2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim kolik oğlum bu aşıyı nasıl atlatır bilmiyorum , normalde bile susmuyor teşekkür ederim uyarıların için canım sağol

Kizlar iliski sonrası gusül abdesti almadan bebek emzirilir mi? Biz bugun yarin dogum sonrasi ilk iliskiyi yasariz heralde. Dun gece olacakti, ben banyoya girip abdest alamam bu gece (yatili misafirim var) diyerek oyaladım. Bu gece de yatili misafirim var gerci ama bir kez daha ertelemek istemiyorum. Zaten adama kirk yilda bir istek geliyor

Canım abdestsiz emzirme sen daha iyi mecbur kalındığı sürece olmamalı

Maşallah size bende bugün sağlıkocağına götürdüm öylesine süt sarılığı gibi öok hafif sarılığı var dedi iki saatte bir uyandırayımmı dedim yok artık kendi düzenini bozma dedi süt sarılığı için müdahale etmiyoruz zamanla geçiyor dedi dilinin beyazlığını gösterdim pamukçuk değil süt birikintisi dedi 24 günde 1 kilo almış gayet güzel dedi

Kizlar benim bebis kolik olabilir mi acaba?

Bakin bugün oglen 12den su saate kadar yani aksam dokuza kadar sadece bir saat uyudu onda da cok sukur yemek yiyebildim Kalan zamanlarin hepsinde ya agladi ya emdi ya alti degisti Defalarca uykuya dalar gibi oldu ama bes dakika sonra uyandi En sonunda ben de onunla aglamaya basladim Aglarken tabiri caizse etinden et kopuyor gibi agliyor Kipkirmizi oluyor sac derisi bile benim de canim gidiyor boyle.olunca Ve bu durum gun gectikce artiyor
Ne yapacagimi bilemiyorum
Bir yandan su lanet olasi sezeryandan sonra bir dakika bile gecmeyen sag göğsümün altındaki agri .. Bitirdi vallahi beni

Malesef kızım da bütün gün uyumadı, sürekli emme isteği var bir haftadır. Bugün en az uyuduğu gün Biraz ağlasa kızarıyor heryeri, hep emzirdim ve emiyor az uyuyor tekrar aynı döngü Bursa’da yaşıyoruz ve iyi bir çocuk doktoru önerisi olan var mı?

Canım kolik her gün aynı saatlerde belli bir süre oluyor yani tüm gün ağlamıyor belki gaz sancısı olabilir senin bebilte kilo alımını takip et doyup doymadığını anlarsın sıcak etkiliyor olabilir aklıma bunlar geliyor

vitamin tarzı bişey sanırım dediğin ..sağol canım teşekkür ederim ayrica

O çaya benzer bir karışım almıştım canım aktardan..süt çayı diye geçiyor hemen hemen geminiwoman in çayına benziyor.bir iki fazlası var hatta..2 bardak tüketiyorum 4 e çıkardım..bira mayası aldırdım o biraz daha aktif hale getirmeye başladı..moral motive etmeye çalışıyorum kendimi...Bir tek uykusuzluk sorununu çözemiyorum..malum minnoş uyumayınca bizede yatak yüzü gözükmüyor..bu galactotogo ne canım damla falan mi

en azından göğüs yaralarım iyileşti de de hiç olmazsa süt üretimi çoğalsın diye emzirmeye zorluyorum..tabi gücüm bitiyor bazen..ama denemelere devam edeceğim..pes edersem zaten bastan kaybetmis olursun..Yaradan Rabbim riziklarinida vermiştir tabiki..gönlüm anne sütü almasından yana her anne gibi..desteğiniz için teşekkür ederim hepinize

Kuzum Papatya çayı da içiyorum bebek uyusun diye, anason da uyutuyor ama çok degil tabi bunlar da.. düzelecekler inşallah kuzum ya sabır allahtan.. galactoco damla, günde 3 defa 15 er damla, bir de milupanın rezene, rezene-kimyon ve papatya çayları var stil tee gibi suya atılan, onlardan da habire içiyorum işte..

Canım relaktasyon ile ilgili kaynakları oku internetten. Sütünün geri gelmemesi için hiçbir sebep Yok, bebeği hiç bıkmadan usanmadan emzireceksin ve takviye alacaksın. Bunlardan ilki medikal takviye olan damlalar burda dr tavsiyesi ile kullanan arkadaşlar vardı onlardan edin mutlaka bir de solgar ın bira mayasından al. Bebek memeni emdiği sürece süt gelmese de ilk önce memeni ver sonra mama hazırla. Mamayıda mümkün mertebe düşük cc de hazırla örneğin 90cc yiyorsa sen 60 ver ki çabuk acıksın ve tekrar memeni emsin. Ortalama 1 hafta 10gün içinde süt geri gelecektir en önemlisi maalesef pozitif düşünmeye çalışmalısın. Relakastasyonda ilk 3 ay içinde yeniden emzirme başarısı %80 civarında yani olmaması için hiçbir sebebin Yok. Bol motivasyon ve medikal takviyeyle bu işi halledersin hiç merak etme.

Canım abdestsiz emzirme sen daha iyi mecbur kalındığı sürece olmamalı
Ben de oyle düşünüyorum.
Canim kolikten daha cok atak dönemi gibi. Benimki de haftada bir boyle oluyor. Uykusuzlugu ise sukret bir saat uyudugu icin. Ben tum gun 15 saat 18 saat bir dk uyumadigini biliyorum. Sindide uyumuyir sayilir. Ama allahtan biraz buyudu kendini toparladi da aglamadan dirmayi öğrendi birazcik. Artik konuşarak, sallayarak, muzik dinleterek bir saate kadar oyalayabiliyorum gazi falan yoksa.

Anladım canım, ben de evire çevire yatırıyorum, zaten ne tarafa olursa olsun yatmak istemiyor genelde kucakta takılıyor serseri:)
NapıcAz biz bunlsrla :) bizimki de öyle. Kilo alınca kolumuz kopar artık
Can'ım mecburi durumda göğsünü yıkayıp emzirmen yeterli. Ben öyle biliyorum. Ama imkanın varsa yıkan sen mutlaka.

NapıcAz biz bunlsrla :) bizimki de öyle. Kilo alınca kolumuz kopar artık
Çok tatlılar ama ya insan kıyamıyor :)) arkadasın bebegi de öyleydi kadın bel fıtığı oldu kocası omzunda gezdirmeye başladı, bu sefer de adam omuz çökmesi oldu :)) Ayy benim de bugün belim çok agrıyor, hamileyken kalçam batıyordu ya yine başladı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…