2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sendende canım ,
Acaba biberon için aldığımız deterjanlamı yıkasak valla bilemedim sonrasında neyle yıkayacağız battıkça yine makinadamı yıkayacağız çok kafam karıştı

Sendende canım ,
Acaba biberon için aldığımız deterjanlamı yıkasak valla bilemedim sonrasında neyle yıkayacağız battıkça yine makinadamı yıkayacağız çok kafam karıştı
Ayyy bak biberon için deterjan da almadım ben, kaynattım sadece hangi deterjandan alıyoruz ona :) makinada yıkarız sanırım, yoksa kaynatmak mı gerekir ki, deneyimli annişler aydınlatsın bizi

1.500 kg 40 cm olmuş prensesim.
Sancim yoktu 10 gün sonra tekrar gel dedi.
Kordon dudağın üstünde dedi dolanmış mi dedim burdan belli olmaz kalp atışı bazen düşüyo dedi nst de normal cıktı.
Ama aklıma kurt düştü bi kere hareketlerini takip et dedi günde 10 kere falan oynaması gerek dedi. Farklı bi durum hissedersen gel dedi

Amin canım ins. Hepimize yardım etsin.
Benim 2. Hamileliğim oglumda ilk 3 ay bulantı kusma ile gecti son ayda agirlasma ile.ama bunda ise bulantı hala devam ediyor ve erken doğum riskiydi plesenta aşağıdaydı kasılmalar ağrılar yürüyememe simdi de kordon derken zorlu oldu buna da şükür Rabbim hayırlısı sağlıklı olarak kucamiza almayi nasip etsin ins.
Dogumdan sonra hamilelik sıkıntısı geçiyor ama o zamanda bebisle ilgilenmek gece uyanmasi gazıydi derken güzel telâşlar başlıyor ikinci hamilelik olanlar ben gibi nasıl olur bilmiyorum.simdi oglumun tepkisini merak ediyorum derdimiz o.
Tablet aldim doğumda kardeşinin yanina birakip sana hediye getirdi diyoruz kardesimi con seviyorum onu sabırsızlıkla bekliyorum diyo ara ara kardesi abisine hediye yolluyo bakalim dogunca n olcak

Kizla slm okadar moralim bozukki.
Gunlerdir misafirim var cok yorgunum.
Her gelene bi cay koymak bukadarmi zor olur.sancidan ölüyorum.
Arkalarindan evi topluyorum bakiyorum yine kapi caliyo .
Demek dogumumdada boyle olucak amaliyatli halimle kalkicam .yardimci kimsede olmicak

Dayanacağız canım mecbur, az kaldı şurada sıkalım dişimizi. Ağırlaştık iyice. Ben evde olsam gelen giden kabul etmem. Onlar beni çağırsın asıl. Hamile kadına misafire gidilir mi.
Bakmaya geliyolar sozde ama her gelene cay kahve yemek ...agliyorum sabahtan beri sinitim bozuldu

Kim geliyor canım? Yakınınsa söyle ben yapamıyorum diye, ya da getir çaydanlığı koy kenara herkes çayını alsın bacaklarım çok agrıyor de.. en kötü açma kapıyı habersiz gelenlere, uyuyordum ağırlaştım duymamışım dersin.. yardım etmiyorlarsa gelmesinler, ben beni kimse aramıyor sormuyor diye ağlıyorum seninkiler gibi gelip faydaları olmayacaksa hiç ağlamayayım ben

Canim cok zor tirnak batmasi Allah kolaylik versin ozel de bazen ufak mudahale yapiyorlar bnce bi git .bildgim oralarda bi dr yok maalesef
Kızlar aldığımız ağız mendillerinide çamaşırlarla birlikte deterjanlamı yıkıyoruz
Evet canim cok kucukse camasir filesine de koyabilirsin varsa .
Ben coraplar makinenin arasina girmesin diye onda yikayacagim

Bende daha yeni yıkıyorum , polar ve diğer tür battaniye almamışım hiç onu fark ettim
Polar battaniye ben de almadim. Bir tane peluş var ama kullanacagimi dusunmuyorum. Hediye geldi. Biraz kız esyasi gibi. Pembeli kalpli falan kenarlari islemeli. Sanirim onu kizim olursa diye ayiririm :) bir tane kalin klasik battaniyelerden var. O da pembe aslinda o da hediye geldi ama onu hastane donusu sarmak icin kullanacagim. Eve gelince de nevresim takacam ustune. Doger battaniyeleri hep penye battaniye ve muslin.
Masallah kuzucuga. Korkma bir seyi yoktur insallah. Sen sıkıntı yapma.
Ben de tam aşersem mi diye düşünüyordum ama fiyatı duyunca vazgeçtim
Ay ben de hicbir sey asermedim ya. Bir tek daha hamileligimi ogrenmeden canim iki gece ust uste o kadar cok mercimek corbasi istedi ki(normalde hic sevmem) kalkip iki gece de yaptim dudukluyu tek basima bitirdim. İkinci gece zaten icime kurt dustu acaba mi diye? Ve sonuc hamileydim eger o asermeden sayiliyorsa bir tek mercimek corbasi aserdim. Sayesinde gebeligimi ogrendim.
Saglikla kollarimiza alalim da. Uykusuzlugu falan cicek gibi olur onlarin.
Ya bu insanlar ne kadar anlayissiz ya. Neden hamile kadina misafirlige giderler! Benim de yatili gelen cok oluyor. Her seferinde de ayri yorgunluk. Gelen misafirin yatagi yorganiyla esim ilgilendigi halde ben yoruluyorum. Bir de tamamen benim ustume kalsa ne olur acaba?

Benimde oyleydi bakanim yoktu agliyordum hatta yazdim burda .
Annem babam geldi bana onlar gelince tek tek geri kalani gelmeye basladi.gelmeyenler de hatta .
Bir kisiyi reddedebildim .
K.validemlerde costu gelip gidiyolar .Ben yine kaldim ortada .
Hayir cokta sancim var .
Rahmimin agrisi bacaklarima vuruyor .adet sancisi var.
Bel agrisindan yatakta donemiyorum .
Zilimi soksem acaba

Ne kadar düşüncesizler yas görmüyorlarmı halini ne diye çıkıp çıkp geliyorlar bide izzet ikram bekliyorlar canım bişey yapma sende otursun otursun gitsinler nedir bu yaa madem seni görmeyi çok istiyolar bir işin ucundan tutsunlar hatta sen söyle iyiki geldin tam şunu yapacaktım ağırlaştım iyice beraber yapalım de walla bidaha kapına uğramazlar arsızlar

Sana bir sey deyim mi inan ki bazen yalniz olmak cok daha iyi. Bak benim fazla kimsem yok. Yasadigimiz sehirde de esimin bir kiz kardesi bir erkek kardesi var. Diger kardesleri uzakta. Ama buna ragmen nerdeyse her hafta en az 1 gece yatili kisafirim olur esimin tarafindan. Bir de hep cat kapi gelen gelir. O kadar bunaliyorum ki. Hep erkek bi de gelenler. Yanlarinda rahat giyinemiyorum. Uzanip yatamiyorum. Ama kimse de vazgecmedi gelmekten. Gecen sene calisiyordum gelenim gidenim yoktu ne kadar rahatmisim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…