2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bide dogumu var bunun .Dusundukce nefes alamiyorum.
Ben bebeklemi ilgilenicem gelen gidenlemi.
Aile binasinda oturursam olacagi buydu tabi

Kızlar aldığımız ağız mendillerinide çamaşırlarla birlikte deterjanlamı yıkıyoruz
Canım ben deterjan kullanmıyorum granül beyaz sabun kullanıyorum hatta cogu zaman hacı şakirin beyaz sabununu alıyorum rendeleyip kurutuyorum mis gibi oluyı kalıntı oluyo diyolar bende hiç olmadı ama kavanozun icine suyun icine sabunu koyup eritip sıvı sabun gibi kullananlarıda duydum öyle yapıcam bende

Bakmaya geliyolar sozde ama her gelene cay kahve yemek ...agliyorum sabahtan beri sinitim bozuldu

Normal canım insanın siniri bozulur. Ben asıl düşüncesiz insanlara kızıyorum ya bakmaya geliyorlar da bir kap yemekle mi geliyorlar anlamıyorum cidden karnımız burnumuzda artık ne kadar rahatsınız. Valla bir daha olursa kabul etme bence. Ağırlaştım iyice de zaten yakının olan anlar anlamayan da ister kızar ister küser. Senin bebeğinden sağlığından hiç birşey önemli değil.

Dogum sonrasi beni de çok strese sokuyor inan ki. Teyzem gelecek dogumuma ama bir hafta kalacak. Teyzemgil gidince de kaynanam gelirim diyor. Allahim gelme de diyemiyorum ama kadin bir bak duruma ya. Sen bana nasil yardimci olacaksin? Yardimci olma yasin coktan gecti. Yemek yapmayi bilmiyorsun, klozeti kullanamiyorsun bana daha cok is acacaksin. Ama ne deyim simdi. Gorumcem belki yardimci olur ama onda bebegime cok karisir beni çıldirtir. Bazen cocuk dogar dogmaz sarip sarmalayip uzaklara kaçasin geliyor. Kendi kendime hayallere daliyorum ne guzel olur diye.

Hic beceremiyorum oyle davranmayi.bildigin ezigim galiba .
Konusup kendimi bile savunamiyorum
Bikkinliktan sanirim

Ay Allahim ya ayni duygular icindeyim hatta gobegimi tutup kacasim var
Cokta korkuyorum ya sezeryan olursa bir ay kalkamazsam yataktan naparim diye .

Uyuyordum de kapıyı açma.ben eskiden sen gibiydim şimdi yapamıyorsam yapamıyorum ayaklarımı uzatıp oturuyorum delimisin bi de hizmet ediyosun

Deli misin sen aç ağzını ağrım var iyi değilim kimseye hizmet edemem de etme, git yat yatak odana. Asla ezdirme kendini ayıp değil günah değil bebeğini düşün cnm. Allah'tan korkmaz mı bu insanlar.

Al benden de o kadar. Üstüne birde eşim ne desem annem var o yapar o bilir modunda ben istemiyorum kimseyi ama mecburum zaten altta kayınvalidem iyi hoştur ama içimde bir şey var istemiyorum çocuğuma baksın etsin. Ailem yok burada yetişirlerse ablam gelir ama onunda bebeği 2 yaşında refakatçi olamaz eşim annem kalır dert etme diyor içimden hiç gelmiyor. Keşke eşimiz baksa hep bize.

peri masali tatlım kendini üzme hiçbirşey senden bebeğinden kıymetli değil kötü olarak söyleme tatlı dille söyle bak wallahi iki işine yardım etseler üçüncüde göremezsin hiçbirini birde her gelene çay falan ikram etme kuzum sen böyle davrandıkça ağrını sızını bilmez kimse ille gelceklerse bir işinin ucundan tutsunlar çaylarını demlesinler hep birlikte için ama sen öyle ağrı sancı içindeyken olmaz böyle

Evet filede çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti , benim endişem deterjanlı şeyi ağzına deyireceğiz ya ondan

Bakmaya geliyolar sozde ama her gelene cay kahve yemek ...agliyorum sabahtan beri sinitim bozuldu
Canim suan senden ve karnindakinden daha onemli, degerli bisey yok. Gelenler kim bilmiyorum ama yakinlarinsa kirilmamalari gerekir soyle acik acik ben misafirle oturamiyorm uyumak uzanmak dinlenmek istiyor vucudum kaldiramiyorm de lutfen yakinlarin degilse zaten direk soyle eger dusunceli olmayip geliyolarsa kirilirlar mi diye dusunmeden soyle kirilan da kirilsin o kirilcak bu uzulcek diye diye hep kendimizden odun veriyoruz kimse Dr kiymet bilmiyor sagligini evladini dusun bence cunku gordugun gibi sen kendini dusunmedikce kimse seni dusunmez canim , dikkat et kendine Allah korusun sancin olsa yorgunluktan erken dogsa deger mi misafirler icin ugrasmana hic biseye degmez

Sök zili, eşine de söyle.. Allah korusun erkenden doğmaya kalksan kim bakıcak sana Benim kv de bi iş yapmaz, komşusuna demiş geline bakmaya gidip geliyorum, seni görüyor nasılsa hamilesin yalanıma inandı hemen diyor. Demek ki hamileye yardım edileceğini biliyor ama bıgazımdan bi kaşık çorbası geçmedi. Allah’a havale ediyorum. Sen de kapıyı açma kuzum, yatıyordum dersin ya da geldiklerinde uzat ayaklarını mecburum çok ağrım var diye, biliyorum yapmak zor ama yapmak lazım

Sağol canım mantıklı

Canım bu durumda olanların Allah yardımcısı olsun, eşlerin duruşu çok önemli şu durumlarda.. gelenler de öküz kusura bakmayın, kendimize zor bakıyoruz bir de insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor

Yaa bazen ben mi fesatım diyorum ama sözkonusu kayınvalide olunca genel fikir bu sanırım. Ben de hiç istemiyorum gelmesini, kalmasını. Annem şu an abimin kızına bakıyor Doğuma yakın gelicem dedi inşallah gelir, kayınvalideye muhtaç kalmam kürtaj olduğumda kanamam çok diye yanımda kaldı sözde, ben acıktım ne zaman kahvaltı yapıcaz dedi, kalktım ona kahvaltı hazırladım. Ben sabahları çay içmem unutmuşum demlemey, çay demlemedim diye lafı oldu sonrasında.. o kadar kötü haldeydim ki anlatamam size.. o yüzden saygıda kusur etmem ama Allah onun eline düşürmesin, muhtaç etmesin inşallah

azaldı ama devam ediyor canım. burdaki arkadaşlardan da kasılması olan olunca normaldir diyorum artık
sen nasılsın, var mı bi sıkıntın
Benimde devam ediyo artik bende rahatim takmamaya calisiyorum. Mesela aksam 1 saat boyunca devamli sertlesiyo gevsiyo. Yani aralarinda 5 dk bile yok 2 dakkada bir. 1 saat sonra geciyo. Hergun mutlaka oluyo. Aynen mart ayi mayis annelerini sancilandirdi

Canim doktoruna soyledinmi bu durumu? Benimde gunluk oluyo ama cok uzun surmuyor. Fazlalasirsa yinede gel bi bakalim dedi. Ama cogu kiside olunca banada gayet normal geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…