2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gıdıklanıyor gibi mi canım? Benim de oluyor elleridir diye düşünüyorum, hatta bazen leğen kemiğime başını yaslıyor karşı tarafı gıdıklıyor gibi oluyor

Yemekten sonra bir
Seferde 10
Olmuyordu ya. Ama bugün normale döndü sanırım. İnşallah senin de düzelir. tansiyon niye çıkıyor bir anda inan anlamış değilim. Kilo alımın nasıl peki

Ya iste 5 6 gundur annemde yatiyorum 2 kilo almisim baya baya yemege verdim kendimi. Hatta buraya daha once yazmistim 7 8 haftadir hic kilo alamadim bebek besleniyomudur diye. Bu hafta kilo aldim oyle soyliyim. Dikkat edicem gelismeleri yazarim. Gebeligin son doneminde bile cikabiliyomis tansiyon dikkat edelim. Aman nasilsa dusuk demeyelim. Normale donmesede bugun biraz daha fazla kipidaniyo sanki ama dr nst ye bakip tamam hic sıkıntı yok dedi yni normal demekki.

Yeme canim ya bak sonrada tansiyon mansiyon cikiyo zarar veriyo.

Nst mucizevi alet ya :) doğumda hep bağlıydı bana kordon var doğum sancıları sırasında bebiş zorlanırsa direk seseryana alırız diye.
Kaç haftadır almıyorsan normal bence senşnkiıde arkadaş gibi anlıktır. Zaten hissediyor insan gerçekten aletin de varmıl bişey olmaz inşallah. Bir de ben evde ölçerdim 12 8 doktora gidince 14 e çıkardı. Kordon bişey yapmış mı suyum azdı bişey olmuş mu stresindendi. Sen de korktuysan giderken etkiliyor gerçekten o anlık

Nst bile geriyo beni dig dig dig dig kalp atisi sesi. Ama onada alistim . Hayirlisi insallah tamamlicaz kizlar haftalarımızı

Ooo hayırlı olsun 3 lü combo resmen :) yarın senin en iyi günün olacak sanırım güle güle kullan
Doktoruna ne aldın ben de ona kafa yoruyorum. İlk doğumda düşünemedim hiç şimdi muhakkak istiyorum. Herzaman çok ilgili kibar

Canım belki alltan bakmaz ultrasonla bakar ne biliyim ben olsam giderdim

canim bi doktor tanidimiz var o doktor arkadasi sordu kanamam devam etmedigi icin dinlenmemi soyledi devam ederse sancim duzenli olursa su gelirse gidecegim. yorgunlukdanda olabilirmis simdilik takipdeyim. esimde bana kizgin sen yoruyorsn kendini diyor

Ben de tam tersiyim. Simdi gidersem hastane beni daha cok strese sokar. Agrimayan basimi agritir. Yarin randevum var insallah her sey yolundadir. Bugun cok yoruldum ona bagliyorum ben.

bende bebegim hareketlerini kanamam devam ediyormu diye takipdeyim suan resmen bu bana isaret gibi insallah yolunda gider su canta isini hemen tamamlamayi dusunuyorum artik. uzaniyorum esimde kalkma diyor telefonum sarz bitti size haber verememistim. esim konustu doktor tanidimiz var aileden dayimiz olur oda doktor arkadasini danisti dedigin gibi dinlenmemi bebek hareket takip etmemi sancim artarsa ve su gibi gelirse kanamam devam ederse hastane gidecegim ama kanamamda yok suanlik zaten gordumde bende sok gecirdim kardesim bile yanlismi goruyorum dedim oda bariz kan dedi ama zaten cok azdi

Valla numunelik canım . Bugün arkadaşlarımızla buluştuk bi tane kızları var 1.5 yaşında restoranda yemek yerken aldı etrafı gezdiriyor falan durmuyor diye . Arkadaşımda eşine kuzıyor sen niye gezdirmiyosun adam bi de işten geldi yorgun senden daha çok ilgileniyor diye kavga etti kızlar eşin yardım etmesi gerçekten o kadar önemli ki bn mesela hiç korkmuyorum doğum sonrası nasıl bakarım falan diye sanırım eşime çok güveniyorum

canim.bence git ne oldugunu anlarsin icin rahat olur.hastane cantam benimde hazir degil tam.olarak.bebegin tum.ihtiyaclari hazir ama benim henuz.yok.lohusa takimi falan almadim

bende gecen alisveris ciktim yine bi iki eksigim cikti. dayimizin doktor arkadasi istirat etmemi kanamam devam ederse sancim artarsa su gelirse gitmemi soyledi bu gun biraz ayakda kaldim yorulunca olabilirmis

kizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan
Dr a goxuk cnm nolur nolmax
Benimkide tepki veriuor bnde korkuyorum rahat mi die.
Gule gule kullan cnm.

Kızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz
Canım bn normalde de acılı yerim hamileyken de acılı yemekler yemeye devam ettim hiç kabuzlık çekmedim hatta burda yazdım dört bes kere çıkmajtan sıkıldım diye . He bi de süt içince bozuyorum mideyi ishal oluyorum blki süt seni de çıkarır tuvalete

kizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan
Ya Can'ım keşke ihmal etmeyip gitsen. Ben giderdim herhalde duramazdım.
Güle güle kullan canım. Artış ın pijamaları çok güzel. Benim aldığım pijama da bana uzundu. Önce yıkadım bi baktım çekmiş. Terziye götürmedim. Tabi iyi mi oldu bilemedim yA tekrar çekerse diyorum. Tabi seninki çekmez markadan dolayı. Ben Pazar'dan almıştım bambu pamuk karışımı

sanirim yorulmamizdan oldu ama tabiki bundan sonrasida cok onemli bebek hareketleri kanama devam edicekmi su gelicek mi gibi bol bil dinlenmemiz lazim allaha emanetiz bende suan inan rahat degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…