- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.021
İnşallah canım sağlıklı olsunda kalsın artık bebeğimi emzirmem gerekirken makineye çekiyorum sütühiç bilmiyorum canım yazmak gerekiyor sayfaya sanırım.
Ben de öyle düşünüyorum canım ya. Benim kıza da verdiler hastanede. Ama ben almadım kuzumm hastane veriyordu.
Canım çok çok örnek var. Şuan emin ellerde. 1000 kilo doğdu tanıdığın ikizinden biri. Diğeri de 700 gr. 1.5 aydır hastanedeler. Gayet toparladılar çok iyiler 15 güne çılacaklarmış. Sen karnındaymış gibi düşün süreci. Evet çok çok zor ama sabır canım biraz daha
Evet canım :)Kızlar aldığımız ağız mendillerinide çamaşırlarla birlikte deterjanlamı yıkıyoruz
BelkiAslinda yardim etmeye calisiyorlar ama okadar is cikiyorki .
Evet anlatmam konusmam gerek .
Bazilari hic anlamak istemiyor yada ben beceriksizim bukonuda
Tekrar yikama yaptir istersen canim durulama olarak tum kiyafetlere ben yaptiriyorum.
Kizanlar kusenler ne kadar bahtsizim ben boyle.
Kapiya gelenlere git diyemiyorum.hayir demeyi bilmiyorum .
Çok geçmiş olsun inşallah en hayırlı zamana ladar dayanır bebeğin. Benim de sızıntı vardı durdu allahtan. Niye sızıntı var belli mi canım.Kuzular kuzular ben yatıstayım, kalkamıyorum. Suyum sızıntı yapıyor kesem delinmiş. Daha cok miniğiz o yüzden bekletmeye calısıyoruz. Ciğer geliştirici olduk ilac takvileri derken suanlık iyiyiz diyebiliriz C Chivas Regal @geminiwoman iyki varsınız kızcelerimmm dua edin elama baska birsey istemem
estağfurullah cahillikle ilgisi yok, fazla merhametli ve incesin ama sen karnındakini ve kendini önemsemezsen diğerleri daha kötüsünü yapar. ağrıyorsa karnın söyle, dinlenmem lazım de elin belinde gez, otur. Allah korusun erken doğum yapsan durmadı yerinde derler, yine yaranamazsın. geldik yorduk diyen olmaz. gelenleri çalıştır bak bi daha geliyorlar mıHaklisin oyle yapiyim ogretin bana cokmu cahilim ne .hic savunamiyorum kendimi biara bukonuda terapide aldim sozde halen ayniyim .
Sart degil .
Ama bizde alerji oldugu icin mecbur yapiyorum.
Hiç öyle düşünme şimdi kucağında olsa emzirsen. Ortam çok kirli ve o korunmasız. Karnında da olsa emzirmeyecektin. Şimdi de aynı yolla besleniyor canım benim. Kendini karnında sanıyordur o zatem. Kalbini ferah tut. Sütünün gelmiş olması me büyük nimet bir bilsen :)İnşallah canım sağlıklı olsunda kalsın artık bebeğimi emzirmem gerekirken makineye çekiyorum sütü
Cok geçmiş olsun fıstığın zamanını bekler ins. Zamanında gelsin hayırlı sağlıcakla.Kuzular kuzular ben yatıstayım, kalkamıyorum. Suyum sızıntı yapıyor kesem delinmiş. Daha cok miniğiz o yüzden bekletmeye calısıyoruz. Ciğer geliştirici olduk ilac takvileri derken suanlık iyiyiz diyebiliriz C Chivas Regal @geminiwoman iyki varsınız kızcelerimmm dua edin elama baska birsey istemem
ALLAH yardımcın olsun canım.bide aile apartmanında kaliyorsun.Bide gecen birine buyu yaptigini itiraf etti.diken ustundeyim geldiginde odama gidip yatmak yerine ortaliktayim hep banada yaptigini soyleyenler oldu.
Kizi dedi Allah birakiyorum bunlari artik
Ya dimi esim abarttigimi soyluyor birde nasil olsa ben sancilaniyorum ona birsey olmuyor
Annem babam hasta olmazsa gelecek 70 yasinda ama o gelemezse kimse yok varda yok .
Kotu gun gecince cikiyorlar ortaya
Sanki cektigim aciya pek inanmiyor kimse .sanirim belli etmiyorum. Benden kaynaklaniyor sanirm
Canım doktora görün istersen için rahat etsin.benim doktorum her zamankinden az oynarsa gel diyorBenim bu kız oynamıyo 2 gündür doğru düzgün bugun de aşağıma basıyor bazen idrarımı kaçıracak kadar basıyor hadi hayırlısı
Can'ım surat asmak zorunda değilsin ki. Ama halini bir şekilde anlatmalısın göstermelisin.Evet ondan oldu galiba .yuzum gulectir benim kolay kolay bozamiyorum insanlari sonra cok doluyorum
Canım gözünaydın büyümüş bebişin.sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz :) ben de izne ayrıldım rahatladım.valla son günler çok zorlanıyordum çalışırken.Kızlar resmi olrak izne ayrılmış bulunmaktayım. Darısı bekleyen arkadaşlara. Şu son 2 hafta valla zor geçti. 30 dan sonra demekki çalışmak çok zormuş. Bebiş 2 kg nerdeyse. Tam günüyle uyumlu. Boyu da 42 çıktı. Okadar rahatladım ki. Gününe yetişmiş olmasına. AklımaZeynosrkn84 sen geldin canım. İnşallah cuma günü iyi haberler vereceksin sen de. Suyum da iyiymiş elhamdülillah. Dua ile dönüyor dünya. Rabbim açılan elleri boş çevirmiyor. Belimin ağrısı bellli oldu. Kızım tamamiyle sağ tarafıma yerleşmiş. Solum bomboş. doktor sol tarafa yatmaya çalış dedi. 15 kg almışım sınırda gibi konuştuk çok da kötü değil dedi nst ye sokmadı çok sevindim valla.
Beslenme işini sordum ben önemli olduğunu düşünüyorum sadece beslenme değil dinlenme de önemli dedi. Bunlar kan akışını direk etkiliyor beslenmene dikkat et dedi. Bu 2 hafta çok dikkat ettim bir hafta gerilik kapanmış çok şükür.
Çok sağol canım amin inşallahCanım gözünaydın büyümüş bebişin.sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz :) ben de izne ayrıldım rahatladım.valla son günler çok zorlanıyordum çalışırken.
Var mı böyle insanlar gerçekten yaa?? Çok enteresan şu enerjiyi daha verimli kullansalar keşke..Aaa bir de o mesele var, eski evdeyken getirdiği çiçeğin dibinden dua buldum, eski saksıydı diye kıvırmış eşime. Abisi Sigarayı bıraksın diye muska yazdırmışlar konuşurlarken duyduk, geçen gün görümcem de eşime uyuyamıyor diye o kadar da muska yazdırdık sana fayda etmedi mi diyince ben de çok kıllanıyorum. Aramızda ciddi bir durum olmadı ben asla yüzgöz olmak istemem ama kimbilir insanların içini bilemiyor insan
Anlamayan anlamiyor. Gorumcem bana oturmaya geldiginde ne cay yaparim ne kahve. Arada sirada eger kendi acligima denk gelmisse bir meyve koyarim o kadar. Genelde elimden telefonu dusurmem. Ama sonuc inan ki hic degismiyor.Bebek hareketiysede nasil kasilma gibi canimi acitiyo anlatamam. Ya alinti yapamadim birisi dusuncesiz misafirlerden bahsetmisti ve guleryuzlu oldugunu kimseye tepki koyamadigini soylemisti. Iste tamda sen bu sekilde oldugun icin misafirlerin geliyo. Ya kendini degistir ya da sikayet etme ( tabiki etmemek imkansiz) ama sana tavsiyem kendini yipratmamak yormamak icin kendini degistir. Cayi koyma belim cok agriyo artik zorlanmalar basladi kalan 2 ay nasil gecicek bilmiyorum de. Ee esek değiller ya anlarlar.
Benimki 6 tane büyütmüş, ama cahil cahil şans eseri büyütmüş, saçma sapan batıl inançları var ve inanılmaz pis. Sorsan dünyanın en hijyen insanı ama elini yıkamaktan bi habero yüzden uyur kalırım bişey okur bebeğe napar belli değil o yüzden hiç gerek yok yani.. her şeyi de çok bilir, hiç susmaz, yüksek sesle ve çok konuşur iyice gömdün diyeceksiniz ama napiim anlattıklarımın fazlası var eksiği yok
Aaa bir de o mesele var, eski evdeyken getirdiği çiçeğin dibinden dua buldum, eski saksıydı diye kıvırmış eşime. Abisi Sigarayı bıraksın diye muska yazdırmışlar konuşurlarken duyduk, geçen gün görümcem de eşime uyuyamıyor diye o kadar da muska yazdırdık sana fayda etmedi mi diyince ben de çok kıllanıyorum. Aramızda ciddi bir durum olmadı ben asla yüzgöz olmak istemem ama kimbilir insanların içini bilemiyor insan
Yok bizde biara kotuyduk bosanmaya kalktik.cam felan kalmadi kirdim .dikis izleri dolu kolum.Canım benim kayınvalidem bir kere habersiz geldi, zaten kavgalıydık eşimle o gün tam da ben ağlıyordum, suratlarımız on karış.. o gitti bi kavga daha ettik Yolgeçen hanı mı burası diye, daha da yeni evliydik. Ben evden gidecektim az kalsın eşim anahtarı falan sakladı.. sonra habersiz gelmesinler söyle dedim, basıl söyledi bilmiyorum ama bir daha habersiz gelmediler. Neyse sonra haber vermeye başladılar sözde, evden çıkıyoruz işimiz var diyoruz biz gelicez başka zaman gidersiniz diyorlar, haberli gezmeğe gidiyoruz diyoruz, arayın iptal edin diyorlar.. evi taşıdık da rahat ettik şükür
Dun yaptim biraz bugun laf etmisler kv.geldi soyledi hemen .Bebek hareketiysede nasil kasilma gibi canimi acitiyo anlatamam. Ya alinti yapamadim birisi dusuncesiz misafirlerden bahsetmisti ve guleryuzlu oldugunu kimseye tepki koyamadigini soylemisti. Iste tamda sen bu sekilde oldugun icin misafirlerin geliyo. Ya kendini degistir ya da sikayet etme ( tabiki etmemek imkansiz) ama sana tavsiyem kendini yipratmamak yormamak icin kendini degistir. Cayi koyma belim cok agriyo artik zorlanmalar basladi kalan 2 ay nasil gecicek bilmiyorum de. Ee esek değiller ya anlarlar.
Canım dua ederiz tabiki . İnşallah bi sıkıntı olmadan alırsın kızçeni kucağına . Peki yatarak sızıntıyı önlemiş oluyormusun ? Doktorlar kaçıncı haftayı hedef alıyor böyle yatarak son haftalara kadar gelebilirmiymişssinKuzular kuzular ben yatıstayım, kalkamıyorum. Suyum sızıntı yapıyor kesem delinmiş. Daha cok miniğiz o yüzden bekletmeye calısıyoruz. Ciğer geliştirici olduk ilac takvileri derken suanlık iyiyiz diyebiliriz C Chivas Regal @geminiwoman iyki varsınız kızcelerimmm dua edin elama baska birsey istemem
Ben bebege ve kendime ayri hazirlayacagim. Dogumhaneye direk bebek cantasini istiyorlarmis diye duydum. O yuzden icinde onun esyalari olan bir canta olacak. Kendim icin se ayri hazirlayacm artik o cantaya nasil ulasirim kimden teslim alirim bilemiyorumİyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Geriden mesajları okuya okuya geldim . Rabbim Bebişlerimizi korusun vakitlice doğumlar nasip etsin . Cuma gününe randevum var oğlum ne durumda merak içindeyim , şekerimi günlük takipteyim diyetim ile birlikte 120-130 larda tokluk şekerim seyrediyor . Bol yürüyorum umarım bi aksilik olmaz .şekerden muzdarip arkadaşlar siz ne durumdasınız ? Bu değerler tehlikeli mi ?? Ayrıca çok tesadüfi toksoplazma baktırmıştım sonucu negatif çıkmış doktorum çiğ etten kirli sebze meyveden ve hayvan dışkılarındqn uzak durmamı söyledi . Sizlerde test yapmadıysanız temkinli olmakta fayda vardır az kaldı Doğuma aman dikkat. Bir diğer derdim hala hastane çantası hazırlamadım içine koyacaklarım dert değil de , nasıl bir çanta olmalı valiz mi bebek bakım çantası mı ne yapmalıyım bilmiyorum . Sizler ne yaptınız ne düşünüyorsunuz ?
Sorma canım sorma, ben eşim arada kalsın istemiyorum. Çoğu saçmalığa sessiz kalıyorum ama bebeğime müdahale ederse de daha fazla sessiz kalamam. O yüzden hiç gelmesini istemiyorumVar mı böyle insanlar gerçekten yaa?? Çok enteresan şu enerjiyi daha verimli kullansalar keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?