2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
EvBoregi Canım 15.haftadan beri kalça agrisi+bacak arası ağrısı çekiyorum. Artik o acıya alıştım, gece ağzıma yastik bastirarak dönüyorum sağa sola, bagirmamak için o derece yani. Magnezyum falan bi ise yaramadı bende. Hele azcık ayakta kalsam o kalça kopacakmış gibi oluyor. Dayanıyoruz bakalim bu halimize de şükür

Kizlar yazdiklariniz icin hepinize tesekkurler. Ilac almadim ama hemen bi tansoyon aleti aldim duzenli olcucem. Eger yuksekse doktora bildiririm o da ilaca baslar umarim gerek kalmaz. Benimde hastane yattogim geve hep 10 5 10 6 idi. Hep rutin kontrollerde 11 7 cikardi. Ama bu ara surekli yatis modundayim ve cekirdek fln cok yedim. Su hastanede yatma olayindan sonra annemlerdeyim onlarda hic dikkat etmeden yediklerinden biraz onlara uydum hemen etkiledi. Yine eski duzene donmeliyim. Yogurdu artik sarimsakla tuketeyim. Kizlar sizde dikkat edin. Bode surekli yattim kasilmam olcak diye korktum o da etkiledi herhald ufaktan ayaklanayim. Tekrar tesekkurler canlar.

He kizlar bide bendennde bi tavsiye gelsin su iciyosunuz ya icine birkac damla limon damlatarak icin. Tansiyon olsun olmasi faydasi var zarari yok. Bende smdi basladim

kizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan

Canim ben her doktor kontrolunde ne olursa acil gelmeliyim diye soruyorum Son kontrolde doktorum kanama lekelenme camasirinda ani ıslanma veya bıçak saplanması gibi agrin olur kisa surede gecmezse hastaneye gel demisti Ben senin yerinde olsam giderdim en azindan icin rahat eder canim sen bilirsin yine de

Son düzenleme:
Ah canım benim ben onu 1 hafta çektim yatıyorum kıpırdadıkça o acı arttı sabahlara kadar delirdim sonra yoğurt yedim hep ve geçti sanırım genişlerken oluyor sinirlendikçe artıyor
Yoğurdumuz da yok yapamadım, hazır da yiyemiyorum, kayınvalideme söyledim yaparım bi ara dedi hala ses yok biraz daha süt içeyim bari, sagol kuzum cevap verdiğin için

Yaa senin de mi öyle canım, çatı ağrısı benim de öyle dönerken gözümden yaş geliyor bir de bu eklendi bu hafta, başka bi şey olsa asla bu acıları çekemeyiz, çok şükür Allah sabrını veriyor, az kaldı diyorum gün sayıyorum ama günden güne daha zor, kimsem de yok...hayat bana cok zor bu aralar

Kızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz
Bana kayısı hoşafı iyi geliyor. .birde progestan ilaçlarından çok oluyordu başlarda..probiyotik önermişti doktorum tamamen doğal ..hap şeklinde eczanelerde
kizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan
Canım ağrını sancını takip et ..tedbiri elden bırakmamak lazım
Amin canım inş. Yarın randevu aldım doktora ni gidip rahatlamak istiyorum
İnş iyi geçer canım..güzel haberlerini al bebışin

Genital bölgem kaşınıyo ve hafif kırmızı enfeksiyonmu var sizce , akıntımda çok azaldı nerdeyse hiç akıntım yok ... günde 1 kere sirkeli suyla yıkıyorum ama 3 gündür aynı

Slm kızlar bugün ıyı bir alışveriş yaptım ama bir gecelik yada pijama daha almam lazım darısı almayanlara inşlh iç çamaşır ihtiyacim çoktu 4 atlet 4kilot ve 2 emzirme sütyeni aldım rabbim mutluluk ve sağlıklı kullanmayı nasıp etsin pijamanın boyu bira uzun yarın götürüp kısaltacağım inşlh

Eklentiler

• 96B6905C-DE24-4BF0-89AE-361FB2ED83B2.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 100
  • 18FD2275-1CB8-4177-A759-0FE7A5710295.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 103
  • E5D74287-6E44-4BC2-BF1C-4EC9044AD981.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 89
  • 513C45EB-166D-4DEF-B5C8-E8BCBCC8EDD6.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 96
Kiyamam ya benim annem burda şu an, gidecek ama gelecek geri 20 güne. Zor valla inanki. Ama az kaldı az bugünleri de özler miyiz ki

Güle güle sağlıklı günlerde kullan inşallah canım sütle ıslansın pijamalarin emzirme sütyenlerin

Yemekten sonra bir
Seferde 10
Olmuyordu ya. Ama bugün normale döndü sanırım. İnşallah senin de düzelir. tansiyon niye çıkıyor bir anda inan anlamış değilim. Kilo alımın nasıl peki

Kızlar benim vajinamın hemen üstünde kıpırdanmalar var böyle içten içten sanki kurcalaniyormus gibi. Bebek zaten dönmüştü, bi sorun yoktur dimi? Yani dışardan değil içerden hissediyorum ama çok aşağıda ya

canim bence bi doktora gitsen iyi olur nisan falansa sayet tedbir alinir

B Berenimo877 canım tansiyon sorunum vardı çok şükür kızım 3750 doğdu. Evet etkiliyormuş ama bizi etkilemedi çok şükür siz tedbiri elden bırakmayın kesin tuzu. Bir de ödem yapacak şeyler yemeyin. Sanırım greyfurt da ödemi atıyormuş ama doktora sormak da fayda var. Allaha şükür sorunsuz doğdu bebiş daırısı şimdikilerin başına

weryew minikoglan kızlar çok geçmiş olsun, inşallah hiçbişeyi yoktur bebişlerin ama ben böyle durumlarda hiç bekleyemem. Belki nişandır bişeydir doktora giderim ciğer geliştirici
Vururlar doğumu önlerler diye koşar giderdim. Siz de öyle bişey yoktur inşllah ama ben gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu saatte yine ben yemek yiyorum yaa tamam ye dedi doktor ama ben abartıyorum nasıl kesicem bu huyumu tansiyondan korkuyorum kilo falan umrumda değil tövbe tövbe namaz kılarken ne yapsam yesem diye hayal ediyorum iyice zirvadan çıktı bu iş... İnş yavrularımızı gününü yakalamıştır da bende azıcık keserim şu boğazı

Canim alışınca zor oluyor bırakmak yemeyi benden söylemesi

Kiyamam ya benim annem burda şu an, gidecek ama gelecek geri 20 güne. Zor valla inanki. Ama az kaldı az bugünleri de özler miyiz ki
Ohh keyfini çıkar hazır anneciğin yanındayken, onun da ellerinden öpüyorum bence özleriz, çünkü şimdi uyudu, karnı doydu derdimiz yok en basitinden, karnımızın içi akvaryum bebişlerimiz balık, öyle takılıyoruz hepberaber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…