2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gecenin bu saatinde tb da gördüğüm tostu canım çekti ve yedim:kk77:bu ara tuhaf seyler oluyo bi anda şiddetli acıkıyorum sabah bi uyanıyorum acıkmısım geri uyuyorum ama yoksa kalkıp iş yapıyorum. Var mı sizde böyle durumlar:anneadayı:

Gecenin bu saatinde tb da gördüğüm tostu canım çekti ve yedim:kk77:bu ara tuhaf seyler oluyo bi anda şiddetli acıkıyorum sabah bi uyanıyorum acıkmısım geri uyuyorum ama yoksa kalkıp iş yapıyorum. Var mı sizde böyle durumlar:anneadayı:
Ben 35 senedir öyleyim..

Merhaba hanımlar, kontrolden çıktık. Bizim sıpa yine yüzünü göstermedi, kilosu 2750 boyu 47 cm di sanırım. Ağrılarım için üç gün boyunca sabah akşam parol iç dedi, osteocare ekledi vitaminlere, vinelac kullanıyordum zaten ekstra probiyotik ekledi, yürüyemiyorsan yüz dedi ama nereye güvenirsin ki temizlik için..
madallah canim kilosu cok iyimis benim kuzumda erken alicagi icin neler kilo aldirir fikir verirmisin muz ve yumurta disinda ...
ilk bebeği sezeryan olup ikinciyi normal düşünen arkadaşlar var mı? Bu konuda Dr ne düşünüyor konuştunuz mu? :kahve:
ben bu son sorundan once sormustum cunki benim 9 yil gecti aradan dr daha once sezerayan olmus hastanin normal dogum yapmadi risktir rahim patlayabilir dedi zaten hemen vazgecmistim. simdi elim mahkum zaten..
Kizlar merhaba .
Muayene oldum bugun kizimin durumu iyi bi sorun yok simdilik .1.900 gb birseydi kilosu .Tabiki yine yuzunu gostermedi fotograf alamadik.
Asagiya inmis ama .erken dogum olabilir dedi.
Suan dogum gozukmuyor ama bebek asagida dedi.
Dinlen is yapma yorulma dedi.daha iki ay var en azindan bir ay daha gecsin dedi.

Daha ne kiyafet yikadim ne evi temizledim .
Dusunup duruyorum naparim diye.
Oglum 8 yasinda olmasina ragmen hergun altina kaciriyo nasil bas edicem camasriydi yatagiydi derken hergun zaten iki posta camasr cikiyo :KK43:
Bizde durumlar boyle iste
canim benim oglumda oyle artik dayabamadim gece kilodu aldim en azindan yatak batmıyor .. rabbim bir kolaylik verir insallh..
Canım hiçbir şey yapmadılar. Bende eve gelip parol içtim. Gece nefes alamamaktan uyuyamadım saat 4 gibi uyumuşum. Terlemişim sabah bir kalktım. Sanırım terlemek iyi geldi bugün daha iyiyim. Dün çok berbattım ama terleyince azcık açıldım.
cok gecmis olsun canim hastalik kotu yaa. ben artik geceleri petekleri yakmiyorum cok terliyorum cunki gece cise kalkinca banyoda resmen hapsuruyorum .. gecen hafta hadta olusumun tek nedeni buydu cabuk toparlafim sukurki datisi sana cok iyi anliyorumm..
bi kac gundur var o zaman 1 haftaya felan gecmesi lazim ama ayni zamanda bikini bolgem aciliyo gibi bicak saplanmasi oluyo ani ani
canim dinlenmeye calis bol bol.. drunla gorus nts ye gir insallh. benim dr 36. haftadamin dolmasini bekliyor hemen bebegi alicak..daha fazla bdyni zatar gormesin diye insallh iyi dr la karsilasirsin canim..

bu arada kizlar ciger gelistirici igne vuruluyorum nasil yakici bir igne aksamlarida resmen terletiyor bilmiyom birisi vuruluyordu kimdi ama cok zor ginler ama sabir:anne:36. haftadan dr almaya karar verdi .. daha fazla beyni hasar gormesin diye bebegime kilo aldirmaya calisiyorum.. çokta dua ediyorum . dun hastanemizin beyin sinir cerrahi uzmani prof sekreteri aradı bebegin ameliyati icin gorusmeye randevu verdiler hastanenin ilgili olmasina cok sevinfim dogrusu rabbim yardim ediyor insallh ( weryew weryew canim insallh senide iyi drlarla karsilastirsin rabbim.. ) eksilerim var bebek arabası disindakileri almam lazım acilen ... rabbim insallh. saglikla kucagimiza almayi nadip etsin mubarek gunlerde geldi.. dualariniza benide kayin Adim Ayse bu arada :KK200:

Cumartesi gecesi lavabo için uyandım, bir anda ıslaklık hissettim baktım kan, sonra bacaklarımdan aşağı kanlar süzülmeye başladı. Eşime seslendim uzanmaya çalıştım, kesilmedi. Dr um uyarmıştı plesanta previa olduğu için kanama olabilir diye ama, böyle bir kanama beklemiyorduk. Gece 2 de dr umu aradık. Acile nst ye yönlendirdi. Hastaneye gittik. Hemen nst bağlandı. Şükür bebeğimiz iyi durumdaydı. Sabaha kadar bekledik sabah tekrar nst, sonra lavabo için tekrar kalktım, bu defa kanama ve büyük pıhtılar geldi. Ultrason, nst derken öğlen azaldı. Dr um doğum için erken dedi. 37 yw kadar bekleyecek. Bana yatak istirahati verdi. 4 hafta yatış, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Sabır ve dua ile beklemekten başka çare yok.

Cumartesi gecesi lavabo için uyandım, bir anda ıslaklık hissettim baktım kan, sonra bacaklarımdan aşağı kanlar süzülmeye başladı. Eşime seslendim uzanmaya çalıştım, kesilmedi. Dr um uyarmıştı plesanta previa olduğu için kanama olabilir diye ama, böyle bir kanama beklemiyorduk. Gece 2 de dr umu aradık. Acile nst ye yönlendirdi. Hastaneye gittik. Hemen nst bağlandı. Şükür bebeğimiz iyi durumdaydı. Sabaha kadar bekledik sabah tekrar nst, sonra lavabo için tekrar kalktım, bu defa kanama ve büyük pıhtılar geldi. Ultrason, nst derken öğlen azaldı. Dr um doğum için erken dedi. 37 yw kadar bekleyecek. Bana yatak istirahati verdi. 4 hafta yatış, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Sabır ve dua ile beklemekten başka çare yok.

Canim cok gecmis olsun. Bebegin cok şükür iyiymis. Yemegini bile yattiuin yerden ye. Bir tuvalet icin yavas hareketlerle kalk. Progestan ya pruloton igne verdi mi

Kaçıncı haftandasin canım. Geçmiş olsun.az kaldı inşallah sabır canim

Canim cok gecmis olsun. Bebegin cok şükür iyiymis. Yemegini bile yattiuin yerden ye. Bir tuvalet icin yavas hareketlerle kalk. Progestan ya pruloton igne verdi mi
Sağol canım, herhangi bir iğne vermedi, yapılacak herhangi bir şey yok sadece bekleyeceğiz dedi. Evet şükür bebeğimiz iyi. Birde tüp bebek olunca haftalarca progestan kullandık ilk aylarda. Üç hafta önce coraspirin kesilmişti,kanamayı arttırmaması için.

Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. Şükür bebek iyi sağlıklı durumda. Çok dikkat et. Umarım yardım edecek biri vardır.

Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. Şükür bebek iyi sağlıklı durumda. Çok dikkat et. Umarım yardım edecek biri vardır.
Sağol canım, annem geldi, başka bir şehirde ama durumu öğrenince hemen geldi. Artık hep yanımda olacak. Allah başımızdan eksik etmesin onları. Dün biz hastaneden döndükten iki saat sonra uçakla geldi. O olmazsa ne yapardım bilmiyorum.

Sağol canım, annem geldi, başka bir şehirde ama durumu öğrenince hemen geldi. Artık hep yanımda olacak. Allah başımızdan eksik etmesin onları. Dün biz hastaneden döndükten iki saat sonra uçakla geldi. O olmazsa ne yapardım bilmiyorum.
Amin. Wc dışında kalkma hiç. Çoğu gitti azı kaldı. Allah saglsağla kavuştursun inşallah

Ben yaparken de çok karışık duygular içindeydim..:KK70:.. şaka kız 9 sene bekleyen biri olarak söylüyorum ki Allah aratmasin,kötü olan her düşünceyi ay gitsin aklından..ne kadar şanslı olduğumuzu düşün..Allah sağlık versin herşey hallolur..:KK68:
hormonlar oyun yapiyor gercekten.benim ara o kadar olmadi ilk bebegim agustosda 3yasini dolduracak insallah.o da kucuk.nasil basedicem bana cok.duskun.kuzuma kiyamamki.ilk bebiste dogum sonrasi depresyon yasamistim.bu sefer olmaz.ins.cok.kotu birsey.

Allah yardimcin olsun canim.zaten doktor kontrolundesin cok sukur bebekte iyiymis.saglikla kucagina alirsin insallah❤

Günaydın kızlar, benim sipa yine istirahate çekildi:işsiz: maksat anasını delirtmek, hareketsiz hareketsiz yatıyor dana gibi:KK14:

hormonlar oyun yapiyor gercekten.benim ara o kadar olmadi ilk bebegim agustosda 3yasini dolduracak insallah.o da kucuk.nasil basedicem bana cok.duskun.kuzuma kiyamamki.ilk bebiste dogum sonrasi depresyon yasamistim.bu sefer olmaz.ins.cok.kotu birsey.
Olmaz olmaz.. içini ferah tut... Allah gayret kuvvet verir..insanlar ikiz üçüz buyutuyo,senin neyin eksik.. öle düşün..

Kizlar herkese iyi aksamlar. Sizden bi ricam var simdik benim bebis hala 1500 kg. Ve malum sancilarim oluyo erken dogum riskim var. Gayet saglikli beslendiğimi dusunuyorum. 2 yumurta ve sadece peynirle bir tatli kasigi pekmezle kahvalti yapiyorum hergun et yiyorum aksamada degisik degisik sebze yemekleri bulgur pilavi fln. Amaaa bu bebis hizli kilo almiyo. Muz pekmez haric bana bi el atin bu hafta kilo aldiralim :). Ve benim gibi olan annelerin bebislerine :))
canım kaşar peyniri, pekmez, muz ve süt ürünleri dışında makarna bebişe kilo aldırıyor diye biliyorum ben. Sağlık ocağının verdiği beslenme programında öyle yazıyordu haftada bir tabak yiyorum ben maşallah kilomuz yerinde.

aynen ya 1-2 gün okumayinca sayfalar birikmis sonlari okuyabildim. Dun dr randevum vardi. aon 1 ayda 1 kilo almisim zaten 600 grami bebek buyumus:nazar:toplamda 9 kilo aldim insalah doguma kadar maksimum 13 falan alirim:dua:
dogum ucretlerini sordum istege bagli epidural 4000:oha: bakicam baska hastaneler arastiricam dr umdan memnunum ama cok kisi taniyorum son anda baska dr a ameliyat olan..4000 nesir ya..ki bu minimum ekstra bisiler cikabilirmis..
bi de sey sorcam kizlar epidural normal dogum hakkinda bilginiz var mi? cevrenizde olan tavsiye eden? pisman olan???o_O
Benim bir arkadaşım var. O çok memnundu. Hatta ablası da epidural normal Doğum yapmış. O da ablasının tavsiyesi ile olmuş Zaten.

Back
X