2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kilo alamazsa 1600 gr ı nasıl almış madem? Benim ilk kIzımda da vardı dil bağı bu kızımda da var dikkatimi çekti. İlk kızımda kiloda da konuşmada da sıkıntı yaşamadık,bize de doktor peltek olacak demişti ama olmadı öyle birşey bu 2 numara memeyi emerken biraz fazla coklatıyor hava yutuyor arada doktora 3aylıl kontrolünde soracam ben de ama çok kolay müdahale edilen bir olay sıkıntı çıkarsa da bir makas attırıveririz endişelenme

Kac saatte bir emziriyorsun?
Ben emzirince yine ağzını açıp duruyo doymamış gibi.. Her 10 dakikada bi göğsümde resmen :)
Uyanık da saat başı emiyo diyebilirim canım babası alıyor yeni emzirmis olmama rağmen onu yalamaya başlıyor veriyorum gene emiyo :)) bu seferde fazla gelip kusuyo :)) emmek onlar için refleks açılınca uykusu varken kaka yapmak için gazı varken herşey için emmk istiyorlar

Iyi ki varsiniz hepiniz ya yoksa deli olurdum

Seninki dudak tiryakisi bence :)

Oy senin gülüşünü yerim maşallah kuzum benim

Sağol teyzesi başını azda olsa tutuyor arada gülüyor :) düzeltilmiş yaşı 42 günlük. Yanlız biraz morelim bozuk bebeğimin beyninde kist yada kanama var yazıyor usg sonucunda doktora gittik nöroloji uzmanı 1 ayda 3 cm büyümüş baş çevresi fazla dedi takip edeceğiz dedi tekrar usg istedi. Canım çok sıkılıyor

1 ayda 3 cm cokmuymus bizimki 4 cm büyümüş baş çevresi üzülme canım sen o neler atlattı Allah'ın izniyle hiçbir şeyi olmicak

Bugün saat 10 da 2 aylık aşımızı olduk gitmeden calpol verdim dr demişti sonra vermedim şimdi 38 i gördü ateşi tekrar calpol verdim

Seninki dudak tiryakisi bence :)
Evet dudak tiryakisi ama cuk cuk cekiyor kiz emzik elimde arada kaynar diyorum yok almiyo gözümün içine bakıyor ağzında tutuyor tükürüyo. Gerçekten dengem bozuldu 3 dk uyur mu insan sözde yemek yapacaktım bir soğan soydum uyandı. Ben olunca gezmiyoruz da kafayı geri çevirip ağlıyor elini emiyo baba da sorun yok ama. baya büyük gibi akşam uyuyor gündüz yiyo kaç aya düzelir bu

Bu kolik bebeklere çare bulamayan tıp doktorlarının da Allah belasını versin.. yazık bu çocuklara ya. Kızım son 2-3 saattir eridi resmen gözümün önünde. Nefessiz kaldı ağlamaktan. İçini çeke çeke uyumaya çalışıyor şimdi.. bu nasıl bir çaresizliktir ya.. spazmo panalgine fitil attım yarım tane kaka yaptı da rahatladı. Delirecem ya bitmedi derdimiz..

Düzen 4 ayda oturuyor canim o zaman bakınıp oyalamaya başlıcalar inşallah :)

Aynen

Bugun durmuyor benimkide kolikmi baska birseyminanlamadim .
Usuttumu sicaktanmi .yavrum anlatamiyor derdini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…