2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amaaan o zaman hiç bulaşma boşver canım, eşinle yavaş yavaş yaparsınız. Çok şükür o varmış ya. Hallolur her şey yavaş yavaş inşallah. Yorma kendini bol bol dinlenerek yap oturduğun yerden. Arada uzanır dinlenirsin, kolay gelsin

Canım bingonun yeni camasirsuyu çıkmış, Ben de hamileligimin başından beri kullanmadım hic. Geçen onu aldım klorsuzmus. Dün banyoyu tuvaleti temizledim hiç çamaşır suyu kokusu yok miş gibi parfüm kokuyor. Ondan al rahat rahat silersin

Can'ım çamaşır suyu daha çok sarartır sonradan zaten. Eşin de haklı. Cifle denesen bir.

Ufak bi kovada cifli sıcak su hazırla bence cif çıkarır lekeleri. Ben de Zeynosrkn84 ı merak ettim. Insallah hayırlı haberlerle gelir

Onu izledim bende reklamlarda temizliyomu bari beşiği silmesemde banyo için kullanabilirim ben saf çamaşır suyu kullanıyorum bide domestosta değil :)

Doktorlardan fazla abartıyolar bana göre ya sanki çok istiyoruz bizde kilo almayı
15 kiloyla kapatsam iyidir diyorum, son ay çok kilo alınıyor diyorlar.. ne kadar alınır ki acaba fazla yiyemiyorum gerçi artık, yesem de istifra ediyorum ama bir kilo bir kilo gidiyor iki haftada bir

Onu izledim bende reklamlarda temizliyomu bari beşiği silmesemde banyo için kullanabilirim ben saf çamaşır suyu kullanıyorum bide domestosta değil :)
Temizliyo canım ben memnun kaldım artik ondan kullancam. Ay eşin hakli o zaman canım aman kullanma çok zararlı bebeğe de sana da. Cif kullan arkadaşın dedigi gibi bak benim aklıma gelmemişti, bembeyaz olur kesin

Temizliyo canım ben memnun kaldım artik ondan kullancam. Ay eşin hakli o zaman canım aman kullanma çok zararlı bebeğe de sana da. Cif kullan arkadaşın dedigi gibi bak benim aklıma gelmemişti, bembeyaz olur kesin
Deniycem canım artık hangisi temizlerde bı kaç su değiştiririm yarın silicem inşallah

15 kiloyla kapatsam iyidir diyorum, son ay çok kilo alınıyor diyorlar.. ne kadar alınır ki acaba fazla yiyemiyorum gerçi artık, yesem de istifra ediyorum ama bir kilo bir kilo gidiyor iki haftada bir
Bilmiyorum ki canım son ay ne kadar alırız ben oğlumda 29 kilo almistim tabi o zaman 54le.fln hamile kalmıştım bunda 10 aldim şuana kadar inşallah dahada almam

Bilmiyorum ki canım son ay ne kadar alırız ben oğlumda 29 kilo almistim tabi o zaman 54le.fln hamile kalmıştım bunda 10 aldim şuana kadar inşallah dahada almam
Ayy 29 kilo çokmuş :) ben zaten 80 kilo ile hamile kaldım, 100 ü geçmesem diyodum 92 yim şimdi, 95 te kalsam iyi diyorum. İnşallah almayız daha

Yok canım benim.oglanin park yatağını çıkarttım kizada yenisi alicama onu kullanicam sonra baza alırım yerim var onu konuşuyorduk kumaş değil ya park yatak düşündüm neyle silebilirim diye kızlarda yardımcı oldu saolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…