- 18 Ağustos 2011
- 525
- 788
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #62.341
Kilo alamazsa 1600 gr ı nasıl almış madem? Benim ilk kIzımda da vardı dil bağı bu kızımda da var dikkatimi çekti. İlk kızımda kiloda da konuşmada da sıkıntı yaşamadık,bize de doktor peltek olacak demişti ama olmadı öyle birşeyCanim benimki de öyle uzun uzun emmez 10 dakika 15 dakika çekip bırakır. Çok nadir öyle uzun uzun emdiği. Aşıya gittik bugün 21 günde 1600 kilo almış. Takma kafana. Yanliz ebe bize dil bagina baktirin ilerde konuşma güçlüğü çıkar. Şimdi kilo alamaz memeyi reddeder diyo sen ne düşünüyorsun bu konuda aklim takildi
Uyanık da saat başı emiyo diyebilirim canım babası alıyor yeni emzirmis olmama rağmen onu yalamaya başlıyor veriyorum gene emiyo :)) bu seferde fazla gelip kusuyo :)) emmek onlar için refleks açılınca uykusu varken kaka yapmak için gazı varken herşey için emmk istiyorlarKac saatte bir emziriyorsun?
Ben emzirince yine ağzını açıp duruyo doymamış gibi.. Her 10 dakikada bi göğsümde resmen :)
Iyi ki varsiniz hepiniz ya yoksa deli olurdumKilo alamazsa 1600 gr ı nasıl almış madem? Benim ilk kIzımda da vardı dil bağı bu kızımda da var dikkatimi çekti. İlk kızımda kiloda da konuşmada da sıkıntı yaşamadık,bize de doktor peltek olacak demişti ama olmadı öyle birşeybu 2 numara memeyi emerken biraz fazla coklatıyor hava yutuyor arada doktora 3aylıl kontrolünde soracam ben de ama çok kolay müdahale edilen bir olay sıkıntı çıkarsa da bir makas attırıveririz endişelenme
Seninki dudak tiryakisi bence :)Resmen her gazda kakada kahkaha atıyorum o manyak annelerden oldumsaatlerdir memede cnm çıktı sıkıldım ne zman az emer bu çocuk eşim dun kızma ama doymuyor mu dedi kıyamet kopardım bize kendimizi yetersiz hissettirmeye ayarlı bunlar tabibi doymuyor lafı kv ait.
Oy senin gülüşünü yerim maşallah kuzum benimSelam arkadaşlar topiğin ilk bebişi oğlum aslan :)
Oy senin gülüşünü yerim maşallah kuzum benim
Maşallah ne güzel bakmışSelam arkadaşlar topiğin ilk bebişi oğlum aslan :)
1 ayda 3 cm cokmuymus bizimki 4 cm büyümüş baş çevresi üzülme canım sen o neler atlattı Allah'ın izniyle hiçbir şeyi olmicakSağol teyzesi başını azda olsa tutuyor arada gülüyor :) düzeltilmiş yaşı 42 günlük. Yanlız biraz morelim bozuk bebeğimin beyninde kist yada kanama var yazıyor usg sonucunda doktora gittik nöroloji uzmanı 1 ayda 3 cm büyümüş baş çevresi fazla dedi takip edeceğiz dedi tekrar usg istedi. Canım çok sıkılıyor
Benim pek umudum yok aslinda laciverttende sanirim kahverengine donerBizde de oğlum eşim ben açık kahve ama kızımın renkli olacak galiba annem taraf renkli çok var Dede de bile olsa göz rengi benzeyebiliyormuş canim
Saol canim dogru diyorsun biara evde yetistirecektim firsat bulamadim almayaGecmis olsun canim, yaniga aloavera bitkisi iyi geliyor aklinda olsun canim
Olabilir canim gecen gun bende uykuluyfum goxumu acamiyordum yanlis baglamisim o gece iki kez kiyafetini degistrdimBenim sleepy memnunum dışarı taşırmıyo ama benmi yanlış bağlıyorum acaba dedim
Seninki dudak tiryakisi bence :)
Düzen 4 ayda oturuyor canim o zaman bakınıp oyalamaya başlıcalar inşallah :)Evet dudak tiryakisi ama cuk cuk cekiyor kiz emzik elimde arada kaynar diyorum yok almiyo gözümün içine bakıyor ağzında tutuyor tükürüyo. Gerçekten dengem bozuldu 3 dk uyur mu insan sözde yemek yapacaktım bir soğan soydum uyandı. Ben olunca gezmiyoruz da kafayı geri çevirip ağlıyor elini emiyo baba da sorun yok ama. baya büyük gibi akşam uyuyor gündüz yiyo kaç aya düzelir bu
AynenKarnini iyice doyurup baslamak lazım
Aldim evet. Guzeldi valla.
Aynen coktu dikislerim. İyilesmis demek ki. Canimi acitan kuruluktu. Kayganlastirici kullanmama ragmen. Ama yine de cok acimadi. Yani ben kesin ilk iki uc iliskide sadece deneme amacli iceri alirim diyordum ama sonuna kadar dayandim. Bir iki gitgelden sonra normale döndü. O aciyan aci da prezervatif yuzunden. Dogum oncesi de nefret edwrdim kullanmaktan. Simdi ina mecbur kalmak cok itici.
Aman gece uykunuz iyi olsun da ya gerisini boşver. Ayni odadaydik ya. Baska odada olsa aklim onda kalırdi sesini duymam bebegim yalniz hisseder diye.
Bebegin saglikli olsun bosver gerisini. Sıkma canini. Kulaklarini tika cok bilmis akrabalara.
Ayni saatte oluyor kolik canim seninki normaldir yuksek ihtimalHer gun aynı saatlerde degil bazen sabah bazen oglen bazen aksam boyle oluyor
Bugun durmuyor benimkide kolikmi baska birseyminanlamadim .Ben de öyle yapıyorum bir de müslin ile örtüyorum uyurken karnına kadar, eldivenleri de takılı hep. Gündüzleri hep emiyor sancılı saatleri de aynı sıcaktan sanıyordum ama başka bir durum var kolik olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?