- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.221
Çok iyi bi doktor aslında ama adam kiloya bir de sütyene takık :) ve evet haklısın benim için insanların nasıl göründüğü hiç problem olmadı hatta sağlık problemim olmasa o 50 kiloyu da vermezdim.. eşim kilolu değildir ama o da hiç önemsemez... şuan 20 kilo aldım ama hala o eski halimde değilim ona rağmen doktor civanım kızıyo işte :)
madallah canim kilosu cok iyimis benim kuzumda erken alicagi icin neler kilo aldirir fikir verirmisin muz ve yumurta disinda ...
ben bu son sorundan once sormustum cunki benim 9 yil gecti aradan dr daha once sezerayan olmus hastanin normal dogum yapmadi risktir rahim patlayabilir dedi zaten hemen vazgecmistim. simdi elim mahkum zaten..
canim benim oglumda oyle artik dayabamadim gece kilodu aldim en azindan yatak batmıyor .. rabbim bir kolaylik verir insallh..
cok gecmis olsun canim hastalik kotu yaa. ben artik geceleri petekleri yakmiyorum cok terliyorum cunki gece cise kalkinca banyoda resmen hapsuruyorum .. gecen hafta hadta olusumun tek nedeni buydu cabuk toparlafim sukurki datisi sana cok iyi anliyorumm..
canim dinlenmeye calis bol bol.. drunla gorus nts ye gir insallh. benim dr 36. haftadamin dolmasini bekliyor hemen bebegi alicak..daha fazla bdyni zatar gormesin diye insallh iyi dr la karsilasirsin canim..
bu arada kizlar ciger gelistirici igne vuruluyorum nasil yakici bir igne aksamlarida resmen terletiyor bilmiyom birisi vuruluyordu kimdi ama cok zor ginler ama sabir36. haftadan dr almaya karar verdi .. daha fazla beyni hasar gormesin diye bebegime kilo aldirmaya calisiyorum.. çokta dua ediyorum . dun hastanemizin beyin sinir cerrahi uzmani prof sekreteri aradı bebegin ameliyati icin gorusmeye randevu verdiler hastanenin ilgili olmasina cok sevinfim dogrusu rabbim yardim ediyor insallh ( weryew canim insallh senide iyi drlarla karsilastirsin rabbim.. ) eksilerim var bebek arabası disindakileri almam lazım acilen ... rabbim insallh. saglikla kucagimiza almayi nadip etsin mubarek gunlerde geldi.. dualariniza benide kayin Adim Ayse bu arada
Hosgeldin şekerimKizlar geldimgüya kişi/kurum kötülemişim mesajimin birinde. Oysa sadece yasadigim olumsuz tecrubeleri aktarmıştım simdi bir sey demek istiyorum ama tekrar banlanmak istemiyorum resmen iki gunde çatladim aklima 40 tane soru takildi sizlere soracak ama suan hepsini unutrum :/
zincire bayıldım canım güle güle kullansın lavanta keselerini ne kadar istedinKizlar bebisim icin emzik zinciri yaptim. Ve lavabta kesesi siparis ettim dagitmalik. Nasil gorunuyorlar. Lavanta kesesinin arkasi magnetli be ustunde etiketi de olacak. Cok kararsiz kaldim. Ama siparis etmis bulundum :/ icime de pek sinmedi ya sizce nasil gorunuyor?
Insallah canim tablo yaptik yine .pedagog sakin bez baglama soyleme dedi.ama dayanamadim bez baglariz dedim gece vc uyaniyor 2 gundur tablo gunesli bakalim insmadallah canim kilosu cok iyimis benim kuzumda erken alicagi icin neler kilo aldirir fikir verirmisin muz ve yumurta disinda ...
ben bu son sorundan once sormustum cunki benim 9 yil gecti aradan dr daha once sezerayan olmus hastanin normal dogum yapmadi risktir rahim patlayabilir dedi zaten hemen vazgecmistim. simdi elim mahkum zaten..
canim benim oglumda oyle artik dayabamadim gece kilodu aldim en azindan yatak batmıyor .. rabbim bir kolaylik verir insallh..
cok gecmis olsun canim hastalik kotu yaa. ben artik geceleri petekleri yakmiyorum cok terliyorum cunki gece cise kalkinca banyoda resmen hapsuruyorum .. gecen hafta hadta olusumun tek nedeni buydu cabuk toparlafim sukurki datisi sana cok iyi anliyorumm..
canim dinlenmeye calis bol bol.. drunla gorus nts ye gir insallh. benim dr 36. haftadamin dolmasini bekliyor hemen bebegi alicak..daha fazla bdyni zatar gormesin diye insallh iyi dr la karsilasirsin canim..
bu arada kizlar ciger gelistirici igne vuruluyorum nasil yakici bir igne aksamlarida resmen terletiyor bilmiyom birisi vuruluyordu kimdi ama cok zor ginler ama sabir36. haftadan dr almaya karar verdi .. daha fazla beyni hasar gormesin diye bebegime kilo aldirmaya calisiyorum.. çokta dua ediyorum . dun hastanemizin beyin sinir cerrahi uzmani prof sekreteri aradı bebegin ameliyati icin gorusmeye randevu verdiler hastanenin ilgili olmasina cok sevinfim dogrusu rabbim yardim ediyor insallh ( weryew canim insallh senide iyi drlarla karsilastirsin rabbim.. ) eksilerim var bebek arabası disindakileri almam lazım acilen ... rabbim insallh. saglikla kucagimiza almayi nadip etsin mubarek gunlerde geldi.. dualariniza benide kayin Adim Ayse bu arada
aynı düşünceler bendede var buyugu kac yasında 4 e girecek benim oglum her ne kadar yansıtmasamda yaklastıkca anlıyor cok huysuziyi geceler kizlar .dogum yaklastikca cok karmasik duygular icerisindeyimkendimi bir garip hiss ediyorum.korku heyecan.endise merak .2cocuga yetememek.nasil bas edicem.
Canim cok gecmis olsun .Cumartesi gecesi lavabo için uyandım, bir anda ıslaklık hissettim baktım kan, sonra bacaklarımdan aşağı kanlar süzülmeye başladı. Eşime seslendim uzanmaya çalıştım, kesilmedi. Dr um uyarmıştı plesanta previa olduğu için kanama olabilir diye ama, böyle bir kanama beklemiyorduk. Gece 2 de dr umu aradık. Acile nst ye yönlendirdi. Hastaneye gittik. Hemen nst bağlandı. Şükür bebeğimiz iyi durumdaydı. Sabaha kadar bekledik sabah tekrar nst, sonra lavabo için tekrar kalktım, bu defa kanama ve büyük pıhtılar geldi. Ultrason, nst derken öğlen azaldı. Dr um doğum için erken dedi. 37 yw kadar bekleyecek. Bana yatak istirahati verdi. 4 hafta yatış, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Sabır ve dua ile beklemekten başka çare yok.
magazadan mı aldın canımYok ya odemesini falan yaptim :/ sinir oluyorum gittigim yerde ben boyle kendi halimde bakmaya cabaliyorum. Yanima bir calisan takildi sinir etti beni. Hicbir seye rahat bakamadim. En son bunu siparis etmis bulundum. O kadar sinir oldum ki sanki hirsizlik yapacakmışım gibi dibimden ayrilmadi.
Ayni duygular bendede var canim .iyi geceler kizlar .dogum yaklastikca cok karmasik duygular icerisindeyimkendimi bir garip hiss ediyorum.korku heyecan.endise merak .2cocuga yetememek.nasil bas edicem.
Gunaydin canim uslu bi cocuk olacak demekki.Günaydın kızlar, benim sipa yine istirahate çekildimaksat anasını delirtmek, hareketsiz hareketsiz yatıyor dana gibi
Canim numarasi varsa ara yada git .Hanımlar bel ağrısı dışında regl olduğunuzda belinizde gezen sancıya benzer sancı çektiğiniz oluyor mu? Cumartesi akşama kadar yaşadım duş aldım rahatladım bugün yine başladı ve başlayınca hemen geçmiyorBir de afedersiniz 2-3 haftadan fazla oldu akıntım sümüksü koyu ve yeşilimsi sarı gibi, idrar yollarımda enfeksiyon çıkmadı hiç diye çok önemsememeye çalışıyorum ama randevuma da on gün var öncesinde gitmeli miyim. Birde oğluşumun ayakları belli oluyor artık gezinirken kocaman maşallah
Hoşgeldin nereyi kötüledin bacım acabaKizlar geldimgüya kişi/kurum kötülemişim mesajimin birinde. Oysa sadece yasadigim olumsuz tecrubeleri aktarmıştım simdi bir sey demek istiyorum ama tekrar banlanmak istemiyorum resmen iki gunde çatladim aklima 40 tane soru takildi sizlere soracak ama suan hepsini unutrum :/
Tabiki okurum canımArkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.
Benim bebişle aynı kilosu canım ya sağlıklı olsunda zayıf olsun dua edicez İnşallahKizlar herkese iyi aksamlar. Sizden bi ricam var simdik benim bebis hala 1500 kg. Ve malum sancilarim oluyo erken dogum riskim var. Gayet saglikli beslendiğimi dusunuyorum. 2 yumurta ve sadece peynirle bir tatli kasigi pekmezle kahvalti yapiyorum hergun et yiyorum aksamada degisik degisik sebze yemekleri bulgur pilavi fln. Amaaa bu bebis hizli kilo almiyo. Muz pekmez haric bana bi el atin bu hafta kilo aldiralim :). Ve benim gibi olan annelerin bebislerine :))
Canım enfeksiyon olabilir dediğin gibi. Kontrolüne kadar bol bol su içmeye çalış. Artarsa git bence çünkü erken doguma yol acabiliyormus Allah korusunHanımlar bel ağrısı dışında regl olduğunuzda belinizde gezen sancıya benzer sancı çektiğiniz oluyor mu? Cumartesi akşama kadar yaşadım duş aldım rahatladım bugün yine başladı ve başlayınca hemen geçmiyorBir de afedersiniz 2-3 haftadan fazla oldu akıntım sümüksü koyu ve yeşilimsi sarı gibi, idrar yollarımda enfeksiyon çıkmadı hiç diye çok önemsememeye çalışıyorum ama randevuma da on gün var öncesinde gitmeli miyim. Birde oğluşumun ayakları belli oluyor artık gezinirken kocaman maşallah
Birşeyler yiyince hareketlendi teyzoşu obur biraz çok şükürAyni duygular bendede var canim .
Suanda bile yetistiremiyorum.esimde saolsun hep rahatsz vs
Cirpinip duruyorum sonra gelsin sancilar .
Ama en azindan dogumdan sonra hafiflemis olucaz diye teselli ediyorum kendimi.
Oglum 8 yasinda simdiden kiskaniyo
Gunaydin canim uslu bi cocuk olacak demekki.
Yinede bi iki tekme atsa rahatlarsin.
Canim numarasi varsa ara yada git .
O agri bendede oluuor normal dedi drum.
Canım artik dönmesi çok normal, Hadi inşallah kontrolden güzel haberler ver bize. Çok geçmiş olsun grip için de keşke dinlenebilsengunaydın kızlar oglusumla işe geldik hemen size baktık tabikideyarın kontrol varr inşallah iy görür suyumuzu cok korkuyorum buarada bebek karnımda döndü gbi oldu ama aşagı indi asagıda tasıyorum şimdi korkuyorummm gripte olmusum
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.
10.20de randevum. bakalim ne dicek
Cumartesi gecesi lavabo için uyandım, bir anda ıslaklık hissettim baktım kan, sonra bacaklarımdan aşağı kanlar süzülmeye başladı. Eşime seslendim uzanmaya çalıştım, kesilmedi. Dr um uyarmıştı plesanta previa olduğu için kanama olabilir diye ama, böyle bir kanama beklemiyorduk. Gece 2 de dr umu aradık. Acile nst ye yönlendirdi. Hastaneye gittik. Hemen nst bağlandı. Şükür bebeğimiz iyi durumdaydı. Sabaha kadar bekledik sabah tekrar nst, sonra lavabo için tekrar kalktım, bu defa kanama ve büyük pıhtılar geldi. Ultrason, nst derken öğlen azaldı. Dr um doğum için erken dedi. 37 yw kadar bekleyecek. Bana yatak istirahati verdi. 4 hafta yatış, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Sabır ve dua ile beklemekten başka çare yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?