- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.001
Verildi evet günübirlik yatış deniyormuş ogün gece 24'e kadar geçerli sanırımgeçmiş olsun :)
kan uyusmazlıgı iğnesi için yatış verilmedi mi ?
Gözün aydın canımÇok şükür sancı falan çıkmadı
Geçmiş olsun ne diyor dr erkenmi alacak canımKızlar bende haberle kötü. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Ciğer geliştirici iğne oldum
Teşekkür ederimAyy Can'ım ben okurken yoruldum valla seni düşünemiyorum.geçmiş olsun. Neyseki halletmişsin sonunda.
Geçmiş olsun canım, inşallah daha fazla sorun yaşamadan geçer gider bugünlerde, biz tek taşırken sen ikiz, bir diğer arkadaşımız üçüz taşıyor, Allah kolaylık, sabır, kuvvet versin, inşallah sağlıkla alacaksın yavrularını kucağına ve inşallah hepimizKızlar bende haberle kötü. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Ciğer geliştirici iğne oldum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez. 3 4 hafta daha sabretse kuzucuklar zaten zamanı olacakKızlar bende haberle kötü. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Ciğer geliştirici iğne oldum
Sana da geçmiş olsun ya tam 12 saat ızdırap gibi gerçekten. Eşin de pişman olmuş Allahtan geç de olsa anlamış.Teşekkür ederim, gerçekten çok yoruldum kafam kazan gibi oldu bugün bile sersem gibiydim, çocuklar olmasa bütün gün yataktan çıkmazdım, evet neyse ki hallettim canım, çok sağol
Ömer ismine bayılıyorum. Elif ismi de harika bence. Ben de Zehra diyorum aynı şekilde eski yorumları alıyorum. Önemli olan bizim beğenmemiz tabiCanim o senin oğlun sen karar vereceksin. Benim oğlumun adı da Ömer Asaf içine siniyorsa takma milleti. Kızıma tam karar vermesek bile elif ebrar düşünüyoruz. Çok demode dedi biri digerleride çok laf söylemedi ama beğenmedikleri belli. Insan ismi ile yaşar. Kimsenin ne dediği umrumda değil hem elif 'in hemde ebrar in anlamı çok güzel
Canim zeynep kamil her gittigim de bana kitapcik veriyor gebelik okulumuz var diye. Eğer yakından düşünebilirsin. Bana uzak cunku
Emre, TalhaKizlar ben hala minnos ogluma isim bulamadimfikir vereniniz cikmaz mi?
Can'ım ben de tuba nın modellerine baktım çok güzeller. Hatta alabilirim. Bir seçebilsem. . Ama bunun sabahlığı kalın olmaz mı Mayıs ayı İçin. Bi taraftan da ne gerek var ona vereceğim parayla 3 takım pijama alayım diyorumKızlar tubanın pijema takımının yeri çok güzel fiyatıda çok iyi düşmüş bu nasıl sizce
GöZünaydın bebişin üzmedi seni ne güzel :)Çok şükür sancı falan çıkmadı
Evet çok uzun bir gündü, eşim önce sanki ben keyif için ordaymışım gibi afra tafra yaptı çok üzdü beni, zaten uzun bir gündü benim için, sonra dile getirmedi ama pişmanlığı belliydi, süt dökmüş kedi gibi sessizce bekledi ama hala için için kırgınım onaSana da geçmiş olsun ya tam 12 saat ızdırap gibi gerçekten. Eşin de pişman olmuş Allahtan geç de olsa anlamış.
Zehra cok severimÖmer ismine bayılıyorum. Elif ismi de harika bence. Ben de Zehra diyorum aynı şekilde eski yorumları alıyorum. Önemli olan bizim beğenmemiz tabi
Bende 100 tl ye sordum. Eldiven tulum sapka. Tuluma bide cikarilabilir tütü yapmışlar65 tl bana çok ucuz geldi ben bi tane daha sormuştum ona 200 demişti hatta onu yaptırmayı düşünürken bunu gördüm 1 kere giycek sonuçta ne vereyim 200 tl dedim..
Canım bende kullanıyorum hamileliğimin başından beri benimde o civarda çıktı doktor çok iyi dedi. Fakat ilacı kullanmaya devamKizlar merhaba. Troidi olan varmi aranizda ilac kullanan. Ben hamileleigimin basindan beri ilac kullaniyorum tsh im yuksek cikiyor diye. Her ay olcum yapılıyor. Bu ay 2.12 cıktı. Sanirim bu deger normal. Endokrine gitmeme gerek var mi dir sonuc göstermek icin. Boşuna gitmek istemiyorum. Normal degerleri bilen var mi. Benim 3 bucuklarda normalde ilacla düşüyor.
evet yabancılık çekmeden zayıflarızDiyet grubu çoğalıyor desene arkadaşım
Geçmiş olsun canım, gün geçtikçe daha da ağırlaşıyoruz ama tabi araya bir rahatsızlıkta eklenince daha bir zorlanıyor insan, kendine dikkat et bol vitamin al, önlemini al, sağlıkla kalArkadaşlar gırip oldum, ama çok ağır değilim atlatacak gibiyim.. Griptenmi bu kadar çok ağır hissediyorum kendimi inanılmaz yoruluyorum nefesim daralıyor sanki. Yoksa bebek büyüdüğü içinmi böyleyim bilmiyorum. 30. Haftadan sonra böyle ağırmı oluyoruz.
Bana da 30 dan sonra zor geldi İnan. Rahat rahat çamaşır asıp bulaşık dizerken 2 3 haftadır zorlanıyorum. Hele bir iki gündür çok fenayım içimi böyle eliyle sarıp sarmalıyor bişey sanki okadar darlandım. Vesvese mi ağırlık mı artık sıkıldım mı hamilelikten anlamadım ama 3. Trimester ı hiç sevmiyorum yaArkadaşlar gırip oldum, ama çok ağır değilim atlatacak gibiyim.. Griptenmi bu kadar çok ağır hissediyorum kendimi inanılmaz yoruluyorum nefesim daralıyor sanki. Yoksa bebek büyüdüğü içinmi böyleyim bilmiyorum. 30. Haftadan sonra böyle ağırmı oluyoruz.
Canım ben az önce bunu sipariş ettim beyaz rengini . Bi tane de lcw den düz beyaz benm diz altıma gelen bi gecelik aldım . sıfır kol olduğu için sabahlıklı bi takım arıyodum en sade ve şık duran bu geldi. Fiyatı 105 lira . Başka da pijama takımı almicam gecelik ve bu yeter diye düşünüyorum hiç olmadı evden normal bi eşofman altı götürürüm.Emre, Talha
Aklıma gelen bunlar. Eşim koysa Emre koyarım ben de. Son dönemlerde de bebeklere çok sık verilen bi isim değil.
Biz de Baran istiyoruz 2. İsmi.
Elalem başlıyor hemen milletten mezhepten. Yok onu şunlar koyuyor bilmem ne. Uyuz oluyorum.
Can'ım ben de tuba nın modellerine baktım çok güzeller. Hatta alabilirim. Bir seçebilsem. . Ama bunun sabahlığı kalın olmaz mı Mayıs ayı İçin. Bi taraftan da ne gerek var ona vereceğim parayla 3 takım pijama alayım diyorum
evet disari cikinca surekli herkes bakmamista oluyor bebekte tozdan ruzgardan korunus oluyorZencefil oneriyorlar canim denemedim hic .mideden oturu .gecmis olsjn
Guzelmis canim gule gule kullan .
Puset ortusu disarida kuklaniliyor degilmi .
Hic gormedimde kullanan cok mantikli geldi ama
yok canim prof cok doluydu persembe 15.00 te randevumuz insallh hayirli haberler aliriz persembe gelmek bilmedi bu hafta... seninkide cok guzelmis canim saglicakla kullansin minnoslarimiz insallhBenimde puset örtüm bu aynı desenler farklı renkler secmişiz dün geldi benimde cok begendim pamuklu kullanıslı gayet
Sen dr gittin mi bi daha ben kacırdım mı acaba insallah yolundadır hersey
aksamdan beri limonlu cay ve limonlu su iciyorum dus aldim esim sirtima vicks surdu biraz umarim yarin daha iyi olurum..Çok geçmiş olsun canım zencefil bal limon ihlamur nane limon tavsiye ederim ama bir fincandan fazla içme canm
zencefili hic denemedim daha yarin denerim inslh cok sagol canimCanim geçmiş olsun benimde boğaz agrım vardı burun akıntısına çevirdi. Gebelik şekeri cıktı bende zorla balsız limonlu ıhlamur içiyorum oda yumusatiyor
Eczanelerde ballı zencefili pestil satılır ya ben onu @ANNONA nın dediği gibi evde neredeyse bir tatlı kaşığına biraz toz zencefil katip macun yapıyordum boğazı yakıyor biraz yerken birde bal limon zencefil karıştırıp ılık su ile içiyordum oda yakar ama kendine getirir.
evet canim instada ben fiyat sordum o kacta ne istersin dedi sanirim sayiya gore fiyat veriyorlar..ben 70 adet dedim 2 tl dedi..Cok guzelmis... Altında yazan diye dimi.instagramdan sanırım..bende bakayım..magnezyum fiyatı ne kadar.gule güle kullan inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?