gun oncesi kipir kipirdi yorgun oldugum halde. Dun butun gun dinlendim tik yok nerdeyse. Ayni sey gibi ilk hissetmeye basladigimiz zamanlar vardi ya bebek mi degil mi ayirt edemiyorduk ayni onun gibi. Bir kipirti var ama cok hafif
İnsallah oyledir ya. İki gun once cok hareketliydi. Bir den bu kadar azalinca insan cok tedirgin oluyor.

Evde tek başınayken baş parmağına kramp girmesi ve göbek engeli ile o parmağa ulaşamamak ne acınası bir durummuş kızlar resmen kendime acıdım. Bizim bebiş de maşallah hep gece ayakta ve çok güçlü hareketleri sanki hiç uyumuyor artık uyusa bile her hareketini hissediyoruz galiba.

Yaparsın diyor canım, 165 boyum, son ay abartı kilo almazsan yapmaman için hiç bir neden yok diyor, seninki yapamazsın mı dedi

Boyumuzda aynı benimki çok kilo alırsan normal doğumu engellersin diyo, geçdn kontrolde keşke şimdi 85 olsaydın dedi 77 le hamile kaldım tutamıyorum kendimi ne görsem yemek istiyorum, yürüyüşü sırf normal doğum istediğim için yapıyorum

Yaa aslında çok güzelmiş ama instagram galiba hiç alışveriş yapmadım ordan bi de bedeni nasıl ayarlicaz ki ben görünce bile emin olamıyorum :)

Yazılanları okudum ve çok üzüldüm ama biliyorum hepsi zamanında gelicek İnşallah bu haftalarda oluyo böyle sıkıntılar bende yaşadım 2. Oğlumda ama zamanına kadar durdu veletim İnş. Bıcırlarda durucak zamanlı gelicek dua edelim bol bol sıkıntılar sürekli artmaya başladı eeee can kolay gelmiyor ama sıkıntılı olan arkadaşlarıma da sürekli dua ediyorum sağlıklı bir şekilde yavrularımızı alalım İnş hepimiz Rabbimin emaneti Rabbime emanet İnşallah....

Ve bugun itibariyle doğum temizliğini bitirmiş bulunmaktayım çok şükür artık kendimi okadar pis hissediyordumki her hafta üstünden yapa yapa ... Çok şükür mis olduk kızımı çok yordum biliyorum oda şuan acısını alıyor ayağa bile kalkamıyorum ama inş dinlenelim oda sakinler 3 gündür ilk kez oturdum desem inanmazsınız heralde gerçekten mahvoldum

Kaç ile hamile kaldınız kızlar kaç kilo aldınız ben 70 gibiydim şimdi 80 kiloyum ve yürüyemiyorum boyumda 65 cm çok uzun değilim. Bu kiloları taşımak zor.
85 ile hamile kaldım ilk aylarda 4 kilo vermiştim şimdi 90 oldum. boyum da 1.73 herkes sadece göbeğimin çıktığını söylüyor ama ben hantal hissediyorum.

Yaparız canım inşallah, iyi düşünelim iyi olsun. Doktorlar da herşeyi abartıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…