- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.901
Güle güle kullan canım. Bu takımı biliyorum. Hala var uygun fiyata. Keşke daha farklı renkleri de olsa. Ben de alırdım o zaman.HMD Çiçek Desenli Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı diye geçiyor cnm. 73 Tlydi pek uygundu yerini de beğendim yıkadım ütüledim çantaya koydum yalnız içi tişört değil siyah dantelli atlet o da güzel ama bir de tişört koydum içinde hastanede rahat edemezsem diye, bir de emzirme atleti ve sütyeni de almıştım güzel geldi nbb onlarda.
Ay ben daha ilk çocuğu 32 de doğurucam :) nasip olmadı öncesinde. 2. Çocuk da olursa daha da zor geçecek desene. Nerden baksan en az 35-36 olurum onda da Allah nasip ederse.Kızlar ben de 57 yle başladım 67 olmuşum o kadar diyet ve yürüyüşle, gerçi 8 kiloyu aldıktan sonra başladım diyete de yürüyüşe de...oğluma hamileliğimde 55 le başladım 75 ten sonra tartılmadım son ay moralim bozuluyordu...Ama inanın onda kuş gibiydim 37 hafta boyunca 40 km lik köye gittim çalıştım soba yaktım öğrencilerimle tuvalet temizledim son güne kadar enerjiktim...Bunda yaştan mı kız bebek olduğundan mı bacaklarım külçe gibi hiç yerimden kalkmak istemiyorum okulda da 32.haftayı görsem ona şükür...oğlumda 27 yaşındaydım şimdi 33
Kızlar ben de 57 yle başladım 67 olmuşum o kadar diyet ve yürüyüşle, gerçi 8 kiloyu aldıktan sonra başladım diyete de yürüyüşe de...oğluma hamileliğimde 55 le başladım 75 ten sonra tartılmadım son ay moralim bozuluyordu...Ama inanın onda kuş gibiydim 37 hafta boyunca 40 km lik köye gittim çalıştım soba yaktım öğrencilerimle tuvalet temizledim son güne kadar enerjiktim...Bunda yaştan mı kız bebek olduğundan mı bacaklarım külçe gibi hiç yerimden kalkmak istemiyorum okulda da 32.haftayı görsem ona şükür...oğlumda 27 yaşındaydım şimdi 33
bana da geçen hastanedeyken kantinde bir teyze tost yiyodu, zorla bir parça verdi canım istemiştir diyeEvet tonton teyzeler sagolsunlar iyi ki varlar, insan hüzünleniyor acıdılar bana diye ama yine de hoşuna gidiyor :)) sen yürüme tabi annesi dinlen bol bol maden öyle tehlikeli, allah korusun. İlk bebiş benim ama artık zor geliyor yürümek, herkes bugün ne zaman yürüycen diye soruyor, yürümediysem eşim akşam zorluyor. Ben de bunaldım artık, tuvaletim geliyor yürürken, bebek baskı yapıyor artık iyiceyürüdükçe açılıyorsun ama bu sefer yatarken çatı agrısından duramıyorum falan filan hamilelerin derdi bitmezmiş valla söyleseler inanmazdım, yaşayıp görüyoruz
Oğlum 7 nisan da doğdu inan son gün kışlıkları kaldırıyordum yazlıkları çıkarıyordum sandalyenin tepesinde dolap yerleştiriyordum, son gün diyordum ki acaba ben ne zaman yatakta dönemiycem...ve gece ve ertesi gün 3e 4e kadar sancı çekmişim 3cm açılma var karnım ağrıyor da bişey olmaz hamileyim ya ondandır falan diyorum...bunda her akşam 4-5 km yürüyorum ona rağmen ağırım yerimden kalkasım gelmiyor zaten yemekten değil yatmaktan aldım kiloları da...sürekli başka yeni bi semptomla uğrastım önce kusma sonra halsizlik sonra şeker çıktı şimdi ağırlık falan filan...hep hasta gibiyim...oğlumda nasıl keyifliydi hamilelik...bunda hep hastalıklı mızmız...ay kendimden sıkıldım...Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de kuzum emsin büyüsün rahat bi bebek olsun inşallah...hamilelik bu kadar farklıyken bebekler de farklı olacaksa halimi düşünmek istemiyorum...oglumu çok rahat büyüttüm dostlar başınaNe kadarda aynıyiz:) bende 27 yasindayim oglumda. 18 kilo almistim ama kus gibiydim enerjiktim. Simdi 33 yaşındayım kiZimi bekliyorum. 8 kilo aldım ama sanirsin fil gibi ağırım. Halsizim mutfak toplasam nefesim daralıyor. Bende kız oldugu icinmi yaştan mi nie boyle oldum diyorum. Diyet yapiyorum birde. Ben seker yuklemesi yaptirmadim tokluk bakiyorum. Diyete uygun yersem sorun yok ama ara ogun yemezsem ac kalirsam yada iste kahvaltida bal yersem şeker yükseliyor. Bende şekerim varmis gbi besleniyorum. Zaten cok istahsiz bir hamilelik geciriiyorum diyetli gibi besleniyordum. Simdi daha da dikkat ediyorum
Bende de aynı sıkıntı var oğlumda hamile kaldığımda 25 yaşındaydım 18 kilo falan aldım ve daha iyiydim yürüdüm evi temizledim 37. haftaya kadar çalıştım izne ayrıldıktan 3 gün sonra doğum yaptım. Ama şimdi kızıma hamileyim 30 yaşındayım daha 9 kilo aldım ama bir o kadar hantal hissediyorum içinden bişey yapmak gelmiyor devamlı bir yerlerim ağrıyor. Ama ikinci bebekler daha zor oluyormuş rahim gevşediğinden daha çok kasılma ve ağrı oluyormuş bunda 32 de ayrılıcam izne daha fazla dayanamıycamOğlum 7 nisan da doğdu inan son gün kışlıkları kaldırıyordum yazlıkları çıkarıyordum sandalyenin tepesinde dolap yerleştiriyordum, son gün diyordum ki acaba ben ne zaman yatakta dönemiycem...ve gece ve ertesi gün 3e 4e kadar sancı çekmişim 3cm açılma var karnım ağrıyor da bişey olmaz hamileyim ya ondandır falan diyorum...bunda her akşam 4-5 km yürüyorum ona rağmen ağırım yerimden kalkasım gelmiyor zaten yemekten değil yatmaktan aldım kiloları da...sürekli başka yeni bi semptomla uğrastım önce kusma sonra halsizlik sonra şeker çıktı şimdi ağırlık falan filan...hep hasta gibiyim...oğlumda nasıl keyifliydi hamilelik...bunda hep hastalıklı mızmız...ay kendimden sıkıldım...Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de kuzum emsin büyüsün rahat bi bebek olsun inşallah...hamilelik bu kadar farklıyken bebekler de farklı olacaksa halimi düşünmek istemiyorum...oglumu çok rahat büyüttüm dostlar başına
Ayyy kıyamam ne tatlılarbana da geçen hastanedeyken kantinde bir teyze tost yiyodu, zorla bir parça verdi canım istemiştir diye
Canım insallah yalancı kasilmalardir stres daha çok tetikliyor biliyorsun amamsain ol demeklede olmuyo biliyorum hakkımızda hayırlısı olsunkızlar ciğer geliştirici iğnenin ikinci dozunu da vuruldum, ama dün gece boyunca yine kasılmalarım devam etti, doktor tekrar nst istedi ve ben gece çektirmeye karar verdim, çünkü gündüz pek fazla kasılmam olmuyor. tüm bunlar olurken de sürekli bir ağlama halindeyim, sinirlerim çok bozuldu. doktor sancı çıkarsa adalat diye bir ilaca başlayacağız dedi, hayırlısı bakalım.
Benim de karnım sertleşiyor ama koşan süreli değil, bu gece yine gece boyu sürdü, sertleşiyor bi on sn kadar sonra eski haline dönüyor. Doktor bu kasılmalar için erken bunlar erken doğum belirtisi dedi bana. Ama dediğim gibi benimki tüm gece sürdü. Şimdi gündüz gece sürekli oluyor. Çok sinir bozucu bir durum
rabbim şifa versin, okudumKızlar konuyla çok alakasız ama bir arkadaşımın yigeni beyin ameliyatına girecek birer ayetel Kürsi Fatiha okurmusunuz Allah rızası ve buglem kızın şifası için
Kızlar konuyla çok alakasız ama bir arkadaşımın yigeni beyin ameliyatına girecek birer ayetel Kürsi Fatiha okurmusunuz Allah rızası ve buglem kızın şifası için
endişelenme cnm o ağrı olması normal büyüyor bebişler..Rahimde büyüyor haliyleKızlar bu sancılarınızın başlaması beni korkuttu. Dün de rahmimin iç tarafında bi ağrı başladı. Aşağı çekilir gibi. Niye anlamadım. Hala var. Dün de yerimden zıplattı ya. Döndü de ondan mı acaba dedim.
Bir de gece üç kez wc ye kAlktım. Üçünde de kıpır kıpırdı bu velet. Nasıl vuruyor. Bu gece hiç uyumayan bir Bebiş olacak galiba
Zenderu nun paylaştığı siteden aldım ben..pijama ve geceliğimi..sorunsuz geldiler kaliteleri harika ben çok beğendim..beden işine gelince ben S beğendim hamilelikte önce nasıl olsa göbüş gidecek diye S aldım..lohusa ürünü olduğu için M gibiler..ona göre karar verebilirsin..müsait olunca bir ara atarım resimlerini istersenYaa aslında çok güzelmiş ama instagram galiba hiç alışveriş yapmadım ordan bi de bedeni nasıl ayarlicaz ki ben görünce bile emin olamıyorum :)
canım 41 gün boyunca hiç ara vermeden meryem suresini okuyun kardeşin regl olursa onun yerine onun regli bitene kadar bi yakınınız okusun gerçekten 3 yıl bebek için ugraştım bunu yaptık kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım bi arkadaşım da aynı şekilde kaç başarısız tüp bebek sonrası bu duaya başladı hamile kaldı gerçekten deneyin derim duymuşsunuzdur belkidearkadaşlarım hamişlerin duası kabul olur derler, kız kardeşim de anne olmak istiyor fakat ilk tüp bebek denemesi başarısız oldu. ismi gönül, ona dua ederseniz çok sevinirim. rabbim bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herksesin de kucağını doldursun.
Allah yardım etsin stres sancıyı çoğaltır adalat nidilat bunlar sancıyı keser tansiyonuna dikkat edersin sadece istirahat edersin bi sıkıntı olmaz inş rahat ol bu minnaklar beklediğimdende hızlı anacım bu nedir hepsi birbirine özendi sanki yaramazlar .. Rabbime emanet olsunlarkızlar ciğer geliştirici iğnenin ikinci dozunu da vuruldum, ama dün gece boyunca yine kasılmalarım devam etti, doktor tekrar nst istedi ve ben gece çektirmeye karar verdim, çünkü gündüz pek fazla kasılmam olmuyor. tüm bunlar olurken de sürekli bir ağlama halindeyim, sinirlerim çok bozuldu. doktor sancı çıkarsa adalat diye bir ilaca başlayacağız dedi, hayırlısı bakalım.
canim bende penti internet sitesinden iki tane emzirme sutyeni almistim dun geldi kargolar. normalde 80b giyiyordum, biraz genisledim ve goguslerim buyudu diye 85c almistim. ama dun kargo gelince denedim 85 kismini tutturmusum ama gogsum sutyenin icinde kus gibi kaldi. gogsum b ile c arasinda kalmis, haftasonu magazaya gidip degistiricem icime sinmediler hic. belki sutyen yerine atlet alirim sadecedün pentiden iki emzirme sütyeni 1 emzirme atleti aldım
80b olan ciciklerim 90c olmuş, resmen rahatladım bunları takınca
boşuna aziyet etmişim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?