2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende sendenim canım

Özele gidiyorum canım drum imzaladı başhekim imzaladı birde rapor odası var orada imzalayıp üç nüsha verdiler okulada verdim bir sıkıntı olmadı

Bende o yüzden istiyorum ayrıntılı göreyim diye bu cuma değil diğer cumaya alabilirim belki randevu sonrada araştırmaya giderim tekrar hafta sonra İnşallah bakalım

Kızlar siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz şuan devam ettiğiniz ilaclar neler

elevit ve gynoferon uzun zamandir devam ettigim ilaclar. bu hafta benexol b12 hapi ile ismini hatirlamadigim bir magnezyum hapina basladim. ellerim cok agriyor, gece uykumdan uyaniyorum, sabahlari da masaj yapmadan acip kapatamiyorum dedim diye b12 ile magnezyumu yazdi doktorum

Gynoferon ve Decavit kullaniyorum sadece. Gecen saglik ocaginda Devit kullaniyormusun diye sordular ama bana onu hic yazmadi doktorum. Doktoruma sordum oda biz vermiyoruz saglik ocagi veriyor kullanabilirsin tabi dedi ama alip kullanmadim bi zarari olurmu acaba?

canım 32 hafta doğum öncesi gebelik izni yazıyor raporumda ve tek doktorun adı var heyet filan değil. okula verdim herhangi bir sorun da çıkmadı

Kızlar oğluma hastane çıkışı bulamadım. Instagramda bir kaç yere baktım ama erkek bebek için hem sade hem şık bisey bulamadım. Çok abartılı heryeri fiyonklu bisey istemiyorum. Tabi ilk giyeceği kıyafet olacağı için de düzgün bisey olsun istiyorum. Var mı bildiğiniz yerler? Tulum ve şapka olması yeterli. Öyle 10 lu takıma gerek yok. Önerilerinizi bekliyorum

Bende o yüzden istiyorum ayrıntılı göreyim diye bu cuma değil diğer cumaya alabilirim belki randevu sonrada araştırmaya giderim tekrar hafta sonra İnşallah bakalım

Git canım minnoşunu görürsün hem de içini rahatlatır senin. Akşam çok yoğun oluyor gündüz al randevuyu. Ben çalıştığım için akşam alıyorum çok yoğun olduğu halde başı yine de iyi bakıyor.

ben tiroid ilacı, decavit, gynoferrol demir hapı, magvital ve sağlık ocağının verdiği monovit d vitamini damlasını kullanıyorum. böyle yazınca farkettim de baya ilaç kullanıyormuşum. ayrıca ben şeker hastasıyım her gün dört kere de insülin iğnesi kullanıyorum.

L lamezi sadece Vinalac kullanıyordum kanım 11.8 e düşmüş ferrum fort verdi şimdi günde 1 onu da alıyorum...başka şeye gerek yok Vinalac ta her şey var diyor doktorum

Bilmiyorum ki bana da vermedi doktorum genelde hepiniz kullanıyor sunuz d3
Kalsiyum magnezyum elevit demir hapi bende bide erken doğumbolmasin diye tansiyon hapı şimdilik

Canım internetten olması şart mı? Bebe dükkanlarına baktın mı hiç? Tanesi 15 liradan 3 tane 5li takım aldım ben oğlumdan kalma da 2 tane var yeter diye düşünüyorum...hatta geçen bim de o takımlar 13 lira falandı galiba...eskimiyor bile kaç kere giyiyorlar ki...ben fazla para vermedim gerek duymuyorum...internetten pek almadım bilmiyorum

Malesef benim bı bilgim.yok.ama bezmialem on endokrin bölümü en iyisi onu biliyorum

Kızlar dün postta sadece dua demisim hepimiz dua ediyoruz tabii ben abese süresinin 20.ayetini devamlı okuyorum. Kolay doğum için okumuyormuş. Oğlumda da devamlı okumustum

M Mustu 34 Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Kotu düşünme canim çok genç vücudu çoğul toparlar hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…