- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #32.061
Bugun bebisimin sesi cikmiyor yine :) sanirim yeri genisledi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar daha çok kurtulacak zaten benceBenimki uyurken bile sayıklıyor, az kaldı sabret hayatım diyeonlar da kurtulacak sadece biz değil ki
Canım 3 gündür bende de tık yoktu dün doktora gittik hastanede randevu saatini beklerken başladı oynamaya, ultrasondan sonra hic durmadı. Korkuyor doktordan bizimkiBugun bebisimin sesi cikmiyor yine :) sanirim yeri genisledi.
Önceden bi makarna reklaminda çıkardı "benim annem güzel annem beni al kollarina" diye bi şarkıAyy benim sabit bir müzik zevkim yok ki, her şeyi dinlerim, severimanlamlı bir şarkı olsun, anneciğim bana hep bunu söylerdi desin büyüyünce
o da çocuğuna söylesin falan
![]()
Teşekkürler canımEki Görüntüle 2126559 bu işte cnm
Biz karabükteyiz kastamonuya gitti yakın aslında canım gec gelecekCanım uzak biryerde mi ki. Allah korusun arasan hemen gelir ki öyle düşünme. Benim eşim de sabah 5 te çıktı geç gelecek.
Rabbim sabır versin canım benim. İnşallah sağlıkla kucakla bebeğini, o cennet kuşu şimdi inşallah.
Günaydın canım ben motorola almıştım ilk bebişte. Yine kullanırım onu. Araba da kraft twist eco memnunum.
La la land'de ryan gosling ve emma stone'un söylediği city of stars şarkısı geldi bir anda aklıma ve onu dinlemeye başladım benAyy benim sabit bir müzik zevkim yok ki, her şeyi dinlerim, severimanlamlı bir şarkı olsun, anneciğim bana hep bunu söylerdi desin büyüyünce
o da çocuğuna söylesin falan
![]()
Rica ederim askimBen de 3 tane yiyeyim canim öyleyse her gün, doğum çantasına da koyayım unutmadan. Çok teşekkür ederim![]()
Aynen canım biz de karar veremedik erkek ismi daha çok ve güzel sanki eskileri de yakışıyor...kız isimlerinden eskiler kötü yeniler uyduruk...Elif Zeynep var kızkardeşimle benim adımız...6 yaşında oğluma seçtirelim dedik sınıftaki kızların adını söylüyor ben beğenmiyorum...benim söylediklerimi o beğenmiyor...eşim sadece Defne dedi Hataylı diye illa bi yerinden sokuşturacak soyadını sen veriyorsun doğum yerine zorla Hatay yazdırıyorsun adına da karışma dedim...Ayşen Ece...Aydan Ece...Bilge...Ayşe Eda...hoşuma gidiyor ama bilemiyorum
Aynen canım biz de karar veremedik erkek ismi daha çok ve güzel sanki eskileri de yakışıyor...kız isimlerinden eskiler kötü yeniler uyduruk...Elif Zeynep var kızkardeşimle benim adımız...6 yaşında oğluma seçtirelim dedik sınıftaki kızların adını söylüyor ben beğenmiyorum...benim söylediklerimi o beğenmiyor...eşim sadece Defne dedi Hataylı diye illa bi yerinden sokuşturacak soyadını sen veriyorsun doğum yerine zorla Hatay yazdırıyorsun adına da karışma dedim...Ayşen Ece...Aydan Ece...Bilge...Ayşe Eda...hoşuma gidiyor ama bilemiyorum
Kızlar ağrım sancım hiç yok ama karnım sabahtan beri ara ara sertlesip duruyor, telaş yapcak bi durum yoktur dimi? Yalnızca karnım taş gibi oluyor baska hic bisey yok
Merhaba canim, ben bebek odasi gibi bi takim almadim. Buyuyuncede kullanabilecegi sekilde sade bi gardrop ve sifonyer begendim. Ahsap karyola besik alacam okadar simdilik daha odamizi boyamadik insallah bitince resim atarim![]()
Ne olursun kendini böyle üzme canım, karnındaki de senin evladın. Allah'ım tez zamanda şifa versin inşallah bu mübarek günde, dualarım sizinle
Çok çok geçmiş olsun canım benim, nasıl da üşütmüş bu kadar ya kıyamam ben ona, Allah şifasını versin, bilirim çocuklarımız hasta olduğunda biz onlardan beter oluruz, sen kendine de dikkat et karnındakini de düşün, hep iyi düşün iyi olacak, senin ilgi, Şevkatin ve sevginle iyi olacak, Rabbim daha beterinden korusun, sağlıkla kalın inşallah![]()
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah sana da dayanma gücü versin![]()
Çok daha iyi olucak canım Allah'ın izniyleSagolun kızlar hepiniz. Bugünki röntgende cigerlerde bi tık acilma gördü doktoru cok şükür.14 gun daha yaticak hastanede. Insallah bebek erken gelmek istemez. Buarada ben hicbiseyi hazırlamamıştım. Ne yıkadım ne eksiklerimi tamamladım. Pijama bile almamıştım. Hayat hic belli olmuyor. Hazırlıkli olmakta fayda varmis.
Doğduktan sonra da her şey içim bir melodi olsun diyorlar, altını degiştirirken, banyoya giderken, emerken.. bunu da bebeğimle oynuyırum diye bir kitap var orda okumuştum, şarkıyla arası iyi olan anneler yaşadı :) ben çok kolay uydururum bakalım oğluma ne besteler yapacağım :)La la land'de ryan gosling ve emma stone'un söylediği city of stars şarkısı geldi bir anda aklıma ve onu dinlemeye başladım ben![]()
3 sene önce oğlumda aldık çok memnunum nasipse şimdi ki bebise de kullanıcaz. Şimdi zapp xtra 2 si çıktı. Senin sanırım ondandır . Görüntü herşey aynı, tek farkı yeni modelde bebişin yattığı kısmı çıkarmadan arabayı direkt kapatabiliyorsun. Sağlıkla kullanalım inşallahBu da normal hali
Maşallah canım benim bak iyileşecek Allah'ın izniyle, sen stres yapma bebek de erken gelmesin oğlunun sana ihtiyacı var şu anSagolun kızlar hepiniz. Bugünki röntgende cigerlerde bi tık acilma gördü doktoru cok şükür.14 gun daha yaticak hastanede. Insallah bebek erken gelmek istemez. Buarada ben hicbiseyi hazırlamamıştım. Ne yıkadım ne eksiklerimi tamamladım. Pijama bile almamıştım. Hayat hic belli olmuyor. Hazırlıkli olmakta fayda varmis.