2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım ben de öyle biliyorum. Özellikle sirkeli su. Ateşi içeri atarmış. O yüzden iyi değişmiş uygulamak

Allah şifalar versin kuzuya. Tez zamanda atlatsın bitsin gitsin. Sana da sabır ve güç diliyorum canım

O gün uyudugunun acısını çıkarmiş senin bebis
biz hemen hemen her gün öyleyiz canım..üstelik sabah 5 ten akşam 9 a kadar kuş uykularını yatıyor genelde..arada bir bana acıyıp uyuyor gündüzleri sadece..ana kucağında kahvaltıdayiz beraber tabi ben sürekli onunla konuşma halinde..Sohbet etmeyi pek seviyor..öyle ben konuşsam o dinlese 24 saat uyumaz herhalde

gece benim kızımda ateşledi..aynı 37.8 e kadar çıktı ateşi aşı sonrası..şükür calpolü kusmadı..tekrar uyandığında düşmüştü..yinede 48 saat gözlemlemek gerek canim

Ne kadar boş laf konuşan insan var
Kızlar bu aşı ateşi ne kadar süre sonra kendini gösteriyor biz bugün 13:30da yaptırdık bu saatten sonra yükselirmi
biz sabah 10 gibi olmuştuk canım gece 12 gibi basladı

Maşallah kuzuma akılli bıdık..Topiğin en uslu bebeği ilan ediyorum Kumsal bebeği

geçmiş olsun canım..Rabbim şifa versin inşallah

Bizim ateş olmadı gece öok şükür bakalım bugün nasıl geçecek bu saate kadar iyiyiz

Ayy bu topik çok hareketli uyumayan gazlı bebekler sıra bizim topikte, Allah yardımcınız olsun ama özendim size son günler geçmiyor zati
Kız tadını çıkar Allah aşkına uyu benim için de uyu. Evini temizle yemek ye gez sinemaya gidin eşini öp kokla. Konsere falan gidin ne olur

Kız tadını çıkar Allah aşkına uyu benim için de uyu. Evini temizle yemek ye gez sinemaya gidin eşini öp kokla. Konsere falan gidin ne olur
Kız uyuyamıyorum temizlik yaptım iş yok güç yok, zaten iki çocuk var az geliyor kesin pişman olcam bu dediklerime hatta unutmazsam yazarım buraya

Canım bizim küvet yok ki, nasıl yapıcaz duşa girilebilir belki.. yarın da aşımız var, çok korkuyorum ya ateş işinden.. ilk ateş tecrübemiz olacak bakalım inşallah kolay atlatırız

canim cok gecmis olsun, hem tedavisi var cok sukur hem de hatirlamiycak hicbir sey, ayakkabi donemi daha rahat olur..saglikli gunler diliyorum yavrunuza.

Ay canım benimki bugün çok şükür emiyor bakalım devam edecekmi eğer yine redderse denerim sağolasın söylediğin için

KıZlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben anne sütü veriyorum sadece bitki çayı falan da vermiyorum dili damağı kurumuş sanki yalanıyor gibi .

Aynen canım bmde ilan ettim valla :)

KıZlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben anne sütü veriyorum sadece bitki çayı falan da vermiyorum dili damağı kurumuş sanki yalanıyor gibi .
Oglum nisan ayında dogmuştu su vermedim 6 ay sadece emzirdim şimdi kizima da vermiyorum...anne sütü yeterli bol bol emziriyorum...o yalanma hareketini dün de yazmıştım bizi taklit ediyorlar konuşurken yemek yerken ağız hareketlerimizi görüp aynısıni yapmaya çalışıyorlar bence

Anne sütü yeterli diyorlar ama bende verdim yalan yok çünkü susuyorlar bide yaz şimdi. Iki çay kaşığı falan kaynamış soğumuş su veriyordum buna da veririm vücut susuz kalmaz belki ama dediğin gibi ağzı kuruyor dudakları falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…