madallah canim kilosu cok iyimis benim kuzumda erken alicagi icin neler kilo aldirir fikir verirmisin muz ve yumurta disinda ...
ben bu son sorundan once sormustum cunki benim 9 yil gecti aradan dr daha once sezerayan olmus hastanin normal dogum yapmadi risktir rahim patlayabilir dedi zaten hemen vazgecmistim. simdi elim mahkum zaten..
canim benim oglumda oyle artik dayabamadim gece kilodu aldim en azindan yatak batmıyor .. rabbim bir kolaylik verir insallh..
cok gecmis olsun canim hastalik kotu yaa. ben artik geceleri petekleri yakmiyorum cok terliyorum cunki gece cise kalkinca banyoda resmen hapsuruyorum .. gecen hafta hadta olusumun tek nedeni buydu cabuk toparlafim sukurki datisi sana cok iyi anliyorumm..
canim dinlenmeye calis bol bol.. drunla gorus nts ye gir insallh. benim dr 36. haftadamin dolmasini bekliyor hemen bebegi alicak..daha fazla bdyni zatar gormesin diye insallh iyi dr la karsilasirsin canim..
bu arada kizlar ciger gelistirici igne vuruluyorum nasil yakici bir igne aksamlarida resmen terletiyor bilmiyom birisi vuruluyordu kimdi ama cok zor ginler ama sabir

36. haftadan dr almaya karar verdi .. daha fazla beyni hasar gormesin diye bebegime kilo aldirmaya calisiyorum.. çokta dua ediyorum . dun hastanemizin beyin sinir cerrahi uzmani prof sekreteri aradı bebegin ameliyati icin gorusmeye randevu verdiler hastanenin ilgili olmasina cok sevinfim dogrusu rabbim yardim ediyor insallh (
weryew
canim insallh senide iyi drlarla karsilastirsin rabbim.. ) eksilerim var bebek arabası disindakileri almam lazım acilen ... rabbim insallh. saglikla kucagimiza almayi nadip etsin mubarek gunlerde geldi.. dualariniza benide kayin Adim Ayse bu arada