2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yıkadılar oğlumu benden de bişey istemediler.yaptirmamak oluyor mu ki bilemedim hangisi doğru acaba
Ben bebegin bir iki gun o koruyucu tabaka ile kalmasi gerektigine inaniyorum. Ama tabiki tercih meselesi , annenin ici nasil rahat edecekse oyle yapilmali. Ben zaten devlette doguracam allah izin verirse. Devlette yikamiyorlar ama temizliyorlarmis bir bezle falan. Oyle duydum.

canim iznin hayirli olsun :) 30dan sonra calismak gercekten zor bende 1haftadir evdeyim

kizlar herkese iyi aksamlar.benim bebegin boynunda kordon var yazmistim.simdi umut etmek istiyorum acaba doguma kadar acilabilirmi? oyle bi umut var mi? daha kucukler acilmaa sansi varmi acaba umutlanayimmi.insallah 2ci tur dolanmaz
Sağol canım ben seni mart sonunda ayrılacaksın sanıyordum karıştırdım herhalde ohhh dinşen bol bol. Ben büyük kızımla vakit geçirmek istiyorum. Doğum öncesi haZırlamam gerekecek onu da psikolojik olarak :)
Bak yaşamış biri olarak söylüyorum samimi inan bana. 2 tur kordonla doğdu benim bebeğim. 7 cm de açılmam vardı. O durumda bile hiç strese girmedi yavrum hep güzeldi kalp atışları inan. Ve çok sağlıklı doğdu rabbime şükür. Şuan o kordonun hiçbir zararı yok ona. Oyuncak gibi oynamış annesi açılır tabi neden açılmasın. Aşlah ol der ve oluverir. Sen sadece ani hareketten kaçınmalısın ki bunu hepimiz yapmalıyız. Ben çok stres yaptım heeeeepsi boşunaymış. Sana da tecrübelerim belki teselli olur diye yazıyorum.

Sağol canım benim hakettim bunu evde olmak gibisi yok valla :)

O tabakanın bi yarari mi oluyormuş peki yani doktorun mu öyle dedi
Bilmedim için soruyorum

Ultrasonda mi gördü canım bide nst de kalp atışını dinledi mi.
Ne durumda gel dedi sana nasil anlicaz ikinciye dolandı mı ona n durumda zarari olur
Bir turdan fazlası görülmüyor maalesef. Biz kordon var diye biliyorduk. Bir doğdu tam tur 2 kere. Orda bir kadın normal doğum yapmıştı kordonla. Kordon dolanması hareketli olduğu sürece kötü bişey değil. Sürekli harelet takip edeceksiniz. Ki bunu biz de yapmalıyız her an dolanabilir. Senin bebişte de mi var dolanma

O tabakanın bi yarari mi oluyormuş peki yani doktorun mu öyle dedi
Bilmedim için soruyorum
Ay benimm doktor bir sey demez internetten arastirmistim, bir cok yer bir kac gun yikamamanin bebegin bagisikligi acisindan iyi oldugunu yaziyor. O geldigi koruyucu tabaka onu biraz daha korusun diye o tarzda aciklamalari var. Ben de cok bildigimden degil de iste insan okuyunca öyle, hak veriyor.

Oh ne güzel gece bile arama imkanın var canım. Artık için daha da rahat olsun. Zaten kasılmalı sancılı dönemi atlattık sanırım. Bu haftaya herkes sakin giriş yaptı :)

Sanırım idrar yolu enfeksiyonu sebepli canım

Kizlar bugun markete gittim. Markette calisan kiz hamileligimle ilgili bir seyler sordu iste. Ennson hangi doktor dedi. Ben de devlet hastanesine gidiyorum. Oraya gittiğimi soyledim. Kiz direk ay neden oraya gidiyorsun dedi dogumu da mi orda yapacaksin yoksa dedi. Ben de ozel bir nedeni yok , oraya gidiyorum iste dedim. Gercekten bu insanlar her seye karışabilme, her seye yorum yapabilme özgürlüğünü nerden buluyor oraya gidiyorum iste allah allah napacan sen mi dogurcan.

Net konusmuyorlar gidiasata göre belli olcak canım sabah tekrardan gidecegim. Haber veririm bebegim sana da

Neden delinmiş acaba canım Rabbim yardım etsin bi arkadaşım 5 haftadır duruyo sızıntısı enfeksiyona dikkat et İnş durduğu kasar dursun yavrun sağ salim al İnş yavrunu canım
Canım evet enfeksiyon cok riskliymiş bende suan. İnsallah dayanır kızım. Bakalım cok dikkat ediyorum. Bir kac hafta daha gecse rahat edicem. Arkadasın kac haftalık?

Bi o eksikti yorum yapmayan hayret yani

32.haftam 22sinde doluyor benim, perşembeye denk geliyor artık o perşembeyle cuma da gideyim pzt 26sında izne ayrılırım diyorum...şeker sorunu olmada çalışılabilirdi de...bilemiyorum...oğlum da 6 yı dolduruyor nisanda doğumgünü var ona güzel cafcaflı bi parti falan hazırlarım kardeş şokundan önce moral olur...bu arada bana hiç dinlen uzan yorulma falan diyen yok yaa...neden acaba...şeker yüzünden mi...doktorum da hiç dinlen demiyor ki...diyet yaparken bile kilo almışsın yürü diyor...okulda ayaktayım akşam 5km yürüyorum ben napayım daha

Oh ne güzel gece bile arama imkanın var canım. Artık için daha da rahat olsun. Zaten kasılmalı sancılı dönemi atlattık sanırım. Bu haftaya herkes sakin giriş yaptı :)
O gün gece olunca çekinmiştim aramaya..aynen dediğin bu lafı rahatlattı beni..ufak sancılar da hepimiz bi panik yaptık galiba..inş herkes vaktinde alır bebişini

Canım evet enfeksiyon cok riskliymiş bende suan. İnsallah dayanır kızım. Bakalım cok dikkat ediyorum. Bir kac hafta daha gecse rahat edicem. Arkadasın kac haftalık?
Geçmiş olsun Allah şifa versin vaktinde gelsin inşallah...bende de enfeksiyon çıkmıştı doktora gidemedim tahlil sonucundan baktım yoğurt suyu içtim yoğurt yedim kefir içtim su içtim sonra gittiğimde hemen tekrarlandı tahlil ve tamamen geçmişti enfeksiyon...diyabetik durum yoksa zencefil bal da süper

Can'ım zaten uzmanlar da o beyaz tabakanın faydalı olduğunu bebeğin vücudunun emmesi gerektiğini söylüyor. Ama öyle birkaç gün kalmasına gerek Yok. Ertesi gün yıkansa yeterli.

Net konusmuyorlar gidiasata göre belli olcak canım sabah tekrardan gidecegim. Haber veririm bebegim sana da
Tamam canım merakta bırakma bizi . Kötü bişey olmicak inşallah yatarak son haftalara kadar geliceksin haftan da kötü değil zaten hiç birimizin be olcağı belli değil o yüzden sende strese sokma kendini

Kizlar selam. Yaklasik 1 bucuk saat kadar once camasirimda bir islaklik hissettim akinti geldi. Yoldaydim eve gelip baktigimda camasirim baya islakti. Doktora gittik ultrasonda suyu suan icin iyi ama takip etmemiz lazim dedi. Turnusollu kagit verdi camasirina koy sabaha kadar kalsin dedi. Gecen sali gitmistim en son 1750 gram olan kizim bu gece doktor 2450 gram dedi. Ben sokla nee diye ciglik attim. 150 200 gram oynama yapar arti eksi dedi. Yinede baya almis. Ama problem yok gayet iyi dedi. 33+2 deyim suan. Dogurana kadar 4 olur en az boyle giderse. Bu korkuyla normal falanda doguramam ben

Hamilelik yorumlarında artık bugün biz tavan yaptıkkontrol sonrası bir avm ye gittik eşimle gezerken iki kadın oturuyorlardı önlerinden geçerken yaptıkları yorum..bebek aşağı düşmüş..tabi sessizce söylediler güya benim duyduğumdan habersiz..sessize geçtim yanlarından geçer geçmez eşimle birbirimize bakıp güldük..Benim bildiğim hiç yukarı çıkmadıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…