2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gitme cnm ya bugünlere kadar gelmişiz oturamiyorum uzanman lazım de.önemli olan tek şey sen ve bebek.gitsin kendileri gezsin.
Vala canim anlamiyolarmi olayin ciddiyetinin farkinda degiller kahveye caya geliyoz diyo coluk cocuk bende biyere gitmek istemiyom zaten calisyom

Hayirlu haberlerle gel canim yarin

Aynı stres bende de var. Hastanede olduğumda oğlum ne yapacak diye düşünüyorum . Şimdiye kadar bensiz 1 gece bile uyumadı . Sanki ortalığı yıkacak ve eşim gece yanıma getirecek gibi geliyor

Yaa bende böyleyim :)) stres basıyo doktora gitmeden ne yapcaz böylee

Dinlen canım bol bol zaten bi daha böyle dinlenecek fırsat bulamicaz Allah izin verirse :)

Yardım edecek biri yok mu keşke yardımcı olsalar, artik ağırlaştık baya

Dinlen canım bol bol zaten bi daha böyle dinlenecek fırsat bulamicaz Allah izin verirse :)

Yardım edecek biri yok mu keşke yardımcı olsalar, artik ağırlaştık baya
sagol canim aslinda annede kayinvalidwmde var ama kendilerine baktirmayi cok severlwr hizmet beklerler onlarla ugrasamam kwndi isimi kendim yapayim daha iyi ustelik esimde yemek seciyor kimsenin yemegini begenmiyor anliyacaginiz is bana dustu hep.. ama cok sukur ki esim her konuda bana cok yardimci bwn bitek oglum 8 yasinda onu okula goturup getiriyorum birde yemek yapiyorum diger butun islwri esim yapiyor cok sukur .. anneler olsa hic birini yapmaz annelwrde 1.2 yapar bana atarlar

Ben ayakkabıları bile çıkarttım hostes farketmez dese bile

Beşiğe bakıp bakıp bunun içi dolacak en geç 1.5 ay sonra diye duygusallaşan var mı benim gibi :) hala inanamıyorum ben ya :)
Çoook güzell Can'ım. Ay bizimki de kurulsa başından ayrılmam herhalde :))

Ben de bir tek ben böyleyim sanıyorum yaaa. Pazartesi kontrolüm. En ince ne giyebilirim acaba diye düşünüyorum ama mecbur kot giyicem başka pantolon yok çünkü. Benim dr kızmıyor ama ben çok etkileniyorum yaaa

kızlar böyle bir anakucagi buldum. Kaliteli birseye benziyor ve fiyatı çok uygun. Indirimde şuan alsam mi acaba çok kararsız kaldım gündüz uykuları için de ideal duruyor. Nette hiç yorum göremedim kararsızım napsam ki

Son düzenleme:
Kızlar Zeynosrkn84 dan haber yokmu çok merak ediyorum minikoglan a ne oldu acaba 2. Üyelik falan diyemi banlandi

Oğlumun beşiğini kurdu eşim.kizimada onu kullanicam ama baya bı pislenmis sararan yerleri var neyle silmsem sizce çamaşır suyu kullandirtmam diyo eşim de neyle cikicak o pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…