- 26 Eylül 2016
- 671
- 612
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.861
Allah razı olsun canım benim inşallah :* birbirimize dua edelim hepimizin yüzğ gülsün kucağımıza alıp gidelim yavrularımızıCanim hic kotu dusunme, hep iyiyi cagir bebegini kucagina aldigini hayal et hep. Insallah saglikla kavusacaksiniz dualarim sizinle.
İnşallah canım Allah'ın izniyle yaşadıklarım zaten beni korkutuyor ama hamd olsun ki haftam ilerde 2evladım da çok küçüktü. Rabbim karşındakine ömür verir inşallah. Sat lar aynı canım evet :) benim de dikkatimi çekmişti inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Sen kızına ben oğluşuma :*Canim yer gök dua ile inşallah gününe kadar bekleyecek bebişin. Çok zor bir hamilelik geçirmişsin canim diken üzerinde. Allah yardım etsin. Evet yarın hafta dönümünüz bu arada bebislerimiz beklerse doğumumuz aynı gün olacak.
İnşallah canım amiinnn ciğer gelştiriciyi de olduk 11gün oldu hayırlısıyla nasip olur inşallah kucağıma alıp evime gitmekçok geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun inşallah.sen sıkıntı yapma hic bu zamandan sonra dogsada allahın izniyle hic birşey olmaz.
Ins gider bu enfeksiyon daha da gelmez.Aynen ben annemdeyim zaten ye ic yat modundayim.simdi yine kontrole gitcem benim kız kilo alımı biraz hızlı bakalım n kadar olduÇok geçmiş olsun canım. Bende de enfeksiyon çıktı. Antibiyotiğe başladım. Sertleşme beraber şancı olunca bende nst ye girdim ama kasilma cikmadi. Yine sertleşiyor, böbrekten dolayı dedi doktor. Tek çaresi dinlenmek. Yiyip icip yatacagiz
Evet canım dün bu konuyla ilgili bi yazı çıktı karşıma. Çok normalmis, göbek büyüdükçe göbek deliğinde ağrı acı hassaslasma olurmuş. Benimki mesela içe doğrudur yani cikık bi delik yoktur ama karnim büyüyünce dumduz oldu biraz daha buyuse dışarı çıkacak. Ayrıca dokununca da çok hassasKızlar günaydın. Size bişey danışmak istiyorum.benim göbek deliğim çok hassaslasti.en ufak hareketimde ağrı yapıyor. Siz de aynı problemi yaşıyor musunuz?
canım güle güle kullan.Acaba pijamaları sabahlıklı mı almak mantıklı.mayısta doğum yapcaz ama yine de serin olur mu acaba?Eki Görüntüle 2123350 Eki Görüntüle 2123353 kızlar dün bu iki pijama takımını aldım. Ikisi de mavili kremli ama en çok bunları beğenince aldım yine de. Bu arada iki takımı 200 tl ye aldım. İşin içine hamilelik lohusa girince fiyatlar uçuyor resmen. Kalitesi harika. Bu markaya bakın derim. Nette de var
İnş canım inşallah.... Çok şükür bak minnak hala içerde büyüyor İnşallah annesi sabrın sonu selamet olsun.... Rabbim bütün yavru bekleyenlerin kucağını yavrusuyla doldursunYok canım ya mümkün değil sezaryen dikişlerine bşey olmaz bende sezeryanlıyım bazen öyle bi ağrıyo ki cırt cırt açılacak şimdi diyorum ultrasonda bile bastırınca nasıl geriye geliyor. Ama doktorum korkma bişey olmaz o gerginliği hissetmen çok normal diyor. inşallah bir sorunu yoktur canım. Benim yanımda yatan bayanın da gebelik zehirlenmesi idrarda protein kaçağı yüksek tansiyon ve bebekte 2 hafta gerileme var hiç bir sorun etmiyorlar. Tansiyon yükselinceye kadar bebeği almak yok diyorlar. Allah'ın izniyle hiç bişeyde olmaz inşallah
Sağol canım insanın hareketlerini de kısıtlıyor.Bir de iyice koyulaştı göbek deliğim korkmadım değil. Neyse ki az kaldı hepimizin şükür.Evet canım dün bu konuyla ilgili bi yazı çıktı karşıma. Çok normalmis, göbek büyüdükçe göbek deliğinde ağrı acı hassaslasma olurmuş. Benimki mesela içe doğrudur yani cikık bi delik yoktur ama karnim büyüyünce dumduz oldu biraz daha buyuse dışarı çıkacak. Ayrıca dokununca da çok hassas
Canım vallaha çok iyi anlıyorum seni.Hamileyken çalışmak çok zor. Ağırlaştıkça zulüm gibi gelmeye başladı.Ama yine de çok şükür diyorum.Ne kadar sabredersek kardır.En azından işte zaman hızlı geçiyor.Kızlar günaydın, dün gece böbrek ağrısı kalça ağrısından uyuyamadım. Birde üstüne 4. kez grip olarak rekoru kırdım galiba bütün kemiklerim ağrıyor şuanda. İşe geldim mecburKendimi telkin ede ede geldim ha geçecek az daha dayan diye diye işte buldum kendimi. Griple bir böbrek ağrısı çekilmiyor ya.
Bende sürekli sertleşme yaşıyorum geçen haftada nstde sancı çıkmadı neden oluyormuş tekrar doktora mı gitsem böbreklerdeki hangi sorun tetikliyormuş cnm.Çok geçmiş olsun canım. Bende de enfeksiyon çıktı. Antibiyotiğe başladım. Sertleşme beraber şancı olunca bende nst ye girdim ama kasilma cikmadi. Yine sertleşiyor, böbrekten dolayı dedi doktor. Tek çaresi dinlenmek. Yiyip icip yatacagiz
Günaydın. Can'ım Bebiş ortaya doğru toplanınca bir gerilme oluyor. Ama acı hissetmedim ben hiç. Normal olsa gerek. Neremiz acımıyor kiKızlar günaydın. Size bişey danışmak istiyorum.benim göbek deliğim çok hassaslasti.en ufak hareketimde ağrı yapıyor. Siz de aynı problemi yaşıyor musunuz?
Bende sürekli sertleşme yaşıyorum geçen haftada nstde sancı çıkmadı neden oluyormuş tekrar doktora mı gitsem böbreklerdeki hangi sorun tetikliyormuş cnm.
Bana şurup vermişti doktor şeker şurubu gibi birşey zararsız dedi çok zorda kalırsam içiyorum. Duphalac galiba adı. ikinmak daha zararlı yaa
canım güle güle kullan.Acaba pijamaları sabahlıklı mı almak mantıklı.mayısta doğum yapcaz ama yine de serin olur mu acaba?
Canım vallaha çok iyi anlıyorum seni.Hamileyken çalışmak çok zor. Ağırlaştıkça zulüm gibi gelmeye başladı.Ama yine de çok şükür diyorum.Ne kadar sabredersek kardır.En azından işte zaman hızlı geçiyor.
Bende sürekli sertleşme yaşıyorum geçen haftada nstde sancı çıkmadı neden oluyormuş tekrar doktora mı gitsem böbreklerdeki hangi sorun tetikliyormuş cnm.
Kizim 3 giricek nisanda suan devam etmiyor esim cok gec geldi bi gidelim yine dedim ama suanlik bi sorun gozukmuyor. kuzenimle aramizda 1 hafta var gecen oda hali felan silmis leke olmus doktoruyla gorusmus daha evi afedersiniz b.k goturse tutmam anam kaynanam yapsin diyo. onada mudale olmamis istirat ediyor. Bende hareket takip ediyorum yememe dikkat ediyorum kendimi yormama calisiyorum sadece adet agrisi var suanda
Sağlıktan bebişten önemli bişey yok onlar iyi olsunda temizlik kalsın. Dikkat et sende canım cocuklu hamile olmak ilk gebelik kadar rahat olmuyorKizim 3 giricek nisanda suan devam etmiyor esim cok gec geldi bi gidelim yine dedim ama suanlik bi sorun gozukmuyor. kuzenimle aramizda 1 hafta var gecen oda hali felan silmis leke olmus doktoruyla gorusmus daha evi afedersiniz b.k goturse tutmam anam kaynanam yapsin diyo. onada mudale olmamis istirat ediyor. Bende hareket takip ediyorum yememe dikkat ediyorum kendimi yormama calisiyorum sadece adet agrisi var suanda
Evet canım bildiğin kahverengi oldu, doğumdan sonra normale dönermiş inşallah merak etmeSağol canım insanın hareketlerini de kısıtlıyor.Bir de iyice koyulaştı göbek deliğim korkmadım değil. Neyse ki az kaldı hepimizin şükür.
Çok sevinirim canim.Emzik bikac arkadasim avent ultrasoft 0_6 aldi .tavsiye ettiler .bnde direk ondan aldim.lansinoh aldim .pisik kremi sampuan aldim .
Gogus pedi , gogus kalkani aldim .
Tirnak makasi almadiysan .istersen listemi atiyim birazdan kendine gore olanlari bakarsin .
Canım avent sothie yi araştır derim emzik olarak. Göğüs kremi için erken. Memelerin uyarılmaması gerekiyor.
Kulak çubuğu kullanmam ben iyi bişey değil. Beyaz tülbentle parmağımızla sileriz içlerini. Allaha şükür kulağı hiç iltihaplanmadı. Kulak çubukları daha da ileri iter tıkarmış kulağı.
Deterjan omo nun bebekler için sıvısını alıcam.
Aaa hiç bilmiyordum bunları bende kullanmam o zaman.emzigin markasaini aldım ona da bakicam.teşekkürler toistcim.
Canım dualarım seninle olacak. İnşallah büyüme durur hemen rahatlarsın. Böbreği rahatlacak şeyler neler acaba enginar falan iyi geliyordu galiba böbreğe. Tam da hatırlamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?