- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
- #31.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım acil şifalar versin. Kendini üzme yaşı çok küçük değil, gör bak Allah'ın izniyle atlatacak.Amin allah beterini yasatmasin .herkese sifasini versin. Hamilelik duygusalligi da var bide.cok ağladım elimde değil . Doktor cigerleri cok kotu diyip duruyor. Iki taradinda da iltahap varmia ama tek tarafi su toplamış. Insallah antibytkle toparlar yoksa disardan mudahale etmeleri lazimmis
weryew canım bebişin kilosu çok güzel maşallah kafası da genetiktir inşallah hepsi boşunadır bu stresin. Rabbim ol der oluverir. Recebin ilkgünü hürmetine şifa versin rabbim her bir bebeğimize
Ben de normal pijama takimi aldim. Evdekiler cok eskiydi :/Kizlar yorumlar ucmus yetisemedim :)
Ben bitane pijama takimi aldim okadar yetmezmiki acep evden koyabilecegim seyler biraz dandik onlari koysam cokmu cirkin olur
:)))afiyet olsun kuzum da son bir iki hafta yiliyor diye biliyodum:) yarasın:))Ay canım bana ta geçen ay başla başla deyip durdular bende 32 den beri yiyorum ama günde 2 tane falan, 37 38 de bunu 6 7 taneye çıkaracağım. Ne bileyim nettede hiç şu hafta başlayın falan yazmıyordu. Birde severim ki hurmayı canıma sefa oldu yiyorum hergün![]()
Geçecek Allah'ın izniyle canım, çok dua edicez geçecek inşallah. Sen de iyi düşün olumlama yap iyi olsun
Yok canım bence fazla tehlikeli bi yaş değil toparlar o...ciğer gelişimi 5-6 yaşa kadar devam ediyor ama 3 yaştan sonra bronşlar falan yeterince büyümüş açılmış oluyor...daha çabuk atlatırlar 3 yaşından itibaren öksürüğü hastalığı fark ettiysen...korkma annesi delikanlı olmuş o maşallah gelir üstesinden...biraz toparlayıp hastaneden çıkınca yedirir içirir bakarsın hicbir şeyi kalmaz eskisi gibi değil artık tedaviler kolay...ve bu sene garip bi virüs vardı grip diye başlayıp zatürre den hastanede yatan o kadar çok kişi duydum ki...hepsi de iyileşti kuzun da iyileşir inşallah
Yok canım bence fazla tehlikeli bi yaş değil toparlar o...ciğer gelişimi 5-6 yaşa kadar devam ediyor ama 3 yaştan sonra bronşlar falan yeterince büyümüş açılmış oluyor...daha çabuk atlatırlar 3 yaşından itibaren öksürüğü hastalığı fark ettiysen...korkma annesi delikanlı olmuş o maşallah gelir üstesinden...biraz toparlayıp hastaneden çıkınca yedirir içirir bakarsın hicbir şeyi kalmaz eskisi gibi değil artık tedaviler kolay...ve bu sene garip bi virüs vardı grip diye başlayıp zatürre den hastanede yatan o kadar çok kişi duydum ki...hepsi de iyileşti kuzun da iyileşir inşallah
Amin kizlar inşallah. Bu mubarek gunlerde allah tüm hastalara sifa versin inşallah. Bebeklerimizde saglikla kucaklayalim inşallah.Allahım acil şifalar versin. Kendini üzme yaşı çok küçük değil, gör bak Allah'ın izniyle atlatacak.
Canım rabbim acil şifalar versin hafif şekilde atlatsın. Şuan hastanede emin ellerde, evde yanında olsa çok uzun sürede iyileşemez. Hastanede ilaçlar serumlar doğru müdahale ile hemen toparlayacaktır. Çocuklar çok daha kolay atlatıyor inşallah. Kaç yaşındaydı çocuğun. Benim öğrencilerden biliyorum anasınıfında çok oluyor hemen toparlıyorlarKızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyorlütfen dua edin de biranonce toparlasın .
En de yeni yeni anlamaya basliyorum. Gerci allah nazarlardan korusun bugunlerde pek enerjiğim durmadan is yapiyorum ama gece perisanim :)Ben zaten doğuştan sıkılgan bi insanım.. gerçi pek bişey anlamadım şimdiye kadar hamilelikten herkes ağırlaşıcan şöyle olcan böyle olcan dedikce vucudum ters tepiyo resmen direniyo :) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biticek inşallah bu hamilelik.. hayatımda bi defa yaşıcam tadını çıkarayım dedim ama anlamadan biticek galiba :)
Öylemi canım bilmiyodum benim erken doğum riskim var zaten 35 i doldurup öyle başlarım:)Bana da doktorum şimdiden her gün 1 tane yememi önerdi. Bir de rezene çayına başla süt yapar dedi. Ben rezeneye başladım ancak hurma henüz alamadığım için başlayamadım. Bir bildikleri vardır elbet![]()
Ben basladim ins faydasi olurHurma yemeye başladınız mı, hurma çok iyi geliyormuş son haftalarda ben günde 2,3 tane yiyorum şuanda bunu son haftalarda daha da fazlalaştıracağım ayrıca 39 dan sonra sıcak duş açılmaya çok yardımcı oluyormuş. Evde pilates topum var benimde sürekli hareketler yapıyorum. 38 e gelince daha fazla netten araştırıp yapacağım birşeyler bende.
Doğuma yakın bıraktırıyolar diye biliyorum kanaman olacağı içinKan sulandirici kullanan arkadaşlar , bir sorum olacak. Ben 4000 mg clexane kullanıyorum ,doktorum doğuma 15 gün kala dozu yarıya düşüreceğiz dedi. Ben tedirgin oldum yarı doz ya yetmezse bebegime diye. Pihtilasmadan bir kaybım var. Doktoru böyle diyen var mi
Amin cnm. Beş buçuk yaşında oğlum. Yarinda benim kontrolum var insallah bebegim iyidir. Kacgundr cok etkilendi o da. Evlat sahibi olmak cok zor bisey. Insanin içi yaniyor bisey olacak diye ömrunden omur gidiyor. Ben kardeşimi trafik kazasinda kaybettim 20 yaşındaydı. Annem nasıl dayanıyor boyle zamnalrda daha çok uzuluyorum anneme. Allah bizi evlatlarımızla sınamasın insallah.Canım rabbim acil şifalar versin hafif şekilde atlatsın. Şuan hastanede emin ellerde, evde yanında olsa çok uzun sürede iyileşemez. Hastanede ilaçlar serumlar doğru müdahale ile hemen toparlayacaktır. Çocuklar çok daha kolay atlatıyor inşallah. Kaç yaşındaydı çocuğun
Vallahi ben de dedim Ki bugün kesin suyum geliyor bebek de az hareket ediyor dedim. Allahtan akşama baya başladı hala hareketli. İnan 3 4 ü geçiyor ya sürekli ıslak çamaşırım. Ama benim akıntım baya azalmıştı, bir aya yakındır yoktu nerdeyse. 2 3 gündür çok arttı. Bugün nirvanadaydı.Kızlar ben çamaşır yetiştirememekten peçete kullanıyorum o da nemleniyor bu nemlilik terdenmi acaba sonuçta su sızmadı olsa aktığını hissederim değilmi sizin ıslaklığınız nasıl oluyor akıntınızı hissediyormusunuz
Allah sabır versin canım benim. Sende şimdi hamilelik duygusallığı da vardır. Ama şöyle düşünmeye çalış şuan iki çocuğunun da ihtiyacı olan tek şey güçlü bir anne. Oğlun hastaneden çıktığında senden beklediği tek şey sınırsız sevgi ilgi olacak. Sen şimdi kendine kötü davranırsan Allah korusun nasıl yeteceksin yavruna gelince. Rabbim dermansız dert vermesin inan zatürre artık çok kolay tedavi ediliyor. Heleki hastanedeyse gönlünü ferah tut.Amin cnm. Beş buçuk yaşında oğlum. Yarinda benim kontrolum var insallah bebegim iyidir. Kacgundr cok etkilendi o da. Evlat sahibi olmak cok zor bisey. Insanin içi yaniyor bisey olacak diye ömrunden omur gidiyor. Ben kardeşimi trafik kazasinda kaybettim 20 yaşındaydı. Annem nasıl dayanıyor boyle zamnalrda daha çok uzuluyorum anneme. Allah bizi evlatlarımızla sınamasın insallah.
Can'ım siz bir de tecrübelisiniz :) ya görüyorum mi tecrübenin endişeye hiç faydası Yok. Her birimizde ayrı ayrı panik var. Benim ilk ondan sanıyorum endişeleri ama herkes ayrı durumda. Her Bebiş ayrı tecrübe demek ki. 38 çok iyi bir hafta kuzum yA. Benim çok tanıdığım 37,38 de doğurdu hep.Ya kızlar benim ödüm kopuyor 38 de falan doğar diye ya. Ciğerleri alışkınmıdır belki daha hazır değildir organ gelişimi tamamlanmamıştır diye. Bence hep hayırlısı diyelim erken geç Rabbim bilir. En hayırlısı neyse evlatlarımız için o olsun.
Benim de öyle Can'ım yaa. Üstelik o gün hareketliysem daha çok nemleniyor ve kokuyor sanki.Kızlar ben çamaşır yetiştirememekten peçete kullanıyorum o da nemleniyor bu nemlilik terdenmi acaba sonuçta su sızmadı olsa aktığını hissederim değilmi sizin ıslaklığınız nasıl oluyor akıntınızı hissediyormusunuz
Oyyy geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin. Kavuşun ana oğul.Kızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyorlütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Sagol canim benim sabahlik almadim belki ustume bi sal alirim dedim mavisi cok mavi geldi amaAaa ben bu takımın gecelikli olanını sordum geçen gün İnstagramda 269 lira dedi. Gecelik, pijama ve sabahlık vardı ama çok pahalı geldi. Sadece pijama takımı olması güzel, fiyatı da uygunmuş canım, güle güle giy
Yarisabiliriz doktor gezme konusundaKızlar geçen ay hastane ve doktor arayisindayken bi doktordan randevu almak istemiştim maşallah bu ayın 20sine randevu vermişti. Ben ondan sonra başka hastaneden başka doktor buldum. Bu randevuyu da unuttum gittimesaj geldi az önce yarın randevunuz var diye, gideyim bari cuma da kendi doktorumla var. Valla heyecan yaptım şimdi sipami gorcem diye, ben bi 3 ay daha hamile kalsam Türkiye'deki tüm doktorları denicekmisim demekki
![]()
Benimde oyle :/Kızlar ben çamaşır yetiştirememekten peçete kullanıyorum o da nemleniyor bu nemlilik terdenmi acaba sonuçta su sızmadı olsa aktığını hissederim değilmi sizin ıslaklığınız nasıl oluyor akıntınızı hissediyormusunuz
Kesinlikle canım her bebek ayrı tecrübe. Anneliğin fıtratında var hem endişeCan'ım siz bir de tecrübelisiniz :) ya görüyorum mi tecrübenin endişeye hiç faydası Yok. Her birimizde ayrı ayrı panik var. Benim ilk ondan sanıyorum endişeleri ama herkes ayrı durumda. Her Bebiş ayrı tecrübe demek ki. 38 çok iyi bir hafta kuzum yA. Benim çok tanıdığım 37,38 de doğurdu hep.
Benim de öyle Can'ım yaa. Üstelik o gün hareketliysem daha çok nemleniyor ve kokuyor sanki.
Tüm gün yatarsam iş yapmazsam koyduğum bez idare ediyor. Ama en basit bi evi süpürsem azcık terlesem sanki aşağıdan ter boşaltıyorum. Akıntı da var zaten.
Hamilelik sonrası devam edecek diye korkuyorum.
Oyyy geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin. Kavuşun ana oğul.
Bende ole yapacaktim annem yeni olsun dedi onu kirmadim insllah zamaninda giyerim sizin oglunuz kac yasinda ikinci neyiniz olacakBence çok güzel.hatta burda bu mağazada buna benzer bişey bakmistim sonradan vazgeçtim oğlumda giydiğim pijamalarimi giyicem inşallah