2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah canım sağlıklı olsunda kalsın artık bebeğimi emzirmem gerekirken makineye çekiyorum sütü

Kızlar aldığımız ağız mendillerinide çamaşırlarla birlikte deterjanlamı yıkıyoruz
Evet canım :)

Belki
Senin çok yalnız kaldığını düşünüyor olabilirler mi. Eşin falan söylemiştir belki. Geçen haftalarda kimsem yok diyordun. Belki yanlış anlamışlardır gelip iş yapanım yok demek istemişsindir ama onlar istediği gibi anlamış olabilirler. Büyü falan korkunç. Hamile kadına yemeğe gidilmez ya çaya da ayda bir gelirler bana ona da çay servisini eşim yapar ben taşımayayım diye. Karnım düşmüş erken doğum riskim var de herkese

Çok geçmiş olsun inşallah en hayırlı zamana ladar dayanır bebeğin. Benim de sızıntı vardı durdu allahtan. Niye sızıntı var belli mi canım.

Haklisin oyle yapiyim ogretin bana cokmu cahilim ne .hic savunamiyorum kendimi biara bukonuda terapide aldim sozde halen ayniyim .

Sart degil .
Ama bizde alerji oldugu icin mecbur yapiyorum.
estağfurullah cahillikle ilgisi yok, fazla merhametli ve incesin ama sen karnındakini ve kendini önemsemezsen diğerleri daha kötüsünü yapar. ağrıyorsa karnın söyle, dinlenmem lazım de elin belinde gez, otur. Allah korusun erken doğum yapsan durmadı yerinde derler, yine yaranamazsın. geldik yorduk diyen olmaz. gelenleri çalıştır bak bi daha geliyorlar mı

İnşallah canım sağlıklı olsunda kalsın artık bebeğimi emzirmem gerekirken makineye çekiyorum sütü
Hiç öyle düşünme şimdi kucağında olsa emzirsen. Ortam çok kirli ve o korunmasız. Karnında da olsa emzirmeyecektin. Şimdi de aynı yolla besleniyor canım benim. Kendini karnında sanıyordur o zatem. Kalbini ferah tut. Sütünün gelmiş olması me büyük nimet bir bilsen :)

Cok geçmiş olsun fıstığın zamanını bekler ins. Zamanında gelsin hayırlı sağlıcakla.
Haber verirsin iyim diye

Kızlar resmi olrak izne ayrılmış bulunmaktayım. Darısı bekleyen arkadaşlara. Şu son 2 hafta valla zor geçti. 30 dan sonra demekki çalışmak çok zormuş. Bebiş 2 kg nerdeyse. Tam günüyle uyumlu. Boyu da 42 çıktı. Okadar rahatladım ki. Gününe yetişmiş olmasına. Aklıma Zeynosrkn84 sen geldin canım. İnşallah cuma günü iyi haberler vereceksin sen de. Suyum da iyiymiş elhamdülillah. Dua ile dönüyor dünya. Rabbim açılan elleri boş çevirmiyor. Belimin ağrısı bellli oldu. Kızım tamamiyle sağ tarafıma yerleşmiş. Solum bomboş. doktor sol tarafa yatmaya çalış dedi. 15 kg almışım sınırda gibi konuştuk çok da kötü değil dedi nst ye sokmadı çok sevindim valla.
Beslenme işini sordum ben önemli olduğunu düşünüyorum sadece beslenme değil dinlenme de önemli dedi. Bunlar kan akışını direk etkiliyor beslenmene dikkat et dedi. Bu 2 hafta çok dikkat ettim bir hafta gerilik kapanmış çok şükür.

ALLAH yardımcın olsun canım.bide aile apartmanında kaliyorsun.
O.misafirlige gelip sana hizmet ettirenler birer gün gelseler yeter sana 1 kap yemek yapsalar

Canım gözünaydın büyümüş bebişin.sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz :) ben de izne ayrıldım rahatladım.valla son günler çok zorlanıyordum çalışırken.

Canım gözünaydın büyümüş bebişin.sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz :) ben de izne ayrıldım rahatladım.valla son günler çok zorlanıyordum çalışırken.
Çok sağol canım amin inşallah Son 2 gün hele ayaklarım falan şişti ya :)) şu 37 38 lere gelince napıcaz acaba

Var mı böyle insanlar gerçekten yaa?? Çok enteresan şu enerjiyi daha verimli kullansalar keşke..

Merhabalar baştan beri okuyamaım ama kısmen okuduklarım olu kızlar. Bende 33 haftalık gebeyim ve buhafta gerçekten çok zor geçti Ağrılar ve kasılmalarla tanıştım. Hatta bü yuzden hastaneye yatış bile oldu. Nst ye falan bağladılar sabaha kadar 6 kere. Bol sıvı verdiler. Neyse yormuşum kendimi biraz. Artık yorulmak yok. Doğum izinime ayrıldım zaten. Bol bol su içmeye çalışıyorum nerdeyse günde 4 lt. Ve buna bağlıyorum hiç şişliğim yok . Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor

Anlamayan anlamiyor. Gorumcem bana oturmaya geldiginde ne cay yaparim ne kahve. Arada sirada eger kendi acligima denk gelmisse bir meyve koyarim o kadar. Genelde elimden telefonu dusurmem. Ama sonuc inan ki hic degismiyor.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Geriden mesajları okuya okuya geldim . Rabbim Bebişlerimizi korusun vakitlice doğumlar nasip etsin . Cuma gününe randevum var oğlum ne durumda merak içindeyim , şekerimi günlük takipteyim diyetim ile birlikte 120-130 larda tokluk şekerim seyrediyor . Bol yürüyorum umarım bi aksilik olmaz .şekerden muzdarip arkadaşlar siz ne durumdasınız ? Bu değerler tehlikeli mi ?? Ayrıca çok tesadüfi toksoplazma baktırmıştım sonucu negatif çıkmış doktorum çiğ etten kirli sebze meyveden ve hayvan dışkılarındqn uzak durmamı söyledi . Sizlerde test yapmadıysanız temkinli olmakta fayda vardır az kaldı Doğuma aman dikkat. Bir diğer derdim hala hastane çantası hazırlamadım içine koyacaklarım dert değil de , nasıl bir çanta olmalı valiz mi bebek bakım çantası mı ne yapmalıyım bilmiyorum . Sizler ne yaptınız ne düşünüyorsunuz ?

Yok bizde biara kotuyduk bosanmaya kalktik.cam felan kalmadi kirdim .dikis izleri dolu kolum.
(Cok pismanim keske esimin kafasini kirsaydim cam yerine )
Bazi seyler degissede ev degismedigi icin bircok sey ayni kaldi.hala cekiyorum iste
Seninkilerde betermis

Dun yaptim biraz bugun laf etmisler kv.geldi soyledi hemen .

Canım dua ederiz tabiki . İnşallah bi sıkıntı olmadan alırsın kızçeni kucağına . Peki yatarak sızıntıyı önlemiş oluyormusun ? Doktorlar kaçıncı haftayı hedef alıyor böyle yatarak son haftalara kadar gelebilirmiymişssin

Ben bebege ve kendime ayri hazirlayacagim. Dogumhaneye direk bebek cantasini istiyorlarmis diye duydum. O yuzden icinde onun esyalari olan bir canta olacak. Kendim icin se ayri hazirlayacm artik o cantaya nasil ulasirim kimden teslim alirim bilemiyorum bebek cantasina konulacaklar standart kolay seyler. Buyuk ihtimal yarin hazirlarim esyalari yikadim cunku. Ama kendime ne koyacam hangi pijamalari koyacam ona bile karar vermedim.

Var mı böyle insanlar gerçekten yaa?? Çok enteresan şu enerjiyi daha verimli kullansalar keşke..
Sorma canım sorma, ben eşim arada kalsın istemiyorum. Çoğu saçmalığa sessiz kalıyorum ama bebeğime müdahale ederse de daha fazla sessiz kalamam. O yüzden hiç gelmesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…