- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.961
Bide dogumu var bunun .Dusundukce nefes alamiyorum.Polar battaniye ben de almadim. Bir tane peluş var ama kullanacagimi dusunmuyorum. Hediye geldi. Biraz kız esyasi gibi. Pembeli kalpli falan kenarlari islemeli. Sanirim onu kizim olursa diye ayiririm :) bir tane kalin klasik battaniyelerden var. O da pembe aslinda o da hediye geldi ama onu hastane donusu sarmak icin kullanacagim. Eve gelince de nevresim takacam ustune. Doger battaniyeleri hep penye battaniye ve muslin.
Masallah kuzucuga. Korkma bir seyi yoktur insallah. Sen sıkıntı yapma.
Ay ben de hicbir sey asermedim ya. Bir tek daha hamileligimi ogrenmeden canim iki gece ust uste o kadar cok mercimek corbasi istedi ki(normalde hic sevmem) kalkip iki gece de yaptim dudukluyu tek basima bitirdim. İkinci gece zaten icime kurt dustu acaba mi diye? Ve sonuc hamileydimeger o asermeden sayiliyorsa bir tek mercimek corbasi aserdim. Sayesinde gebeligimi ogrendim.
Saglikla kollarimiza alalim da. Uykusuzlugu falan cicek gibi olur onlarin.
Ya bu insanlar ne kadar anlayissiz ya. Neden hamile kadina misafirlige giderler! Benim de yatili gelen cok oluyor. Her seferinde de ayri yorgunluk. Gelen misafirin yatagi yorganiyla esim ilgilendigi halde ben yoruluyorum. Bir de tamamen benim ustume kalsa ne olur acaba?
Canım ben deterjan kullanmıyorum granül beyaz sabun kullanıyorum hatta cogu zaman hacı şakirin beyaz sabununu alıyorum rendeleyip kurutuyorum mis gibi oluyı kalıntı oluyo diyolar bende hiç olmadı ama kavanozun icine suyun icine sabunu koyup eritip sıvı sabun gibi kullananlarıda duydum öyle yapıcam bendeKızlar aldığımız ağız mendillerinide çamaşırlarla birlikte deterjanlamı yıkıyoruz
Bakmaya geliyolar sozde ama her gelene cay kahve yemek ...agliyorum sabahtan beri sinitim bozuldu
Dogum sonrasi beni de çok strese sokuyor inan ki. Teyzem gelecek dogumuma ama bir hafta kalacak. Teyzemgil gidince de kaynanam gelirim diyor. Allahim gelme de diyemiyorum ama kadin bir bak duruma ya. Sen bana nasil yardimci olacaksin? Yardimci olma yasin coktan gecti. Yemek yapmayi bilmiyorsun, klozeti kullanamiyorsun bana daha cok is acacaksin. Ama ne deyim simdi. Gorumcem belki yardimci olur ama onda bebegime cok karisir beni çıldirtir. Bazen cocuk dogar dogmaz sarip sarmalayip uzaklara kaçasin geliyor. Kendi kendime hayallere daliyorum ne guzel olur diye.Bide dogumu var bunun .Dusundukce nefes alamiyorum.
Ben bebeklemi ilgilenicem gelen gidenlemi.
Aile binasinda oturursam olacagi buydu tabi
Hic beceremiyorum oyle davranmayi.bildigin ezigim galiba .Ne kadar düşüncesizler yas görmüyorlarmı halini ne diye çıkıp çıkp geliyorlar bide izzet ikram bekliyorlar canım bişey yapma sende otursun otursun gitsinler nedir bu yaa madem seni görmeyi çok istiyolar bir işin ucundan tutsunlar hatta sen söyle iyiki geldin tam şunu yapacaktım ağırlaştım iyice beraber yapalım de walla bidaha kapına uğramazlar arsızlar
Ay Allahim ya ayni duygular icindeyim hatta gobegimi tutup kacasim varDogum sonrasi beni de çok strese sokuyor inan ki. Teyzem gelecek dogumuma ama bir hafta kalacak. Teyzemgil gidince de kaynanam gelirim diyor. Allahim gelme de diyemiyorum ama kadin bir bak duruma ya. Sen bana nasil yardimci olacaksin? Yardimci olma yasin coktan gecti. Yemek yapmayi bilmiyorsun, klozeti kullanamiyorsun bana daha cok is acacaksin. Ama ne deyim simdi. Gorumcem belki yardimci olur ama onda bebegime cok karisir beni çıldirtir. Bazen cocuk dogar dogmaz sarip sarmalayip uzaklara kaçasin geliyor. Kendi kendime hayallere daliyorum ne guzel olur diye.
Uyuyordum de kapıyı açma.ben eskiden sen gibiydim şimdi yapamıyorsam yapamıyorum ayaklarımı uzatıp oturuyorum delimisin bi de hizmet ediyosunBide dogumu var bunun .Dusundukce nefes alamiyorum.
Ben bebeklemi ilgilenicem gelen gidenlemi.
Aile binasinda oturursam olacagi buydu tabi
Deli misin sen aç ağzını ağrım var iyi değilim kimseye hizmet edemem de etme, git yat yatak odana. Asla ezdirme kendini ayıp değil günah değil bebeğini düşün cnm. Allah'tan korkmaz mı bu insanlar.Benimde oyleydi bakanim yoktu agliyordum hatta yazdim burda .
Annem babam geldi bana onlar gelince tek tek geri kalani gelmeye basladi.gelmeyenler de hatta .
Bir kisiyi reddedebildim .
K.validemlerde costu gelip gidiyolar .Ben yine kaldim ortada .
Hayir cokta sancim var .
Rahmimin agrisi bacaklarima vuruyor .adet sancisi var.
Bel agrisindan yatakta donemiyorum .
Zilimi soksem acaba
Al benden de o kadar. Üstüne birde eşim ne desem annem var o yapar o bilir modundaDogum sonrasi beni de çok strese sokuyor inan ki. Teyzem gelecek dogumuma ama bir hafta kalacak. Teyzemgil gidince de kaynanam gelirim diyor. Allahim gelme de diyemiyorum ama kadin bir bak duruma ya. Sen bana nasil yardimci olacaksin? Yardimci olma yasin coktan gecti. Yemek yapmayi bilmiyorsun, klozeti kullanamiyorsun bana daha cok is acacaksin. Ama ne deyim simdi. Gorumcem belki yardimci olur ama onda bebegime cok karisir beni çıldirtir. Bazen cocuk dogar dogmaz sarip sarmalayip uzaklara kaçasin geliyor. Kendi kendime hayallere daliyorum ne guzel olur diye.
Canim cok zor tirnak batmasi Allah kolaylik versin ozel de bazen ufak mudahale yapiyorlar bnce bi git .bildgim oralarda bi dr yok maalesef
Evet canim cok kucukse camasir filesine de koyabilirsin varsa .
Ben coraplar makinenin arasina girmesin diye onda yikayacagim
Canim suan senden ve karnindakinden daha onemli, degerli bisey yok. Gelenler kim bilmiyorum ama yakinlarinsa kirilmamalari gerekir soyle acik acik ben misafirle oturamiyorm uyumak uzanmak dinlenmek istiyor vucudum kaldiramiyorm de lutfen yakinlarin degilse zaten direk soyle eger dusunceli olmayip geliyolarsa kirilirlar mi diye dusunmeden soyle kirilan da kirilsin o kirilcak bu uzulcek diye diye hep kendimizden odun veriyoruz kimse Dr kiymet bilmiyor sagligini evladini dusun bence cunku gordugun gibi sen kendini dusunmedikce kimse seni dusunmez canim , dikkat et kendine Allah korusun sancin olsa yorgunluktan erken dogsa deger mi misafirler icin ugrasmana hic biseye degmezBakmaya geliyolar sozde ama her gelene cay kahve yemek ...agliyorum sabahtan beri sinitim bozuldu
azaldı ama devam ediyor canım. burdaki arkadaşlardan da kasılması olan olunca normaldir diyorum artıkSelam canim ne durumdasin kasilman sertlesmen devam ediyo mu
Sök zili, eşine de söyle.. Allah korusun erkenden doğmaya kalksan kim bakıcak sanaBenimde oyleydi bakanim yoktu agliyordum hatta yazdim burda .
Annem babam geldi bana onlar gelince tek tek geri kalani gelmeye basladi.gelmeyenler de hatta .
Bir kisiyi reddedebildim .
K.validemlerde costu gelip gidiyolar .Ben yine kaldim ortada .
Hayir cokta sancim var .
Rahmimin agrisi bacaklarima vuruyor .adet sancisi var.
Bel agrisindan yatakta donemiyorum .
Zilimi soksem acaba
Canım ben deterjan kullanmıyorum granül beyaz sabun kullanıyorum hatta cogu zaman hacı şakirin beyaz sabununu alıyorum rendeleyip kurutuyorum mis gibi oluyı kalıntı oluyo diyolar bende hiç olmadı ama kavanozun icine suyun icine sabunu koyup eritip sıvı sabun gibi kullananlarıda duydum öyle yapıcam bende
Canım bu durumda olanların Allah yardımcısı olsun, eşlerin duruşu çok önemli şu durumlarda.. gelenler de öküz kusura bakmayın, kendimize zor bakıyoruz bir de insanlarla uğraşmak gerçekten çok zorSana bir sey deyim mi inan ki bazen yalniz olmak cok daha iyi. Bak benim fazla kimsem yok. Yasadigimiz sehirde de esimin bir kiz kardesi bir erkek kardesi var. Diger kardesleri uzakta. Ama buna ragmen nerdeyse her hafta en az 1 gece yatili kisafirim olur esimin tarafindan. Bir de hep cat kapi gelen gelir. O kadar bunaliyorum ki. Hep erkek bi de gelenler. Yanlarinda rahat giyinemiyorum. Uzanip yatamiyorum. Ama kimse de vazgecmedi gelmekten. Gecen sene calisiyordum gelenim gidenim yoktu ne kadar rahatmisim diyorum.
Yaa bazen ben mi fesatım diyorum ama sözkonusu kayınvalide olunca genel fikir bu sanırım. Ben de hiç istemiyorum gelmesini, kalmasını. Annem şu an abimin kızına bakıyor Doğuma yakın gelicem dedi inşallah gelir, kayınvalideye muhtaç kalmamAl benden de o kadar. Üstüne birde eşim ne desem annem var o yapar o bilir modundaben istemiyorum kimseyi ama mecburum zaten altta kayınvalidem iyi hoştur ama içimde bir şey var istemiyorum çocuğuma baksın etsin. Ailem yok burada yetişirlerse ablam gelir ama onunda bebeği 2 yaşında refakatçi olamaz eşim annem kalır dert etme diyor içimden hiç gelmiyor. Keşke eşimiz baksa hep bize.
Merak etme canım oluyor arada benim de 3 gündür oynamıyordu delirdim artik simdi de durmuyoBenim bu kız oynamıyo 2 gündür doğru düzgün bugun de aşağıma basıyor bazen idrarımı kaçıracak kadar basıyor hadi hayırlısı
Benimde devam ediyo artik bende rahatim takmamaya calisiyorum. Mesela aksam 1 saat boyunca devamli sertlesiyo gevsiyo. Yani aralarinda 5 dk bile yok 2 dakkada bir. 1 saat sonra geciyo. Hergun mutlaka oluyo. Aynen mart ayi mayis annelerini sancilandirdiazaldı ama devam ediyor canım. burdaki arkadaşlardan da kasılması olan olunca normaldir diyorum artık
sen nasılsın, var mı bi sıkıntın
Benimde devam ediyo artik bende rahatim takmamaya calisiyorum. Mesela aksam 1 saat boyunca devamli sertlesiyo gevsiyo. Yani aralarinda 5 dk bile yok 2 dakkada bir. 1 saat sonra geciyo. Hergun mutlaka oluyo. Aynen mart ayi mayis annelerini sancilandirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?