2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçici de olabilir ikinciye de dolanabilir diye okudum grupta. Benim hepsi üst üste gelince sanırım etkileniyorum.
Benim ikinci gebelik ama bunda yasıyorum cogu seyi oğlumda yaşamamistim

Maşallah kuzucuna

Valla canım hiç belli olmuyor doğum işi nisan annelerinde de var bi ay önce doğum yapan . Biz yine dikkat edelim en iyisi çok yormayalım kendimizi iki üç hafta daha durdunkar içerde sonra yormaya baslatz doğuralım diye :)

Senin kendi ablan mı sana yardım etmeyen yani ya kim olursa olsun 7 kat yabancı bile hamile hasta yaşlı olsun yapabidini yapar insan bi yemek de n var yazık kendileri hasta olsa senden beklerler ama yazık ya peri masali
Oyle valla .
7 aylik oldum simdi gelmk istiyor oda kendi icin .
Ben de tam tersi herseyine gittigim icin cok uzuluyorum .
Doğurana kadar kendini azcık uzak tut, sökün zili gerekirse telefonunu da sessize al, zil bozuldu ben de uyuyordum dersin. İki kere gelirler kapıyı açmayınca üçüncüye gelmezler
Aynen gozum zilde suan

Boşver hiç sinir olma valla bırak onlar sinir olsun. Ben şanslıyım eşim benim deli olduğumu biliyo bana bulaşmıyo.. ben canımdan çok sevdiğim babam olmadan yaşıyorum eşim mi anasıymış danasıymış vız gelir bana. O yüzden hepsi haddini bilsin. Söyledim de aynen böyle... bak 7.5 aydır hamileyim burun buruna oturuyoruz camdan baksam görümcemleri kaynanamı görüyorum ama 1 kere bile karşılaşmadım.. belki de karşılaşıyorum ama öyle bi yok saydım ki görmüyorum bile...huyum pis işte anneme benzemişim sildim mi bitiyo...

Geçmiş olsun canım.
Bebek çantası küçük gelir ben valiz alcam orta boy.benim gecelikler pedler bebisim 5 takım kıyafeti bezi biberonu maması ıvır zıvır derken amca yeter

Ben bebeğe ayrı hazırladım canım ama koca valiz oldu, dogumhaneye vermem onu hepsi kirlenmesin diye. Ya da kaybolur falan içindekiler kıyamam üzülürüm. Ayrı bir hurca mı koysam dogumhaneye gidecekleri

ben doğumhane ye vereceğimi ayrı yaptım küçük yastık kılıfı gibi bişey aldım ona koydum
kızlar bende fermuarlı keseler yaptırdım oğlum ile kendime . Onlardan birini hemşirelere vericem hemen giydirsinler diye ( içinde bez ve hastane çıkış seti olacak battaniyesi ile ) . Bu keseleri de iki renk yaptırdım oğlumun mavi benim sarı . Karışmasın kimse paniklemesin diye . İşte keseleri koymak için valiz sanırım sizin dediğiniz gibi daha mantıklı. Çünkü ben bebek bakım çantası sırt çantası istiyorum ona da bunlar sığmaz. Ben bi valiz bulayım en iyisi küçük valizim de yok almak gerek

Canim hayirli olsun tatil baslamis benim de hemen hemen iki haftam kaldi okula gitmek artik tam bir iskenceye donustu

Neden delinmiş acaba canım Rabbim yardım etsin bi arkadaşım 5 haftadır duruyo sızıntısı enfeksiyona dikkat et İnş durduğu kasar dursun yavrun sağ salim al İnş yavrunu canım

Ay çok şükür darısı başıma İnşallah canım ya İnş benim yavrumda büyümüştür teyzesi neden bilmem bu kontrole gitmeye korkuyorum içimde kötü bi his var inş benim kuruntumdur... Rabbim bağışlasın yavrularımızı

Yiyorum canım eskiden yiyince kudururdu şimdi etkilemiyor 2 gündür böyle kontrol cuma günü içim içimi yedi valla
Ya hiç mi hareket etmedi canım bir gitsen mi acaba

Canim hayirli olsun tatil baslamis benim de hemen hemen iki haftam kaldi okula gitmek artik tam bir iskenceye donustu
Çok sağol canım sana da çok az kalmış su gibi kazasız belası geçsin inşallah. Niye böyle olduk biz ya nisan anneleri çok iyimiş baksana kızlar hep öyle diyor :)

İznin hayirli olsun, gözün aydın maşallah kuzuna da. Ben de bir haftadır evdeyim dünya varmış ya sabahın köründe kalkmamak, istediğin zaman uyanmak ne büyük nimetmis meğer. Tadını çıkar tatilin :)

Sen kesin stres yaptın. Bence ondan hareket etmiyor canım. Kilosu 1 i geçmişti bile çok şükür inan 700 gr doğan yaşadı kendi akrabamız. Sen bir güzel duş al soluna yat bir güzel dinlen. Bir de bu ara çok yoruldun sen öyle olunca bebek de dinlenmeye alırmış ya kendini. Ondandır canım benim stres yapmamaya çalış

Kizlar bu arada hastane cantasina ince tülbent tarzi bir sey de koyun. Cogu hastane bebegi banyo yaptirmiyor ve yaptirmamali zaten. Ama bebegi silmek icin tülbent gibi yumusak bir sey lazim olabilir. İslak mendille falan silmesinler cocugu. Ozellikle devlet hastanesinde doguracak olanlar buna dikkat etsin. Bebegi silip atarlar sonra o bezi.

Çok sağol canım benim. İnan en sevindiğim şey o karanlıkta yollara düşmemek. Psikolojik olarak travma kesinlikle o kahvaltı keyfini bugün yaptım günü cumartesi sandım :))) gerçi yine kendi kendime 8.30 da kalktım ama çok güzeldi güneşle uyanabilmek

Ben oğlumda da özelde yapmıştım nasipse bunda da özel olcak ins.
Hiç ince tülbent istemediler.bunda n olur bilmem.ince tulbent ağız silmek için alcam

arkadasim Bebegin insallah biraz daha tutunur sag salim kucana alirsn nasil sizinti oldugunu anladin kendine bebisine iyi bak sitres yapma annesi kizcen senin kollarina kavusmak icin aceleci galiba

Ben oğlumda da özelde yapmıştım nasipse bunda da özel olcak ins.
Hiç ince tülbent istemediler.bunda n olur bilmem.ince tulbent ağız silmek için alcam
İnce tulbenti ornek olsun diye dedim. Bebegi banyo yaptirdilar mi? Yaptirmadilarsa neyle temizliyorlar? Ben ne olur ne olmaz alacam yanima silmeleri icin bir sey.

Canım en iyisi sanırım doktor yatmamı söyledi de...kimsenin yüzüne gelip bişey diyemiyorsun anladığım kadarıyla..böylelikle kimsede kırılmaz sana
Sağlıklı sıhhatli kavuş inş bebişine..1 günde 1 gündür...hastanede en azından gözetim altındasıniz
Hayırlı olsun canım iznin..insan baya rahatlıyor inan..1 haftadır evdeyim daha iyiyim..şükürler olsun..bugün kızımıza gördüm oh keyfime diyecek yok..maşallah bebişine aynı çıkmış bizim kuzuların boyları kiloları..standatlardayız demekki

Maşallah canım gözünaydın ne güzel. Evet aynı çıkmış ya benimki de 1940 gibi bişeydi günüyle uyumlular çok şükür. Kaç çıkmıştı sancın canım hatırlıyor musun. Keşke hep kendi doktorumuza görünme imkanı olsa. Derdimizden bir o anlıyor resmen. Ben du su azalmasında çok panik olmuştum kadıncağız nçok güzel rahatlattı beni dediği gibi de oldu. Seni de rahatlatmış doktorun çok sevindim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…