2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
.
bak agrim var hatta bicak saplanmasi gibide oluyo uzun zamandir en son bu yuzden nst girmistim 31 haftalikken kanamamda leke seklinde oldu devami yok dayimizin doktor arkadasi yorgunlukdan olabilir dedi bebek hareketlwri takip etmemi istirat etmemi kanama su ve sanci artarsa doktora gitmemi soyledi simdilik dinleniyorum. kanamam suanlik yok vebek hareket takip etmeye calisiyorum.

takipdeyim arkadasim bakalim Allah sonumuz iyi etsn insallah yarinda cantami hazirlicam eksiklerim bi iki cikti onlarida esim getirsn artik. koyacam bu sekil yani suanlik takip ediyorum bide hastane gerekli liste cikarmaya calisiyorum

canim bence bi doktora gitsen iyi olur nisan falansa sayet tedbir alinir

inan senin gibide dusundum ciger gelistirici felan yaparlar diye ama doktor dayimizin arkadasi yorgunluk bagli hafif lekelenme olabilir bundan sonra takip edicem ona gore gidicem kanamam devam etmiyor devam ederse sanci artarsa su gelirse gidecegim

Çok teşekkür ederim canım yanımda olduğunuz için. çok farklı oldum ben ya gram sevgi kalmadı kinim büyüdü de büyüdü aynı evde duvarla yaşamak çok acı inş.atlatırız yoksa gidişat asla iyi değil

Ayyy kuzum ya tam.beni tarif ettin. 2 tarafta aciyo cok ama sol taraf daha beter aciyo. Hatta dun aksam acisina agladim. Ayni dedigin gibi yan yattigimda falan kut diye ses geliyo her seferinde. Kesin kirildi dedim esime hatta guldu bana. Muayeneye gittigimde soylesem.doktora banada ilac yazarmi.acaba cunku dayanamiyorum otururkende yatarkende ayni aci elim surekli gogus altimda cok felaket.biseymis

bende gitmem gerektigini dusundum ama zaten gorunce elim ayagim durdu. ama dayimizin doktor arkadasi kadim dogumcu ve ona soyledik ben bu gun ayakda cok kaldim. yorgunluk baglida olabilir dedi onemli olan devam edip etmemesi ve sancimin artip artmamasi su felan yani simdilik bebek hareket takip edicem en ufak lekeme olursa bi daha gidecegim yani bianda kendimi hic hazir hissetmedim. kizimi dusundum nasil utu yapar giderim canta hazir degil ben hazir degilim ne bilim soklandim bi anda yarin insallah hazirlayacagim suanlik daha lekelenmem olmadi istirat ediyorum. Allaha emanet bebislerimiz

Dr a goxuk cnm nolur nolmax

Benimkide tepki veriuor bnde korkuyorum rahat mi die.

Gule gule kullan cnm.

dayimizin kadin dogum arkadasina danistik simdilik istirat ve bebek hareketlerini takipdeyim. kanamam yine olur sancim artarsa su gelirse hemen gidecegim yorgunluga baglida olabilirmis

canim cok agirlastim. inan kizimi bakmamda guclukde cekiyorum artik bu gunde cok ayakda kaldim birazda sitresli bi gundu dayimizin kadin dogum arkadasi danistik. devam ederse gidecegim ama suanlik daha birsey yok ve bebegimin hareketleri cok sukur ordan rahatliyorum

Allah yardımcın olsun canım az kaldı inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Yükün ağır Rabbim kat kat sevabını versin güç kuvvet sabır sağlık versin
Amin allah razi olsun kuzum insallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza alcaz rabbimin izniyle hepimizin yardimcisi olsun insallah :)

Ayy canm kiyamam merk etme gecicek.yani tam anlamyla dogurmadan gecmicek ama sen o kaburga agrisina aliscaksin ole soleyim.benim 3 uz oldugu icin daha cok belki senn daha erken gecer.ben normal kadin dogum degilde dahiliye yazdi kremi adi da neydi ya unuttum kas gevsetici gbi kokuyo ayni.yani kac doktor goruyorum hepsi ayni sey normal.tek gebe bi bayan son haftalarinda yasar bu agriyi sende biraz erken baslamis diyolar.biraz erken mi ? Valla hamile kaldigimdan beri cekiyomusum gibigeldi bana :) suan gece kalkarken depar atiyorum resmen.ilk bi toplanmaya daha sonra otrmaya calisiyorum.esim kalkarsa sansliyim incitmeden kaldiryo beni.ama duymazsa beni sirt ustu surunerek cikiyorum iste :) bende cok agladim.hapsuramadim.öksürdgumde sanki canimi cekiyolardi ama biraz hafifliyo zamanla.sen eger evde sutyensiz gezebilirsen biraz dene canm.mumkun oldugunca yavas hareketler yapmaya calis iyce batmasin

Kayinvaliden ayni apartmandaydi degil mi..bisver gurur yapma cagir hem sohbet edelim hem bebegin kiyafatleri utulecek yardim ederler misin de. O da Anne sonucta yapar.

Kayinvaliden ayni apartmandaydi degil mi..bisver gurur yapma cagir hem sohbet edelim hem bebegin kiyafatleri utulecek yardim ederler misin de. O da Anne sonucta yapar.

ayni degiliz olmasak daha iyi tek basima daha iyi yaparim memlekette o aramizda 18 saat var nisanin 15den sonra gelmeyi dusunuyor o da gelmek istemiyo sen gel burda dogur diyo

Umarım dönmüş olur :) güzel haberlerinizi bekliyoruz.

meryemcim cok gecmis olsun dikkat et kendine fazla ayakta kalmamaya calis dinlen canim cok gecmis olsun...

Dr a goxuk cnm nolur nolmax

Benimkide tepki veriuor bnde korkuyorum rahat mi die.

Gule gule kullan cnm.
cok sagol canim
evet magazadaki kiz baya meth etti kumasi cok hafif tril tril gercektwn ben fazla uzun pijama sevmem zati cekse cok teşekkur edeim canim..

Magnezyum kullanıyorum canım, kalsiyum için de günde üç porsiyon süt ürünü yiyorum ya da içiyorum. Demek ki az geliyor, inşallah başka bi şey değildir
sade soda ya da mineralli su içiyor musun bak onlarda faydalı olabilir. ben günde bir kez sade soda içiyorum ama 2-3 günde bir kısa süreli sağ kalçama kramp giriyor gibi oluyor geçiyor hemen. magnezyum falan vermedi bana doktorum.

Canım benimde cıktı ama uzun süreli değil bi anlıktı sanırım yediğimden kaynaklı tahlillerim filan iyi cıktı cünkü dr tuzu kes dedi hamur işini filan beyaz ekmek kestim mesela bi daha cıkmadı o kadar cok şükür tahlillerde temiz cıkınca durmadım üzerinde sende hem yatmıssın hemde tuzlu yemişşin ondan olmustur öyle cok ödemim filan yoksa korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…