2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım senin mesajından sonra baktım ben de. Uzun kollu istiyordum ama kısa kollusu daha bi cazip geldi şimdi. Yazın ifil ifil giyilir
Pentide de vardı böyle tiril tiril bişey bak istersen kumaşı yok gibi ama uzun kollu.ben bakali bir ay oldu belki şimdi kısa kolluda gelmiştir.

Kızlar alt tarafımda dolgunluk hissediyorum ve çok tuvaletim geliyor bebek hareket ettikçe normalmi bu sizdede oluyormu
Oluyor canim bendede hatta vc den hic cikmiyorum biktim artik gazete koymayi dusunuyorum.
Canım bi arkadaş yazmış, Suwen'e baktım kısa kollusu vardı. Hemen hemen aynısı sanki.
Cok guzel seylerde varmis orda yazlik bayildim .dogumdan sonra incelsekte giysek ins

Kızlar bu aralar bebiş arada titriyor gibi biseyler yapıyor. Karnım resmen birkaç saniye sallanıyor sanki . Dr a gitmeme de daha var. Siz de yaşayan var mı böyle birşey
Var canim bende de oluyor ..
Benim doktora gitmeme daha var o titremeden sonra hareket ettigi icin pek tedirgin olmuyorum.

Geçmiş olsun cnm çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. Benim sertleşmeler çok sık oluyor ve ağrılı düzenli yani bebişim hareket edince rahatlıyor ama onun dışında gece uykumdan bile uyanıyorum. etim acıyor çünkü öyle kasılıp bir yere toparlayınca kafası sanki. ama nst de sancı çıkmadı rahim ağzının mesafede iyi dedi o yüzden panik yapmıyorum. bir de regl sancısı gibi gelince acaba mı diyorum işte. artık son aylar olacak böyle telaşlar demek ki Allah hepimize yardım etsin inş.

cnm dün ebe şey dedi gecelik en az 2-3 alın pijama istemiyoruz çünkü hep kanamanız kontrol ediliyor dedi. ben de 1 gecelik bir pijama koymuştum ama bir gecelik daha koyacağım. zaten kan oluyormuş sık sık.

cnm dün ebe şey dedi gecelik en az 2-3 alın pijama istemiyoruz çünkü hep kanamanız kontrol ediliyor dedi. ben de 1 gecelik bir pijama koymuştum ama bir gecelik daha koyacağım. zaten kan oluyormuş sık sık.
Bende 1 gecelik 2 pijama hazırladım kızımda sadece ilk gün gecelik giymiştim kanama kontrolünüde bir kere ebeyle dr birlikte yapmıştı ki benim doğum sırasında çok kan kaybım oldu rahim toparlanmadı öğlen doğum yaptım akşama pijamaya geçmiştim

Gule gule kullan canim guzelmis begenmistim bu modelleri
Kızlar günaydın. Size bişey danışmak istiyorum.benim göbek deliğim çok hassaslasti.en ufak hareketimde ağrı yapıyor. Siz de aynı problemi yaşıyor musunuz?
Aynen canim bol bol kremliyorum ama ici disarida gibi bi tuhaf oldu
Gecmis olsun canim ben evdeyim ama gelen giden oldugu icin ayni durumdayim .
Nasil olacak bu agrilarla bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun ins

o zaman basit bir gecelik daha koyayım yaa ne olur olmaz diye yeni almayayım.

Seker kavanozu da cok tatli olmus :) sen fazla yapiyorsun, ben yaparsam 20-25 tane yapacagim veya yaptiracagim ama daha karar vermedim :)

Kızlar günaydın. Size bişey danışmak istiyorum.benim göbek deliğim çok hassaslasti.en ufak hareketimde ağrı yapıyor. Siz de aynı problemi yaşıyor musunuz?

Canim gunlerimiz birbirine yakin :) Bende gecen haftalarda baya bi gerilme oluyordu.. Gobek deligim yirtilacak gibi bide etrafi kizariyordu catlaklar basliyacak diye korktum ama suan gecti simdilik agri yok ama bebek buyudukce bence ara ara olabilir agrilar.

Bir kaç ay içerisinde doğum yapan arkadaşlarım var. Onlar demişti gecelik hiç rahat olmuyor pijama takımı al diye. Ondan dolayı pijama takımı aldım. Ama kanama kontrolunden haberim yoktu tabi. O zaman doğumdan hemen sonra giymek için gecelik olması şart

yani 1 gün kalıyormuşsun normal doğum olunca 3-4 saatte bir bakıyorlarmış kanama miktarına göre eve yolluyorlarmış ebe öyle söyledi cnm, ne derlerse onları yapmaya çalışıyorum bende. benim doğumda eğitim veren ebeler olacak çünkü.

Mayıs annesiyiz ama nisan da pat pat dökülmeye başlarız gibime geliyor bu grubun çocukları aceleci gibi:))
aynen cnm ben 37-38. haftada bekliyorum bu haftalarda bile 3 kiloya yaklaşıyoruz. sağlıkla sıhhatle gelsin inş bebişlerde nisan da olsunlar. @Sedossedos92 onun da suyu sızıyormuş ciğer geliştirici yapıp doğumu durdurmaya çalışıyorlar inş sağlıkla kucağına alacağı güne kadar dursun bebişimiz. Dua edelim birbirimize bizi en iyi biz anlarız :)

o zaman basit bir gecelik daha koyayım yaa ne olur olmaz diye yeni almayayım.
Yani tabi sen bilirsin ama bana 1 gecelik yetmişti sonda çıktıktan sonra pijamayla yatıp kalkmak yürümek daha kolay gelmişti bana gecelik toplanıyor falan çok kullanışlı gelmedi bana bu arada sezeryandı benim dopum şeklim ona göre konuşuyorum normal doğumda nadıldır bilmiyorum

Ins gider bu enfeksiyon daha da gelmez.Aynen ben annemdeyim zaten ye ic yat modundayim.simdi yine kontrole gitcem benim kız kilo alımı biraz hızlı bakalım n kadar oldu
Gittin mi kontrole? Nasil gecti? Kilosu nasil bebisin sagligi yerinde mi?
canım güle güle kullan.Acaba pijamaları sabahlıklı mı almak mantıklı.mayısta doğum yapcaz ama yine de serin olur mu acaba?
Pijamalari illa sabahlikli almak sart degil ama yine de yanimizda bir tane sabahlik bulundurmaliyiz bence. Yuruyunce veya tuvalete falan kalktigimizda daha rahat olur. Ben mavili polar veya kalin penye den bir sabahlık istiyorum. Bulamazsam kafama gore evdeki hirkalarimdan birini koyacagim.

Mayıs annesiyiz ama nisan da pat pat dökülmeye başlarız gibime geliyor bu grubun çocukları aceleci gibi:))
Bence de bana da oyle geliyor :) saglikla gelsin de kuzucuklar.

Oluyor canim bendede hatta vc den hic cikmiyorum biktim artik gazete koymayi dusunuyorum.

Cok guzel seylerde varmis orda yazlik bayildim .dogumdan sonra incelsekte giysek ins
ben lohusa pijamamı suwenden %70 indirimde aldım, alt üst pijama, üst boydan düğmeli olunca lohusalık için uygun olur diye düşündüm. indirimde fiyatı da çok uyguna gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…