- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.341
Cabim cok gecmis olsun. İnsallah usutme ile alakali gecici bir durum yasiyorsundur. Kas gevsetici alma tekrar. Veya duramayacak gibi olursan kadin dogum doktoruna sor. Gebelikte kas gevseticiler cok zararli diye okumustum bir kac yerde. Benimse boynum tutulmuştu. Krem surmek istedim ama bebegin kalbine kadar etki ettigini okuyunca hic sürmedim. Sen de kendi doktoruna sormadan kullanma kas gevsetici. Agrin da gecmeyecek ve durdurmayacak gibi olursa doktoruna soyle bebeginde sıkıntı yoksa sezeryana alsin. Allah korusun kaburgana gercekten bir sey olduysa tedavisi cok zor olur.Kızlar geceleri üstüne yattığım sol yan kaburgamda 1 haftadır ağrı vardı ya sabah öksürürken ordan bi kütleme sesi geldi ve ben acıdan ağlamaya başladım resmen kaburgam kırılmışta batıyormuş gibi dayanılmaz bi acı var acile gittik röntgen çekemeyiz dedi, ağrı kesici serum verdi kas gevşetici yazdı ama hiç faydası yokçok acı beriyo hiç bişeyi kendim yapamıyorum, kadın doğumcu bebekle ilgisi yok dedi doğumada az kaldı ben bu acıyla doğuma nasıl girerim ne olur benim için şifa duası okuyun çok canım yanıyo
Oluyor canım bende oldu yaniSon haftalarda bebek hareketlerinde azalma oluyo mu?
Ay canım geçmiş olsun ne oldu ki acaba? İnş hiçbirşey yoktur. Öksürürken benim de canım acıyor normalde.Kızlar geceleri üstüne yattığım sol yan kaburgamda 1 haftadır ağrı vardı ya sabah öksürürken ordan bi kütleme sesi geldi ve ben acıdan ağlamaya başladım resmen kaburgam kırılmışta batıyormuş gibi dayanılmaz bi acı var acile gittik röntgen çekemeyiz dedi, ağrı kesici serum verdi kas gevşetici yazdı ama hiç faydası yokçok acı beriyo hiç bişeyi kendim yapamıyorum, kadın doğumcu bebekle ilgisi yok dedi doğumada az kaldı ben bu acıyla doğuma nasıl girerim ne olur benim için şifa duası okuyun çok canım yanıyo
Kız sen Zaten bu gidişle kendi kendine doğurucan bebekle gideceksin hastaneye. Bi bakmışsın ne kasılma ne ağrı fırt diye çıkıvermişBugun sonunda asagi taraflarimda bir degisik seyler hissediyorumhatta acaba ağda mi yapsam diye düşündüm ama vazgectim. Kesin normal bir seydir benim hissettiğim. Zaten dogum baslasa hic dert etmem saniyorum kıldı tüydü. Tek doguruyum da
Ne guzel olurAy canım geçmiş olsun ne oldu ki acaba? İnş hiçbirşey yoktur. Öksürürken benim de canım acıyor normalde.
Kız sen Zaten bu gidişle kendi kendine doğurucan bebekle gideceksin hastaneye. Bi bakmışsın ne kasılma ne ağrı fırt diye çıkıvermiş
Bebisim benim koca var da ya ders çalışır ya oyun oynar bilgisayarda ben de napiyim iyi ki bura var valla yemeğini yapıp çayını yapip önüne koyunca bosluktayimYahuuuu insafsızlar tüm gün gıkınız çıkmadı akşam 8 den bu saate 400 ü bulmuş mesajlar nerdeyse. Kocanız Yok mu sizin evde yaaa
Oku oku bitmez bunlar.
Ben de akşam süpürdüm sildim sakat gibiyim bugün yinesanırım bebişlerimiz gelmiş hayırlı uğurlu olsun
Ah kuzum allah şifa versin inşallahKızlar geceleri üstüne yattığım sol yan kaburgamda 1 haftadır ağrı vardı ya sabah öksürürken ordan bi kütleme sesi geldi ve ben acıdan ağlamaya başladım resmen kaburgam kırılmışta batıyormuş gibi dayanılmaz bi acı var acile gittik röntgen çekemeyiz dedi, ağrı kesici serum verdi kas gevşetici yazdı ama hiç faydası yokçok acı beriyo hiç bişeyi kendim yapamıyorum, kadın doğumcu bebekle ilgisi yok dedi doğumada az kaldı ben bu acıyla doğuma nasıl girerim ne olur benim için şifa duası okuyun çok canım yanıyo
Son haftalarda bebek hareketlerinde azalma oluyo mu?
Canım en son ne zaman dr gittin? Kilosu kafa çapı kaçtı?Ben çok fenayım kız bak resmen alttan batma yaşıyorum gecmiyor, belim ağrıyor karnım hep kasılıyor. Bebişim hareket edemiyor sanki çok az hareketi yaa aglicam. Ebelerden korkmasam acile gitcem ama dua ediyorum nisan su bir şey gelsin artik başlasin sağlıkla inş hepimiz kurtulalim.
Ben üç aydır vitamin içmiyorum:) bıraktım o işleriBen de aynısından kullanıyorum canım, Doğumdan sonra da bir süre kullanıcam vitaminleri zaten, daha çok ihtiyacımız olacak.. bence bırakmayın vitaminlerinizi
Aynen gecede uyku yok .Ya benimki de Yok gibi. Zaten 10 da geldi dersi vardı ama o olunca hiç fırsat olmuyor yine de yazmaya. Gece de uyumuyorsunuz tabi :)) Bebiş gelince çok ararsınız bugünleri uyuyun :))
Ay biz de sürekli etkinlik halinde değiliz. Aynı durum sayılır. Ders çalışır işine bakar hatta şuan yine aynı modda. Ama ben fırsat bulamıyorum işte. Ağır vasıta oldum iyice ondan sanırımBebisim benim koca var da ya ders çalışır ya oyun oynar bilgisayarda ben de napiyim iyi ki bura var valla yemeğini yapıp çayını yapip önüne koyunca bosluktayim
Ay ben uyumaya çalışıyorum dayanamıyorumAynen gecede uyku yok .
Kramp var sanci var en iyisi uyumamak dedim artik dun bayilmisim biara
Ay canım geçmiş olsun ne oldu ki acaba? İnş hiçbirşey yoktur. Öksürürken benim de canım acıyor normalde.
Kız sen Zaten bu gidişle kendi kendine doğurucan bebekle gideceksin hastaneye. Bi bakmışsın ne kasılma ne ağrı fırt diye çıkıvermiş
Bebisim benim koca var da ya ders çalışır ya oyun oynar bilgisayarda ben de napiyim iyi ki bura var valla yemeğini yapıp çayını yapip önüne koyunca bosluktayim
Ah kuzum allah şifa versin inşallah
Oluyo canım benim arada hiç ses çıkarmıyor sağolsun delirtiyo beni, hareket edince de ya canımı yakiyo ya da karnım bi oraya bi buraya gidip duruyo eskisi gibi tekme yok
Geldi canım gelmez mıBen okuyamadım tüm msjları dün geceden bu yana bebiş geldimi
Duyguyu okudum da mustuyu kaçırmısım:) Allah analı babalı büyütsün inş:)Geldi canım gelmez mı@duygusuuuuu ve M Mustu 34 çok güzel doğumla aldılar bebiskolari kucaklarına masallah
Can'ım Allah korusun öyle bir şey olsa hiç duramazsın.Kaburgam kırık gibi acıyo
Benimde şu kışlıkları kaldırmam lazım ama yazlıkları elime alasım yok hepsi zayıflar içinKızlar benim bu belimin saginda çok şiddetli sancılar var sağ bacagima vuruyor dünden beri yakışlıkları kaldırıyorum yazdıkları çıkarıyorum sonra dusa gircem bakalım geçecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?