2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hıı onu da beyaz sirkeyle sil canım, gördüm şimdi çamaşır suyu demişsin şakın onu kullanma., Bebeğe de yazık oğluna da, sana da, kokusu geçmez hemen onun

Hıı onu da beyaz sirkeyle sil canım, gördüm şimdi çamaşır suyu demişsin şakın onu kullanma., Bebeğe de yazık oğluna da, sana da, kokusu geçmez hemen onun
Yarın ola hayrola bakalım beyaz sabunla silerim ilk önce cikarmazsa çifti denerim

Geldimmmmm canım kardeşlerim Allah razı olsun beklemişsiniz .... Haberler çok şükür iyi minik kızım dalyan gibi olmasada minik bir prenses olarak devam ediyor çok şükür 1500 gram olmuş 3 haftada 400 gram almış çok şükür Rabbime hafta uyumu iyi dedi doktor hatta benden başkası sana bakmaz senin işin perinatologluk diyen doktorum bugun artık istediğin yerde doğum yapabilirsin dedi.. Ama bi sıkıntımız var dikişlerimden dolayı acil sıkıntı olursa benim için yoğun bakım ve kan gerekebilirmiş bunu içinde sakin olmamı ekipmanın hastane de tam olduğu söyledi bende bu riski düşünerek yine devlette yapmaya karar verdim... Allah nasip ederse . 2 hafta sonra kontrol verdi sonraki 2. Haftada dopum tarihi vericek 36 dan günümü alınca hemen alıcaz dedi bebeği .. Normalde renkli göstermezler bana iltimas geçip üşümediğini doktorum yeni uç taktı ve kızımın yüzünü çok net gördüm şükür dudakları çok tatlıydı teyzeleri Rabbim İnş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı .. Rabbim nelere kadir... Hepsinizi öpüyorum ..

Ayy nasıl sevindim bir bilsen sanki kendi çocuğumun haberini aldım hadi gözün aydın 1500 olmuş maşallah dogana kadar 2 kilo olsa bin şükür :)

Canim gecmis olsun direncimiz dusuyo heralde bende aylardir gribim
Bende cok pisman oldum yorgunluktansa diye
Eşim şehir dışına cikmisti. Bir saattir telefonuna bakmiyor. Sinir hastasi edecek beni. Sanki bilmiyor endiselenip korktugumu.
Korkma canim sakin ol .
Bazen unutuyorlar bircok sebebi olabilir.
Camasir suyu kullanma derim ama bi fikrimde yok
Bende eski besige bakmadim hic yedek olana
Bende gorseydim bebisimin yuzunu cok merak ediyorum hic poz vermedi.
Masallah buarada kuzuya .ins bende hayirli haberlerle gelirim :)

Ayy nasıl sevindim bir bilsen sanki kendi çocuğumun haberini aldım hadi gözün aydın 1500 olmuş maşallah dogana kadar 2 kilo olsa bin şükür :)
Evet zaten diyorum ya gözüm çokta değil benim sağlıklı doğsunda İnş kilo sonra alıyor biliyorum içim rahat minnak kızım benim... Allah razı olsun teyzesi bende bugun bütün gün sıkıntılı arkadaşlarıma dua etim şimdi onlara kuran okudum İnş onlardanda çook güzel haberler alıcaz

Çok sevindim İnan içim pır pır bekliyordum yazmanı. maşallah kızının kilosu da yerinde.
mevlam tüm annelere, anne adaylarına iyi haberler nasip etsin, senin de gözün aydın olsun

A
Çok sevindim İnan içim pır pır bekliyordum yazmanı. maşallah kızının kilosu da yerinde.
mevlam tüm annelere, anne adaylarına iyi haberler nasip etsin, senin de gözün aydın olsun
Allah razı olsun canım İnş Rabbim bütün yavrularımızı korusun

Kızlar doktordan ben da çok tırsıyorum kilo konusunda valla utanmasam soyunayim öyle tart dicem
Valla ben dedim.. bu bu tartıyı ciddiye almıyorum ben evde sabah tuvalete çıkıp soyunup öyle tartılıyorum size söylediğim kilo da böyle tartıldığımda olan kilo siz oraya +3 yazın dedim :)

Çok sevindim ya maşallah aramızda 1 gün var ve ben de bugün gittim doktora yaklaşık 1600 gr benim miniğim de. Yani seninki çok çok iyi. Aradaki açığı kapatmış. Sağlıkla gelsin hepimizin yavruları

Kızlar tüp bebek olanlara sorum olacak. Doktorunuzla doğum yöntemini konuştunuz mu? Normal doğum konusunda ne diyorlar?
Ben 2 aydır tüp bebek doktorumu bıraktım başka doktora gidiyorum. Bebeğim normal doğum pozisyonunu almış. Ben onu sorunca sizin tüp bebekti değil mi dedi. Zaten sezeryan istiyorlar dedi. Ben de tıbben bir durum yoksa normal isterim dedim. Işte anneler bebeği zor elde ettikleri için risk istemiyorlar sezeryan istiyorlar falan dedi. Yüzde 1 i normal doğuruyor dedi. Benim cesaretimi kırdı ya. Insan biraz destek olur, cesaretlendirir. Canım sıkıldı biraz. Siz ne düşünüyorsunuz doğum yöntemi konusunda?

İnş canım hepimizin hep hayırlı haberleri olsun inşallah

maşallah canım, toparladı miniş

Canım normal doğuran çook insan var ama sezeryan oluversin nolcak ki yeterki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin önemli olan o bence sadece orayı düşün..

Canım normal doğuran çook insan var ama sezeryan oluversin nolcak ki yeterki sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin önemli olan o bence sadece orayı düşün..
Tabii önemli olan sağlıklı olması ikimiz için de hayırlısı neyse o olsun. Doktorun tavrı hoşuma gitmedi. Normal doğum cesaret istiyor. Insan biraz teşvik eder. Ben normal doğum dedikçe o son haftalar anneler vazgeçiyor falan dedi. Ben ondan "Yaparsın, hiçbir engel yok " falan demesini beklerdim. O yüzden canım sıkıldı. Yoksa doğum şekli problem değil. Ben, bebek açısından ve benim açımdan normal doğum daha iyi olur diye düşündüm. Tabii yapabilirsem. Hayırlısı nasılsa öyle olsun.

Amin canım inşallah

Valla ben dedim.. bu bu tartıyı ciddiye almıyorum ben evde sabah tuvalete çıkıp soyunup öyle tartılıyorum size söylediğim kilo da böyle tartıldığımda olan kilo siz oraya +3 yazın dedim :)
Aynen canım tam 3 kilo farkediyor, inanmıyorlar da. Eşim de aman boşver ne takiyosun diyo ama napayim takiyorum işte

Maşallah prensese nasıl sevindim anlatamam canim hayırlı haberlerini aldık çok sukur

Aynen canım tam 3 kilo farkediyor, inanmıyorlar da. Eşim de aman boşver ne takiyosun diyo ama napayim takiyorum işte
Benim eşim de sinirleniyo çünkü kilo almamı doğum sonrası sarkarsın şöyle çatlarsın böyle patlarsın diye problem ediyo.. eşimde hamilelik burnundan geldi ona ne sarkmandan çatlamandan diye sinirleniyo :) doktora gitmeden 1 hafta önce ölüm diyetine girip marton koşar gibi yürüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…