2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cabim cok gecmis olsun. İnsallah usutme ile alakali gecici bir durum yasiyorsundur. Kas gevsetici alma tekrar. Veya duramayacak gibi olursan kadin dogum doktoruna sor. Gebelikte kas gevseticiler cok zararli diye okumustum bir kac yerde. Benimse boynum tutulmuştu. Krem surmek istedim ama bebegin kalbine kadar etki ettigini okuyunca hic sürmedim. Sen de kendi doktoruna sormadan kullanma kas gevsetici. Agrin da gecmeyecek ve durdurmayacak gibi olursa doktoruna soyle bebeginde sıkıntı yoksa sezeryana alsin. Allah korusun kaburgana gercekten bir sey olduysa tedavisi cok zor olur.

Ay canım geçmiş olsun ne oldu ki acaba? İnş hiçbirşey yoktur. Öksürürken benim de canım acıyor normalde.
Kız sen Zaten bu gidişle kendi kendine doğurucan bebekle gideceksin hastaneye. Bi bakmışsın ne kasılma ne ağrı fırt diye çıkıvermiş

Ne guzel olur

Bebisim benim koca var da ya ders çalışır ya oyun oynar bilgisayarda ben de napiyim iyi ki bura var valla yemeğini yapıp çayını yapip önüne koyunca bosluktayim

Ah kuzum allah şifa versin inşallah

Son haftalarda bebek hareketlerinde azalma oluyo mu?

Oluyo canım benim arada hiç ses çıkarmıyor sağolsun delirtiyo beni, hareket edince de ya canımı yakiyo ya da karnım bi oraya bi buraya gidip duruyo eskisi gibi tekme yok

Canım en son ne zaman dr gittin? Kilosu kafa çapı kaçtı?

Ya benimki de Yok gibi. Zaten 10 da geldi dersi vardı ama o olunca hiç fırsat olmuyor yine de yazmaya. Gece de uyumuyorsunuz tabi :)) Bebiş gelince çok ararsınız bugünleri uyuyun :))
Aynen gecede uyku yok .
Kramp var sanci var en iyisi uyumamak dedim artik dun bayilmisim biara

Bebisim benim koca var da ya ders çalışır ya oyun oynar bilgisayarda ben de napiyim iyi ki bura var valla yemeğini yapıp çayını yapip önüne koyunca bosluktayim
Ay biz de sürekli etkinlik halinde değiliz. Aynı durum sayılır. Ders çalışır işine bakar hatta şuan yine aynı modda. Ama ben fırsat bulamıyorum işte. Ağır vasıta oldum iyice ondan sanırım

Kaburgam kırık gibi acıyo

Amin canım

Kızlar benim bu belimin saginda çok şiddetli sancılar var sağ bacagima vuruyor dünden beri ya kışlıkları kaldırıyorum yazdıkları çıkarıyorum sonra dusa gircem bakalım geçecek mi

Kızlar benim bu belimin saginda çok şiddetli sancılar var sağ bacagima vuruyor dünden beri ya kışlıkları kaldırıyorum yazdıkları çıkarıyorum sonra dusa gircem bakalım geçecek mi
Benimde şu kışlıkları kaldırmam lazım ama yazlıkları elime alasım yok hepsi zayıflar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…