2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canim iznin hayirli olsun :) 30dan sonra calismak gercekten zor bende 1haftadir evdeyim

kizlar herkese iyi aksamlar.benim bebegin boynunda kordon var yazmistim.simdi umut etmek istiyorum acaba doguma kadar acilabilirmi? oyle bi umut var mi? daha kucukler acilmaa sansi varmi acaba umutlanayimmi.insallah 2ci tur dolanmaz

kizlar herkese iyi aksamlar.benim bebegin boynunda kordon var yazmistim.simdi umut etmek istiyorum acaba doguma kadar acilabilirmi? oyle bi umut var mi? daha kucukler acilmaa sansi varmi acaba umutlanayimmi.insallah 2ci tur dolanmaz
Tabiki acilabilirmis canım ben duymuştum, ayrıca inanki çok korkulacak birşey değilmiş o kordon çok kaygan birşey olduğu için sorun olmazmış, inşallah çıkar da için rahat eder biliyorum insan sorun ediyor

Ohhhh Sefasını sür Can'ım. Bol bol dinlen.

Ben bebeğe ayrı hazırladım canım ama koca valiz oldu, dogumhaneye vermem onu hepsi kirlenmesin diye. Ya da kaybolur falan içindekiler kıyamam üzülürüm. Ayrı bir hurca mı koysam dogumhaneye gidecekleri
Benim de orta boy bi valiz doldu valla. Küçük bebek çantasına sığması imkansız. Havlu vs koymadım üstelik daha. Can'ım ben üç küçük Hurca yerleştirdim giysileri. Birinde doğumhaneye gidecek eşyaları var bebişin birinde yedek kıyafetleri. Diğerinde de benim kıyafetlerim çamaşırlarım falan. Gayet düzenli oldu. Sen de öyle yapabilirsin

insallah canim.cok guzel sorunsuz gebelik gecirdim bu haftama kadar.sona yakin boyle olunca canim sikildi baya.su son haftalar bitsede bizlerde hepimiz saglikla yavrularimiza kavussak.sona yaklastikca karmasik duygular icerisindeyim.ultrason doktoru sikinti yok gelisimi guzel kalp atimlari normal bebek streste degil.masallah hemde hareketli.insallah bir sorun cikmaz

Canım kaç çıktığını bilmiyorum inan .ama o nst iniş çıkışları varya onu kalemle çizdi..bak dedi sancıda bu eğriler böyle olmalı dedi...yasakladı bana başka doktorubundan sonra bişey olursa bir sıkıntın gece filan demiyorsun beni arıyorsun dedi...çalıştığı hastane var doğuma da o hastaneye karar verdik zaten..oraya gidersin dedi

Çıkmaz Allah'ın izniyle canım. 34e gelmissin cok şükür hayırlısıyla günler azalmış bak. Sen kendini strese sokma eminim hiç bi sorun olmayacak. Ben bi doktorun paylaşımını görmüştüm kordon 4 defa falan dugumlenmisti tam ortadan. Dogunca görmüşler,.cok sağlıklı ir bebekti. Kaygan bi yapısı olduğu için çok tehlikeli değil. Moralini bozma

Anlamam ama sonuçta hareket ediyorlar ..dolandığı gibide açılma ihtimali olabilir..eliyle şöyle bi atıverir inş..aman buda ney böyle diye
Kizlar hamilelik yasarken altın degerinde olan bazi seyler var. Mesela gunde iki sefer tuvalete cıkabilmek gibi
çok şükür o konuda bende iyiyim ama çoğu hamilede kabızlık sorunu var maalesef

Bende de vardi ya ne cektim resmen. Agladigimi biliyorum acıdan. Ama çok şükür bu ara cok iyiyim. Çok duzene bindi. İnsallah tekrar bozulmaz. O yuzden benim icin cok kiymetli su ara :)

Kizlar hamilelik yasarken altın degerinde olan bazi seyler var. Mesela gunde iki sefer tuvalete cıkabilmek gibi
Canım ben günde bi defa yapınca öyle mutlu oluyorum ki eşime bile haber veriyorum keçi moku gibi döktüm oleyyy diye bağırıyorum evde cidden o da kecininki gibi oluyor napayim

insallah oyle olur :) suan.bile hareketli masallah neolur yani aciverse kordonu

Canım ben günde bi defa yapınca öyle mutlu oluyorum ki eşime bile haber veriyorum keçi moku gibi döktüm oleyyy diye bağırıyorum evde cidden o da kecininki gibi oluyor napayim
Hahahha guzelmis bende coook uzun bir sure cektim ama bu ara cok iyiyim. Benim icin de cok degerli resmen mutluluk ve huzur kaynagi

Ayni seyleri yasamisiz. Ya gecen hafta bu grupta ne cok kasilma yasayip hastaneye yatan oldu.

Anlamayan anlamiyor. Gorumcem bana oturmaya geldiginde ne cay yaparim ne kahve. Arada sirada eger kendi acligima denk gelmisse bir meyve koyarim o kadar. Genelde elimden telefonu dusurmem. Ama sonuc inan ki hic degismiyor.
Dogru diyosun anlayacak olsa yapmaz zaten
Dun yaptim biraz bugun laf etmisler kv.geldi soyledi hemen .
Sen duymicaksin soylenenleri. Deli tarafini goster.

Kızlar doktorum dediki bebek günde 10 kere hareket etmeli dedi etmezse daha az hissedersen gel dedi.
Kordon dolanması görünmüyo ultrasonda dedi kalp atışı bazen zayıf geldi için nst de normal cıktı ama.
Bende gunde 10 kere diye okumustum. Ama son gittigimde yemekten sonrra 1 saat icinde say 10 oluyomu dedi.

Zeynosrkn84 canim bende yazmistim. Hareketleri 20. Haftadaki gibi hafiflemis ve azalmisti. Bende o hafta kontrole gitcektim. Acaba stres mi etkiliyo dedim smdi sende strese girmissin. Benim hareketler duzeldi dunden beri. Sendende cuma guzel haberler bekliyorum strese girme ama. Bi sıkıntı yoktur Allah'ın izniyle

insallah oyle olur :) suan.bile hareketli masallah neolur yani aciverse kordonu
Bence doktorlar hoyle seyleri hamilelere soylememeli ya. Durduk yere strese sokuyorlar insani. Tek dolanmadan bir sey olmaz ama anne yuregi işte aklina binbir turlu tilki geliyor. Cehalet mutluluktur diyorlar ya gercekten cok dogru.

Bugün sabah semt polikliniğine gittim dahiliyeye sonuçlarımı gösterdim açlık 85-96 arası tokluk da genelde 112-127-130 falan çıkıyor benim de ben de her gün yürüyorum...ama dedim mesela iskender yedim ekmekli falan 165 çıkmıştı...doktor dedi ki bu değerler çok feci değil diyet ve yürüyuşe devam et bunlar bebeğe zarar vermez en baştan diyabet hastası olsan organ gelişimi zamanı mesela bebek için çok tehlikeli olurdu şu anda öyle bir ihtimal görünmüyor dedi...günde 1-2 ölçüm yeterli sürekli ölçme üzülme şu anda senin için en büyük risk ileride şeker hastası olma ihtimalinin %50 artmış olması dedi...inşallah doğrudur bunlar...ve ben zayıflamıyorum...hatta diyet ve yürüyüşle hala ayda 1 kilo aldım...ona da zaten fazla yemiyorsan etkisi olmamıştır şekerli karbonhidratlıyı çok yiyen bi insanken diyete başlasaydın kilo verirdin o sorun değil dedi...kızlar böyle işte semabsrn Kahverengikus diğer şeker ölçenleri hatırlayamadım arkadaşlar durum bu

Dedigin m gibi stres hareketleri cok etkiliyor. Ben de ne zaman stresli olsam hissetmiyorum. Bir de bu cocuklarin da artik bir duzeni var birbirimize uymayaniliyoruz. Doktorlarin hareket sayma dedigi olayi da ben cok sacma buluyorum aslinda. Benim mesela yemeklerden sonra hareketsiz oluyor bebegim. Ve ilginctir aciktigimda tepiniyor resmen. Sanki ben aciktim der gibi durtuyor. Yemek yedigimde annesi gibi ogluna da agirlik cokuyor cikmiyor sesi :) bence sabah aksam fark etmez, gunde bir iki sefer hissedersek sorun yoktur. Ben bir kere gitmistim hareketlerini hissetmiyorum diye. Doktor bakti gayet hareketliydi bebek donuuordu fildir fildir, hissetmiyor musun suan dedi hayir dedim gercekten de hissetmiyordum ama bebek hareketliydi ekranda :)

Dilaraginosss bebek eşyalarını hastane çantasına ayrı bi poşet veya hurçla koyarsın doğumdan sonra hastane çikışını battaniyenin içinde katlayıp verirler hemşireler de açıp giydirir kolayca...biz öyle yapmıştık oğlumda yine öyle yapıcam çantayla falan uğraşamaz hemşireler ebeler orda hemen giydiriversinler

Ultrasonda mi gördü canım bide nst de kalp atışını dinledi mi.
Ne durumda gel dedi sana nasil anlicaz ikinciye dolandı mı ona n durumda zarari olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…