2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Güle güle kullan canım. Bu takımı biliyorum. Hala var uygun fiyata. Keşke daha farklı renkleri de olsa. Ben de alırdım o zaman.
Emzirme atleti almadım ben yA. Askıları sütyen askısı gibi aynı. Rahat edemem dedim. Normal önü üçgen dantelli atlet aldım. Hop indirince o da açılıyor Zaten sütyeni takarım o bile yeter diye düşündüm. Çok ihtiyaç duyarsam sonra alırım artık.

Ay ben daha ilk çocuğu 32 de doğurucam :) nasip olmadı öncesinde. 2. Çocuk da olursa daha da zor geçecek desene. Nerden baksan en az 35-36 olurum onda da Allah nasip ederse.
Kimle konuşsam seninle aynı şeyi söylüyor Can'ım. Yaş ilerledikçe daha zor geçiyormuş.

Ne kadarda aynıyiz:) bende 27 yasindayim oglumda. 18 kilo almistim ama kus gibiydim enerjiktim. Simdi 33 yaşındayım kiZimi bekliyorum. 8 kilo aldım ama sanirsin fil gibi ağırım. Halsizim mutfak toplasam nefesim daralıyor. Bende kız oldugu icinmi yaştan mi nie boyle oldum diyorum. Diyet yapiyorum birde. Ben seker yuklemesi yaptirmadim tokluk bakiyorum. Diyete uygun yersem sorun yok ama ara ogun yemezsem ac kalirsam yada iste kahvaltida bal yersem şeker yükseliyor. Bende şekerim varmis gbi besleniyorum. Zaten cok istahsiz bir hamilelik geciriiyorum diyetli gibi besleniyordum. Simdi daha da dikkat ediyorum

bana da geçen hastanedeyken kantinde bir teyze tost yiyodu, zorla bir parça verdi canım istemiştir diye

Oğlum 7 nisan da doğdu inan son gün kışlıkları kaldırıyordum yazlıkları çıkarıyordum sandalyenin tepesinde dolap yerleştiriyordum, son gün diyordum ki acaba ben ne zaman yatakta dönemiycem...ve gece ve ertesi gün 3e 4e kadar sancı çekmişim 3cm açılma var karnım ağrıyor da bişey olmaz hamileyim ya ondandır falan diyorum...bunda her akşam 4-5 km yürüyorum ona rağmen ağırım yerimden kalkasım gelmiyor zaten yemekten değil yatmaktan aldım kiloları da...sürekli başka yeni bi semptomla uğrastım önce kusma sonra halsizlik sonra şeker çıktı şimdi ağırlık falan filan...hep hasta gibiyim...oğlumda nasıl keyifliydi hamilelik...bunda hep hastalıklı mızmız...ay kendimden sıkıldım...Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de kuzum emsin büyüsün rahat bi bebek olsun inşallah...hamilelik bu kadar farklıyken bebekler de farklı olacaksa halimi düşünmek istemiyorum...oglumu çok rahat büyüttüm dostlar başına

Son düzenleme:
Bende de aynı sıkıntı var oğlumda hamile kaldığımda 25 yaşındaydım 18 kilo falan aldım ve daha iyiydim yürüdüm evi temizledim 37. haftaya kadar çalıştım izne ayrıldıktan 3 gün sonra doğum yaptım. Ama şimdi kızıma hamileyim 30 yaşındayım daha 9 kilo aldım ama bir o kadar hantal hissediyorum içinden bişey yapmak gelmiyor devamlı bir yerlerim ağrıyor. Ama ikinci bebekler daha zor oluyormuş rahim gevşediğinden daha çok kasılma ve ağrı oluyormuş bunda 32 de ayrılıcam izne daha fazla dayanamıycam

Kızlar oğluma 52 kiloyla hamile kalıp 72 kiloyla doğuma gittim dediğiniz gibi çok rahat ve kolay bir hamilelik geçirdim 22 yaşındaydım şimdi 29 yaşındayım 63 le falan hamile kaldım en son 73 tüm ama bunda bir sorun yok rahatım Allah'a şükür biraz daha agirim sadece :)

selam kızlar 5 gündür bakamadım siteye.herkes iyidir umarım.ben yine hasta oldum ve 2 gün raporluyum ve malesef yine antibiyotik tedavisi başladık ay inşallah bundan sonra doğuma kadar hasta olmam.simdi doğumda dağıtmak için hazırlayacağım keçeden balonları yapmaya başladım.sanırım hastalığın iyi tarafı bu oldu.

kızlar ciğer geliştirici iğnenin ikinci dozunu da vuruldum, ama dün gece boyunca yine kasılmalarım devam etti, doktor tekrar nst istedi ve ben gece çektirmeye karar verdim, çünkü gündüz pek fazla kasılmam olmuyor. tüm bunlar olurken de sürekli bir ağlama halindeyim, sinirlerim çok bozuldu. doktor sancı çıkarsa adalat diye bir ilaca başlayacağız dedi, hayırlısı bakalım.

Canım insallah yalancı kasilmalardir stres daha çok tetikliyor biliyorsun amamsain ol demeklede olmuyo biliyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Y

Canim benim göründüğüm iki doktor da aynı şeyi söyledi. Düzenli olursa bu kasılmalar erken doğum tehdidi imiş. Yani duzenli araliklarla geliyor olmasi tehlikeliymis.Benim o gece 7 dk da bir düzenli geliyordu. Sonra gece hastanede 20 dk nst de 4 kez 40 a varan kasılmalar oldu.sonra ilaç verince 1 saat içinde geçti.simdi günde 6 kez nidilat alıyorum. Ilacla iyiyim kasılma yok.37 ye kadar kullanırız hersey yolunda giderse dedi Dr. Ama ilaca rağmen de kasılma olabilir ozaman hemen tam teşekküllü bi hastaneye göndericem seni dedi.ama buna rağmen akciğer geliştirici yapmadı. Bende ona takıldım çok.

arkadaşlarım hamişlerin duası kabul olur derler, kız kardeşim de anne olmak istiyor fakat ilk tüp bebek denemesi başarısız oldu. ismi gönül, ona dua ederseniz çok sevinirim. rabbim bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herksesin de kucağını doldursun.

endişelenme cnm o ağrı olması normal büyüyor bebişler..Rahimde büyüyor haliyle

Yaa aslında çok güzelmiş ama instagram galiba hiç alışveriş yapmadım ordan bi de bedeni nasıl ayarlicaz ki ben görünce bile emin olamıyorum :)
Zenderu nun paylaştığı siteden aldım ben..pijama ve geceliğimi..sorunsuz geldiler kaliteleri harika ben çok beğendim..beden işine gelince ben S beğendim hamilelikte önce nasıl olsa göbüş gidecek diye S aldım..lohusa ürünü olduğu için M gibiler..ona göre karar verebilirsin..müsait olunca bir ara atarım resimlerini istersen

canım 41 gün boyunca hiç ara vermeden meryem suresini okuyun kardeşin regl olursa onun yerine onun regli bitene kadar bi yakınınız okusun gerçekten 3 yıl bebek için ugraştım bunu yaptık kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım bi arkadaşım da aynı şekilde kaç başarısız tüp bebek sonrası bu duaya başladı hamile kaldı gerçekten deneyin derim duymuşsunuzdur belkide

Allah yardım etsin stres sancıyı çoğaltır adalat nidilat bunlar sancıyı keser tansiyonuna dikkat edersin sadece istirahat edersin bi sıkıntı olmaz inş rahat ol bu minnaklar beklediğimdende hızlı anacım bu nedir hepsi birbirine özendi sanki yaramazlar .. Rabbime emanet olsunlar

dün pentiden iki emzirme sütyeni 1 emzirme atleti aldım
80b olan ciciklerim 90c olmuş, resmen rahatladım bunları takınca
boşuna aziyet etmişim kendime
canim bende penti internet sitesinden iki tane emzirme sutyeni almistim dun geldi kargolar. normalde 80b giyiyordum, biraz genisledim ve goguslerim buyudu diye 85c almistim. ama dun kargo gelince denedim 85 kismini tutturmusum ama gogsum sutyenin icinde kus gibi kaldi. gogsum b ile c arasinda kalmis, haftasonu magazaya gidip degistiricem icime sinmediler hic. belki sutyen yerine atlet alirim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…