2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım seni düşünmeyeni sen de düşünme. bu kadar ağrın varsa hele yat uzan gelene hizmet ettir, bir daha gelmeyeceklerine eminim. ay inan ben bile senin yerine sinir oldum.

Kaynana kayınpeder konusunda inanılmaz hassasım.. asla gölgelerini bile sokmam evime! 2 yıl olcak hiç konuşmuyorum kaynanam aslında kötü kadın değildi ama malesef kurunun yanında yaş ta yandı hiç birini istemiyorum hayatımda.. eşim de herşeye şahit olduğundan hiç sesini çıkarmıyo annem gelemese muhtaç kalsam tutarım bi bakıcı baktırırım kendime valla yine de istemem.. herkes yerinde güzel sağ olsunlar sağlıklı olsunlar benden uzak olsunlar... kesinlikle tavrınızı koyun herkes duracağı yeri bilsin yoksa sonra çok kötü oluyo...

Karnım sürekli sert kızım içeride devamlı esneme hareketi yapıyor hissediyorum. Yürürken sancılarım olmaya başladı sırf bu yüzden dün acile gittim ama beni nst ye bağlayınca sancım bıçak gibi kesildi. Şimdi salı gününü bekliyorum dört gözle doğum iznine ayrılıcam 37. haftaya kadar dayanamıycam bu sefer.. Akşamları uyumak zaten çok zor devamlı bir yerlerim tutuluyor bir kaçımız nisan annesi olucaz gibi bu gidişle

Ay öyle kayinvalide istenir mi istenmez tabi inş annen gelir cnm ya. Benimki yapar cnm ama ben isteyemem söyleyemem ya da benim dediğim gibi yapmaz kafasına göre takılır sinir olurum. Ne bilim kanamam olur eder emzirirken falan cekinirim utanırım. Çocuğun bakımina karışır ya o o da insan iki de çocuk büyümüş ama mantıksız birşey derse kızarım falan.

Ay Allahim ya ayni duygular icindeyim hatta gobegimi tutup kacasim var
Cokta korkuyorum ya sezeryan olursa bir ay kalkamazsam yataktan naparim diye .
Aman allah korusun benim de en buyuk korkum sezeryan.

Erkekler ne bilecek. anneleri dunya tatlisi bile olsa sonucta kaynana
Canım bu durumda olanların Allah yardımcısı olsun, eşlerin duruşu çok önemli şu durumlarda.. gelenler de öküz kusura bakmayın, kendimize zor bakıyoruz bir de insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor
Aynen oyle. Keske kimse gelmese.

Yururken sanci benim 20 li haftalardan beri oluyor. Karnim tas kesiliyor kasiklarimin biraz ustune bicak gibi saklanan bir seyler oluyor. Hemen bir yerlere oturup 5-10 dk dinlenmezsem de gecmiyor.

Benim ki 10 cocuk buyutmus ama ben bile asla guvenmem kaynanama. Yani sonucta “karnin buyuyunce hastanede beline kemer baglatma sakin “ diyen birisi. Bahsettigi kemer nst cihazi oluyor. Köylerinden bir kadinin bebeginin guya boynu kirilmis nst yuzunden. Allahim korusun kimseye yasatmasin ama o boyun kirilmasi degil olsa olsa kordon dolanip bebeğin ölmesidir. Bunun da kemer dedigi nst cihaziyla alakasi yoktur. Rabbim kimseye yasatmasin. Ama bu kötü örneklere de gicik oluyorumZ

canım seninle günümüz aynı görünüyor, ben yarın başlatacam iznimi. kasılma ve sertleşmelerden dolayı geçen haftadan beri raporluyum zaten, doktorum da haftaya iznini başlatalım demişti. eğer sen de çok sıkıntı yaşıyorsan hiç kendini yorma derim

Canım boş çay ver bide kalkıp kendileri koysun gelen yabancı diildir heralde.
Kırkında kimse kalmicak mi seninle
O zaman yapma sana niye kimse yapmıyorsun demez

Evet doğum tarihleri aynı görünüyor ilk çocuğun mu ?Doktorum salı ve perşembe günleri oluyor hastanede baya yoğun oluyor 20 sine randevu almıştım onu bekliyorum şimdilik zaten daha fazla gidemezsem rapor alırım yarın aile hekiminden sabah iyiyim akşama başlıyor sancılarım ha iyiyim işe gidiyim diyorum akşama yarın gelemem diyorum bakalım öyle geçiyor günler.

ilk çocuğum olacak inşallah canım. ben de mart sonuna kadar çalışırım diyordum, mart girer girmez rapor almak zorunda kaldım. tabi önemli olan sağlıkla doğurmak ve gerçekten yorucu olmaya başladı. sen de kendini takip et, yapamadığın yerde raporunu alırsın

Seker kavanozu da cok tatli olmus :) sen fazla yapiyorsun, ben yaparsam 20-25 tane yapacagim veya yaptiracagim ama daha karar vermedim :)
Can'ım az yapacaksan kolonyayı gitti gidiyordan hazır şekilde alabilirsin. 50 cc lik olanlar. 1.5 tl ye bile var. Uğraştığına değmez. Ama şeker kavanozu pahalı olabilir. Çünkü sadece kavanoz 1 tl.
Bence çok tatlı Can'ım. FaZlasıyla işini görür.

Ay canım sen gelene çay kahve vermeye devam ettiğin sürece o gelen bitmez. Bazen salağa yatmak en iyisi. Gelen olunca da kusura bakmayın ağrım çok yatıyordum buyrun dedikten sonra git yat. Bırak otursun. gelen geldiği gibi gider.

Dun dolaplarimin icinden meyve suyu kutularini topladim agladim artik .
K.validem geldi simdi yarinda gelirim diyor .
Kacip godesim var evden

Evet ondan oldu galiba .yuzum gulectir benim kolay kolay bozamiyorum insanlari sonra cok doluyorum

Kızlar Allah yardımcınız olsun. Ben biraz çirkefim biraz da eşim sağolsun kaşımdan gözümden anlar memnuniyetsizligimi hemen kendi devreye girer milleti kovalar öyle bisey olsa. Kaynana desen benimki melek gibidir ama ne hikmetse melek olan bile batıyor bi süre sonra malesef. Gerçi artik bana annem de batıyor bütün dünya batıyor nedense.

Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla şu hamilelik günleri göz açıp kapayıncaya kadar geçsin kolay doğumlar yapalım bi an önce herkes evlerine dagilsin. Tek isteğim bu. Ramazan bayramına erişelim yeter bana

Dun dolaplarimin icinden meyve suyu kutularini topladim agladim artik .
K.validem geldi simdi yarinda gelirim diyor .
Kacip godesim var evden

Gelme de canım ezdirme kendini gelirim ne demek yaa hamile kadına. Benim kayınvalidem de alt katımda oturuyor yemeği hep onda yerim hamile kaldığımdan beri sofra bile kaldırmıyorum ben bırak bana gelmeyi ben onun evindeyken bile suyumu getirir bana. Öyle şeymi olur sen iki canlısın kendine zor yetiyorsun şuanda birde millete hizmetmi edeceksin. Valla canım gerekirse eşinle konuş yazık senin canına da ama. Çok kızıyorum böyle olunca.

Uyuyordum de kapıyı açma.ben eskiden sen gibiydim şimdi yapamıyorsam yapamıyorum ayaklarımı uzatıp oturuyorum delimisin bi de hizmet ediyosun
Ne bilim sapittim heralde yani bu psikolojik bi sorun aslinda .cok cabaladim aile binasi diye simdide caresiz yapip agliyorum.cok sinirlenip gulup kahkaha atiyorum.daha kapiyi acmadigimda telefondan sapik haline gelen esimin ailesi var ugrastgim .aglayip oturuyorum saf gb
Deli misin sen aç ağzını ağrım var iyi değilim kimseye hizmet edemem de etme, git yat yatak odana. Asla ezdirme kendini ayıp değil günah değil bebeğini düşün cnm. Allah'tan korkmaz mı bu insanlar.
Evet Allah korusun bebegime birsey olsa yine kendimi suclarim
Evet bn ayakta dondukce hamile demiyor kimse haklisin
Cok haklisin .Ordan kaybediyorum sanirim .

Canim doktoruna soyledinmi bu durumu? Benimde gunluk oluyo ama cok uzun surmuyor. Fazlalasirsa yinede gel bi bakalim dedi. Ama cogu kiside olunca banada gayet normal geliyor.
Evet gecen hafta hastanede yattim htta kasilmalarimdan doktorumun haberi var ama her oldugunda da soylemek mantikli gelmiyo. Gel bakalm dicek uff gitmek istemiyorum bnde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…