- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.101
Ben bebegin bir iki gun o koruyucu tabaka ile kalmasi gerektigine inaniyorum. Ama tabiki tercih meselesi , annenin ici nasil rahat edecekse oyle yapilmali. Ben zaten devlette doguracam allah izin verirse. Devlette yikamiyorlar ama temizliyorlarmis bir bezle falan. Oyle duydum.Yıkadılar oğlumu benden de bişey istemediler.yaptirmamak oluyor mu ki bilemedim hangisi doğru acaba
canim iznin hayirli olsun :) 30dan sonra calismak gercekten zor bende 1haftadir evdeyim
Sağol canım ben seni mart sonunda ayrılacaksın sanıyordum karıştırdım herhalde ohhh dinşen bol bol. Ben büyük kızımla vakit geçirmek istiyorum. Doğum öncesi haZırlamam gerekecek onu da psikolojik olarak :)kizlar herkese iyi aksamlar.benim bebegin boynunda kordon var yazmistim.simdi umut etmek istiyorum acaba doguma kadar acilabilirmi? oyle bi umut var mi? daha kucukler acilmaa sansi varmi acaba umutlanayimmi.insallah 2ci tur dolanmaz
Sağol canım benim hakettim bunu evde olmak gibisi yok valla :)Ohhhh Sefasını sür Can'ım. Bol bol dinlen.
Benim de orta boy bi valiz doldu valla. Küçük bebek çantasına sığması imkansız. Havlu vs koymadım üstelik daha. Can'ım ben üç küçük Hurca yerleştirdim giysileri. Birinde doğumhaneye gidecek eşyaları var bebişin birinde yedek kıyafetleri. Diğerinde de benim kıyafetlerim çamaşırlarım falan. Gayet düzenli oldu. Sen de öyle yapabilirsin
O tabakanın bi yarari mi oluyormuş peki yani doktorun mu öyle dediBen bebegin bir iki gun o koruyucu tabaka ile kalmasi gerektigine inaniyorum. Ama tabiki tercih meselesi , annenin ici nasil rahat edecekse oyle yapilmali. Ben zaten devlette doguracam allah izin verirse. Devlette yikamiyorlar ama temizliyorlarmis bir bezle falan. Oyle duydum.
Bir turdan fazlası görülmüyor maalesef. Biz kordon var diye biliyorduk. Bir doğdu tam tur 2 kere. Orda bir kadın normal doğum yapmıştı kordonla. Kordon dolanması hareketli olduğu sürece kötü bişey değil. Sürekli harelet takip edeceksiniz. Ki bunu biz de yapmalıyız her an dolanabilir. Senin bebişte de mi var dolanmaUltrasonda mi gördü canım bide nst de kalp atışını dinledi mi.
Ne durumda gel dedi sana nasil anlicaz ikinciye dolandı mı ona n durumda zarari olur
Ay benimm doktor bir sey demezO tabakanın bi yarari mi oluyormuş peki yani doktorun mu öyle dedi
Bilmedim için soruyorum
Oh ne güzel gece bile arama imkanın var canım. Artık için daha da rahat olsun. Zaten kasılmalı sancılı dönemi atlattık sanırım. Bu haftaya herkes sakin giriş yaptı :)Canım kaç çıktığını bilmiyorum inan .ama o nst iniş çıkışları varya onu kalemle çizdi..bak dedi sancıda bu eğriler böyle olmalı dedi...yasakladı bana başka doktorubundan sonra bişey olursa bir sıkıntın gece filan demiyorsun beni arıyorsun dedi...çalıştığı hastane var doğuma da o hastaneye karar verdik zaten..oraya gidersin dedi
Amin kuzum cok sagolCok gecmis olsun canim .insallah gununu bekler kuzuu.
Sanırım idrar yolu enfeksiyonu sebepli canımEvet canım :)
Belki
Senin çok yalnız kaldığını düşünüyor olabilirler mi. Eşin falan söylemiştir belki. Geçen haftalarda kimsem yok diyordun. Belki yanlış anlamışlardırgelip iş yapanım yok demek istemişsindir ama onlar istediği gibi anlamış olabilirler. Büyü falan korkunç. Hamile kadına yemeğe gidilmez ya çaya da ayda bir gelirler bana ona da çay servisini eşim yapar ben taşımayayım diye. Karnım düşmüş erken doğum riskim var de herkese
Çok geçmiş olsun inşallah en hayırlı zamana ladar dayanır bebeğin. Benim de sızıntı vardı durdu allahtan. Niye sızıntı var belli mi canım.
Amin canım benim haber veririm tabikiCok geçmiş olsun fıstığın zamanını bekler ins. Zamanında gelsin hayırlı sağlıcakla.
Haber verirsin iyim diye
Net konusmuyorlar gidiasata göre belli olcak canım sabah tekrardan gidecegim. Haber veririm bebegim sana daCanım dua ederiz tabiki . İnşallah bi sıkıntı olmadan alırsın kızçeni kucağına . Peki yatarak sızıntıyı önlemiş oluyormusun ? Doktorlar kaçıncı haftayı hedef alıyor böyle yatarak son haftalara kadar gelebilirmiymişssin
Canım evet enfeksiyon cok riskliymiş bende suan. İnsallah dayanır kızım. Bakalım cok dikkat ediyorum. Bir kac hafta daha gecse rahat edicem. Arkadasın kac haftalık?Neden delinmiş acaba canım Rabbim yardım etsin bi arkadaşım 5 haftadır duruyo sızıntısı enfeksiyona dikkat et İnş durduğu kasar dursun yavrun sağ salim al İnş yavrunu canım
Bi o eksikti yorum yapmayan hayret yaniKizlar bugun markete gittim. Markette calisan kiz hamileligimle ilgili bir seyler sordu iste. Ennson hangi doktor dedi. Ben de devlet hastanesine gidiyorum. Oraya gittiğimi soyledim. Kiz direk ay neden oraya gidiyorsun dedidogumu da mi orda yapacaksin yoksa dedi. Ben de ozel bir nedeni yok , oraya gidiyorum iste dedim. Gercekten bu insanlar her seye karışabilme, her seye yorum yapabilme özgürlüğünü nerden buluyor oraya gidiyorum iste allah allah napacan sen mi dogurcan.
O gün gece olunca çekinmiştim aramaya..aynen dediğin bu lafı rahatlattı beni..ufak sancılar da hepimiz bi panik yaptık galiba..inş herkes vaktinde alır bebişiniOh ne güzel gece bile arama imkanın var canım. Artık için daha da rahat olsun. Zaten kasılmalı sancılı dönemi atlattık sanırım. Bu haftaya herkes sakin giriş yaptı :)
Geçmiş olsun Allah şifa versin vaktinde gelsin inşallah...bende de enfeksiyon çıkmıştı doktora gidemedim tahlil sonucundan baktım yoğurt suyu içtim yoğurt yedim kefir içtim su içtim sonra gittiğimde hemen tekrarlandı tahlil ve tamamen geçmişti enfeksiyon...diyabetik durum yoksa zencefil bal da süperCanım evet enfeksiyon cok riskliymiş bende suan. İnsallah dayanır kızım. Bakalım cok dikkat ediyorum. Bir kac hafta daha gecse rahat edicem. Arkadasın kac haftalık?
Can'ım zaten uzmanlar da o beyaz tabakanın faydalı olduğunu bebeğin vücudunun emmesi gerektiğini söylüyor. Ama öyle birkaç gün kalmasına gerek Yok. Ertesi gün yıkansa yeterli.Ben bebegin bir iki gun o koruyucu tabaka ile kalmasi gerektigine inaniyorum. Ama tabiki tercih meselesi , annenin ici nasil rahat edecekse oyle yapilmali. Ben zaten devlette doguracam allah izin verirse. Devlette yikamiyorlar ama temizliyorlarmis bir bezle falan. Oyle duydum.
Tamam canım merakta bırakma bizi . Kötü bişey olmicak inşallah yatarak son haftalara kadar geliceksin haftan da kötü değil zaten hiç birimizin be olcağı belli değil o yüzden sende strese sokma kendiniNet konusmuyorlar gidiasata göre belli olcak canım sabah tekrardan gidecegim. Haber veririm bebegim sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?