- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.541
.Canim ben her doktor kontrolunde ne olursa acil gelmeliyim diye soruyorum Son kontrolde doktorum kanama lekelenme camasirinda ani ıslanma veya bıçak saplanması gibi agrin olur kisa surede gecmezse hastaneye gel demisti Ben senin yerinde olsam giderdim en azindan icin rahat eder canim sen bilirsin yine de
Bana kayısı hoşafı iyi geliyor. .birde progestan ilaçlarından çok oluyordu başlarda..probiyotik önermişti doktorum tamamen doğal ..hap şeklinde eczanelerde
Canım ağrını sancını takip et ..tedbiri elden bırakmamak lazım
İnş iyi geçer canım..güzel haberlerini al bebışin
canim bence bi doktora gitsen iyi olur nisan falansa sayet tedbir alinir
Çok teşekkür ederim canım yanımda olduğunuz için. çok farklı oldum ben ya gram sevgi kalmadı kinim büyüdü de büyüdü aynı evde duvarla yaşamak çok acı inş.atlatırız yoksa gidişat asla iyi değilS sayer Aynı dertler herkesin başında...bak ben bu hesabı ağlaya ağlaya yaklaşık 1 yıllık evliyken açmıştım böyle yazışıp içimi dokmek için(şu anda 8 yıllıl evliyiz) sonra burayı unuttum günlük yazdım bi ara sonra onu da yaktım bu hamileliğimde başladım tekrar yazmaya "tired" yorgun demek daha yeni evliyken ne kadar yorgun ve küskünmüşüm...ne değişti biliyor musun??? Aslında hicbir şey...sadece ben umursamamayı öğrendim...geçen annem diyor ki kızım kocan da böyle seviyor işte napacaksın soğuk ilgisiz ondan bişey bekleme e iyi dedim sokaktan adam çağırayım da ondan bekleyim ilgiyi sevgiyi...benim de oğlum 6 yaşında olacak burda yalnızız son 1 bucuk aydır falan annemler yanımızda destek olmaya geldiler çünkü her gün ağlıyordum yapayalnızım diye eve 7de geliyor bütün gün aramaz insanı...Cumartesi bütün gün yattı hava güzel annemleri oğlumu aldım çarşı pazar gezdik otobüse binip gittik bebek çikolatası vs bakındık takildık...pazar dedim bizi bir yerlere götürürsün yok kardeşiyle buluşacakmış hayret nasıl olur kardeşinin tek tatil günu pazar onda da 1 yıllık karısına kul köle kardeşinin hanimı 5 günluk bi seminere gitmiş de ondanmış...bizi hayvanat bahcesine birak dedim homurdana homurdana mahfetti beni...o kardeşi sadece karısı yoksa müsait ama bizimki karısını biri karnında biri yanında 2 çocukla bırakıp istediği zaman istediği yere gidebilir...dolmuşta otobüste insanlar kalabalık sıkışıklik üstüme üstüme geliyorlar bi yandan...ku-dur-dum sinirimden...burnundan getirdim bak bu da bizim düzelmiş halimiz ve onun en akıllanmış hali...Allah sağlık versin de diyorum ben artık bi bunun huysuzluğu olsun benim de imtihanım...sen de oyle de...kuzularımız iyi olsun
Ayyy kuzum ya tam.beni tarif ettin. 2 tarafta aciyo cok ama sol taraf daha beter aciyo. Hatta dun aksam acisina agladim. Ayni dedigin gibi yan yattigimda falan kut diye ses geliyo her seferinde. Kesin kirildi dedim esime hatta guldu bana. Muayeneye gittigimde soylesem.doktora banada ilac yazarmi.acabaCanim kaburga agrisi ddim mi bana sorcaksin.20 li haftalardan beri cekiyorum malesef.iki tarafinda agrimiyosa sanslisin.ben kac doktora gittim kirik galiba bi bakin diye bana gulduler :) tabi durumumu gorunce baktilar mecbur cunku ben birak yatmayi su icerken yutkunamiyodum bile.simdi cok.sukur iyiym yine var agrilarim ama tek tarafli olunca gene bi nevi idare ediyrum.kaburgalarda ilk iki tanesi oynar sekilde yaratilmisiz rahim mideye asagidan baski yaptikca kaburga disariya dogru acilmaya basliyo oda agri yapio hatta kirildi falan saniyoruz :) sole bi tavsiyem var doktorum bi krem verdi antibiyotikli o biraz rahatlatiyo ama en iyisi socak su torbasi ardindan masaj bazen ben yatarken sesini duyuyorum kaburgamin.bide mideni fazla doldurmamaya calis
weryew @minikoglan kızlar çok geçmiş olsun, inşallah hiçbişeyi yoktur bebişlerin ama ben böyle durumlarda hiç bekleyemem. Belki nişandır bişeydir doktora giderim ciğer geliştirici
Vururlar doğumu önlerler diye koşar giderdim. Siz de öyle bişey yoktur inşllah ama ben gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Dr a goxuk cnm nolur nolmax
Benimkide tepki veriuor bnde korkuyorum rahat mi die.
Gule gule kullan cnm.
Ya Can'ım keşke ihmal etmeyip gitsen. Ben giderdim herhalde duramazdım.
Güle güle kullan canım. Artış ın pijamaları çok güzel. Benim aldığım pijama da bana uzundu. Önce yıkadım bi baktım çekmiş. Terziye götürmedim. Tabi iyi mi oldu bilemedim yA tekrar çekerse diyorum. Tabi seninki çekmez markadan dolayı. Ben Pazar'dan almıştım bambu pamuk karışımı
Amin allah razi olsun kuzum insallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza alcaz rabbimin izniyle hepimizin yardimcisi olsun insallah :)Allah yardımcın olsun canım az kaldı inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Yükün ağır Rabbim kat kat sevabını versin güç kuvvet sabır sağlık versin
Ayy canm kiyamam merk etme gecicek.yani tam anlamyla dogurmadan gecmicek ama sen o kaburga agrisina aliscaksin ole soleyim.benim 3 uz oldugu icin daha cok belki senn daha erken gecer.ben normal kadin dogum degilde dahiliye yazdi kremi adi da neydi ya unuttum kas gevsetici gbi kokuyo ayni.yani kac doktor goruyorum hepsi ayni sey normal.tek gebe bi bayan son haftalarinda yasar bu agriyi sende biraz erken baslamis diyolar.biraz erken mi ? Valla hamile kaldigimdan beri cekiyomusum gibigeldi bana :) suan gece kalkarken depar atiyorum resmen.ilk bi toplanmaya daha sonra otrmaya calisiyorum.esim kalkarsa sansliyim incitmeden kaldiryo beni.ama duymazsa beni sirt ustu surunerek cikiyorum iste :) bende cok agladim.hapsuramadim.öksürdgumde sanki canimi cekiyolardi ama biraz hafifliyo zamanla.sen eger evde sutyensiz gezebilirsen biraz dene canm.mumkun oldugunca yavas hareketler yapmaya calis iyce batmasinAyyy kuzum ya tam.beni tarif ettin. 2 tarafta aciyo cok ama sol taraf daha beter aciyo. Hatta dun aksam acisina agladim. Ayni dedigin gibi yan yattigimda falan kut diye ses geliyo her seferinde. Kesin kirildi dedim esime hatta guldu bana. Muayeneye gittigimde soylesem.doktora banada ilac yazarmi.acabacunku dayanamiyorum otururkende yatarkende ayni aci elim surekli gogus altimda cok felaket.biseymis
Kayinvaliden ayni apartmandaydi degil mi..bisver gurur yapma cagir hem sohbet edelim hem bebegin kiyafatleri utulecek yardim ederler misin de. O da Anne sonucta yapar.canim cok agirlastim. inan kizimi bakmamda guclukde cekiyorum artik bu gunde cok ayakda kaldim birazda sitresli bi gundu dayimizin kadin dogum arkadasi danistik. devam ederse gidecegim ama suanlik daha birsey yok ve bebegimin hareketleri cok sukur ordan rahatliyorum
Kayinvaliden ayni apartmandaydi degil mi..bisver gurur yapma cagir hem sohbet edelim hem bebegin kiyafatleri utulecek yardim ederler misin de. O da Anne sonucta yapar.
Umarım dönmüş olur :) güzel haberlerinizi bekliyoruz.Bende geçen hafta gittim kontrole 30 haftalıkken aynı sizinki gibiydi :) daha dönmemiş baş aşağıya aynı zamanda ayağı kafasındaydı bende çok şaşırdım görünce :) ama normalmiş bir sorun yok dedi doktorum . Son anda bile dönen Bebek biliyorum takılma dedi . Bende dönsün istiyorum artık çünkü ters Bebek taşımak zor oluyor gerçekten doktorumda öyle söyledi. Haftaya cuma yine kontrolüm var umarım döndüğünü görürüm :)
meryemcim cok gecmis olsun dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya calis dinlen canim cok gecmis olsun...bende gitmem gerektigini dusundum ama zaten gorunce elim ayagim durdu. ama dayimizin doktor arkadasi kadim dogumcu ve ona soyledik ben bu gun ayakda cok kaldim. yorgunluk baglida olabilir dedi onemli olan devam edip etmemesi ve sancimin artip artmamasi su felan yani simdilik bebek hareket takip edicem en ufak lekeme olursa bi daha gidecegim yani bianda kendimi hic hazir hissetmedim. kizimi dusundum nasil utu yapar giderim canta hazir degil ben hazir degilim ne bilim soklandim bi anda yarin insallah hazirlayacagim suanlik daha lekelenmem olmadi istirat ediyorum. Allaha emanet bebislerimiz
cok sagol canimDr a goxuk cnm nolur nolmax
Benimkide tepki veriuor bnde korkuyorum rahat mi die.
Gule gule kullan cnm.
evet magazadaki kiz baya meth etti kumasi cok hafif tril tril gercektwn ben fazla uzun pijama sevmem zati cekseYa Can'ım keşke ihmal etmeyip gitsen. Ben giderdim herhalde duramazdım.
Güle güle kullan canım. Artış ın pijamaları çok güzel. Benim aldığım pijama da bana uzundu. Önce yıkadım bi baktım çekmiş. Terziye götürmedim. Tabi iyi mi oldu bilemedim yA tekrar çekerse diyorum. Tabi seninki çekmez markadan dolayı. Ben Pazar'dan almıştım bambu pamuk karışımı
sade soda ya da mineralli su içiyor musun bak onlarda faydalı olabilir. ben günde bir kez sade soda içiyorum ama 2-3 günde bir kısa süreli sağ kalçama kramp giriyor gibi oluyor geçiyor hemen. magnezyum falan vermedi bana doktorum.Magnezyum kullanıyorum canım, kalsiyum için de günde üç porsiyon süt ürünü yiyorum ya da içiyorum. Demek ki az geliyor, inşallah başka bi şey değildir
Oluyo canım olmaz mı cikacakmis gibi geliyo korkuyorum ben vallaSlm hanımlar sizinde alta baskı oluyormu
Canım benimde cıktı ama uzun süreli değil bi anlıktı sanırım yediğimden kaynaklı tahlillerim filan iyi cıktı cünkü dr tuzu kes dedi hamur işini filan beyaz ekmek kestim mesela bi daha cıkmadı o kadar cok şükür tahlillerde temiz cıkınca durmadım üzerinde sende hem yatmıssın hemde tuzlu yemişşin ondan olmustur öyle cok ödemim filan yoksa korkmaKizlar su tansiyon problemi yasayanlar nolur bana akil verin. Internette cok kotu seyler yaziyo. Bebegin beslenip beslenmemesi buna bagliymis tamamen. Cok onemliymis. Bu problemi yasayanlar hayatinizi nasil duzenlediniz. Neler yaptiginiz ne iyi geliyo neler yapiyosunuz. Kimse bisey yazmamis. Bekliyorummmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?