2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim gecmis olsun kist bizdede var .
Rabbim guzel gunlerini gostersin hep

İkinci cocuk oldugunda ilk cocuga olan sevgi azaliyor mu? Veya ikici cocugu da ikk cocuk kadar sevebiliyor muyuz? Sanki ben 10 tane cocuk dogursam Yiğit Efe min yeri ayri olacakmış gibi hissediyorum. Ve gakiba 5 cocuk isteyen ben, ogluma acaba haksizlik mi yaparim? Ona olan sevgimi ilgimi bölmüş mü olurum diye dusunerek tekrar cocuk istememeye basliyorum galiba.

Ben de hiç düşünmüyordum almayı ama alsam oyalanır belki dedim.oynarken içinde uyur diye umut ediyorum. uzun süre kullanılması güzelmiş bunun.ne kadara almıştın canım?

Dönenceler epilepsi yapıyor diyollar annesi bence de kullanışlı ama ben cesaret edemiyorum, allah korusun
allah korusun ama hiç duymamıştım çok da kullanan arkadaşım var şaşırdım korktum

kac gunluk canim senin beybi ? ben tiny love magical aldm ama bizimkinin hic ilgisini cekmiyor. henuz gormuyor heralde diorum. 40 gunluk bizimki
Benim oğlan yarın 2 ayını dolduruyor . Bizimki baya eğleniyor artık renkli sesli oyuncaklarla . Kırmızı renge ayrıca ilgisi var , frekansı fazlaymış ondan galiba . Ama söylenenlerden sonra bi durdum . Olmadı oyun halısı alayım onda sabit oyuncaklar bakar durur
Donence epilepsi ve otizim yaptigi soyleniyor sonanda bu yuzden almadim canim
anladım canım ben de tırstım açıkcası haftasonu çıkıp alıcam birşeyler . Bizimkini zaptedecek birşeyler lazım ec ye gidemiyorum sayesinde

1 ayda 3 cm cokmuymus bizimki 4 cm büyümüş baş çevresi üzülme canım sen o neler atlattı Allah'ın izniyle hiçbir şeyi olmicak
Amin canım sağolasın inşallah beyninde kist olunca doktor takip dedi gerçi kanama da olabilir desi

Yaaa allahimm yerim onu masallah kuzuya ne kadar tatli . Artik kendi bebegim disindaki hicbir bebegi begenmem , tatli bulmam saniyorsum ama bu topigin bebeklerinin hepsi şeker gibi yaaaaa
Bebeklerin geneli çok tatlı oluyor masum ve savunmasızlar:) hepsine maşallah

Hepsinin sevgisi farklı oluyor canım hiç öyle düşünme bak eşim oğlumuz için bundan tatlı olamaz diyodum şimdi kızına aşık sevgi bolunmuyo katlanıyor

Ay kuzum verdim bir tatlı kaşığı d vitaminini de ekledim o da aradan çıktı hala gaz yapiyor bu kez dedim abartti mi ama çok mutlu gülüyor oynuyor ayaklari hep hareket haline ay ses de çıkarıyo pek tatli
İyice tatlı oldular yaaa. Aaauıuuu diye sesler başladı bizde de. Dili dönüyor ağzının içinde sürekli. Bişeyler anlatıyor sanki
Sorma bizimki de ağır abi yaa. Ama gülüyor genelde. Biz zor güldürüyoruz ama.
Ben de aldım. Çok işime yarar bişey yoktu. Bebek bezi molfix koymuşlar. Islak mendil biberon emzik falan ucuz olanlardan. Hastane çıkışını bi kez giydirdim üstünde durmadı çocuğun. Şampuan ateş ölçer sabun bebek albümü rezene çayı bitki çayı demleme presi. Baya bişey vardı da. Benim işime yaramadı şampuan ve ateş ölçer dışında :)

Bayram 3 gün boyunca tüm gün uyudu bizimki. İnan zor uyandırdım. Hatta uyandıramadım diyebilirim dediğin gibi bikaç dk emdi uyudu tekrar. Stres oldum resmen. Rengi bile sarıya döndü tekrar.
Uykuya düşkün seninki bence. Ama aynı durumu yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni.
Ben sık sık emzirmeye çalışıyorum ama bazen sık emzirsen de süt kalmıyor İnan. Bugün çok sık emdi akşam üstü memeyi alıyor çekiyor bağırıyor. Bi sıktım ki süt gelmiyor birinden. Hemen mama yaptım içti uyudu yavrum. Daha gün bitmeden süt bitmiş.
Bence stres yapma. Sen hep bize öyle demez misin? Kilo alımı da iyiydi seninkinin. Uykucu şirin olacak demek senin zilli :)
Bi de bence iki saati bekleme emzirme için. Derin uykuya geçmeden sık sık uyandırmaya çalış. Derin uykuya geçince çok zor oluyor çünkü.

Benimki anca rüyasında ya da emzirirken bayılma moduna geçtiysr gülüyo
Normalde sinirli bakıyo

Biz de 7 temmuzda yapçaz, biraz toparlansın dedim şuan 36 günlük
Ama tüm mevlit ya emcez ya da evi dolancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…