2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Doktora yazmak istemedim eşimede kıyamıyorum çok yoruldu benden uzandım baya dediğin gibi gevşedim sıpa hareketli şuan ..Perşembe yine kontrolüm var zaten

Evet bu cuma kontrolum var o zamana kadar bi dusuncem bu heyet raporu isini
Su veli toplantilarindan sonra acikcasi bazı cocuklardan da soguyorum...

Hamile bölümünde değil sanırım normal gecelik ama önü çıtçıtlı . Bakalım blki uygun fiyata bişeyler bulursam alırım bi tane . Aslında arkadalım vercekti iki takım var onda ama ses seda tok diye aldım bi tane . Blki o da hatırlayıp getirir .

Kızlar, hastane için ve sonrasında giyeceğiniz takımları daha çok nerelerden alıyorsunuz? Ben dışarı çıkıp alışveriş yapamıyorum. İstirahatli geçiyor benim var mı tavsiyesi olan?

Kızlar sizin doktorlar dinlen yorulma falan diyormuş benimki hiç öyle demiyor yaa...diyet yaptığın halde kilo alıyorsun yürü falan diyor...2 hafta oluyor gideli; iyi miyim dedim kasılma falan var mı korkuyorum vs bişeyin yok dert arama kendine dert ararsan dert bulursun diyor yaa...imdat...

Kizlar size iki komik resim yukleyecegim. Sizce bu durum normal mi? Bebisim sola yatinca solda birikiyor, saga yatinca sagda birikiyor. Kayıyor mu napiyor. Sirt ustu yatmak istemiyorum. Yan yatinca da sonuc bu.

Eklentiler

• F018D75E-E5F4-4EAF-B295-D5843F4337BA.webp
    9 KB · Görüntüleme: 104
  • 52C0018E-3EC1-4060-89BC-C8F03C29F408.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 101
En sağdaki çok güzelmiş ama ben de sabahlığını uzun istiyorum evde yaz günü şort askılı falan giyerim rahat rahat emziririm kapı çalsa üstüme uzunca geçiriveririm diyorum...instagram da Simoneandso diye bi hesap ta rengarenk kimonolar var bi tane ondan mı alsam diyorum sonuçta her şeyin üstüne giyilir bi de renkli desenli olduğundan mesela çok gecelik hissi vermez

Kizlar size iki komik resim yukleyecegim. Sizce bu durum normal mi? Bebisim sola yatinca solda birikiyor, saga yatinca sagda birikiyor. Kayıyor mu napiyor. Sirt ustu yatmak istemiyorum. Yan yatinca da sonuc bu.
Ay maşallah ya çok tatlı benimde bazen böyle oluyor ama seninki kadar net yamukluk görmedim henüz

En sağdaki en soldakinin sabahlıksız hali onu aldım işte ben sade diye . Benim boyum 1.53 baya minyonum ondan bana uzun gitmez diye özellikle kısa aldım

Çiğ fındık ceviz badem içi yiyebilirsin canım hem tok tutuyor hem bebek için çok faydalı...ama diğer kuruyemişçide satılan kavrulmuş çerezlerin tuzu sosu vs bize iyi gelmez
Hepte zararlilari cekiyor canim inadina sanki
Canim gecmis olsun agirlasiyoruz sanirim bende yavasladim
Yine gerilmelerim başladı geçen hastaneye yattığımda hiç inmemişti karnım şimdi de düzenli kasılıp gevşiyor normalmi bilmiyorum kafayı yiyecem gerçekten
Canim ara dr unu ihmal etme cok yoruyormusun acaba kendini dinlenince nasilsin
Canim Allah kolaylik versin zor
Kızlar hediyeliklerim , bunları netten aldm kapi susumu ben yaptım ama boyut büyük diye atamadm Eki Görüntüle 2120271
Cok guzelmis canim gule gule dagit.

Bu da kapi susumuz ve ismimiz inşallah eminonunden malzeme alıp harf yapıştırıp kurdela diktim okadar sade oldu ama ben sevdim Eki Görüntüle 2120273
Gerek olursa hastane izin verirse bende boyle yapacagim hem uygun hem sik olmus bence

Ay maşallah ya çok tatlı benimde bazen böyle oluyor ama seninki kadar net yamukluk görmedim henüz
Daha bu ne ki ya bazen telefon yanimda olmuyor yakalayamiyorum cocuk resmeb ben burdayim diyor ve basindan beri boyle. Daha hareketlerini hissetmiyordum ama soluma yattigimda kafasini cikariyordu koseden sag tarafa 1 aydir falan birikiyor

benimde boyle oluyor normal tabiki
Ama cok komigime gidiyor.keske kamera olsada izlesem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…