• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende bugün doktora gittim kalp atışını duydum , kanama alanı yok vs gayet sağlıklı şu an için dedi . 6+6 dayım ama 6+4 ile uyumlu dedi , 7 mm imiş

Eklentiler

• IMG_7834.webp
    IMG_7834.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 31
Sat 6 ekim ama sat a gore degilim 28 gunluk dongu 6 yada 7 haftalik gec dollenme sanirim benimde
canım benimde sat 9 eylüldü ilk doktora 27 ekimde gittim normalde 6-7 hafta arasında olmam gerekirken ben 5+3'tüm. Sana usg fotoğrafımı da ekliyim için rahat etsin. Orada gözüken ufacık bir siyahlık var ya kesem oydu benim 😂 İkinci kontrole 2 hafta sonrasında gitmiştim artık kese bebiş tam anlamıyla görünmüştü 7+3 demiştik onu da iletiyim. doktorumla ve sat'ı 9 eylülden 19 eylüle çekmiştik için rahat olsun

Eklentiler

• 556FB392-79E6-4142-A100-7BD091A25D4D.webp
    556FB392-79E6-4142-A100-7BD091A25D4D.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 8BB0796F-A7DE-4219-86FE-3026C1C6465D.webp
    8BB0796F-A7DE-4219-86FE-3026C1C6465D.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 30
canım benimde sat 9 eylüldü ilk doktora 27 ekimde gittim normalde 6-7 hafta arasında olmam gerekirken ben 5+3'tüm. Sana usg fotoğrafımı da ekliyim için rahat etsin. Orada gözüken ufacık bir siyahlık var ya kesem oydu benim 😂 İkinci kontrole 2 hafta sonrasında gitmiştim artık kese bebiş tam anlamıyla görünmüştü 7+3 demiştik onu da iletiyim. doktorumla ve sat'ı 9 eylülden 19 eylüle çekmiştik için rahat olsun
Yani bana bekle seninki de gec dollenme diyorsun 😂😂 benim 18 kasim dan suana ladar kese 5+3 de ama ilerlemiyor dedi doktor o brni korkutuyor takili kalmis gibi yani buyur mu buyumez mi diye korkuyorum

Yalnız olmadığıma sevindim cherry 🥳😍 bugün ben de o kadar rahat ettim ki doğumdan sonra da kullanırım ben bunu ya diye düşündüm 😂 cidden çok rahatmış.
Dimi ya, ben kendi taytlarımı bile giymiyorum artık bu kadar rahat tayt üretebiliyolardı madem neden adı hamile taytı, benim hamile olmayan halim de buna bayılır 😂😂 bundan sonra hep hamile kıyafeti giyicez muhtemelen 😂

o kadar fark çpk normal hayatım benim de 3 günlük bir fark var çok önemsiz demişti doktorum sağlıkla büyüsün minnoş 🐣
Evet bi de bebişin büyüdüğü günü gününü tutmazmış bazen yavaş büyürmüş bazen hızlı büyürmüş toparlarmış, doktor canını sıkma diyodu bana 🐣 civcivv büyüyormuş keyfi yerinde bi şekilde 🥰

Kızlar benim bugün çok az bi kahverengi akıntım oldu. Sadece çamaşırda azıcık leke vardı, 7+1’im. Bir de sabah çok anlık bir sancı girdi ve genelde kasık ağrım var. Doktoru aradım, akıntı normal ama riske atmayalım dedi progestan tablet yazdı. Ben folik asit dışında ilaçsız devam etmeye çalışıyordum. Sizce alayım mı? Bu ilacı kullanan da çok aramızda sanırım. Size neden verilmişti, sizce kullanayım mı ya bilemedim

Kızlar benim bugün çok az bi kahverengi akıntım oldu. Sadece çamaşırda azıcık leke vardı, 7+1’im. Bir de sabah çok anlık bir sancı girdi ve genelde kasık ağrım var. Doktoru aradım, akıntı normal ama riske atmayalım dedi progestan tablet yazdı. Ben folik asit dışında ilaçsız devam etmeye çalışıyordum. Sizce alayım mı? Bu ilacı kullanan da çok aramızda sanırım. Size neden verilmişti, sizce kullanayım mı ya bilemedim
Benim cok ağrım oldugu icin vermişti doktorum o yuzden kullanıyorum . Ilk gebeligimde de hafif lekelenme olmuştu o yuzden kullanmıştım ama ben hastaneye gitmiştim ultrasonda kanama odağı görüldüğü icin doktor kullanmami istemişti

Evet bi de bebişin büyüdüğü günü gününü tutmazmış bazen yavaş büyürmüş bazen hızlı büyürmüş toparlarmış, doktor canını sıkma diyodu bana 🐣 civcivv büyüyormuş keyfi yerinde bi şekilde 🥰
tabi canım bebişin o günkü pozisyonu doktorun açısı falan her şey etkiler 🥰 benim civciv anasını zorluyo o içerde rahat büyüsün diye 😂

Ben aslında 2 kg vermısım ama 5kg almıs gbı karnım ama tartıda vermişim 69 dum 67 çıkıyorum, mide bulantım bi bakıyorum hıc yok bir bakıyorum var hergün degısıyor, gaz problemi hafıfledi sanki, ama uyku......... Uyumuşum akşam olmuş yine ve hala uykum var öyle kımse dokunmasa günlerce kalkmam. İştahım yok ama ağzımda ki garip tat gitsin diye yiyorum yıne en çok mandalina iyi geliyor, turşu yiyordum ama geçen bi tanesi çok yumuşak geldi tiksindim.. Mandalina midemi de ağzımı da toparlıyor

Kuzum al tabi düşük önlemi için veriyor doktorlar, lekelenme ve kasık ağrısı durumunda verirler. Benim ağrılarım kesildi ama doktor önlem olarak hala devam ettiriyor. Hap, fitil, iğne formu hepsini denedim 😅 hap olanı biraz yan etkisi fazla mide bulantısı çok yapıyor ama bebişler büyüsün sağlıklı şekilde diye katlanıyorsun. Normalde bebeğim tutunmasını arttırıyor belirli haftalarda özellikle 7.haftalarda plasental shift denen bi olay ile progesteron üretimi plasentaya devroluyor ama ilk başta yeterli progesteron üretemeyebiliyor hatta bu dönem lekelenme de artabiliyor. Dışarıdan destek ile plasentayı desteklemiş oluyorsun. Hiç endişe etme

Benim cok ağrım oldugu icin vermişti doktorum o yuzden kullanıyorum . Ilk gebeligimde de hafif lekelenme olmuştu o yuzden kullanmıştım ama ben hastaneye gitmiştim ultrasonda kanama odağı görüldüğü icin doktor kullanmami istemişti
Benim kontrolüm cuma aslında. Akıntının devamı gelmeyince gitmedim bugün doktora, telefonda yazdı. Kullanmak için beklesem mi ya cumaya kadar acaba

Dimi ya, ben kendi taytlarımı bile giymiyorum artık bu kadar rahat tayt üretebiliyolardı madem neden adı hamile taytı, benim hamile olmayan halim de buna bayılır 😂😂 bundan sonra hep hamile kıyafeti giyicez muhtemelen 😂
Kızlar bu arada işte giyilebilecek eşofman gibi boru kesim hamile taytı ve hamile pantolonu önerisi olan var mı gerçiburdan paylaşmak da yasak mı bilmiyorum da

Kuzum al tabi düşük önlemi için veriyor doktorlar, lekelenme ve kasık ağrısı durumunda verirler. Benim ağrılarım kesildi ama doktor önlem olarak hala devam ettiriyor. Hap, fitil, iğne formu hepsini denedim 😅 hap olanı biraz yan etkisi fazla mide bulantısı çok yapıyor ama bebişler büyüsün sağlıklı şekilde diye katlanıyorsun. Normalde bebeğim tutunmasını arttırıyor belirli haftalarda özellikle 7.haftalarda plasental shift denen bi olay ile progesteron üretimi plasentaya devroluyor ama ilk başta yeterli progesteron üretemeyebiliyor hatta bu dönem lekelenme de artabiliyor. Dışarıdan destek ile plasentayı desteklemiş oluyorsun. Hiç endişe etme
Ayyy doktordan çok bilgi verdin valla içim rahatladı çok teşekkür ederiiim 😍 Daha önce ağrılarım için bi ağrı kesici yazmıştı doktorum, makattan alınıyo dedi sonra. Ben yapamam diyince ikna etmeye çalıştı, edemedi sjdkdkd ondan bunu yazdı herhalde, ağızdan diye belirtti direkt çünkü. Mide bulantım yok diye seviniyodum bu bilgi üzdü ama napalım sağlıkla orda kalsın da taş bile yerim 😅

Back
X