2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

canım zor ama sakin olmaya çalış.sonuçta sen ne kadar sakin olursan bebişinde okadar iyi olur.dualarımız seninle hepimiz sağ salim alacağız inşallah bebişlerimizi

Aminnn..inşallah...

ben de netten verseydim kesin 85c alırdım ama 85 c sırtımı sıktı biraz, en uç kancaya takarsam rahat oluyodu ama daha doğuma 2 ay var diye 90 aldım
benim de iç kısmı tam dolu dolu değil ama daha büyüme ihtimali olur bence, emzirirken falan da şişerse diye

deneyelim canım sağ ol, dünya dua üstüne kurulu derler, nereden şifa bulacağı belli olmaz.

canım sen nstye tam kasılmalar olduğunda mı girdin? benim genelde gece oluyor kasılmalar ve geceyi bekleyeyim diyorum çünkü diğer türlü sancı görünmedi nstde. ciğer geliştiriciyi de ben doktora yan etkisi olur diye vurulmasak mı dedim, bu tedbir amaçlı ve bir zararı yok, bebeğin hayatını kurtaracak bişey dedi. kasılmadan sonra bir arkadaşa magnezyum iğnesi vurulmuştu bana da vurulsa dedim kesinlikle vurulma böbreklerine zarar verir dedi anlamadım valla. ciğer geliştirici iğneyi de doktoruna sor istersen

sağolasın, ciğer geliştirici iğneyi de iki gün üstüste iki doz şeklinde toplamda dört doz vuruldum. bugünki iğneden sonra yüzüm şişti ödem yaptı kortizon. sen adalat kullanmış mıydın benim tansiyon zaten düşük akalım başlarsam nasıl olacak

Arkadaşlar merhaba ben de bir Mayıs annesiyim. İlk bebeğinde çok düzenli takip etmiştim forumları. Bu kez pek yazamadım. Sadece okumakla sınırlı kaldı ama sizleri takip ediyorum. Hepimiz için en kolay, en sağlıklı sonrası için de çabucak toparlanabileceğimiz bir doğum olsun inşallah.

Valla söyle oldu canım. Zaten hafta sonu ara ara sancı vardı. Ama arada bir yoklayip geçiyordu. Fakat pazar aksami hiç geçmedi.bende evham yapıyorum heralde biraz daha sabredeyim olmazsa sabah giderim deyip yattım. Ama uyuyamadim.sonra takip ettiğimde 7 dk da bir düzenli olduğunu farkedince durmadım acile gittim.ben gittiğimde nst ye soktular hemen nst dede çıkınca önce serum verdiler.sonrada elime ilaç verip gönderdiler.eger devam ederse üniversiteye gidiceksin dediler.akciger geliştirici içinde kendi Dr um ben suan gerek görmüyorum. Rahim ağzında yumuşama açılma başlarsa o zaman Vural im dedi.

Kizlar ben de 84 le hamile kaldim. Bugun 90 kiloyu gordum. Bir haftadir memleketimdeydim resmen 2 kiloyi orda aldim. Diyorum hamileligimi burda gecirsem sisermisim iyice. Kendi evimde yalniz olunca istahim da olmuyormus demek. Bir yandan iyi aslinda.

Ya bu yazdıklarıni esime okutsam ben yazdim sanar o kadar ayniki yaşadıklarımız :) aynen benim bulantimda cok uzun sürdü 6 ay kadar. Bulanti bitti dedim halsizlik başladı cok fena. B12 eksiligi varmış igneyle toparladim cok şükür. Simdide yememe dikkat etmezsem sekerim yükseliyor. Insallah kızınida oglun gibi tlrahat buyutursun o mizacda bi bebek olur. Tek farkimiz oglumda zorlandım ben. Gece uykusunun az olmasi sonra istahsizligi cok zorladi beni. Cokta hastalandi. Insallah kızım tersi olur da rahat büyütürüm. Saglikla gelsinler insallah onemli olan o. Uyuyan gazsiz bebekler olursa ogullarimizida iyi vakit ayirabilirz. Aksi olursa endiseliyim. Iki cocuklu anneler hep cok zor cok zor diye moral veriyorlar bana sağolsunlar. Biri de halledersin basedilmeyecek bi durum degil demedi

Kızlar yine bir mevzuya balıklama dalıyorum..ahanda daldım.. ben diyomki bu kokulu tas yerine açacak magnet yaptırsam nasıl olur..bide nette bildiğiniz bı yer varmı n11,hb,gg. Dışinda..

Kizlar ben de 84 le hamile kaldim. Bugun 90 kiloyu gordum. Bir haftadir memleketimdeydim resmen 2 kiloyi orda aldim. Diyorum hamileligimi burda gecirsem sisermisim iyice. Kendi evimde yalniz olunca istahim da olmuyormus demek. Bir yandan iyi aslinda.
Cok etkiliyo canim kalabalikta insanin yiyesi geliyor.

kizlar slm sanirim fena usuttum sabah beri hapsirik piskirik limonlu ilik su ictim baska onerebileceginiz ne var malum ilac icemiyoruz bogazlarimda hafif kizarik

kizlar slm sanirim fena usuttum sabah beri hapsirik piskirik limonlu ilik su ictim baska onerebileceginiz ne var malum ilac icemiyoruz bogazlarimda hafif kizarik
Zencefil kaynat canım.icinede bal ve limon yumuşatır boğazını ama bir doktora göster yinede boğazını benimde öyle başladı antibiyotik alıyorum.suan

Kızlar yine bir mevzuya balıklama dalıyorum..ahanda daldım.. ben diyomki bu kokulu tas yerine açacak magnet yaptırsam nasıl olur..bide nette bildiğiniz bı yer varmı n11,hb,gg. Dışinda..
instata cok var canim ben pleksi magnet begendim ondan yaptiracagim kismetse
Zencefil kaynat canım.icinede bal ve limon yumuşatır boğazını ama bir doktora göster yinede boğazını benimde öyle başladı antibiyotik alıyorum.suan
ahh canim gecmis olsun bende nasıl seviniyordum hasta olmadan gecirdim diye ama mart geldi hemen kotu oldum yarin bi saglik ocagina goruneyim olmadi

instata cok var canim ben pleksi magnet begendim ondan yaptiracagim kismetse

ahh canim gecmis olsun bende nasıl seviniyordum hasta olmadan gecirdim diye ama mart geldi hemen kotu oldum yarin bi saglik ocagina goruneyim olmadi
Görün canım gerçi sağlık ocagii doktorları pekmilac vermiyorlar ama aklımda kalmasın zencefil çok iyi gelir mutlaka yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…