- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.141
Ben konusunu bile açmıyorum valla yasaklı mevzular içerisinde :)Sanki gerdek gecesi gibi oldu valla bizim ilk fanfini kızlarsalak gibi adetken hapa baslamadim şimdi prezervatifle canım çıkıyor ya adet değilken 3 aylık iğne olur mu?
Sen yine bolca emzir azıcık mama ver canım bebek emdikçe süt çoğalır bence...yara yüzünden benim de sağ göğsümde süt azdı emerken solda süt akıyordu sesini duyuyordum sağda yoktu...ama sonra sonra çoğaldı...bu arada ben de artık kalkan krem vs hiçbir şey kullanmıyorum bebek emmeyi öğrenince geçti yaralar kendiliğindenKızlar geçenlerde ğögüs yaralarım için yardım istemiştim sizden..Ne de denediysem olmadı..göğüs başının yanlarındaki kahverengilikler soyulmaya başlamıştı artık..1 aydan fazladır çekiyordum..etrafımdaki insanlar inatla göğsüm alıştıkça geçeceğini söylediler..yok yani geçmedi tam aksine her gün kötüye gitti..lütfen geçmeyen göğüs yaralarınızı ihmal etmeyin..yaralardan dolayı özellikle sol taraf göğsümün sütü iyice azaldı..genel cerrahi a gittim ćok ciddi derecede egzama çevirmiş..geçmemesi bu yüzdenmiş..4 lü karışım krem verdi..ćok şükür göğüs yaralarım tamamen iyileşti. Amma velakin sol tarafımın sütü yok denecek kadar az bir iki damla anca..Sağ tarafta tek başına yetmiyor..Ve çok üzgünüm ki kızım sanırım memeyi bırakmak üzere az süt yüzünden..1 saat boyunca abartmıyorum emzirmeye denedim.aliyor boş boş gelince hırs yapıyor..yada ağzında yalancı emzik gibi kalıyor öyle cuk cuk sesi hiç gelmiyor..sonuç yorgunluktan uyuyor..5 dk sonra uyanıyor v3 ben mecbur mama vermek zorunda kalıyorum..Ayrıca ilk günler dolu dolu sütüm varken ısrarla mama vermeye çalışan tüm yakınlarıma selam olsun..Gözünüz aydın ....Şimdide bana süt artırma için akıl falan vermesinler mümkünse...Çok üzgünüm kızım henüz çok küçük..Ve anne sütüne çok ihtiyacı var şuan.. @sofiarya bana önerebileceğin birşey varmı..yada kızlar sizlerin..ben en iyi siz anlarsıniz
Biz yakın zamanlarda doğurduk ben doktora gittim gaz için en kötü dönemdeymişiz 2. Aydan sonra azalıp 3. Ayda yok olcak dedi ve sabır dedi.. benim oğlum da kusuyo.. kusması kötü değil kussun ama sen yine de besle dedi.. bu arada benim oğlum malesef sadece mama yiyomValla emzirmeye korkar oldum sonrasında dik tutunca direkt kusuyo.. gaz çıkarmaya çalışmasam bile ağzından kendi kendine çıkıp kusuyo sanırım
Bi de gaz sancısı daha da mı arttı nedir sürekli kıvranma modu.. kucağımda o kadar zor zaptediyorum ki
Ctesi doktor kontrolü var benim sorular dağ gibi birikti yine
Çok berbat bir geceydi o kadar uykusuzum ki
Zaten bez sızdırmış bizim yatağa hem çiş hem biraz kaka geçmiş
Memnundum Primadan ben.. bitince başka deniyim bari
Rezene anason iciyorum onları da deneyeyim bari tesekkür ederimSen gaz için keten tohumu kimyon tohumu rezene anason ve lavanta karışımı çay içebilirsin o gaza baya iyi geliyor
Can'ım ben de iki gün önce kısa kollu zıbın giydirdim gün boyu onunlaydı gece de pijama giydirdim altına sadece. Bizimki o günden beri kıvranıyor ben yediklerime bağlıyordum ama sanırım giysinin etkisi daha büyük. Çorap çıkınca hala buz tutuyor ayakları. Elleri hep soğuk Zaten.Kızlar ben bu Çocuğu üşütüyor muyum acaba
Ev sıcak diye kolsuz Zıbınlı tutuyorum gündüzleri geceleri de altına pijama giydiriyorum son zamanlarda gaz kıvranması o kadar arttı ki uyuyamıyor uyusa bile uykusundan uyanıyor normal durduğu hiç bir an yok sürekli kıvrım kıvrım kucağımda o kadar zor zapt ediyorum ki kendi uykusuzluğumu geçtim ona içim açıyor napcağımı bilmiyorum
Kızlar ben bu Çocuğu üşütüyor muyum acaba
Ev sıcak diye kolsuz Zıbınlı tutuyorum gündüzleri geceleri de altına pijama giydiriyorum son zamanlarda gaz kıvranması o kadar arttı ki uyuyamıyor uyusa bile uykusundan uyanıyor normal durduğu hiç bir an yok sürekli kıvrım kıvrım kucağımda o kadar zor zapt ediyorum ki kendi uykusuzluğumu geçtim ona içim açıyor napcağımı bilmiyorum
Üşüyorum olabilir canim benim evde sıcak amaben hala sıfır kol zıbın ve alt üst takım giydiriyorum daha küçükler usurler temmuz gibi giyerler kısa kollu benceKızlar ben bu Çocuğu üşütüyor muyum acaba
50 günlük olduk cnmCanım kadarlık oldu peki
Canım nekadarlık oldunuz peki
aynı sorunlar bende de var Kusma tıpatıp aynı. Gaz da bizde olmaya başladı ya da önceden oğlum başa çıkıyordu galiba şimdi meme de falan çığlık çığlığa. Sanırım sizle aynıyız umarım dönemseldir. 36 günlük olduk biz sizinki ne kadarlıkValla emzirmeye korkar oldum sonrasında dik tutunca direkt kusuyo.. gaz çıkarmaya çalışmasam bile ağzından kendi kendine çıkıp kusuyo sanırım
Bi de gaz sancısı daha da mı arttı nedir sürekli kıvranma modu.. kucağımda o kadar zor zaptediyorum ki
Ctesi doktor kontrolü var benim sorular dağ gibi birikti yine
Çok berbat bir geceydi o kadar uykusuzum ki
Zaten bez sızdırmış bizim yatağa hem çiş hem biraz kaka geçmiş
Memnundum Primadan ben.. bitince başka deniyim bari
Benimki de 36 günlükaynı sorunlar bende de var Kusma tıpatıp aynı. Gaz da bizde olmaya başladı ya da önceden oğlum başa çıkıyordu galiba şimdi meme de falan çığlık çığlığa. Sanırım sizle aynıyız umarım dönemseldir. 36 günlük olduk biz sizinki ne kadarlık
Dün vermiştim kustu ama az önce bi tatlı kaşığı verdimminikoglan semabsrn D Deli mavi prenses kızlar dün benim çay geldi gece yatmadan iki tatlı kasigi verdim bebişe yarısını döktü zaten ama sabaha karşı ha bire gaz yaptı kaka da ama 9 da babasına altını aç dedim ooo yatağı da batırmislar alt açma falan yalan olmuş. Melinda sen de ver istersen kızlar günde kaç kez veriyorsunuz ya çok mutlu oldum
Cocuğum 3 gün kivrandi
Cnm bak gaz için benim çaydan verdim rahatladı ama siz de reflu var galiba kusma bana öyle geldiBenimki de 36 günlük
Demek atak dönemi vs bişey yaa
Geçsin lütfen
O ne kiKızlar bebek hamamı alan var mı.
Tamamen aynı gündeler muhtemelen bi atak geçiriyorlar. umarım en kısa sürede atlatırızBenimki de 36 günlük
Demek atak dönemi vs bişey yaa
Geçsin lütfen
Canım bizim kakaya etkisi olmuyor yaa ama çok güzel gaz çıkarttırıyorminikoglan semabsrn D Deli mavi prenses kızlar dün benim çay geldi gece yatmadan iki tatlı kasigi verdim bebişe yarısını döktü zaten ama sabaha karşı ha bire gaz yaptı kaka da ama 9 da babasına altını aç dedim ooo yatağı da batırmislar alt açma falan yalan olmuş. Melinda sen de ver istersen kızlar günde kaç kez veriyorsunuz ya çok mutlu oldum
Cocuğum 3 gün kivrandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?