2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
M Mustu 34 çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda sifasini versin ama üzülüp yıpratma kendini okullarda oluyor maalesef ama zature eskisi kadar korkutucu bir hastalık değil, tedavi ediliyor hemen çok şükür hastanede kısa zamanda toparlayacaktir dua edelim insallah

Amin allah beterini yasatmasin .herkese sifasini versin. Hamilelik duygusalligi da var bide.cok ağladım elimde değil . Doktor cigerleri cok kotu diyip duruyor. Iki taradinda da iltahap varmia ama tek tarafi su toplamış. Insallah antibytkle toparlar yoksa disardan mudahale etmeleri lazimmis
Allahım acil şifalar versin. Kendini üzme yaşı çok küçük değil, gör bak Allah'ın izniyle atlatacak.

weryew weryew canım bebişin kilosu çok güzel maşallah kafası da genetiktir inşallah hepsi boşunadır bu stresin. Rabbim ol der oluverir. Recebin ilkgünü hürmetine şifa versin rabbim her bir bebeğimize

doktor yanlardan sisik onden arka basik dedi kalbindeki odak icinde dogumdan sonraki is dedi asik bu sefer bacaklari taktilar cunku bacaklar 32 hafta karni 34 basi 37 hafta 4 gun cikiyor gecen bagirsak diyolardi problem onu soramadan bu sefer bacak bide dokrorum muhane etti 4 kez bastan sonra baska doktor sifirlayip tekrar bakti gelip esimi almiyolar dedim boyle boyle esim artik noluyo diyo her gittimizde birsey cikiyo diye artik dogunca bakalim neler bizi bekliyor Allah hepimizin bebegine saglik sihat guc kuvvet versin insallah

Kızlar Hm nin internet sitesinde sabah 10 a kadar indirimli ürünlerde extra 4 al 3 öde ve kargo ücretsiz kampanyası var. Ben de şimdi gördüm ve malesef ki dün alışveriş yaptım siteden bu kadar indirim yoktu . Şimdi de ufak tefek biseyler aldım. Bakın derim baya uyguna geliyor.
Dün aldıklarım
Screenshot_20180319-222830.webp Screenshot_20180319-222922.webp
Bunlar da az önce aldıklarım
Screenshot_20180319-222024.webp
Inşallah hepimize aldıklarımızı sağlıkla kullanmak nasip olur

Ay canım bana ta geçen ay başla başla deyip durdular bende 32 den beri yiyorum ama günde 2 tane falan, 37 38 de bunu 6 7 taneye çıkaracağım. Ne bileyim nettede hiç şu hafta başlayın falan yazmıyordu. Birde severim ki hurmayı canıma sefa oldu yiyorum hergün :KK70:
:)))afiyet olsun kuzum da son bir iki hafta yiliyor diye biliyodum:) yarasın:))

Geçecek Allah'ın izniyle canım, çok dua edicez geçecek inşallah. Sen de iyi düşün olumlama yap iyi olsun
Yok canım bence fazla tehlikeli bi yaş değil toparlar o...ciğer gelişimi 5-6 yaşa kadar devam ediyor ama 3 yaştan sonra bronşlar falan yeterince büyümüş açılmış oluyor...daha çabuk atlatırlar 3 yaşından itibaren öksürüğü hastalığı fark ettiysen...korkma annesi delikanlı olmuş o maşallah gelir üstesinden...biraz toparlayıp hastaneden çıkınca yedirir içirir bakarsın hicbir şeyi kalmaz eskisi gibi değil artık tedaviler kolay...ve bu sene garip bi virüs vardı grip diye başlayıp zatürre den hastanede yatan o kadar çok kişi duydum ki...hepsi de iyileşti kuzun da iyileşir inşallah
Yok canım bence fazla tehlikeli bi yaş değil toparlar o...ciğer gelişimi 5-6 yaşa kadar devam ediyor ama 3 yaştan sonra bronşlar falan yeterince büyümüş açılmış oluyor...daha çabuk atlatırlar 3 yaşından itibaren öksürüğü hastalığı fark ettiysen...korkma annesi delikanlı olmuş o maşallah gelir üstesinden...biraz toparlayıp hastaneden çıkınca yedirir içirir bakarsın hicbir şeyi kalmaz eskisi gibi değil artık tedaviler kolay...ve bu sene garip bi virüs vardı grip diye başlayıp zatürre den hastanede yatan o kadar çok kişi duydum ki...hepsi de iyileşti kuzun da iyileşir inşallah

M Mustu 34 çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda sifasini versin ama üzülüp yıpratma kendini okullarda oluyor maalesef ama zature eskisi kadar korkutucu bir hastalık değil, tedavi ediliyor hemen çok şükür hastanede kısa zamanda toparlayacaktir dua edelim insallah

Allahım acil şifalar versin. Kendini üzme yaşı çok küçük değil, gör bak Allah'ın izniyle atlatacak.
Amin kizlar inşallah. Bu mubarek gunlerde allah tüm hastalara sifa versin inşallah. Bebeklerimizde saglikla kucaklayalim inşallah.

Kızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyor :KK43: lütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Canım rabbim acil şifalar versin hafif şekilde atlatsın. Şuan hastanede emin ellerde, evde yanında olsa çok uzun sürede iyileşemez. Hastanede ilaçlar serumlar doğru müdahale ile hemen toparlayacaktır. Çocuklar çok daha kolay atlatıyor inşallah. Kaç yaşındaydı çocuğun. Benim öğrencilerden biliyorum anasınıfında çok oluyor hemen toparlıyorlar

Son düzenleme:
Ben zaten doğuştan sıkılgan bi insanım.. gerçi pek bişey anlamadım şimdiye kadar hamilelikten herkes ağırlaşıcan şöyle olcan böyle olcan dedikce vucudum ters tepiyo resmen direniyo :) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biticek inşallah bu hamilelik.. hayatımda bi defa yaşıcam tadını çıkarayım dedim ama anlamadan biticek galiba :)
En de yeni yeni anlamaya basliyorum. Gerci allah nazarlardan korusun bugunlerde pek enerjiğim durmadan is yapiyorum ama gece perisanim :)

Bana da doktorum şimdiden her gün 1 tane yememi önerdi. Bir de rezene çayına başla süt yapar dedi. Ben rezeneye başladım ancak hurma henüz alamadığım için başlayamadım. Bir bildikleri vardır elbet :KK54:
Öylemi canım bilmiyodum benim erken doğum riskim var zaten 35 i doldurup öyle başlarım:)

Hurma yemeye başladınız mı, hurma çok iyi geliyormuş son haftalarda ben günde 2,3 tane yiyorum şuanda bunu son haftalarda daha da fazlalaştıracağım ayrıca 39 dan sonra sıcak duş açılmaya çok yardımcı oluyormuş. Evde pilates topum var benimde sürekli hareketler yapıyorum. 38 e gelince daha fazla netten araştırıp yapacağım birşeyler bende.
Ben basladim ins faydasi olur

Kan sulandirici kullanan arkadaşlar , bir sorum olacak. Ben 4000 mg clexane kullanıyorum ,doktorum doğuma 15 gün kala dozu yarıya düşüreceğiz dedi. Ben tedirgin oldum yarı doz ya yetmezse bebegime diye. Pihtilasmadan bir kaybım var. Doktoru böyle diyen var mi
Doğuma yakın bıraktırıyolar diye biliyorum kanaman olacağı için

Canım rabbim acil şifalar versin hafif şekilde atlatsın. Şuan hastanede emin ellerde, evde yanında olsa çok uzun sürede iyileşemez. Hastanede ilaçlar serumlar doğru müdahale ile hemen toparlayacaktır. Çocuklar çok daha kolay atlatıyor inşallah. Kaç yaşındaydı çocuğun
Amin cnm. Beş buçuk yaşında oğlum. Yarinda benim kontrolum var insallah bebegim iyidir. Kacgundr cok etkilendi o da. Evlat sahibi olmak cok zor bisey. Insanin içi yaniyor bisey olacak diye ömrunden omur gidiyor. Ben kardeşimi trafik kazasinda kaybettim 20 yaşındaydı. Annem nasıl dayanıyor boyle zamnalrda daha çok uzuluyorum anneme. Allah bizi evlatlarımızla sınamasın insallah.

Kızlar ben çamaşır yetiştirememekten peçete kullanıyorum o da nemleniyor bu nemlilik terdenmi acaba sonuçta su sızmadı olsa aktığını hissederim değilmi sizin ıslaklığınız nasıl oluyor akıntınızı hissediyormusunuz
Vallahi ben de dedim Ki bugün kesin suyum geliyor bebek de az hareket ediyor dedim. Allahtan akşama baya başladı hala hareketli. İnan 3 4 ü geçiyor ya sürekli ıslak çamaşırım. Ama benim akıntım baya azalmıştı, bir aya yakındır yoktu nerdeyse. 2 3 gündür çok arttı. Bugün nirvanadaydı.

Amin cnm. Beş buçuk yaşında oğlum. Yarinda benim kontrolum var insallah bebegim iyidir. Kacgundr cok etkilendi o da. Evlat sahibi olmak cok zor bisey. Insanin içi yaniyor bisey olacak diye ömrunden omur gidiyor. Ben kardeşimi trafik kazasinda kaybettim 20 yaşındaydı. Annem nasıl dayanıyor boyle zamnalrda daha çok uzuluyorum anneme. Allah bizi evlatlarımızla sınamasın insallah.
Allah sabır versin canım benim. Sende şimdi hamilelik duygusallığı da vardır. Ama şöyle düşünmeye çalış şuan iki çocuğunun da ihtiyacı olan tek şey güçlü bir anne. Oğlun hastaneden çıktığında senden beklediği tek şey sınırsız sevgi ilgi olacak. Sen şimdi kendine kötü davranırsan Allah korusun nasıl yeteceksin yavruna gelince. Rabbim dermansız dert vermesin inan zatürre artık çok kolay tedavi ediliyor. Heleki hastanedeyse gönlünü ferah tut.

Ya kızlar benim ödüm kopuyor 38 de falan doğar diye ya. Ciğerleri alışkınmıdır belki daha hazır değildir organ gelişimi tamamlanmamıştır diye. Bence hep hayırlısı diyelim erken geç Rabbim bilir. En hayırlısı neyse evlatlarımız için o olsun.
Can'ım siz bir de tecrübelisiniz :) ya görüyorum mi tecrübenin endişeye hiç faydası Yok. Her birimizde ayrı ayrı panik var. Benim ilk ondan sanıyorum endişeleri ama herkes ayrı durumda. Her Bebiş ayrı tecrübe demek ki. 38 çok iyi bir hafta kuzum yA. Benim çok tanıdığım 37,38 de doğurdu hep.

Kızlar ben çamaşır yetiştirememekten peçete kullanıyorum o da nemleniyor bu nemlilik terdenmi acaba sonuçta su sızmadı olsa aktığını hissederim değilmi sizin ıslaklığınız nasıl oluyor akıntınızı hissediyormusunuz
Benim de öyle Can'ım yaa. Üstelik o gün hareketliysem daha çok nemleniyor ve kokuyor sanki.
Tüm gün yatarsam iş yapmazsam koyduğum bez idare ediyor. Ama en basit bi evi süpürsem azcık terlesem sanki aşağıdan ter boşaltıyorum. Akıntı da var zaten.
Hamilelik sonrası devam edecek diye korkuyorum.
Kızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyor :KK43: lütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Oyyy geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin. Kavuşun ana oğul.

Aaa ben bu takımın gecelikli olanını sordum geçen gün İnstagramda 269 lira dedi. Gecelik, pijama ve sabahlık vardı ama çok pahalı geldi. Sadece pijama takımı olması güzel, fiyatı da uygunmuş canım, güle güle giy
Sagol canim benim sabahlik almadim belki ustume bi sal alirim dedim mavisi cok mavi geldi ama

Kızlar geçen ay hastane ve doktor arayisindayken bi doktordan randevu almak istemiştim maşallah bu ayın 20sine randevu vermişti. Ben ondan sonra başka hastaneden başka doktor buldum. Bu randevuyu da unuttum gitti:KK53: mesaj geldi az önce yarın randevunuz var diye, gideyim bari cuma da kendi doktorumla var. Valla heyecan yaptım şimdi sipami gorcem diye, ben bi 3 ay daha hamile kalsam Türkiye'deki tüm doktorları denicekmisim demekki :KK51:
Yarisabiliriz doktor gezme konusunda :D
Benimde oyle :/

Can'ım siz bir de tecrübelisiniz :) ya görüyorum mi tecrübenin endişeye hiç faydası Yok. Her birimizde ayrı ayrı panik var. Benim ilk ondan sanıyorum endişeleri ama herkes ayrı durumda. Her Bebiş ayrı tecrübe demek ki. 38 çok iyi bir hafta kuzum yA. Benim çok tanıdığım 37,38 de doğurdu hep.

Benim de öyle Can'ım yaa. Üstelik o gün hareketliysem daha çok nemleniyor ve kokuyor sanki.
Tüm gün yatarsam iş yapmazsam koyduğum bez idare ediyor. Ama en basit bi evi süpürsem azcık terlesem sanki aşağıdan ter boşaltıyorum. Akıntı da var zaten.
Hamilelik sonrası devam edecek diye korkuyorum.

Oyyy geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin. Kavuşun ana oğul.
Kesinlikle canım her bebek ayrı tecrübe. Anneliğin fıtratında var hem endişe :-) ben tam gününde doğsun isterim ya ne biliyim anne karnındaki her birgünü şifa gibi geliyor

Bence çok güzel.hatta burda bu mağazada buna benzer bişey bakmistim sonradan vazgeçtim oğlumda giydiğim pijamalarimi giyicem inşallah
Bende ole yapacaktim annem yeni olsun dedi onu kirmadim insllah zamaninda giyerim sizin oglunuz kac yasinda ikinci neyiniz olacak

Back
X