2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cok şükür canım sağol bizimde 39+Larda olur muhtemelen 4 mayıs mıydı senin benimde gönlümden bi 8 mayıs geciyo ama du bakalım :)
Özel bir sebebi yok değil mi :) evet 4 inşallah ama annem sen 25 nisan da doğurucan hissediyorum deyip duruyor

Evet canım çok oturuca çok uzanınca oluyor bende. Yürüdükçe açılıyor rahatlıyorum

Özel bir sebebi yok değil mi :) evet 4 inşallah ama annem sen 25 nisan da doğurucan hissediyorum deyip duruyor
Ay yok 8.5.2018 hos geliyo ondan benimde bi arkadasıma öyle hissetmiştim 10 mayıstı gecen sene ben hep 5 mayısta dogurcan dedim öylede oldu :)

rahimde kasılmaya neden oluyormuş ben de bu hafta dedim ama öldüm yapamadım jilet geçtim doğuma yakın bir kuaför yaparım diyorum.

Canım ben de doğuma yakın kuaforde yaptircam bence bi sorun olmaz doğumu tetikliyormus tetiklesin valla canıma minnet

Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. 9. Ayin icine girince birden bire gerçekten 9 aylik oluyorsunuz
Cok tatli duruyor masallah
Masallah canim geriye saglikla beklemek kaldi ins.
Ya aslinda doguma yakin yapmayin diyorlarda baska care kalmiyorki
Benim de yanlar dolmaya başladı 2 gündür oyüzden sivriliği de kaybolmaya başladı
Masallah canim aynen cok sivrilik yok

Canım rahme yakın kemikler kalça kemikleri bacaklarla vajinanin bağlantı yeri benim 15.haftadan beri deliler gibi ağrıyor.yatakta dönmek uzun süre yürümek benim için imkansız. Normal yani merak etme. Çatı genişliyor yani olması iyi aslında

Ca im bende o agri olunca direk dr u aradim gel dedi.
Bebek asagida oldugu icin oluyormus .erken dogum olabilir dedi.
Sen de bi ara yada git ihmal etme

Ay yok 8.5.2018 hos geliyo ondan benimde bi arkadasıma öyle hissetmiştim 10 mayıstı gecen sene ben hep 5 mayısta dogurcan dedim öylede oldu :)
Aaa evet 8.05.18 bir uyum var. Benim 4.5.18 hiç uyum yok. Aman deme deme ya nisana hiç hazır değilim 2 mayısta arkadaşımın kınası var ona gitmek istiyorum ya

Kaç gündür giremiyordum yoğunluktan bugün 32. hafta kontrolüm var , çalışabilir raporu alıcam 35 gibide bırakırım diye düşünyorum bir aksilik olmazsa.
Doğum sezeryan olcağı için bende 8.5.2018 istiyorum tam 1 hafta öncesi ama olursa, olmazsa da zorlamam

evet o zaman rahatladım sizlerde olduğunu duyunca moralim düzeliyor senin ağrıların erken başlamış çok geçmiş olsun LastMadOnEarth

Ca im bende o agri olunca direk dr u aradim gel dedi.
Bebek asagida oldugu icin oluyormus .erken dogum olabilir dedi.
Sen de bi ara yada git ihmal etme
doktora yazdım çağırır valla kendisi.haftaya çarşamba 28 inde kontrolüm var ve çalışamaz raporu da verecek doktorum.sen dr.un çağırdığında gittin ne dedi ne çıktı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…