• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya benim ki hiç uyumuyor kakasını çok zor yapıyor ama hergün 2-3 defa yapıyor.uyumamaktan hasta olacak korkuyorum günde 5-6 saat uyuyor artık çıldırcam.sancısı olduğundan 5 dakikada uyanıyor şimdi zeytinyağı verdim dayanamadım
Nurse Harvey’s de işe yaramıyor gibi ilaveten relactaz verdi dr ya uykusuzluktan sinir sistemim harab oldu hiç iyi değilim

Yarin sabah bebegime yazlik alisveris yapmaya cikmak istiyorum. Bu civile gidip gelecemZKangusuna koyup otobusle git-gel yapsam max 2 saat kangruda kalmis olur. Acaba rahatsız olur mu? Veya acıkıp da çarşının ortasinda dellenir mi? Veya otobuse binecegim icin allah korusun mikrop falan kapar mi? Yalniz gidecem. Kafamda deli sorular. Sabah 10-11 givi cikmayi düşünüyorum. Herakde toplu tasimalar ve carsi cok kalabalik olmaz nillet oruc oruc sabahin korunde akin etmez heralde.

İlk 40günde yaşanan kanamaları adetten saymıyor kadın dogumcular ama çoğu kadında lohusalığın son günleri senin gibi aktif kanıyor :KK43: bunları genelde Doğum sonrası hormonal değişime bağlı kanama diye değerlendirip geçiyorlar. Adet gibi uzun da sürmüyor zaten birkaç gün en fazla. Muhtemelen senin ki de öyledir :KK66:
Canım benimki tam 40imizin sabahı başladı ve aşırı bi kanama ile başladı çocuk bezi kullanıyorum yani.benim adetim de çoktur zaten. 4 gündür de devam ediyor. Adettir diye düşünüyorum ama öyle değil midir yani acaba

Canım benimki tam 40imizin sabahı başladı ve aşırı bi kanama ile başladı çocuk bezi kullanıyorum yani.benim adetim de çoktur zaten. 4 gündür de devam ediyor. Adettir diye düşünüyorum ama öyle değil midir yani acaba
Çocuk bezi mi?? Normalde de okadar çok kanarmısın??

Canım sağolasın yazdığın için bugün hiç gelmedi yeşil kaka. Birde burda bir arkadaş yazmış çok emincede olurmuş yeşil kaka. Bizimki sarıya döndü ama açık sarı değil koyu biraz bizimde yarın randevumuz var bakalım soracağım doktora
Git canim endogrusu danismak enazindan icimiz rahat ediyor
Kolunda uydururken sıcak hissetmiş, ölçmüş 37 nin üstündeymiş, hastaneye götürmüşler 38in üstünde çıkmış, antibiyotik veriyorlarmış canım, acil şifalar olsun
Amin ins
Ben inanmadığım için öyle şeylere gece ben dışarı çıktım hiçte birşey olmadı öcülerde gelmedi yani. Duadan başka hiçbir şeye inanma
Bebege bisey olurmu diye korktum ne yalan soyliyim .ama ciktik bu hurafeyide atlattik :KK70:
Banada ikindinden sonra çıkılmaz dendi hurafede olsa korktum çıkamıyorum gündüz hallediyorum
Ben de cikmiyordum .mecbur kaldim artik.
Ohoo biz kafelerde surtüyoruz kiz geceleri valla :KK70:
Sizle takilabilirmiyiiimm:KK28:
Eki Görüntüle 2155326

Kızlar oğlumun boynu böyle olmuş ya pişik olmuştu pişik kremi sürüyordum öğlen yoktu şimdi bidaha bakayım dedim böyle beyaz şeyler var su toplaması değil. sofiarya sofiarya canım pişik kremi yapmış olabilirmi
Krem yapmistir diye dusunuyorum

Git canim endogrusu danismak enazindan icimiz rahat ediyor

Amin ins

Bebege bisey olurmu diye korktum ne yalan soyliyim .ama ciktik bu hurafeyide atlattik :KK70:

Ben de cikmiyordum .mecbur kaldim artik.

Sizle takilabilirmiyiiimm:KK28:

Krem yapmistir diye dusunuyorum
Takil tabi bebisim ne demek biz her akşam disardayiz şimdi biraz durulduk annem geldi diye ama bugün de ona bırakıp kaçtık :halay: hususi çıkıyoruz bebek uyuyor disarda diye bir de :KK53:

Gerçek mi bilmiyorum doktorum dokusunu beğendi ama benim sezeryan yumuşak olsun diye ısrar etti.120 civarına almıştı eşim.az bir göbeğim kaldı onu kullanıp çıkardığımda hiç göbek kalmıyor kullanmazsam o göbek duruyor
Anladım kuzum ben de sitesinden alacağım 230 civarı birşey. Ebebek e de bakayım o zaman

Kizlar bugun saglikocagina gittik.ilk asimizi vurulduk.
Sorularimizi sorduk.
Ilk asimiz hepatit b yi olduk.dus alabilir agrisi olmaz dedi.
Bir ay sonra verem asisi varmis canli asi oldugu icin yikayip getr 3 gun yikanmamasi gerekecek dedi.
Kafasinda bi kizariklik vardi oda dogum lekesiymis .
Pamukcuk icin karbonatli suya devam dedi.damla verirsem kusma yapabilir dedi.
Agzindaki sivilceler gececekmis .
Cok uyuyormus 2saatte bir emzrmeliymisim .sariligi devam ediyormus kilo kaybetmis .
Isin kotu tarafi uyuyor uyansada cok emmiyor napicam bilmiyorum

Takil tabi bebisim ne demek biz her akşam disardayiz şimdi biraz durulduk annem geldi diye ama bugün de ona bırakıp kaçtık :halay: hususi çıkıyoruz bebek uyuyor disarda diye bir de :KK53:
Oglumu oyle buyuttum .cocuk 8yasina geldi hala disari cikinca uyuyor hicbirsey yapamiyor:KK53:
Ama ne aglardi anlatamam.onu goren bebek yapmaktan vazgecerdi:KK70:

İlk 40günde yaşanan kanamaları adetten saymıyor kadın dogumcular ama çoğu kadında lohusalığın son günleri senin gibi aktif kanıyor :KK43: bunları genelde Doğum sonrası hormonal değişime bağlı kanama diye değerlendirip geçiyorlar. Adet gibi uzun da sürmüyor zaten birkaç gün en fazla. Muhtemelen senin ki de öyledir :KK66:
40 gun kanama olmasi normalmi yani .
Benim miyomdan sanirim hep kanamam var

Ya benim ki hiç uyumuyor kakasını çok zor yapıyor ama hergün 2-3 defa yapıyor.uyumamaktan hasta olacak korkuyorum günde 5-6 saat uyuyor artık çıldırcam.sancısı olduğundan 5 dakikada uyanıyor şimdi zeytinyağı verdim dayanamadım
Nurse Harvey’s de işe yaramıyor gibi ilaveten relactaz verdi dr ya uykusuzluktan sinir sistemim harab oldu hiç iyi değilim
Benimmide uyanmiyo deliricem .emmiyor.hic ortasi yokmu bu bebeklerin yaa

Oglumu oyle buyuttum .cocuk 8yasina geldi hala disari cikinca uyuyor hicbirsey yapamiyor:KK53:
Ama ne aglardi anlatamam.onu goren bebek yapmaktan vazgecerdi:KK70:
Arabaya biniyoruz kontagi çevirince uyuyor :D sonra kendi arabasina koyuyoruz eve gelene kadar rahat. Evin kapisini açar açmaz gözler fal taşı:D

Yarin sabah bebegime yazlik alisveris yapmaya cikmak istiyorum. Bu civile gidip gelecemZKangusuna koyup otobusle git-gel yapsam max 2 saat kangruda kalmis olur. Acaba rahatsız olur mu? Veya acıkıp da çarşının ortasinda dellenir mi? Veya otobuse binecegim icin allah korusun mikrop falan kapar mi? Yalniz gidecem. Kafamda deli sorular. Sabah 10-11 givi cikmayi düşünüyorum. Herakde toplu tasimalar ve carsi cok kalabalik olmaz nillet oruc oruc sabahin korunde akin etmez heralde.
Semte bagli oldugundan otobus kalabalik midr bilemedim .
Emzirme onlugun varsa emzirirsin

Benimki 3 saat sonra gune baslayacak ben daha uyumadım. Sabaha doğru söverim artik kendime. Yarin kırkımız çıkıyor. Bakalim neler degisecek. Allaha sukur benim yavru 3-4 gündür nispeten daha rahat, gündüz uyuyor en azindan. Allahim nazarlardan korusun masallah masallah. Geceleri de saat basi emmeye kalkıyor . Gune cok erken basliyoruz en gec 5 dedi mi uyanıyor. Ona da sukur gece rahat uyusunda. Merakla bekliyorum gece uykulari ne zaman 3-4 saat deliksiz uykuya dönecek.
Kızlarr çook sağolun.. oğlum iyi çok şükür sadece enfeksiyon olduğu için gözlem altında tutuyolar. Ateşi dün gece hiç yükselmemiş bi daha 5 gün dediler ama daha erkende çıkabilirmiş.. sadece 26 günde ne kadar alışmışım bugün elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırdım.. akşam olmadı bana.. ne zormuş! Rabbim dermansız dert vermesin ama bebekler hasta olmasın kahroldum dünden beri :KK43:

@EvBoregi @_meLinDa_ @Belirtisiznesne
Canim cok gecmis olsun .
Neden olmus peki boyle bi anda .
Rabbim acil sifalar versin insallah .
Nekadar zordur senin icin

Back
X