2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

sen moralini hic bozma en guzel seyi bulmussun esin seni cok seviyor doktor en fazla 3 dort defa gorcen bebegin ve sen iyi olun hersey Allahin iziyle guzel olur. ama sende kiz aradan ya benimkilerde akraba evliliginden takik

Hanımlar bel ağrısı dışında regl olduğunuzda belinizde gezen sancıya benzer sancı çektiğiniz oluyor mu? Cumartesi akşama kadar yaşadım duş aldım rahatladım bugün yine başladı ve başlayınca hemen geçmiyor Bir de afedersiniz 2-3 haftadan fazla oldu akıntım sümüksü koyu ve yeşilimsi sarı gibi, idrar yollarımda enfeksiyon çıkmadı hiç diye çok önemsememeye çalışıyorum ama randevuma da on gün var öncesinde gitmeli miyim. Birde oğluşumun ayakları belli oluyor artık gezinirken kocaman maşallah

cok saol bende doktora gidiyorum 10.20de randevum. bakalim ne dicek nst giricem sanirim gecen beni koydunda sonucu doktora gosteremeden donmek zorunda kalmistik 3 hafta once sanci kismi 60 gistermis bi kac kez ama duzensiz ac girmistim o zaman meger tok girmemiz gerekiyormus bakalim benim bebegin beyni kalbi ve bagirsaklari icin ne dicekler bana gun gun yaklasiyoruz . dualarimdasin insallah bebegin Allahin izniyle atlatir cektimiz sıkintilar bunlar olsun yeterki bebeklerimiz iyi olsun.

zincire bayıldım canım güle güle kullansın lavanta keselerini ne kadar istedin

Insallah canim tablo yaptik yine .pedagog sakin bez baglama soyleme dedi.ama dayanamadim bez baglariz dedim gece vc uyaniyor 2 gundur tablo gunesli bakalim ins

iyi geceler kizlar .dogum yaklastikca cok karmasik duygular icerisindeyim kendimi bir garip hiss ediyorum.korku heyecan.endise merak .2cocuga yetememek.nasil bas edicem.
aynı düşünceler bendede var buyugu kac yasında 4 e girecek benim oglum her ne kadar yansıtmasamda yaklastıkca anlıyor cok huysuz

Canim cok gecmis olsun .
Insallah tekrari olmaz

magazadan mı aldın canım

iyi geceler kizlar .dogum yaklastikca cok karmasik duygular icerisindeyim kendimi bir garip hiss ediyorum.korku heyecan.endise merak .2cocuga yetememek.nasil bas edicem.
Ayni duygular bendede var canim .
Suanda bile yetistiremiyorum.esimde saolsun hep rahatsz vs
Cirpinip duruyorum sonra gelsin sancilar .
Ama en azindan dogumdan sonra hafiflemis olucaz diye teselli ediyorum kendimi.
Oglum 8 yasinda simdiden kiskaniyo
Günaydın kızlar, benim sipa yine istirahate çekildi maksat anasını delirtmek, hareketsiz hareketsiz yatıyor dana gibi
Gunaydin canim uslu bi cocuk olacak demekki.
Yinede bi iki tekme atsa rahatlarsin.
Canim numarasi varsa ara yada git .
O agri bendede oluuor normal dedi drum.

Hoşgeldin nereyi kötüledin bacım acababu arada lavanta keselerinde hoş olmuş güle güle dağıt

Tabiki okurum canım

Benim bebişle aynı kilosu canım ya sağlıklı olsunda zayıf olsun dua edicez İnşallah

Canım enfeksiyon olabilir dediğin gibi. Kontrolüne kadar bol bol su içmeye çalış. Artarsa git bence çünkü erken doguma yol acabiliyormus Allah korusun

Birşeyler yiyince hareketlendi teyzoşu obur biraz çok şükür

Canım artik dönmesi çok normal, Hadi inşallah kontrolden güzel haberler ver bize. Çok geçmiş olsun grip için de keşke dinlenebilsen

10.20de randevum. bakalim ne dicek

Canim inşallah güzel haberler verecek benimde 10:15 randevum bakalım ne diyecek bundan önce Diyetisyen e gittim biraz gerdi beni diyabetli gebe takip germez umarim
sen perinatoloji binasindasin değil mi orada muayene oluyorsun.

canım çok geçmiş olsun, Rabbim ikinizide korusun, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…