2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar nasilsiniz. Ben fenayim gogsumun hemen altindaki kemik ne oluyo kaburgami gogus kafesimi artik neyse fena batiyo yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum delircem agliycam sinirden artik
Canim kaburga agrisi ddim mi bana sorcaksin.20 li haftalardan beri cekiyorum malesef.iki tarafinda agrimiyosa sanslisin.ben kac doktora gittim kirik galiba bi bakin diye bana gulduler :) tabi durumumu gorunce baktilar mecbur cunku ben birak yatmayi su icerken yutkunamiyodum bile.simdi cok.sukur iyiym yine var agrilarim ama tek tarafli olunca gene bi nevi idare ediyrum.kaburgalarda ilk iki tanesi oynar sekilde yaratilmisiz rahim mideye asagidan baski yaptikca kaburga disariya dogru acilmaya basliyo oda agri yapio hatta kirildi falan saniyoruz :) sole bi tavsiyem var doktorum bi krem verdi antibiyotikli o biraz rahatlatiyo ama en iyisi socak su torbasi ardindan masaj bazen ben yatarken sesini duyuyorum kaburgamin.bide mideni fazla doldurmamaya calis

weryew canim bu tarz seylerde mutlaka gitmek gerekir. Buyuk ihtimal hersey yolundadir ama ya müdahale gerektiren bi durumun varsa ne kaybedersin

mesele gitmemek degil 3 aylikken kanama oldugumdada boyle oldu bana kal eliyo yapamiyorrum ellerse ya dogum baslatirsa bilmiyorum elim ayagim don geldi normalde inanin doktordan korkmak felan degil cok garip hissediyorum.

Kizlar su tansiyon problemi yasayanlar nolur bana akil verin. Internette cok kotu seyler yaziyo. Bebegin beslenip beslenmemesi buna bagliymis tamamen. Cok onemliymis. Bu problemi yasayanlar hayatinizi nasil duzenlediniz. Neler yaptiginiz ne iyi geliyo neler yapiyosunuz. Kimse bisey yazmamis. Bekliyorummmm .

İşte bu zeytinyağını baştan itibaren yapınca hiç pişik olmuyor...benim oğlum da beyaz tenli...önceleri yanaklarında kızarıklık oluyordu atopik dermatit falan dedi doktorlar bi krem verdiler hatırlamıyorum şimdi neydi pek de kullanmadım...teyzem sütün yağlı yarıyor ondandır dedi sonra geçti kendiliğinden...her önüne gelene alerji falan diyorlar da annede alerjik durumlar varsa bebekte de oluyor yoksa yoktur...ben onları pek ciddiye almadım açıkçası

yakinimda hastane var ama risklim belki sevk etmez ama kendimi gidip elletmeyede niyetim yok yanliz kizlar vajinamda birsey batiyor bebegimin hareketleri guzel kan bida gorunce gitsem inan beynim durdu
Canım belki alltan bakmaz ultrasonla bakar ne biliyim ben olsam giderdim

Canım bı bilgim.olmadigi için yazmadım tuzu kes bence ilk olarak

Allah yardımcın olsun canım az kaldı inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Yükün ağır Rabbim kat kat sevabını versin güç kuvvet sabır sağlık versin

insallah canim 1kere dolammanin sakincasi yokmus 2.3kere olmamali.benim doktor 3hafta sonraya cagirdi.bilemrdim

canim gorumcemde vardi tansiyon sorunu.ilac vermisti hatta dpktoru gunbpyu 3.4kere tansiyon olcup ilac aliyordu .gercekten ciddi birsey.onun bebegi son 3hafta hic kilo almamisti 2900dogdu.doktoryn ilac vermedimi?

yakinimda hastane var ama risklim belki sevk etmez ama kendimi gidip elletmeyede niyetim yok yanliz kizlar vajinamda birsey batiyor bebegimin hareketleri guzel kan bida gorunce gitsem inan beynim durdu
Canım bence şöyle bi uzan dinlen.kafanı toparla.bende de kanama olmuştu. Doktor bu dönemde lekelenme olabilir demişti daha bakmadan.risk baştaydi demişti. Tabi bebegin hareketlerini ve kanamanı kontrolde tut.bişey yok Allahın izniyle

kizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan
canim.bence git ne oldugunu anlarsin icin rahat olur.hastane cantam benimde hazir degil tam.olarak.bebegin tum.ihtiyaclari hazir ama benim henuz.yok.lohusa takimi falan almadim

Amin canım inş. Yarın randevu aldım doktora ni gidip rahatlamak istiyorum

Ben izne ayrıldım bile zorunlu olarak ama proje bitmedi, benim yapacağım projeyi de okulda kimse anlayıp yapamaz. Bu hafta bir görüşeyim idareyle. Ben egzersiz yapılması gerektiğini bilmiyordum

Kızlar kalçamda dayanması çok zor bir batma var bir kaç saattir,resmen soluğumu kesiyor, doktor bununla ilgili bi şey söylemedi. Bunu yaşayan var mı? Doktoru konuyla ilgili bi şey söyleyen var mı?
Ah canım benim ben onu 1 hafta çektim yatıyorum kıpırdadıkça o acı arttı sabahlara kadar delirdim sonra yoğurt yedim hep ve geçti sanırım genişlerken oluyor sinirlendikçe artıyor

Benim tansiyonum hep çok düşük az önce yürüyüşe çıkmışken eve yakın eczane nöbetçiymiş ölctürelim dedik 10/5 dedi hemen git yat nasil ayakta duruyorsun falan dedi ama bu benim her zamanki halim...Kendim yapmadım bunları yani...Ayaklarını yüksekte uzanmak iyi gelir...sarmısaklı yoğurt da iyi geliyor acı gelir yiyemezsen sarmısağı hap gibi yutabilirsin mideni rahatsız eder mi bilemedim...bi dene istersen

Kızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz
Cok acı pul biber üstüne su. Kesin çözüm :)
Ay o da zor ya ben gecen yil calistim sa ucretli. Sirf tecrube katsin, hic ogretmenlik yapmadim demeyim diye sabrettim mayis ayina kadar. Valla cok zordu. Aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor. Hic bana gore degil

Benimki de önümüzdeki bir iki hafta icinde köyüne gidecek heralde uyuz edecek beni. Sinir oluyorum cocuk köye gidecem dedi mi ya. Hic dusunmuyorlar hamile hamile evde nasil yalniz kalacak diye hic
kizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan
Bugun galiba ben de ilk kez gördüm. Bugun tuvalete cikarken zorlanmistim yine biraz. Ordan mi geldi yoksa önden mi gelmis hic anlayamadim cok az boyle ince bir cizgi halinde. Peceteye falan hic gelmedi. Yarin kontrolum var ama ben de ellenmekten korktugum icin ve cok sukur devami gelmedigi icin, sancim da olmadigi icin sormayacagim. Bugun kalabalik yemekli misafirim vardi sabahtan beri cok yogundum hic oturmadim nerdeyse cok yoruldum ona bagliyorum.

Evet malesef onemli. Allah korusun İleri hafta bebek ölümlerinin cogunlugu bu sebepten oluyormus ve ben de bu yuzden cok tedirginim. Benim de col degisken. Bazen cok yuksek cikiyor bazen dusuk. Aletim olmadigi icin her an olcemiyorum net yorum da yapamiyorum bu yuzden. Ama şöyle söyleyebilirim; tuz ve beyaz unla yapilmis her sey cok hizli bir sekilde yukseltiyor. Dun aksam canim tuzlu salatalik istedi. Dogardim salataligi icine de cok az tuz serptim. İnan butun aksam bas agrisi, kollarimda uyusukluk hissettim. Tansiyonum yukseldinyani olcmesem de eminim. Tuzu ve beyaz unu kestigimde daha iyi hissediyorum. Bir de bence domates de düşürüyor, kendi tecrubelerimle bunu fark ettim.
Haydarinna arkadaş noldu yazdı da ben mi kaçırdım?
Bebisini doğurdu ama kuvezde. Durumu iyiye gidiyordu en son ama yine 2 gundur haber yok. İnsallah iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…