• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Teyzeler teyzeler, 31 haftalık erken dogan prematürem bugun 80 günlük oldu. 1.5 kilo başladık yolculuga suan 4.5 kiloyu geçmiştik en son yeni kilosunu bilmiyorum. Cok sükür büyütüyorum. Sütüm tamamen gitti mamayla büyüyor olsun, iyi olsun da o. Buraya da bir resmini bırakıyorum güc olsun hepinize her zor durumda ❤️ Merak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz malum neredeyse 3 aylık olduk herşeyi hızlı yaşıyoruz ve artık doktorumla her gin irtibat kura kura onun kadar bilgili oldum nerdeyse :deli: @Haydarinna sen nasılsın ?​
Masallah kuzuya :KK200:topigimizin erkencisini yerim ben .nasil gidiyor uyumasi gazi .
Biz epey ugrasiyoruz

Canım memenin ucunda beyazlık bende de oluyor ara ara geçiyor sonra.
Benimde memişler pek fena ama sıkıyorum dişimi. Bebiş mahvediyor tam kahverengi kısmı almıyor ucunu alıyor gaz sancısı gelince de sıkıyor ucunu eee dişleri yok ama sanki dişlemiş gibi. Birde batmazlar var icin de gogusumun. Adam gibi dogru emzirmeye baslasam da agri devam etae ben memiscinin yolunu tutucam
işte o gaz sancıları değil mi zaten memişlerim mahveden..bir an önce iyileşsede hepimiz rahat rahat emzirmek keşke

Genel cerrahi bakiyor cnm, o kesik ve yara hametan ile duzeldi bende cnm bir de kalkan.
Olmadı hametan alıyım birde..yikiyormuydun cnm hametan sürünce memeyi emzirme öncesi..fito sürüyorum iki gündür biraz deneyim onu olmadı hametan
meme basinda beyazlik bende de var neden oldu anlamadim annem zeytinyagi ile yumsak tut bisey olmaz dedi. ins bi bildigi vardir. kahverengi kisimdaki yara icinse doktora gidene kadar bepanten sursen iyi gelir mi acaba, ben oyle yapmistim ama benmki cok buyuk bir alan degilldi
Artık sırayla dediycem hangisi toparlarsa

Teyzeler teyzeler, 31 haftalık erken dogan prematürem bugun 80 günlük oldu. 1.5 kilo başladık yolculuga suan 4.5 kiloyu geçmiştik en son yeni kilosunu bilmiyorum. Cok sükür büyütüyorum. Sütüm tamamen gitti mamayla büyüyor olsun, iyi olsun da o. Buraya da bir resmini bırakıyorum güc olsun hepinize her zor durumda ❤️ Merak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz malum neredeyse 3 aylık olduk herşeyi hızlı yaşıyoruz ve artık doktorumla her gin irtibat kura kura onun kadar bilgili oldum nerdeyse :deli: @Haydarinna sen nasılsın ?​
Oy Oy oy oy kurban olsun teyzesiiiiiii
Üzülme kuzum napalim benim de süt gitti en son humana çay sipariş ettim onu da deneyip pes edicem artik. Sağlık olsun

Kizlar bugün bebegime bi biberon daha alayım dedim bi mağazaya girdik. Kıza 1bucuk aylık dedim. "Aaaaaa 1bucuk aylık bebeğe biberon olur mu?" Dedi "bak üstünde 0+ yazıyor demekki oluyormus. Emzirmek istemiyorum ben göğüslerim deforme olur diye" dedim. "Ay anne memesi uyumlu vereyim" dedi "hayır anne memesine en benzemeyeni ver ben cocuguma eziyet etmeye bayılıyorum" dedim mal gibi bakıyor suratıma. En son "cekil şurdan manyak" deyip ittirip çıktım. Eşim de ağzı açık bakakaldi. Arabada aglamaktan içim çıktı. Ay size ne ya dimi cok mu hosuma gidiyor sanki benim gerizekali mi ne ya. Bu insanlar neden böyle kime ne benim sütümden mememden emzirmemden

Canım bende kalkan almamıştım ama sutumu sürüp streç film ile kapatıyordum. Sütum de icin de kalıyordu aktığında. Ama sütüm alerji yaptı meme de ufak sivilceler cıktı hemen strecten çıkadım garmestan krem sürüp memeler açıkta gezdim düzeldi.
Yine streç film deneyeyim. Sutumu sürüp biraz nemli kalsın bakalım ne olacak. Inşallah iyileşir yoksa emzirme = eziyet. Gerçi ilk 1 dk sonrası acısı geçiyor ama o 1 dk da gözlerim doluyor.
Madem sutun alerji yapti o zmn sutunu surmeeee. Bana bepantende cok iyi geldi. Istersen bepanteni bi dene. Ama mutlaka kapat strecle ki uzun sure kalsin krem orda. Bende bikac hafta aglaya aglaya emzirdim. Bepantenle yarim gunde bi baktim hafif bi aciyla emziriyorim. Ama bepantenin kremini degil merhemini. Cok yogun merhemi

Pisigimiz söner gibi olmustu. Bugunbyine arttigini farkettim :( ne yapsam gecmiyor :( poposunu kaja yaptiktan sonra uni baby sampuanla yıkıyordum iki gundur. Ondan oncesi normal kati el sabunuyla yikiyordum. Acaba sampuan mi dagitti :( cokbuzuluyorym ya cocugum resmen popo ustunde duramiyor :(

Kizlar bugün bebegime bi biberon daha alayım dedim bi mağazaya girdik. Kıza 1bucuk aylık dedim. "Aaaaaa 1bucuk aylık bebeğe biberon olur mu?" Dedi "bak üstünde 0+ yazıyor demekki oluyormus. Emzirmek istemiyorum ben göğüslerim deforme olur diye" dedim. "Ay anne memesi uyumlu vereyim" dedi "hayır anne memesine en benzemeyeni ver ben cocuguma eziyet etmeye bayılıyorum" dedim mal gibi bakıyor suratıma. En son "cekil şurdan manyak" deyip ittirip çıktım. Eşim de ağzı açık bakakaldi. Arabada aglamaktan içim çıktı. Ay size ne ya dimi cok mu hosuma gidiyor sanki benim gerizekali mi ne ya. Bu insanlar neden böyle kime ne benim sütümden mememden emzirmemden
Ah canım bu boş boğaz insanlar olmasa herşey çok güzel olucak çok

40 gun kanama olmasi normalmi yani .
Benim miyomdan sanirim hep kanamam var
Evet normal tabi ki ;) myom un varsa yoğun olur kanamaların hatta, ben ilk kızımda 40gün kanamıştım. Miktarında aşırı bir artış ve kanamaya kötü koku eşlik etmediği sürece pek sıkıntı Yok. Ama uzun süren kanamalarda mutlaka Demir takviyesi almak lazım ;)

Pisigimiz söner gibi olmustu. Bugunbyine arttigini farkettim :KK43: ne yapsam gecmiyor :KK43: poposunu kaja yaptiktan sonra uni baby sampuanla yıkıyordum iki gundur. Ondan oncesi normal kati el sabunuyla yikiyordum. Acaba sampuan mi dagitti :KK43: cokbuzuluyorym ya cocugum resmen popo ustunde duramiyor :KK43:
Canım sabunla yıkama ılık suyla yıka kurula kremini sür bağla

Masallah guzel kuzuya.
Canım jele de dikkat et rahim ağzı yarası yapıyor ya benim öyle olmuştu:KK43:
Hadi yan:/ ben de bugun bi heves almistim daha kolay olur, onsuz hic deneyip riske atmayim diye :/

Pisigimiz söner gibi olmustu. Bugunbyine arttigini farkettim :KK43: ne yapsam gecmiyor :KK43: poposunu kaja yaptiktan sonra uni baby sampuanla yıkıyordum iki gundur. Ondan oncesi normal kati el sabunuyla yikiyordum. Acaba sampuan mi dagitti :KK43: cokbuzuluyorym ya cocugum resmen popo ustunde duramiyor :KK43:
Canım ılık suyla Pamuk’u ıslatıp sildim sonra desitin sürdüm de geçti, bizimkinin de fenaydı

Kızlar ben kafayı yicem yemin ederim
Memedeyken memeyi ağzından çıkarıp ağlayıp aranmaya çırpınmaya başlıyo
Derdi ne anlamıyorum ya 2 saat oldu emiyo memem koptu yemin ederim
Eşim başka odaya gitti şimdi dayanamayıp
Geldiğimiz noktaya bak
Rahat battı bana ben istedim bu çocuğu
Aynı sıkıntı dünden beri bizde de var. Memeyi bir iki çekiyor sonra basıyor çığlığı memeden ayırıyorum çılgın gibi aranıyor ellerini sokup emiyor tekrar memeyi veriyorum yine kıyamet :( dün gece uyutmak için tam 3 saat uğraştım Bugun öğlen yine aynı oldu sonra bir sıçtı afedersin sırtından ensesine kadar kaka bir de AVM’drydim tam şenlik,eve geldim bir kere daha sıçtı sonra normal emmeye başladı memede uyudu kaldı :( anlamadım yaa çıldırıcam valla memeyi reddedecek diye ödüm kopuyor niye böyle yapıyor derdi ne hiç bilmiyorum. Gece de adamakıllı uyanıpta emmedi zaten :( sıcaklardan mı diyorum 2 gündür acayip arttı sıcaklık aniden, bebelerin de dengesi mi bozuldu açaba :(

Masallah guzel kuzuya.

Hadi yan:/ ben de bugun bi heves almistim daha kolay olur, onsuz hic deneyip riske atmayim diye :/
Bende çok yanma oluyordu onu kullanırken canım bi süre sonra rahim ağzı yarası olduğunu öğrendim. Doktor muhtemel jelden dedi. Sen yine de iyi arastir. bi defa dene bakalım belki yanma yapmaz sende

İlik suyla yikiyorum da, tenizlemek icin birbsey surmeyim mi , sadece suyla yeteri kadar temizlenir mi?
Temizlenir kuzum merak etme ben kaka yaptiktan sonra iyice ılık suyla yikiyorum sabunsuz sampuansiz. Mis gibi oluyor. Ben de çok pisik oluyormuşum bebekken doktor anneme sabun sampuan sürme sakın daha da arttirir demiş

Back
X