- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.661
Bende sendenim canımKızlar üzerimde inanılmaz bir ağırlık var çok yorgun hissediyorum kendimi. İşten eve gidince zaten en az 2 saat de mutfakta geçiyor. Asıl hamilelik 30 haftadan sonra başlıyormuş. Vallaha son haftalar ne olur bilmiyorum. Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin:)Bebişler ne kadar oldu merak ediyorum ben:)
Bende özel hastaneden aldım . 2 hafta oldu alalı 9 martta aldım . Yeni mi anladılar ben de bu insanları çözemedim .Ozel hastane, tek hekim imzaladi. Bir sorun cikmadi. Hem bu rapor degil ki dogum oncesi izin
Özele gidiyorum canım drum imzaladı başhekim imzaladı birde rapor odası var orada imzalayıp üç nüsha verdiler okulada verdim bir sıkıntı olmadıKızlar günaydın . 32. Haftada izne ayrılmak için aldığınız raporları sadece doktorunuz onaylayıp vermedi mi ? Müdür yardımcım heyet raporu olması gerekiyor sistem kabul etmiyor tek hekim onayını diyor . Bir hatamı yaptım
Bende o yüzden istiyorum ayrıntılı göreyim diye bu cuma değil diğer cumaya alabilirim belki randevu sonrada araştırmaya giderim tekrar hafta sonra İnşallah bakalımEvet canım Emre Bey' e gidiyorum bir sıkıntı olmazsa da onunla doğum yapacağım. 3 boyutlu gösteriyor. Hatta her randevuda ayrıntılı ultrason gibi sürüyor tek tek açıklıyor. Mesela bizim oğlanın boyu 1 hafta geri çıktı azcık kısa yani. Ama bunu takmamam gerektiğini anlattı ultrasonda normal olsa ne kadar fark olduğunu gösterdi. İnsanın içini çok rahatlatıyor ve görüntü almak için elinden geleni yapıyor. Bence gitmelisin haftaya perşembe benimde kontrolüm var yine. Sende ara kontrole kesinlikle Emre Bey'e git.
Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler
D3 demir decavit coraspin kullanıyorum balık hapıda varda onu pek içmiyorumKızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler
Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler
canım 32 hafta doğum öncesi gebelik izni yazıyor raporumda ve tek doktorun adı var heyet filan değil. okula verdim herhangi bir sorun da çıkmadıKızlar günaydın . 32. Haftada izne ayrılmak için aldığınız raporları sadece doktorunuz onaylayıp vermedi mi ? Müdür yardımcım heyet raporu olması gerekiyor sistem kabul etmiyor tek hekim onayını diyor . Bir hatamı yaptım
Bende o yüzden istiyorum ayrıntılı göreyim diye bu cuma değil diğer cumaya alabilirim belki randevu sonrada araştırmaya giderim tekrar hafta sonra İnşallah bakalım
ben tiroid ilacı, decavit, gynoferrol demir hapı, magvital ve sağlık ocağının verdiği monovit d vitamini damlasını kullanıyorum. böyle yazınca farkettim de baya ilaç kullanıyormuşum. ayrıca ben şeker hastasıyım her gün dört kere de insülin iğnesi kullanıyorum.Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler
Ozaman müdürde bir sıkıntı var sanırım karıştırdı. Hepimiz aynı şeyleri yapmışızBeni de raporu aldıktan sonra rapor onay odası diye bir oda vardı oraya gönderdiler . Bitti dediler inşallah sıkıntı çıkmaz
Bilmiyorum ki bana da vermedi doktorum genelde hepiniz kullanıyor sunuz d3Gynoferon ve Decavit kullaniyorum sadece. Gecen saglik ocaginda Devit kullaniyormusun diye sordular ama bana onu hic yazmadi doktorum. Doktoruma sordum oda biz vermiyoruz saglik ocagi veriyor kullanabilirsin tabi dedi ama alip kullanmadim bi zarari olurmu acaba?
Canım internetten olması şart mı? Bebe dükkanlarına baktın mı hiç? Tanesi 15 liradan 3 tane 5li takım aldım ben oğlumdan kalma da 2 tane var yeter diye düşünüyorum...hatta geçen bim de o takımlar 13 lira falandı galiba...eskimiyor bile kaç kere giyiyorlar ki...ben fazla para vermedim gerek duymuyorum...internetten pek almadım bilmiyorumKızlar oğluma hastane çıkışı bulamadım. Instagramda bir kaç yere baktım ama erkek bebek için hem sade hem şık bisey bulamadım. Çok abartılı heryeri fiyonklu bisey istemiyorum. Tabi ilk giyeceği kıyafet olacağı için de düzgün bisey olsun istiyorum. Var mı bildiğiniz yerler? Tulum ve şapka olması yeterli. Öyle 10 lu takıma gerek yok. Önerilerinizi bekliyorum
Ben hiç vitamin kullanmadım ki canım gerek görmedi doktor sadece b12 iğnesi olmuştum geçen ayVitamini doktor mu kesti canım ben hala decavit içiyorum nezaman bırakıcam sorarım kan sulandırıcı ve coraspin de içiyorum
Malesef benim bı bilgim.yok.ama bezmialem on endokrin bölümü en iyisi onu biliyorumBen vitamin ilacı ReGenesis kullanıyorum. Demir için gynoferrosanol. Başka da birşey kullanmıyorum şu an. Zaten ilaç yutmakla alakalı problemim var ikisini zor içiyorum günlük
Troid için ilk tahlillerimde 3 çıkıyordu, kadın doğum dahiliyeye yönlendirdi ama dahiliye normal deyip gönderdi 2 kere. En son dün yaptırdığım tahlilde şu an tsh 5.01 / t3 3,37 / t4 0.53. Son ay kadın doğum doktorumu değiştirdim. O da endokronolojiye yönlendirdi ama bu dönemde ilaç vermeyebilirler dedi. İlaç gerekiyorsa hamileliğin başında başlatıyorlar, bu dönemden sonra ilaç işe yaramayabilir dediBeni de endişelendirdi tabi bu durum ama şimdi endokronolojiye randevu almaya çalışıyorum bezmialemden, henüz alamadım. Devletlerde önce dahiliyeye görünmek gerekiyormuş onun yönlendirmesi gerekiyormuş falan uzun geldi bana.. Var mı önerebileceğiniz Endokronoloji uzmanı Bezmialem dışında?
Evet canim acve hurması aldı eşim 7 aylik oldugumdan beri günde 1 tane yiyorum gebelik şekerinden dolayı fazla yemiyorum. Ama son ay biraz daha fazlalastiririm.
Kegel egzersizi yapıyorum. Çömelme hareketi çok iyi dediler. Dua ediyorum her boş animda.
Bu hafta gebelik okulunda doğum ve emzirme olucak sanırım. Kolay doğum için başka şeyler söylerse ebe iletirim size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?