- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.041
Doktora yazmak istemedim eşimede kıyamıyorum çok yoruldu benden uzandım baya dediğin gibi gevşedim sıpa hareketli şuan ..Perşembe yine kontrolüm var zatenBen hamile bölümünde görmedim bunu. Benim pijama takımım kan olmuştu 2. Yi giymiştim oyüzden. Ben 2 takım pijama bir gecelik götürürüm hastaneye yine
İsmiyle yaşasın inşallah bütün kuzucuklar :)
Kasılma mı başladı canımdoktoruna yaz bakalım kaç dk da bir oluyor ki. Bir de bol su içip uzansan
Merhaba ben de aynı şeyi yaşadım bugün, gösteri sebebiyle bir kaç veliyle sorun yaşadım. Hala etkisindeyim ve çok sinirliyim. Gerçekten öğretmenlik çok vefasız meslek. Hamile olmayablardan bile daha çok uğraştım bu yıl, yapmışsın yapmamışdın boşa hiç kıymeti yok bu meslekte. Veli herzaman bekliyor hşç memnun olmuyor maalesef
Çok etkileniyorsan ayrıl gitsin...ben de çocukları bırakıp gitmeden şunu da yapayım bunu da yapayım şu konu da eksik kalmasın diye didinirken baktım perişan olmuşum...sanki benden sonra sınıf boş kalacak devletin görevi hiç boş kalır mı biri gider biri gelir...aylarca kustum eve geldim yattım...evde yemek yok her yer dağınık çocuğum sefil öğrencilerimi bir tek gün ihmal etmedim...2 hafta önce bir toplantı yaptım devamsızlık olmasın çocuklarla biraz ilgilenin şunu şunu yapmadan ayrılmak istemiyorum diye...kimsenin umrunda değil...saçmasapan hareketler biri alır yanında gezmeye götürür biri arar trip atar...ben niye çabalıyorum acaba...kırılıyorum sonra da diyorum ki yanlış yapıyoruz bu kadar duygusal olmamalıyız daha profesyonel olmalıyız...çocuklardan ayrılasım gelmiyor...anlayan yok...okulda da hiçbir işimi eksik yapmadım aman bu da hamile de işte öylesine sınıfa girip çıkıyor dedirtmem ben kendime...zümre başkanıydım taaa şehrin bir ucuna 2 vasıtayla toplantılara gidip geldim, hadi beni hoşgörsünler bu da böyle olsun demedim benim çocuğumun benim gibi bir öğretmeni olsun başka bişey istemem
Şu şişede kolonya mı ne var canım birde ne kadara yaptırdın?Kızlar hediyeliklerim , bunları netten aldm kapi susumu ben yaptım ama boyut büyük diye atamadm Eki Görüntüle 2120271
Hamile bölümünde değil sanırım normal gecelik ama önü çıtçıtlı . Bakalım blki uygun fiyata bişeyler bulursam alırım bi tane . Aslında arkadalım vercekti iki takım var onda ama ses seda tok diye aldım bi tane . Blki o da hatırlayıp getirir .Ben hamile bölümünde görmedim bunu. Benim pijama takımım kan olmuştu 2. Yi giymiştim oyüzden. Ben 2 takım pijama bir gecelik götürürüm hastaneye yine
İsmiyle yaşasın inşallah bütün kuzucuklar :)
Kasılma mı başladı canımdoktoruna yaz bakalım kaç dk da bir oluyor ki. Bir de bol su içip uzansan
Evet canım kolonya kokulu taş magnet tanesi 70 kuruş, kolonya dolu süslü aynen bu şekilde tanesi 1,90 tl netten gittigidiyordan aldmŞu şişede kolonya mı ne var canım birde ne kadara yaptırdın?
Allah bagislasin canim ismiyle yasasin.Bizimkide kısmetse emir olacak
Oğluşumun adı Ömer Allah ondan razı olsun benim gözüme bakar kardeşiyle baba gibi ilgilenir... Ömerim benim aslan parçam Rabbim sen bağışla oğullarımı
Canım çok güzelmiş rengine de bayıldım :) çok sağol zahnet edip attın resimlerini bende s beden sipariş verdim bugün olur diye düşünerek bak bunun beyazını sipariş verdim . Gelince resmini çekip atarım bnde arkadaşlara da fikir olur diyeEki Görüntüle 2120274 Eki Görüntüle 2120275 Eki Görüntüle 2120277 C Chivas Regal bunlar canım sadece ütüsüz olduğu için biraz kırışık duruyorlar
En sağdaki çok güzelmiş ama ben de sabahlığını uzun istiyorum evde yaz günü şort askılı falan giyerim rahat rahat emziririm kapı çalsa üstüme uzunca geçiriveririm diyorum...instagram da Simoneandso diye bi hesap ta rengarenk kimonolar var bi tane ondan mı alsam diyorum sonuçta her şeyin üstüne giyilir bi de renkli desenli olduğundan mesela çok gecelik hissi vermezCanım çok güzelmiş rengine de bayıldım :) çok sağol zahnet edip attın resimlerini bende s beden sipariş verdim bugün olur diye düşünerek bak bunun beyazını sipariş verdim . Gelince resmini çekip atarım bnde arkadaşlara da fikir olur diye Eki Görüntüle 2120279
Ay maşallah ya çok tatlıKizlar size iki komik resim yukleyecegim. Sizce bu durum normal mi? Bebisim sola yatinca solda birikiyor, saga yatinca sagda birikiyor. Kayıyor mu napiyor. Sirt ustu yatmak istemiyorum. Yan yatinca da sonuc bu.
En sağdaki en soldakinin sabahlıksız hali onu aldım işte ben sade diye . Benim boyum 1.53 baya minyonum ondan bana uzun gitmez diye özellikle kısa aldımEn sağdaki çok güzelmiş ama ben de sabahlığını uzun istiyorum evde yaz günü şort askılı falan giyerim rahat rahat emziririm kapı çalsa üstüme uzunca geçiriveririm diyorum...instagram da Simoneandso diye bi hesap ta rengarenk kimonolar var bi tane ondan mı alsam diyorum sonuçta her şeyin üstüne giyilir bi de renkli desenli olduğundan mesela çok gecelik hissi vermez
Hepte zararlilari cekiyor canim inadina sankiÇiğ fındık ceviz badem içi yiyebilirsin canım hem tok tutuyor hem bebek için çok faydalı...ama diğer kuruyemişçide satılan kavrulmuş çerezlerin tuzu sosu vs bize iyi gelmez
Canim gecmis olsun agirlasiyoruz sanirim bende yavasladimArkadaşlar gırip oldum, ama çok ağır değilim atlatacak gibiyim.. Griptenmi bu kadar çok ağır hissediyorum kendimi inanılmaz yoruluyorum nefesim daralıyor sanki. Yoksa bebek büyüdüğü içinmi böyleyim bilmiyorum. 30. Haftadan sonra böyle ağırmı oluyoruz.
Canim ara dr unu ihmal etme cok yoruyormusun acaba kendini dinlenince nasilsinYine gerilmelerim başladı geçen hastaneye yattığımda hiç inmemişti karnım şimdi de düzenli kasılıp gevşiyor normalmi bilmiyorum kafayı yiyecem gerçekten
Canim Allah kolaylik versin zorKızlar merhaba
Bugün okulda veli toplantısı vardı her toplantida oldugu gibi birkac kendini ogretmen sanan veli yüzünden canım sıkıldı epeyce Aslinda eve gelince okuldaki problemleri tamamen unuturum ama bu aksam baya bi taktim kafayi Esim de böyle canını sıkacaksan dogum iznini beklemeden heyet raporu alalim dedi
Bikac gun dusunecegim bunu
Cok guzelmis canim gule gule dagit.Kızlar hediyeliklerim , bunları netten aldm kapi susumu ben yaptım ama boyut büyük diye atamadm Eki Görüntüle 2120271
Gerek olursa hastane izin verirse bende boyle yapacagim hem uygun hem sik olmus benceBu da kapi susumuz ve ismimiz inşallah eminonunden malzeme alıp harf yapıştırıp kurdela diktim okadar sade oldu ama ben sevdim Eki Görüntüle 2120273
Ay maşallah ya çok tatlıbenimde bazen böyle oluyor ama seninki kadar net yamukluk görmedim henüz
Kizlar size iki komik resim yukleyecegim. Sizce bu durum normal mi? Bebisim sola yatinca solda birikiyor, saga yatinca sagda birikiyor. Kayıyor mu napiyor. Sirt ustu yatmak istemiyorum. Yan yatinca da sonuc bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?