- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.881
Pentide de vardı böyle tiril tiril bişey bak istersen kumaşı yok gibi ama uzun kollu.ben bakali bir ay oldu belki şimdi kısa kolluda gelmiştir.Evet canım senin mesajından sonra baktım ben de. Uzun kollu istiyordum ama kısa kollusu daha bi cazip geldi şimdi. Yazın ifil ifil giyilir
Oluyor canim bendede hatta vc den hic cikmiyorum biktim artik gazete koymayi dusunuyorum.Kızlar alt tarafımda dolgunluk hissediyorum ve çok tuvaletim geliyor bebek hareket ettikçe normalmi bu sizdede oluyormu
Cok guzel seylerde varmis orda yazlik bayildim .dogumdan sonra incelsekte giysek insCanım bi arkadaş yazmış, Suwen'e baktım kısa kollusu vardı. Hemen hemen aynısı sanki.
Var canim bende de oluyor ..Kızlar bu aralar bebiş arada titriyor gibi biseyler yapıyor. Karnım resmen birkaç saniye sallanıyor sanki . Dr a gitmeme de daha var. Siz de yaşayan var mı böyle birşey
Geçmiş olsun cnm çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. Benim sertleşmeler çok sık oluyor ve ağrılı düzenli yani bebişim hareket edince rahatlıyor ama onun dışında gece uykumdan bile uyanıyorum. etim acıyor çünkü öyle kasılıp bir yere toparlayınca kafası sanki. ama nst de sancı çıkmadı rahim ağzının mesafede iyi dedi o yüzden panik yapmıyorum. bir de regl sancısı gibi gelince acaba mı diyorum işte. artık son aylar olacak böyle telaşlar demek ki Allah hepimize yardım etsin inş.Canım benimde böbreklerde büyüme var kardelenin dediği gibi böbrek ağrısı olsa öyle bir hissediyorsun ki aradaki farkı anlıyorsun. Mesela ben bugün hiç uyumadım ağrıdan hem kist var böbreğimde hem büyüme stent takmamak için elimden geleni yapıyorum. Doktorum bana dayanabildiğin kadar dayan dedi ağrıya dayanıyorum o yüzden. Sancı gibi ağrılar içinde normal dedi olacak dedi vücut kendini hazırlıyor doğuma sık olursa düzenli olursa gel dedi.
Cok guzel olmus canim ellerine saglik .hevesle bitiriyor insanKızlar kuzumun hediyeliklerine başladım. Çok zevkli. Ama yoruldum yahu 5-6 tane yapınca :))
cnm dün ebe şey dedi gecelik en az 2-3 alın pijama istemiyoruz çünkü hep kanamanız kontrol ediliyor dedi. ben de 1 gecelik bir pijama koymuştum ama bir gecelik daha koyacağım. zaten kan oluyormuş sık sık.duphalac mıBen ilaç yutmakta çok zorlanıyorum diye doktorum bu şurubu önermişti. Aldım ve sadece yarım ölçek içebildim. Çook koyu bir kıvamı var midem çok kötü bulandı. Ama o bile işe yaramıştı kabızlıkta. Yine de devam edemedim ama içebilenler için çok iyi bi şurup.
Ben hastane için lohusa takımı almadım aşağıdaki gibi bir takım aldım. M bedeni şu an bile oluyor doğumdan sonra zaten olur diye düşünüyorumÜzerine krem rengi bir sabahlık düşünüyorum. Lohusa takımı olması şart değil sanırım Sabahlık hastanede gezerken gerekli olacaktır diyor herkes. Hem daha rahat hissederiz sanırım o şekilde.
Bende 1 gecelik 2 pijama hazırladım kızımda sadece ilk gün gecelik giymiştim kanama kontrolünüde bir kere ebeyle dr birlikte yapmıştı ki benim doğum sırasında çok kan kaybım oldu rahim toparlanmadı öğlen doğum yaptım akşama pijamaya geçmiştimcnm dün ebe şey dedi gecelik en az 2-3 alın pijama istemiyoruz çünkü hep kanamanız kontrol ediliyor dedi. ben de 1 gecelik bir pijama koymuştum ama bir gecelik daha koyacağım. zaten kan oluyormuş sık sık.
Gule gule kullan canim guzelmis begenmistim bu modelleriEki Görüntüle 2123350 Eki Görüntüle 2123353 kızlar dün bu iki pijama takımını aldım. Ikisi de mavili kremli ama en çok bunları beğenince aldım yine de. Bu arada iki takımı 200 tl ye aldım. İşin içine hamilelik lohusa girince fiyatlar uçuyor resmen. Kalitesi harika. Bu markaya bakın derim. Nette de var
Aynen canim bol bol kremliyorum ama ici disarida gibi bi tuhaf olduKızlar günaydın. Size bişey danışmak istiyorum.benim göbek deliğim çok hassaslasti.en ufak hareketimde ağrı yapıyor. Siz de aynı problemi yaşıyor musunuz?
Gecmis olsun canim ben evdeyim ama gelen giden oldugu icin ayni durumdayim .Kızlar günaydın, dün gece böbrek ağrısı kalça ağrısından uyuyamadım. Birde üstüne 4. kez grip olarak rekoru kırdım galiba bütün kemiklerim ağrıyor şuanda. İşe geldim mecburKendimi telkin ede ede geldim ha geçecek az daha dayan diye diye işte buldum kendimi. Griple bir böbrek ağrısı çekilmiyor ya.
o zaman basit bir gecelik daha koyayım yaa ne olur olmaz diye yeni almayayım.Bende 1 gecelik 2 pijama hazırladım kızımda sadece ilk gün gecelik giymiştim kanama kontrolünüde bir kere ebeyle dr birlikte yapmıştı ki benim doğum sırasında çok kan kaybım oldu rahim toparlanmadı öğlen doğum yaptım akşama pijamaya geçmiştim
Seker kavanozu da cok tatli olmus :) sen fazla yapiyorsun, ben yaparsam 20-25 tane yapacagim veya yaptiracagim ama daha karar vermedim :)Can'ım internetten aldım ben. Bu şişelerin 20 tanesi 30 tl idi. Ben 50 tane 50 cc lik 20 tane de bu uzun olan 100 cc likten aldım. Yakınlara 100 ten veririm diye. Yani tane hesabı nasıl olur bilmiyorum. Başka seyler de aldım çünkü. Şeker için kavanoz aldım. Onun da resmini atayım.
Şişeler 50 lik ve 100 lük toplamda 63 tl.
Kolonya 58 tl ydi sanırım. Çiçeğin paketi 10 tl
Beyaz cipso denen çiçek 12 tl ip 5 tl.
150 tl falan tutmuş bunlar demek.
Bu da şekerimiz olacak inş.
Kızlar günaydın. Size bişey danışmak istiyorum.benim göbek deliğim çok hassaslasti.en ufak hareketimde ağrı yapıyor. Siz de aynı problemi yaşıyor musunuz?
cnm dün ebe şey dedi gecelik en az 2-3 alın pijama istemiyoruz çünkü hep kanamanız kontrol ediliyor dedi. ben de 1 gecelik bir pijama koymuştum ama bir gecelik daha koyacağım. zaten kan oluyormuş sık sık.
yani 1 gün kalıyormuşsun normal doğum olunca 3-4 saatte bir bakıyorlarmış kanama miktarına göre eve yolluyorlarmış ebe öyle söyledi cnm, ne derlerse onları yapmaya çalışıyorum bende. benim doğumda eğitim veren ebeler olacak çünkü.Bir kaç ay içerisinde doğum yapan arkadaşlarım var. Onlar demişti gecelik hiç rahat olmuyor pijama takımı al diye. Ondan dolayı pijama takımı aldım. Ama kanama kontrolunden haberim yoktu tabi. O zaman doğumdan hemen sonra giymek için gecelik olması şart
aynen cnm ben 37-38. haftada bekliyorum bu haftalarda bile 3 kiloya yaklaşıyoruz. sağlıkla sıhhatle gelsin inş bebişlerde nisan da olsunlar. @Sedossedos92 onun da suyu sızıyormuş ciğer geliştirici yapıp doğumu durdurmaya çalışıyorlar inş sağlıkla kucağına alacağı güne kadar dursun bebişimiz. Dua edelim birbirimize bizi en iyi biz anlarız :)Mayıs annesiyiz ama nisan da pat pat dökülmeye başlarız gibime geliyor bu grubun çocukları aceleci gibi:))
Yani tabi sen bilirsin ama bana 1 gecelik yetmişti sonda çıktıktan sonra pijamayla yatıp kalkmak yürümek daha kolay gelmişti bana gecelik toplanıyor falan çok kullanışlı gelmedi bana bu arada sezeryandı benim dopum şeklim ona göre konuşuyorum normal doğumda nadıldır bilmiyorumo zaman basit bir gecelik daha koyayım yaa ne olur olmaz diye yeni almayayım.
Gittin mi kontrole? Nasil gecti? Kilosu nasil bebisin sagligi yerinde mi?Ins gider bu enfeksiyon daha da gelmez.Aynen ben annemdeyim zaten ye ic yat modundayim.simdi yine kontrole gitcem benim kız kilo alımı biraz hızlı bakalım n kadar oldu
Pijamalari illa sabahlikli almak sart degil ama yine de yanimizda bir tane sabahlik bulundurmaliyiz bence. Yuruyunce veya tuvalete falan kalktigimizda daha rahat olur. Ben mavili polar veya kalin penye den bir sabahlık istiyorum. Bulamazsam kafama gore evdeki hirkalarimdan birini koyacagim.canım güle güle kullan.Acaba pijamaları sabahlıklı mı almak mantıklı.mayısta doğum yapcaz ama yine de serin olur mu acaba?
Bence de bana da oyle geliyor :) saglikla gelsin de kuzucuklar.Mayıs annesiyiz ama nisan da pat pat dökülmeye başlarız gibime geliyor bu grubun çocukları aceleci gibi:))
Mayıs annesiyiz ama nisan da pat pat dökülmeye başlarız gibime geliyor bu grubun çocukları aceleci gibi:))
ben lohusa pijamamı suwenden %70 indirimde aldım, alt üst pijama, üst boydan düğmeli olunca lohusalık için uygun olur diye düşündüm. indirimde fiyatı da çok uyguna gelmişti.Oluyor canim bendede hatta vc den hic cikmiyorum biktim artik gazete koymayi dusunuyorum.
Cok guzel seylerde varmis orda yazlik bayildim .dogumdan sonra incelsekte giysek ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?